Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Pjesma sama je meni odlicna, jes' da ne volim na engleskom, al moze se zapamtiti i lagano pjevusiti
ali mislim da je Dino malo star za onog cirkuzanja po stejdzu 
nemoj zezatsikirica je napisao/la:http://futuramatic.com/u/7RyAMpK2
Pitajte ovu masinu sta god hocete i odgovori vam tacno...![]()
Ja pitao s kim sjedis u klupi,i odgovara s Alijom(istina).
nema potpisa
- neutralan__
- Kontakt:
tako je kolegaThe Game je napisao/la:Pjesma sama je meni odlicna, jes' da ne volim na engleskom, al moze se zapamtiti i lagano pjevusitiali mislim da je Dino malo star za onog cirkuzanja po stejdzu
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
Yhebo to, gle'aj ti tvojih cica kako cirkuzajuThe Game je napisao/la:Pjesma sama je meni odlicna, jes' da ne volim na engleskom, al moze se zapamtiti i lagano pjevusitiali mislim da je Dino malo star za onog cirkuzanja po stejdzu
stariji je hari mata hari od dine, dino ima 49 godinaneutralan__ je napisao/la:tako je kolegaThe Game je napisao/la:Pjesma sama je meni odlicna, jes' da ne volim na engleskom, al moze se zapamtiti i lagano pjevusitiali mislim da je Dino malo star za onog cirkuzanja po stejdzu
![]()
jes da izgleda ko grob, al ima on kondicije
Nil Satis Nisi Optimum
na prvu pjesma je totalan promašaj, možda će na 20-to slušanje na nešto ličiti
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
Na prvu loptumuXmania je napisao/la:na prvu pjesma je totalan promašaj, možda će na 20-to slušanje na nešto ličiti
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
dobro znam engleski al sam dinu ovdje razumio svaku 10 rijec... lose mu se pise ako bude ovako i na euroviziji pjevao
ne pratim ga ja bas nesto previse pa mozda nisam dovoljno upoznat sa njegovim repertoarom al cini mi se da mu je svaka pjesma ista... ne znam zasto kod dine kreativnost nikad nije bila problem on je uvijek znao dobro umotati plagijat
vidim malo se i na aristotela fura sa onim izjavama o sredini... jbg sad ja moram sebi naci novu zivotnu filozofiju jer ako je ono sto dino ima sredina onda ja i moja sredina zivimo cijeli zivot u lazi
ne pratim ga ja bas nesto previse pa mozda nisam dovoljno upoznat sa njegovim repertoarom al cini mi se da mu je svaka pjesma ista... ne znam zasto kod dine kreativnost nikad nije bila problem on je uvijek znao dobro umotati plagijat
vidim malo se i na aristotela fura sa onim izjavama o sredini... jbg sad ja moram sebi naci novu zivotnu filozofiju jer ako je ono sto dino ima sredina onda ja i moja sredina zivimo cijeli zivot u lazi
You are someone else I am still right here
- legenda reala
- Kontakt:
đesi Fera (ćevabdžija)imal ćevapa

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
ma drug ne podnosi mi stomak luk a cevapi bez luka mi bezveze pa ih ja slabo kad jedem... a da ih ima, ima ihlegenda reala je napisao/la:đesi Fera (ćevabdžija)imal ćevapa![]()
![]()
![]()
- legenda reala
- Kontakt:
fera je napisao/la:ma drug ne podnosi mi stomak luk a cevapi bez luka mi bezveze pa ih ja slabo kad jedem... a da ih ima, ima ihlegenda reala je napisao/la:đesi Fera (ćevabdžija)imal ćevapa![]()
![]()
![]()
pa pošalji jednu porciju ,odkad nisam pojo ćevape sa Baščaršije(zamotaj u papir pa pošalji
kontam da vas igram u četvrtak ,da se možete posvetiti 5. mjestu u EPL
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
ma zaobiđi nas do kraja ove sezone pa ce biti cevapalegenda reala je napisao/la:fera je napisao/la:ma drug ne podnosi mi stomak luk a cevapi bez luka mi bezveze pa ih ja slabo kad jedem... a da ih ima, ima ihlegenda reala je napisao/la:đesi Fera (ćevabdžija)imal ćevapa![]()
![]()
![]()
pa pošalji jednu porciju ,odkad nisam pojo ćevape sa Baščaršije(zamotaj u papir pa pošalji![]()
) ,ma reci mu da podnese inače ga nema
![]()
![]()
kontam da vas igram u četvrtak ,da se možete posvetiti 5. mjestu u EPL![]()
- legenda reala
- Kontakt:
znači dogovorili smo se ,nema problema samo šalji te ćevape
alfaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
jesi živvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv

alfaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
jesi živvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
i et..
