FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ide namo isto 10-15%
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Đokanović na ljekarskim pregledima, sutra potpis, poznata visina odštete koja će se uplatiti FK Sarajevo
Nakon što je Fudbalski klub Sarajevo odbio ponudu od 500.000 eura za svog fudbalera Andreja Đokanovića od turskog Konyaspora, ekspresno je prihvaćena ponuda od Ankaragucua koja iznosi 700.000 eura.
Prema saznanjima našeg portala, Đokanović se već nalazi na ljekarskim pregledima, dok bi potpis ugovora trebao uslijediti sutra.
Podsjetimo, nakon što se pojavila informacija u turskim medijima da Konyaspor u svojim redovima želi Đokanovića, u igru se uključio i drugi klub Ankaragucu, koji je na kraju i izašao kao pobjednik.
Andrej Đokanović će tako transferom donijeti lijepu cifru novca Fudbalskom klubu Sarajeva.
Ovaj defanzivac je dijete Sarajeva, a za prvi tim debitovao je 2019. godine. Prema podacima Transfermarkta, cijena Andreja Đokanovića je u ovom trenutku 900.000 eura.
Nakon što je Fudbalski klub Sarajevo odbio ponudu od 500.000 eura za svog fudbalera Andreja Đokanovića od turskog Konyaspora, ekspresno je prihvaćena ponuda od Ankaragucua koja iznosi 700.000 eura.
Prema saznanjima našeg portala, Đokanović se već nalazi na ljekarskim pregledima, dok bi potpis ugovora trebao uslijediti sutra.
Podsjetimo, nakon što se pojavila informacija u turskim medijima da Konyaspor u svojim redovima želi Đokanovića, u igru se uključio i drugi klub Ankaragucu, koji je na kraju i izašao kao pobjednik.
Andrej Đokanović će tako transferom donijeti lijepu cifru novca Fudbalskom klubu Sarajeva.
Ovaj defanzivac je dijete Sarajeva, a za prvi tim debitovao je 2019. godine. Prema podacima Transfermarkta, cijena Andreja Đokanovića je u ovom trenutku 900.000 eura.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- BordoBBoja
- Kontakt:
Ayla bebo moja

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Nadam se da su stavili postotak iduće prodaje. Solidna cifraMortemHz je napisao/la: ↑01 feb 2023, 18:48Đokanović na ljekarskim pregledima, sutra potpis, poznata visina odštete koja će se uplatiti FK Sarajevo
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Sto nas Ankaragucu pripazi sa 1.2 miliona ojri.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- SarajevoForza
- Kontakt:
Jesam li ja jedini koji ima osjećaj da ćemo bez ikakvih problema osigurati Evropu, možda čak i 2. mjesto da je regularno suđenje, čak uzimajući u obzir i ko nas vodi
Odlična cifra za Pecija, naš 3. najveći transfer u historiji, a najveći nemilionski
Odlična cifra za Pecija, naš 3. najveći transfer u historiji, a najveći nemilionski

"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"
Znači odbili smo milion + 400k bonusa za 1.4m i 10-15% od naredne?
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Pa pitaj Adu i Mortema ko im piše za prelazni rok cijelo vrijeme.
Pri tome boli me i qrc jel znam nešto ili ne, potpuno nebitna stvar, nego bezveze lupaš gluposti.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Joooj samo da ove ublehe ne puste Avrama da ide 

