FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Krpic jeste normalno dobar upgrade za trenutne opcije, ali se to ne moze porediti sa Hodzicem, koji je nivo vise. I ne mogu da razumijem da se nekako prezentira kao da je Krpic nesto vise lojalan, kad to uopste nije tacno. Covjek je prelazio svake pola godine, ili godinu vani, cim je stigla neka bolja ponuda, sto je naravno i normalno, ali kad je Hodzic u pitanju onda su nekako drugacija ocekivanja. Sto se tice Malica, vjerovatno nije zadovoljan ulogom da je back-up opcija, i trazi neke druge prilike za igru. I to mi je logicno.
SumnjamNerminFatic je napisao/la: ↑01 feb 2023, 17:44Posto je Amir stigao na potpis u Stambol, ocekujem potpis Krpe bar sutra do podne.![]()
💙Željo mi te volimo,kako god završio💙
-
- Kontakt:
Krpic napusti klub kad stigne bolja ponuda, ali tad i klub zaradi, prodali smo ga za 200 000€ prije 3 godine, i sigurno bi sad potpisao ugovor na 2 godine, dok Ara bi zelio ugovor do kraja sezone, pa da kao slobodan igrac nađe angazman u inostranstvu ako se dobro pokaze kod nas. To je glavni problem.Hansestadt je napisao/la: ↑01 feb 2023, 18:00Krpic jeste normalno dobar upgrade za trenutne opcije, ali se to ne moze porediti sa Hodzicem, koji je nivo vise. I ne mogu da razumijem da se nekako prezentira kao da je Krpic nesto vise lojalan, kad to uopste nije tacno. Covjek je prelazio svake pola godine, ili godinu vani, cim je stigla neka bolja ponuda, sto je naravno i normalno, ali kad je Hodzic u pitanju onda su nekako drugacija ocekivanja. Sto se tice Malica, vjerovatno nije zadovoljan ulogom da je back-up opcija, i trazi neke druge prilike za igru. I to mi je logicno.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Izmedju Are i Sulje sam za obojicu
, salu na stranu Suljo spremniji samim tim i sigurniji dok za Aru ne mozes znati koliko ce uopšte moći odigrati ali sigurno da je kvalitetniji... Maliću hvala dobro bi dosao kao rezervna opcija ako je ovaj jašar bolji i takvim se pokaže ali realno nije Malić neki bek koji zadovoljava naš klub, mnogo kikseva pravi iako ima fine predispozicije za odličnog beka ali meni je više bio maneken nego bek, nikad koncentriran svih 90 minuta. Takodjer, Galić je malo bolja verzija Malića, igra muški, trči gore dole, vazda je rumen da svoj maksimum što jest jest ali ima jednu veliku manu a to je procenat njegovih tačnih dodavanja koji je po mom odokativnom mišljenju oko 20-30 posto plus što me je nerviralo u protekloj polusezoni da ne govorim ranije 2 3 godine što nijedan bek ni lijevi ni desni nije izveo aut kako treba. Mislim da se i na tim i slicnom stvarima treba dobro poraditi jer recimo iz auta na našoj polovici mi smo sami sebi kontru pravili u 90% slučajeva, ne znam je li još neko to primjetio ali meni je desetak sijedih izraslo zbog izvođenja auta.
Daj Bože da jedan od ova dva napadača dođe iako sumnjam u oba i ako se nedaj Bože tako desi amoaha ninju treba gurnuti u špic a ovog drlju forsirati na desnom ili lijevom krilu zavisi gdje staviš Santosa. Valjda nisam dužio, pozdrav familiji nemojte se svađati volite našeg Želju jer nikom ga ne damo.
Daj Bože da jedan od ova dva napadača dođe iako sumnjam u oba i ako se nedaj Bože tako desi amoaha ninju treba gurnuti u špic a ovog drlju forsirati na desnom ili lijevom krilu zavisi gdje staviš Santosa. Valjda nisam dužio, pozdrav familiji nemojte se svađati volite našeg Želju jer nikom ga ne damo.
-
- Kontakt:
Ja sam vala za Krpica.. Od njega znam sta da ocekujem.. Ara je postao totalna nepoznanica.. Vec godinama ima problema sa formom.. Kad bi mogla obojica to bi bilo idealno..
