FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Povedi nas Sulejmane, dobrodosao
Majstore izmisljas neke price bespotrebno. Malica nije niko pustio niti ne daj Boze otjerao. Sam je trazio da ide, ne ostaje mu se jer vidi da nece igrati i da je ispao iz prvih 11. Posteno od njega. Jasarevic bolji, nametnuo se vec nakon par treninga, jedan od najspremnijih u ekipi i oravo pojacanje. Ako ti sa 21 godinu razmisljas tako da ti je bolje ici nego se izboriti za poziciju, dovidjenja i prijatno.Manijakalnost99 je napisao/la: ↑01 feb 2023, 21:47Sve znas, nemam ti sta pricatiDejan1921 je napisao/la: ↑01 feb 2023, 21:33Brate hiljadu puta ispričana priča, a izgleda do nekih i dalje nije došlo. A boljitka ni na vidiku.Manijakalnost99 je napisao/la: ↑01 feb 2023, 21:16
Tako je deki, kratko i jasno
zavrsne pripreme su u Konjicu i to je to
Nemamo para za Medjugorja
Pogresno opet vodimo politku
U dugovima smo i mi pustamo npr Malica momak koji je bukvalno dzabe igro i za to sta je igro dao je puno vise nego sto je dobio
22 godine mlad mi dovodimo lika od 28 godina kojeg cemo 3, 4 puta vise placat
Ovaj frajr nije spreman vec na prvoj utakmici grc ga je uhvatio
To su samo neki od primjera kako se razbacujemo s ono malo para sto smo imali
Sad kad legne 15% razni vukovi ce se okotiti oko grbavice
Daj Boze da se marka ulozi u akademiju
Jos burazeri hoce Hodzica i Krpica
Nevjerovatno je fkt, godinama ista prica
Drugi njutnov zakon vazi za nas “istog pravca, suprotnog smjera”
Nikad pravac da promjenimo, vazda smjer mijenjamo i
uvijek na istom pravcu zavrsimo
Rupa bez dna u okvirma ozonskog omotaca
Umjesto kakve djece da postepeno uvedemo u prvi tim i pravimo ekonomski balans
Mi dovodimo pojacanja na kredit
Niko nikog ne dovodi na kredit. Cifre koje vi spominjete su za nerealne da mi platimo i niko kod nas nece imati takve pare pa ni Krpic ni Santos niti bilo ko od igraca. Svi sto su ostali su svjesni svega, nadaju se i ocekuju bolja vremena kao i mi svi. Imamo puno nasih igraca koji su ostali i koji nas nece povaliti kao pojedini “zeljovci”. Hvala im svima od srca, kakvi god da su i kakva god da je moja reakcija poslije utakmice, od mene ce imati podrsku jer znam kako im je u odnosu na ostale timove i znam kakvi ljudi im dogovaraju uslove, ugovore i slicne stvari. Igraci i navijaci na jednu, uprava, skupstina na drugu stranu.
Yebo majku, gledam po društvenim mrežama (a ni ovdje na forumu nije plaho bolje) kolika kuknjava za Malićem, a dušu bih dao da su ga svaku drugu utakmicu proglašavali jednim od najgorih igrača Želje u historiji, te spor, te neodgovoran u odbrani, tanak u duelu, loš u napadu... Sad odjednom postade Marcelo.
Već sam pisao, dečko neće da sjedi na klupi i to je ok. Doveo se nominalno kvalitetniji bek od njega, vrijeme će pokazati je li to tačno ili nije.
I pojedinci kukaju na svaki potez, ne valja kad dovodiš, ne valja kad ne dovodiš, ne valja kad zadržiš nekog igrača, ne valja kad pustiš nekog igrača. Nama je baš teško ugoditi.
Već sam pisao, dečko neće da sjedi na klupi i to je ok. Doveo se nominalno kvalitetniji bek od njega, vrijeme će pokazati je li to tačno ili nije.