Zadnja izmjena: pitartz, dana/u 01 feb 2023, 19:06, ukupno mijenjano 2 puta.
Kad’ jednom prodje sve...
Što se pravdaš ikome? Ignoriraj, vjeruj život će biti lakši, znam iz ličnog iskustva.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑01 feb 2023, 19:01Pa pitaj Adu i Mortema ko im piše za prelazni rok cijelo vrijeme.BordoBBoja je napisao/la: ↑01 feb 2023, 18:51Napisat ce GiS, evo samo da umoli 10ak forumasa po pp, da mu kazu ime, pa ce glumit insidera.
Pri tome boli me i qrc jel znam nešto ili ne, potpuno nebitna stvar, nego bezveze lupaš gluposti.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Ma GIS no sikiriki drug i boli teGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑01 feb 2023, 19:01Pa pitaj Adu i Mortema ko im piše za prelazni rok cijelo vrijeme.BordoBBoja je napisao/la: ↑01 feb 2023, 18:51Napisat ce GiS, evo samo da umoli 10ak forumasa po pp, da mu kazu ime, pa ce glumit insidera.
- BordoBBoja
- Kontakt:
Napacenko, nemoj me izazivati da ne postavljam ovdje pp od 5-6 ljudi kojima si visio u pp i pitao ih ko dolaziGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑01 feb 2023, 19:01Pa pitaj Adu i Mortema ko im piše za prelazni rok cijelo vrijeme.BordoBBoja je napisao/la: ↑01 feb 2023, 18:51Napisat ce GiS, evo samo da umoli 10ak forumasa po pp, da mu kazu ime, pa ce glumit insidera.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ja, i? Objavi slobodno, ja pitam svakodnevno ljude jesu nešto načuli, isto kao što i mene ljudi pitaju. Forum i postoji da bi se razmijenila mišljenja, informacije..BordoBBoja je napisao/la: ↑01 feb 2023, 19:08Napacenko, nemoj me izazivati da ne postavljam ovdje pp od 5-6 ljudi kojima si visio u pp i pitao ih ko dolaziGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑01 feb 2023, 19:01Pa pitaj Adu i Mortema ko im piše za prelazni rok cijelo vrijeme.BordoBBoja je napisao/la: ↑01 feb 2023, 18:51
Napisat ce GiS, evo samo da umoli 10ak forumasa po pp, da mu kazu ime, pa ce glumit insidera.
A slobodno postavi, taman da prekršiš pravila foruma

Ti sad kao neki mangupBordoBBoja je napisao/la: ↑01 feb 2023, 19:08Napacenko, nemoj me izazivati da ne postavljam ovdje pp od 5-6 ljudi kojima si visio u pp i pitao ih ko dolaziGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑01 feb 2023, 19:01Pa pitaj Adu i Mortema ko im piše za prelazni rok cijelo vrijeme.BordoBBoja je napisao/la: ↑01 feb 2023, 18:51
Napisat ce GiS, evo samo da umoli 10ak forumasa po pp, da mu kazu ime, pa ce glumit insidera.

1946
ok boli nas cundara za prepucavanja, ko je taj svicarac to je bitno?
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
@GiS i mene redovno pita, stq je problem ?! Hoce cojk da je na izvoru...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Slicno razmisljamSarajevoForza je napisao/la: ↑01 feb 2023, 18:59Jesam li ja jedini koji ima osjećaj da ćemo bez ikakvih problema osigurati Evropu, možda čak i 2. mjesto da je regularno suđenje, čak uzimajući u obzir i ko nas vodi
Odlična cifra za Pecija, naš 3. najveći transfer u historiji, a najveći nemilionski![]()
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Bahati @NazorUso, nemoj da ti sad uslikam kako si me pitao ko će doći!

Covjek podijeli sa ljudima sta god nacuje oko dolazaka, a to je ono sto raju najvise i zanima kada je pauza i ti ga prozivas. To vam smeta a ne smeta vam ocrniti sve zivo.
Trenutno korisnika/ca: ado-hz, Ado_77, ajdohordas, Amcho1, Amidzaa, benko21, broj6, Burberry46, Direktorcic, ErosViverosViv, Google Adsense [Bot], Hajdeee, JavierBosnia, lakilone, Mahalac7, MaroonBjelave, MokraKifla, Mourinhokilledbarca, muhamedhulk, NazorUso, nedimmmm1337, Pantelija, Paromlinac, Pitar6785, pitara, Posejdon, Proximic, Rule_hz, samoFKS, Tatamata1946, TefalTava, VolimoSarajevo, WeekendOffender, zagorski i 176 gostiju.