Pročepit će negdje.
3,2 miliona eura za Amira....
Plus bonusi
Sutra je na prvom treningu
Očekuje se da bude u kombinacija protiv Sivasa za vikend
Plus bonusi
Sutra je na prvom treningu
Očekuje se da bude u kombinacija protiv Sivasa za vikend
- LegendaIvica
- Kontakt:
Ko god od njih dodje nama dobro.Hansestadt je napisao/la: ↑01 feb 2023, 18:00Krpic jeste normalno dobar upgrade za trenutne opcije, ali se to ne moze porediti sa Hodzicem, koji je nivo vise. I ne mogu da razumijem da se nekako prezentira kao da je Krpic nesto vise lojalan, kad to uopste nije tacno. Covjek je prelazio svake pola godine, ili godinu vani, cim je stigla neka bolja ponuda, sto je naravno i normalno, ali kad je Hodzic u pitanju onda su nekako drugacija ocekivanja. Sto se tice Malica, vjerovatno nije zadovoljan ulogom da je back-up opcija, i trazi neke druge prilike za igru. I to mi je logicno.
Ara jest bolji napadac od Krpica ali nije dobar u glavi.
Problem je sto uz Aru dobijas i Nedu Turkovica i ostalu mahalu.
Ima Fudbalera koji jednostavno ne mogu biti profesionalci kad dodju u klub u kojem su nikli jer misle da su veci od kluba. Imali bi slican problem kao sa Asimom Zecom koji je uz kahvu navijacima prenosio sta prica Adzem i isti ti mahalski navijaci su Asima velicali i pravili ga vecim od kluba. Sad skontaj da Turkovic ima vecu mahalu i da nam trener vise nije Adzem nego Mulalic i sve ce ti biti jasno u kakvoj situaciji bi bio klub a o svlacionici da ne pricam. Pogledaj samo njegovo hajcanje na Instagramu. On je hajcao i prije nego sto ce otic u Tursku da se ponudi nekom klubu tamo sto je jako ponizavajuce. Kad je propalo nastavio je sa hajcanjem. One komentare koje on pise na Instagramu isto kao da ih je neko dijete od 11 godina pisao a ne covjek od 28 godina. Ocigledno se sa njim vec duzi period ne moze doci do dogovora oko plate i duzine ugovora jer mu je neko u mahali objasnio da on koji je zadnji put prije 2 godine odigrao 90 minuta i koji reda odbijenice klubova vrijedi puno vise nego sto mu se nudi i kao takav on moze uslovljavati.
-
- Kontakt:
Ajde Killeruu višee...
-
- Kontakt:
Može li mi neko objasniti po čemu tamo neki Djokanović vrijedi 700k € ?
Kako bi nam legao nam jedan ovakav u veznom redu

- Bersaga
- Kontakt:
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
gdje god ti da zaigraš.
- Bersaga
- Kontakt:
Niko ništa.
Željovci:
Željovci:
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
gdje god ti da zaigraš.
-
- Kontakt:
Sve se nema biletarnica se šaluje ..
Kazu da su se dogovorili
-
- Kontakt:
‘Bem ja tog sportskog direktora ili skauta koji preporuči patuljka da mu igra zadnjeg veznogJugjesamojedan je napisao/la: ↑01 feb 2023, 19:23Može li mi neko objasniti po čemu tamo neki Djokanović vrijedi 700k € ?
- jointunija
- Kontakt:
Nevjerujem,mora još spustiti.
Neko je pisao četvrtak-petak da bi se napadač trebao priključiti,to sam i ja načuo,al sumnjam da je Su-lej-man.
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
FK Zeljezničar Sarajevo 1921
AUT
AUT
pa spustili su ali opet mi previse za njega.Valjda je i dogovoreno da igramo sa Sirokim i Posusjem u Konjicujointunija je napisao/la: ↑01 feb 2023, 20:05Nevjerujem,mora još spustiti.
Neko je pisao četvrtak-petak da bi se napadač trebao priključiti,to sam i ja načuo,al sumnjam da je Su-lej-man.
Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, mnon46, tiagofaria25 i 50 gostiju.