I pojedinci kukaju na svaki potez, ne valja kad dovodiš, ne valja kad ne dovodiš, ne valja kad zadržiš nekog igrača, ne valja kad pustiš nekog igrača. Nama je baš teško ugoditi.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- manijacikonjic87
- Kontakt:
Raonffa je napisao/la: ↑01 feb 2023, 23:43Yebo majku, gledam po društvenim mrežama (a ni ovdje na forumu nije plaho bolje) kolika kuknjava za Malićem, a dušu bih dao da su ga svaku drugu utakmicu proglašavali jednim od najgorih igrača Želje u historiji, te spor, te neodgovoran u odbrani, tanak u duelu, loš u napadu... Sad odjednom postade Marcelo.

Mi smo Željini, Željo je naš !
-
- Kontakt:
Haha prve dvije rijec su odraz njegog karaktera, takvima ne ne bih dao ni konja u sahu da pomjere
Malic je danasnja vijest i spominje se samo danas
On je samo jedan od milion
cak i ti sam sumnjas u svoje tvrdnje
“Doveo se nominalno kvalitetniji bek od njega, vrijeme će pokazati je li to tačno ili nije.”
Prva utakmica grč, nije mogo nastaviti protiv Sutjeske
I tog igraca cemo placati tri puta vise nego onog koji je mladji 7 godina i puno fizicki spremniji .
I tako unazad godinama, a mladi nam stasaju u Hrvatskoj ligi
Ljudi vise nece ni da upisuju djecu u klub
Imaju 190.000 pratitelja na facebook i 70.000 na instagramu i ne mogu svoje pratitelji ubjediri da izvade ebenh clansku
Pa spusti je na 10 KM ako treba
ukupno 264.000 pratitelja
Nek 64.000 izvadi clansku od 10 km
To je 640.000 km i plus procenti od transfera
Vratiti pare poreznoj i poceti rahat glave
Malic je danasnja vijest i spominje se samo danas
On je samo jedan od milion
cak i ti sam sumnjas u svoje tvrdnje
“Doveo se nominalno kvalitetniji bek od njega, vrijeme će pokazati je li to tačno ili nije.”
Prva utakmica grč, nije mogo nastaviti protiv Sutjeske
I tog igraca cemo placati tri puta vise nego onog koji je mladji 7 godina i puno fizicki spremniji .
I tako unazad godinama, a mladi nam stasaju u Hrvatskoj ligi
Ljudi vise nece ni da upisuju djecu u klub
Imaju 190.000 pratitelja na facebook i 70.000 na instagramu i ne mogu svoje pratitelji ubjediri da izvade ebenh clansku
Pa spusti je na 10 KM ako treba
ukupno 264.000 pratitelja
Nek 64.000 izvadi clansku od 10 km
To je 640.000 km i plus procenti od transfera
Vratiti pare poreznoj i poceti rahat glave
-
- Kontakt:
Mrki procitaj ponovo, moj i svoj tekstMrkiMedo je napisao/la: ↑01 feb 2023, 23:24Majstore izmisljas neke price bespotrebno. Malica nije niko pustio niti ne daj Boze otjerao. Sam je trazio da ide, ne ostaje mu se jer vidi da nece igrati i da je ispao iz prvih 11. Posteno od njega. Jasarevic bolji, nametnuo se vec nakon par treninga, jedan od najspremnijih u ekipi i oravo pojacanje. Ako ti sa 21 godinu razmisljas tako da ti je bolje ici nego se izboriti za poziciju, dovidjenja i prijatno.Manijakalnost99 je napisao/la: ↑01 feb 2023, 21:47Sve znas, nemam ti sta pricati
Niko nikog ne dovodi na kredit. Cifre koje vi spominjete su za nerealne da mi platimo i niko kod nas nece imati takve pare pa ni Krpic ni Santos niti bilo ko od igraca. Svi sto su ostali su svjesni svega, nadaju se i ocekuju bolja vremena kao i mi svi. Imamo puno nasih igraca koji su ostali i koji nas nece povaliti kao pojedini “zeljovci”. Hvala im svima od srca, kakvi god da su i kakva god da je moja reakcija poslije utakmice, od mene ce imati podrsku jer znam kako im je u odnosu na ostale timove i znam kakvi ljudi im dogovaraju uslove, ugovore i slicne stvari. Igraci i navijaci na jednu, uprava, skupstina na drugu stranu.
