English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Dzaba kad para nema
- wadethegreat
- Kontakt:
Potter pricao sa sve i jednim pojacanjem pita se on itekako.
Cak je par i on uvjerio da dodju.
Nije Potter naivan kako se misli
Harry Potter and the Chamber of money.
Drago mi je makar da su svjesni da su ove pare za Enza nerealne ali svi su poludjeli za njim u klubu.
Izgleda da je ipak tehnologija zakazala sto se Hakima tice
Na ljeto Liverpool Newcastle i dosta drugih ekipa iz Engleske i Bundeslige imaju priliku da pokupe neke solidne nase igrace.
Mount, Pulisic, Havertz, Hakim, Koulibaly pa cak i Kante Kova i Sterling su pod upitnikom...
Recite Daveu da Ox i Naby treniraju jače nego ikad, kakav Caicedo.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Et neko je zeljan vasih rejecta.wadethegreat je napisao/la: ↑01 feb 2023, 16:52Potter pricao sa sve i jednim pojacanjem pita se on itekako.
Cak je par i on uvjerio da dodju.
Nije Potter naivan kako se misli.
Harry Potter and the Chamber of money.
Drago mi je makar da su svjesni da su ove pare za Enza nerealne ali svi su poludjeli za njim u klubu.
Izgleda da je ipak tehnologija zakazala sto se Hakima tice
Na ljeto Liverpool Newcastle i dosta drugih ekipa iz Engleske i Bundeslige imaju priliku da pokupe neke solidne nase igrace.
Mount, Pulisic, Havertz, Hakim, Koulibaly pa cak i Kante Kova i Sterling su pod upitnikom...
Nadam se i da se o Mountu ne razmislja previse.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pisao sam jucer za Amerikanca vlasnika Chelsea kad taj potuče zaore nosom po ledini i skonta u sta ja potrosi pola milijarde
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Ja sam pročitao neki dan da su napravili šestogodišnji plan poslovanja, zaboravio sam postaviti link...Brokula je napisao/la: ↑01 feb 2023, 15:24Čelzi će vjerovatno amortizaciju rasporedit na 8 godina koliko im traje većina ugovora, i samo na odštetu će plaćati 75 miliona funti svake godine, plus plate koje nisu dio ovih cifri. Znači brat brat minimalno 80 miliona funti narednih 8 godina će im ići na amortizaciju samo zbog ova dva transfer roka.
Na ljeto će sigurno pokušati prodati što više igrača koje im ne trebaju, i to će prikazati u knjigama kao prihod u punom iznosu i tako će pokrit FFP naredne dvije tri godine koji će im pokazivat kao da posluju u plusu, ali nakon toga počinju finansijski problemi.
Tako da po meni oni vjerovatno pokušavaju u što bržem roku osvojiti ligu/ligu prvaka
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Mogu misliti koliko će Dortmund tražiti za Judea nakon ovog Enzovog transfera 
I found freedom. Losing all hope was freedom.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Jeste, Bellingham koji igra drugu sezonu na vrhunskom nivou sa 18 i 19 godina je precijenjen, a Enzo sa 16 utakmica u portugalskoj ligi nije, pri tome je stariji 2 godine
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- Marsal
- Kontakt:
Jesi uopšte vidio momka kako igra?
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Pa nije tajna kad su englezi u pitanju da igrac koji vrijedi X novca bude na trzistu za X+Y novca.
Znaci nit sam belinghama popljuvao niti ne znam sta.
Hocu rec da ce cijena biti paprena. Medijski su praceni i sve to utice na cijenu
A gledaj ovog babe bog te odmah neke paralele vuce
- Marsal
- Kontakt:
Znači nisi ga gledao.soxx je napisao/la: ↑01 feb 2023, 20:19Pa nije tajna kad su englezi u pitanju da igrac koji vrijedi X novca bude na trzistu za X+Y novca.
Hocu rec da ce cijena biti paprena. Medijski su praceni i sve to utice na cijenu
A gledaj ovog babe bog te odmah neke paralele vuce![]()
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
200 miliona u sadasnjem trzistu vrijedi momak. CudoMarsal je napisao/la: ↑01 feb 2023, 20:21Znači nisi ga gledao.soxx je napisao/la: ↑01 feb 2023, 20:19Pa nije tajna kad su englezi u pitanju da igrac koji vrijedi X novca bude na trzistu za X+Y novca.
A gledaj ovog babe bog te odmah neke paralele vuce![]()
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Napadac od 70-80 mil ce nam biti opcija sa klupe
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Konacno momak pokazuje ono sto je i u akademiji, trpa na sve straneDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑01 feb 2023, 20:32Napadac od 70-80 mil ce nam biti opcija sa klupe![]()
Zamisli da je igrao vise za Reims ,vec bi bio na 20golova,kqkve kretnje ,kakav sut i finising.Brokula je napisao/la: ↑01 feb 2023, 20:36Konacno momak pokazuje ono sto je i u akademiji, trpa na sve straneDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑01 feb 2023, 20:32Napadac od 70-80 mil ce nam biti opcija sa klupe![]()
Mozda nam Chelsea ponudi jedno 130milki za njega
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Trenutno korisnika/ca: TheMix, Wilshere10 i 8 gostiju.