Ili oni što se voze sami autom i nose duple maske.
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Pensioner26
- Kontakt:
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Vec testament poceo sprematiDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑01 feb 2023, 16:18Aha to je onaj legendarni komentar kad je na covid temi napisao roman o simptomima blage prehlade![]()

Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
"Ljudi iz Katalonije su zainteresovani za avioliniju Barcelona - Sarajevo, uskoro bi trebali imati i liniju Hong Kong - Sarajevo. Aerodrom Sarajevo radi dobru priču i na nama je da osmišljavamo projekte i idemo dalje"bombaysaphire je napisao/la: ↑28 jan 2023, 22:43Od maja 2023. godine aerodrom Sarajevo će biti otvoren 24 sata. Sa ovim radnim vremenom aerodrom će omogućiti znatno veći broj letova a pogotovo za kompanije koje planiraju kasni dolazak u Sarajevo, sa ranim polascima slijedećeg dana. Pregovori o uspostavi baze na aerodromu Sarajevo su u završnoj fazi i ovo radno vrijeme će doprinijeti većoj fleksibilnosti i uspostavi novih letova koji će stizati u Sarajevo oko ponoći. U prošlosti Air Serbia je željela uspostaviti dodatne letove iz Sarajeva sa polaskom oko 05:00 ujutro da bih se uspjele izvršiti konekcije na jutarnji val letova Air Serbia-e iz Beograda.
Izgleda da Ryanair otvara bazu u Sarajevu !!!
@MortemHz spavaš li mirno ?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jesu l te zatvorili u tor, ili ugradili cip ili ...?Pensioner26 je napisao/la: ↑01 feb 2023, 17:38Ili oni što se voze sami autom i nose duple maske.
- Pensioner26
- Kontakt:
Baš si jedan od njih pa se prozvaosljivo je napisao/la: ↑01 feb 2023, 19:05Jesu l te zatvorili u tor, ili ugradili cip ili ...?

- ASD
- Kontakt:
Ili mišljenja struke iz njemačkih staračkih donova.Pensioner26 je napisao/la: ↑01 feb 2023, 17:38Ili oni što se voze sami autom i nose duple maske.
Meni je stručna konsultacija sa parkinga u Ilijašu otvorila oči.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
-
- Kontakt:
Gdje si to pročitao ? Čujem "priče" na aerodromu da nije Ryanair u pitanju za bazu , da je totalna fula ta informacija ... Ako dođe Ryanair sigurno bi ovo ljeto stavio linju Sarajevo - Barcelona 2 puta sedmično , a slijedeće godine i Sarajevo - Madrid .MortemHz je napisao/la: ↑01 feb 2023, 18:45"Ljudi iz Katalonije su zainteresovani za avioliniju Barcelona - Sarajevo, uskoro bi trebali imati i liniju Hong Kong - Sarajevo. Aerodrom Sarajevo radi dobru priču i na nama je da osmišljavamo projekte i idemo dalje"bombaysaphire je napisao/la: ↑28 jan 2023, 22:43Od maja 2023. godine aerodrom Sarajevo će biti otvoren 24 sata. Sa ovim radnim vremenom aerodrom će omogućiti znatno veći broj letova a pogotovo za kompanije koje planiraju kasni dolazak u Sarajevo, sa ranim polascima slijedećeg dana. Pregovori o uspostavi baze na aerodromu Sarajevo su u završnoj fazi i ovo radno vrijeme će doprinijeti većoj fleksibilnosti i uspostavi novih letova koji će stizati u Sarajevo oko ponoći. U prošlosti Air Serbia je željela uspostaviti dodatne letove iz Sarajeva sa polaskom oko 05:00 ujutro da bih se uspjele izvršiti konekcije na jutarnji val letova Air Serbia-e iz Beograda.
Izgleda da Ryanair otvara bazu u Sarajevu !!!
@MortemHz spavaš li mirno ?
Baš me interesuje ko je prevoznik za Hong Kong - Sarajevo ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Microsoft ulaze 10 milijardi u openAI program 

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- CrniParatici
pa nije ni cudo

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Ocajan je u logickim zagonetkama sto jest jest
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- RacioEmocionalan
- Kontakt:
Umjesto upitnika na kraju recenice treba stajati tacka da bi ova slika gore bila logicka zagonetka ako se na istu misli. Ako ne, moje izvinjenje i molim za vise informacija.
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.
- CrniParatici
nisi ti racio emocionalan, vec cjepidlaka 

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- RacioEmocionalan
- Kontakt:

The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.
- akisarajevo92
- Kontakt:
zajeba me da kupim ovo, popio do kraja cisto da se ne baciRobust je napisao/la: ↑27 jan 2023, 00:06BosniaBoston je napisao/la: ↑26 jan 2023, 19:42Okani se sokovnika i tih “prirodnih” sokova i ufati se kole, nije ništa nezdravijebombaysaphire je napisao/la: ↑26 jan 2023, 15:58
Ma goni ih , budale ...
Nego kakav si ti sa sokovnicima ?![]()
![]()
ovo ubija kako je dobro uvijek jednu bocu il limenku moram imati u frižideru![]()
ukus kao da uspes u casu dvije trecine onog sirupa i tek malo vode, preslatko,
ako nista mogla bi se uzeti ona flasa od 2l da ima kad gosti dodju, cak se moze razrijediti sa vodom

ja moram pohvaliti ova dva, samo ih na jednoj pumpi ponekad nadjem ali cista desetka
Don't believe the hype.
-
- Kontakt:
11-ka je odlicna, bolja i brza od desetke i to pofino. To za desni klik kako kome, meni i ne smeta.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
11-ka je za tablete - Microsoft Surface. Start na sredini jednostavno bode oci.
Lijepa 10-ka.
Lijepa 10-ka.
Laz.Bundesliga je napisao/la: ↑02 feb 2023, 00:4711-ka je odlicna, bolja i brza od desetke i to pofino. To za desni klik kako kome, meni i ne smeta.
Pomjerim... Ali izadje onaj odvratni start menu od 11-ke. Vidi se da nije prilagodjen za lijevo
Sve nesto zaobljeno kao krofna.
Trenutno korisnika/ca: kraljttbvb i 5 gostiju.