“Malica nije niko pustio niti ne daj Boze otjerao. Sam je trazio da ide”
Pa pustili smo ga da ode zbog , pustili smo i subasica najbolji strijelac bio zabio vise nego nego Santos i Amoah a za puno manje pare je igro
I normalno da dovodimo na kredit igrace kad smo duzni milione koje nemamo, jos raspisujemo javni poziv firmama za radove na stadionu
Vidim sto dekija nema on je davno skonto da ne vrijedi nista pisat, jer povrsno razmisljate
Svaki dan se nađe nova vijest da se nešto kritikuje, Malić je samo jedan od primjera.
Ekipa ti je sastavljena od mladih igrača na kojima potencijalno možeš zaraditi finu lovu (Santos, Amoah, Drina i Hodžić), Željinih veterana ili momaka koji su najboljim fudbalskim godinama (Štila, Tuce, Cocalić, Mekić, Beganović, Hajdarević), a ovi veterani su i dalje klasa za našu ligu + još par igrača sa strane u ozbiljnijim godinama ali sa dobrim kvalitetom za našu ligu kao Galić ili Kosorić mada Kosorić komotno može u ove veterane.
Ne znam kako ćeš manje srezati troškove, jedino da rasformiramo komplet ekipu i krenemo od kantonalne lige. I sa takvom ekipom ti se ukaže šansa da izboriš Evropu nakon 4-5 godina (što neko reče, ono protiv Maccabija kao da nismo ni igrali), logično da ćeš pokušati popuniti pozicije na kojima ti škripi sa dobrim igračima.
Jašarević je prije koju godinu bio vjerovatno najbolji lijevi bek lige, i to igrajući za klub koji nije ni blizu nekog creme de la creme nivoa našeg fudbala (ako to kod nas i postoji uopšte, ali znaš na šta mislim). Ja bih sa njim svakako rizikovao jer Malić nije bio nikakva klasa niti igrač bez kojeg ne možemo.
Ovo oko članskih ne bih ni komentarisao, 64.000 ljudi da se učlani u Želju? U kojim ti oblacima živiš, da je marka članska sumnjam da bi došli do tog broja.
Da se razumijemo, ima stotinu stvari u kojima ova uprava može bolje, ali rješenje se sasvim sigurno ne krije u pet rečenica koje ti otkucaš na nekom forumu. Ako je to tako lako, trk u klub, predloži im strategiju (stalno govore da su vrata kluba otvorena) i riješi nam milionski dug.
Ekipa ti je sastavljena od mladih igrača na kojima potencijalno možeš zaraditi finu lovu (Santos, Amoah, Drina i Hodžić), Željinih veterana ili momaka koji su najboljim fudbalskim godinama (Štila, Tuce, Cocalić, Mekić, Beganović, Hajdarević), a ovi veterani su i dalje klasa za našu ligu + još par igrača sa strane u ozbiljnijim godinama ali sa dobrim kvalitetom za našu ligu kao Galić ili Kosorić mada Kosorić komotno može u ove veterane.
Ne znam kako ćeš manje srezati troškove, jedino da rasformiramo komplet ekipu i krenemo od kantonalne lige. I sa takvom ekipom ti se ukaže šansa da izboriš Evropu nakon 4-5 godina (što neko reče, ono protiv Maccabija kao da nismo ni igrali), logično da ćeš pokušati popuniti pozicije na kojima ti škripi sa dobrim igračima.
Jašarević je prije koju godinu bio vjerovatno najbolji lijevi bek lige, i to igrajući za klub koji nije ni blizu nekog creme de la creme nivoa našeg fudbala (ako to kod nas i postoji uopšte, ali znaš na šta mislim). Ja bih sa njim svakako rizikovao jer Malić nije bio nikakva klasa niti igrač bez kojeg ne možemo.