nikad mi necemo nigdje maketi kad imamo debile u ovoj drzavi..ovo treba otvorit neki novi goli otok pa odvozit tamo,i mucit do kraja zivota..
u petak odem u hitnu i tamo mi doticni debil kaze,(ovom prilikom mu se sjetim sve uze i sire familije i pozelim im sve najgore)nije ti nista,,idi kuci,vitamic c i ostale gluposti..
onda odem kod svoje doktorice koja me salje na snimanje pluca i onda fino saznam da imam upalu pluca..
a vec sam je imao prije nekoliko godina..
i sta onom kretenu sad iz hitne uradit...
nikad mi necemo nigdje maketi kad imamo debile u ovoj drzavi..ovo treba otvorit neki novi goli otok pa odvozit tamo,i mucit do kraja zivota..
u petak odem u hitnu i tamo mi doticni debil kaze,(ovom prilikom mu se sjetim sve uze i sire familije i pozelim im sve najgore)nije ti nista,,idi kuci,vitamic c i ostale gluposti..
onda odem kod svoje doktorice koja me salje na snimanje pluca i onda fino saznam da imam upalu pluca..
a vec sam je imao prije nekoliko godina..
i sta onom kretenu sad iz hitne uradit...
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Realno nista.Doktori su uvijek u pravu,ljudi sa tezim bolestima se ganjaju 10 i vise godina po sudu i opet ne dobiju ono sto zele tj. pare ili pravdu 
jbg gamad pogrijesila ili mu se nije dalo gledati,raspravljati i objasnjavati bolest..Uglavnom su stoka
jbg gamad pogrijesila ili mu se nije dalo gledati,raspravljati i objasnjavati bolest..Uglavnom su stoka
A C A B !
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Nisam ni čuo pjesmu koju je Merlin izveo, tako da ne mogu suditi(naravno, neću žuriti sa slušanjem iste
) o eventualnoj (ne)kvaliteti. No, s obzirom da se radi o Merlinu, dobro bih provjerio neke manje popularne britanske i američke rock bendove, pa da vidimo od koga je posudio muziku.
Što se tiče Merlinovog Aristotelizma, ne znam ko njeg shvata za ozbiljno.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- DAVID VILLA
- Kontakt:
ma vidi se i po pjesmi po načinu na koji su to scenski izveli da se pokušalo ''uzeti'' dosta toga od Coldplaya ali da li su uspjeli, teško mada opet kakvih s.anja se može naslušati na tom takmičenju nije ni ovo loše.Monolog je napisao/la:Nisam ni čuo pjesmu koju je Merlin izveo, tako da ne mogu suditi(naravno, neću žuriti sa slušanjem iste) o eventualnoj (ne)kvaliteti. No, s obzirom da se radi o Merlinu, dobro bih provjerio neke manje popularne britanske i američke rock bendove, pa da vidimo od koga je posudio muziku.
![]()
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Ma ja ba, covjek zavrco sarafe na stroju u Unisu a preko noci hoce da posta neki mislilac i zeli da ga ljudi shvataju ozbiljno..Koji je to seljak, 1/1...Monolog je napisao/la:Nisam ni čuo pjesmu koju je Merlin izveo, tako da ne mogu suditi(naravno, neću žuriti sa slušanjem iste) o eventualnoj (ne)kvaliteti. No, s obzirom da se radi o Merlinu, dobro bih provjerio neke manje popularne britanske i američke rock bendove, pa da vidimo od koga je posudio muziku.
![]()
Nesto fura patriotizam, a dodje zima on na skijanje u Italiju..Fura se na domace, a u shoping ide u Franucsku i Tursku...Doje ljeto a on na more u Spaniju....OK, normalno je to, svi rade, ali sta onda sere o patriotizmu i nekim za njega neshvatljivim stvarima...
Mrzim Real Madrid, dabogda se ugasili ko Yugo kad naleti na baru....
- alfarouqaminu
- Kontakt:
dobro jutro druzino,evo nema skole pa reko da se javim....Inace nisam otiso imam test iz mate a nemam blage 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.