FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ma otvara se Mulaliću prilika života ako Dal ode, jer Musa će se vrlo vjerovatno prodati, znači da će Enedin biti taj drugi U21 u tom slučaju.
Zadnja izmjena: GospodinIzSarajeva, dana/u 01 feb 2023, 20:32, ukupno mijenjano 1 put.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Realno je da ko god radi na pregovaranju transfera, odlican posao se radi od Mujakica koji je prodan za odlicne pare s obzirom na onako sezonu prije toga.. Pa do Andreja i ako se obistini za Dal-a.. Ekipa koja ne igra Evropu ta te pare uzme u nasoj ligi to nije bas standardno..
@GiS pusti pacenike reci nam ko je taj stoper?
@GiS pusti pacenike reci nam ko je taj stoper?
Kakve su sanse da se Mulalic nekad presalta na DMF?
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
-
- Kontakt:
Ima li istine za Bragu? Ljudi 2 u ligi nema mi smisla da su oni zainteresovani...
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Evo Sabanovic nastupio je za Angers, dao mu je 10 minuta pri vodstvu 1:0, to znaci da mu vjeruje
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
-
- Kontakt:
Ulazim na rezultate i vidim crveni karton. Kontam Halid je 100%Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑01 feb 2023, 20:42Evo Sabanovic nastupio je za Angers, dao mu je 10 minuta pri vodstvu 1:0, to znaci da mu vjeruje

Ovakve iznenadne situacije radjaju nove heroje, sjecam se pecijevih pocetaka mada se jos u kadetima znalo da ce biti vise od solidnog igraca. Znam da je prije produzenja zadnjeg ugovora Fiorentina bila u opticaju. Definitivno ako babukin mali ode ja vidim samo enedina kao desnog beka i mislim da je to nas sledeci izlazni transfer aBd
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- BegovicRamiz
- Kontakt:
nije bas takoLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑01 feb 2023, 20:42Evo Sabanovic nastupio je za Angers, dao mu je 10 minuta pri vodstvu 1:0, to znaci da mu vjeruje
usao kod 1 1 i kad im je defanzivac dobio crveni
13 poraz zaredom liga2 zagarantovana
mozda bude dobro za Halida bice vise sanse za igru
Daj onog malog crnog iz Ajaxa sto zna bosanski 

I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Vidim i ja, prinudna izmjena jos ih okrenuseBegovicRamiz je napisao/la: ↑01 feb 2023, 21:08nije bas takoLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑01 feb 2023, 20:42Evo Sabanovic nastupio je za Angers, dao mu je 10 minuta pri vodstvu 1:0, to znaci da mu vjeruje
usao kod 1 1 i kad im je defanzivac dobio crveni
13 poraz zaredom liga2 zagarantovana
mozda bude dobro za Halida bice vise sanse za igru

- 1 9 4 6 -
Ima istina je .bordobijelisampion je napisao/la: ↑01 feb 2023, 20:39Ima li istine za Bragu? Ljudi 2 u ligi nema mi smisla da su oni zainteresovani...
Moze neka daju pare nama dobro
Dobra stvar je što Dal ima EU pasoš, samim time bi trebalo biti više zainteresovanih jer ne zauzima mjesto stranca.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
700 k plus na sljedeći transfer procenat andrej jos dal 500 600 k.ljepota
Dobro je ako Djokanovic predje u ankaru i pokaze se kao dobro pojacanje. Konya i oni plus korti cardif st louis to su sve ekipe koje su jedno koplje iznad nas a para imaju da zadovolje nase apetite..
Kad je bajic i amir otisli u konju tad je konja bila gdje sad ankara tako da napravit dil sanjima vama vazda prvo dajemo pa konja pa ostali..
Igrac ako hoce da ide u tursku ligu a osteta zadovoljava nas nevidim razlog da mi nekom govorimo sjedi gdje si nek si nije lose ni ovde imas 4 stadiona koji imaju travu..
Akademija treba da nastavi da radi sto radi i da tezi da bude sto bolja, igrace pridavat 500-800 k€ al obavezno procenat 15%_20% jer da nebi popusili ko uhljupi na sofinom polu ocu..procenat pa ako eksplodira uzet jos kajmaka
Sto se tice Dala, definitivno da bi prije izabrao DALA nego avramoskog kad sve oduzmes i sabere (plata, stranac od 2 godine sto je kod nas godinu povrijedjen plus u21 pravilo) **** nije vala ni avramovsko ovo sto je igro pokazo kao sto je recimo SAID U PRVOM MANDATU A KAZEM SKUP JE SIGURNO BLIZU PARA BENKE
Nemoj te zaboravit da ga je Dzeko prisvoio takodje..
Dal da proradi na sebicnosti (puca nepotrebno) sasvim solidan igrac za istrpit, jer prvo ofanzivac (0 igraca u plbh da ima 30-40 utakmica sa 21 godinu posebno u ekipama iz gornjeg doma))
E sad je do Cicka da pokaze i dokaze da su hz u krivu
Kad je bajic i amir otisli u konju tad je konja bila gdje sad ankara tako da napravit dil sanjima vama vazda prvo dajemo pa konja pa ostali..
Igrac ako hoce da ide u tursku ligu a osteta zadovoljava nas nevidim razlog da mi nekom govorimo sjedi gdje si nek si nije lose ni ovde imas 4 stadiona koji imaju travu..
Akademija treba da nastavi da radi sto radi i da tezi da bude sto bolja, igrace pridavat 500-800 k€ al obavezno procenat 15%_20% jer da nebi popusili ko uhljupi na sofinom polu ocu..procenat pa ako eksplodira uzet jos kajmaka
Sto se tice Dala, definitivno da bi prije izabrao DALA nego avramoskog kad sve oduzmes i sabere (plata, stranac od 2 godine sto je kod nas godinu povrijedjen plus u21 pravilo) **** nije vala ni avramovsko ovo sto je igro pokazo kao sto je recimo SAID U PRVOM MANDATU A KAZEM SKUP JE SIGURNO BLIZU PARA BENKE
Nemoj te zaboravit da ga je Dzeko prisvoio takodje..
Dal da proradi na sebicnosti (puca nepotrebno) sasvim solidan igrac za istrpit, jer prvo ofanzivac (0 igraca u plbh da ima 30-40 utakmica sa 21 godinu posebno u ekipama iz gornjeg doma))
E sad je do Cicka da pokaze i dokaze da su hz u krivu
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Imal iko nekih konkretnih informacija, ko nam dolazi ko stoper?
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
- 1 9 4 6 -
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
- unitarista
- Kontakt:
Andrej je već ranije morao ići iz Sarajeva, ali ovo je zadnji voz da uspije napraviti solidnu karijeru. Neće biti Busquets, ali nek bude level Hadžiahmetovića unovčiće svoju karijeru.
nisam čiko sa avatara.
Trenutno korisnika/ca: Ado_77, amypitar, bhfanatic14, enzo1, gh0stHZ, OzmoodPinglewood, perodeformero, pjankesarajevo i 47 gostiju.