Ovo oko članskih ne bih ni komentarisao, 64.000 ljudi da se učlani u Želju? U kojim ti oblacima živiš, da je marka članska sumnjam da bi došli do tog broja.
Da se razumijemo, ima stotinu stvari u kojima ova uprava može bolje, ali rješenje se sasvim sigurno ne krije u pet rečenica koje ti otkucaš na nekom forumu. Ako je to tako lako, trk u klub, predloži im strategiju (stalno govore da su vrata kluba otvorena) i riješi nam milionski dug.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
- Kontakt:
Jest Subasic zabio vise golova od Santosa i Amoaha, al prosle sezone kad ova dvojica uopste nisu ni bila u klubu. Jesi ti stvarno realan da poredis Sedada sa Amoahom i Santosom? Pa lik igra sa viskom kilograma, ko baba se kretao po terenu, vise zelje i agilnosti za fudbala pokazao Bekric sa 37 godina, a one zicere protiv Posusja necu ni spominjati. On nema nijednog gola ove sezone, stvarno ne znam sta ti pratis, pitanje je hoce li uopste i naci novi klub do nastavka sezone. Ovog Malica svi pljuvali proslu polusezonu i govorili kako treba novi lijevi bek, dovedu novog lijevog beka, i opet pljuvanje sto je otisao Malic a dosao Irfan od 28 godina. Vjerovatno ces za par dana popljuvati i cinjenicu ako Krpic dođe u ekipu, recices da treba Krizevac biti prvi napadac ili Hodzica da su trebali dovesti...Manijakalnost99 je napisao/la: ↑02 feb 2023, 01:16Mrki procitaj ponovo, moj i svoj tekstMrkiMedo je napisao/la: ↑01 feb 2023, 23:24Majstore izmisljas neke price bespotrebno. Malica nije niko pustio niti ne daj Boze otjerao. Sam je trazio da ide, ne ostaje mu se jer vidi da nece igrati i da je ispao iz prvih 11. Posteno od njega. Jasarevic bolji, nametnuo se vec nakon par treninga, jedan od najspremnijih u ekipi i oravo pojacanje. Ako ti sa 21 godinu razmisljas tako da ti je bolje ici nego se izboriti za poziciju, dovidjenja i prijatno.Manijakalnost99 je napisao/la: ↑01 feb 2023, 21:47
Sve znas, nemam ti sta pricati
Pa pustili smo ga da ode zbog , pustili smo i subasica najbolji strijelac bio zabio vise nego nego Santos i Amoah a za puno manje pare je igro
I normalno da dovodimo na kredit igrace kad smo duzni milione koje nemamo, jos raspisujemo javni poziv firmama za radove na stadionu
Vidim sto dekija nema on je davno skonto da ne vrijedi nista pisat, jer povrsno razmisljate
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
- Kontakt:
Sve ja to razumijem, samo Krpicu je 32 godine, tako ne vidim vise mogucnost za neki transfer, jedino eto sto bi ga vjerovatno imao duzi period sa ekipom. I ne vidim da se moze opravdati veca plata naspram Cocalica i Stilica naprimjer. Ali bih se ipak odlucio za Hodzic jer ima daleko bolju karijeru i statistiku, igrao za sve selekcije BiH reprezentacije, 50 golova za Dinamo itd, jos 29 godina, sto je i logicno da ne bi potpisao duzi ugovor.19vendetta87 je napisao/la: ↑01 feb 2023, 18:39Krpic napusti klub kad stigne bolja ponuda, ali tad i klub zaradi, prodali smo ga za 200 000€ prije 3 godine, i sigurno bi sad potpisao ugovor na 2 godine, dok Ara bi zelio ugovor do kraja sezone, pa da kao slobodan igrac nađe angazman u inostranstvu ako se dobro pokaze kod nas. To je glavni problem.Hansestadt je napisao/la: ↑01 feb 2023, 18:00Krpic jeste normalno dobar upgrade za trenutne opcije, ali se to ne moze porediti sa Hodzicem, koji je nivo vise. I ne mogu da razumijem da se nekako prezentira kao da je Krpic nesto vise lojalan, kad to uopste nije tacno. Covjek je prelazio svake pola godine, ili godinu vani, cim je stigla neka bolja ponuda, sto je naravno i normalno, ali kad je Hodzic u pitanju onda su nekako drugacija ocekivanja. Sto se tice Malica, vjerovatno nije zadovoljan ulogom da je back-up opcija, i trazi neke druge prilike za igru. I to mi je logicno.
Ne pljujem i nisam. pljuvač a sve utakmice gledam puno godina. Moje je mišljenje da je bio dobar i perxpektivan bek. Stvar je u tome što mu je pušteno da ide da se daje plata manje jer nije planiran u prvih 11. Samo se bojim da nas ne košta što se ne trudimo dovoljno da zadrzimo najperspekzivnije juniore kao i dobre igrače za klupe a klupa je vrlo važna posebno sada kada ima ovoliko zamjena.manijacikonjic87 je napisao/la: ↑01 feb 2023, 23:14a sta ako momak nije zelio da bude rezerva sto je u ovom slucaju trebao biti ?
zasto odmah pljujete sve u klubu a mozda je do malića.. cisto sumnjam da bi samir tek tako otjerao jedinog beka u ekipi..
bitno je samo da se pljuje iako niko pojma nema o cemu se tu radi..
dolazite na utakmice vadite clanske kupujte u fan shopu a takve stvari prepustite samiru i ljudima koji su zaduzeni za to
i da.. bas me zanima koju ekipu si ti gledao ako ti je malic bio jedan od boljih zadnje 2 godine..
Bojamora nemoj se sefe ljutiis ali onda ne znas pratiti igrace ni utakmice, a da ne pricam kvalitet igraca? Covjek je dosao iz druge lige i od tada nije 10% napredovo. Ako vec prstis klub onda si vidio i Sehica. Kazete hocemo mladog pa eto ima on ako ne bude Jasarevic u konkurenciji. I pod broj tri a mozda najbitnija stvar. MALIC JE SVAKU UTAKMICU KOJU SAM GLEDO A SVAKU GLEDAM BACIO DA NE PRETJERAM 5 LOPTI IZ AUTA U NOGE PROTIVNICKOM IGRACU. ZNACI BUKVALNO SVAKA TEKMA AUT ZA NAS KO DA JE DALTONISTA. To mi nikako nije bilo jasno. Da ne pricam ono fulanje lopte protiv Zrinjskog iz naseg prekida. Onakvi igraci su IZUMRILI 1.12cm, kratak, spor,zdepast..krila ono propuhuju kako hoce. Nemoj da kenjate i kukate za ublehama. Sad da ode Beca naslo bi se vas 50 da kukate a svaku tekmu ga pljujete.
Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!
Nismo ga pustili u smislu da smo mu dali otkaz. Momak je trazio da ide jer se boji i jer je svjestan da nece igrati. Subasica smo se rijesili jer je slina, vuce se po terenu, u ovih par godina u klubu nije napredovao niti 1%, a nije ni igrao za puno manje pare u klubu. Jasarevica pljujes jer ti je ocito Malic neki jaran ili ti je dao dres pa slinis za njim, standardno nas problem. Jasarevic je jedan od najspremnijih trenutno u ekipi, pet klasa iznad Malica, a vrijeme ce ti pokazati kakav je igrac jer ga se ocito ne sjecas ili nisi ni pratio tad.Manijakalnost99 je napisao/la: ↑02 feb 2023, 01:16Mrki procitaj ponovo, moj i svoj tekstMrkiMedo je napisao/la: ↑01 feb 2023, 23:24Majstore izmisljas neke price bespotrebno. Malica nije niko pustio niti ne daj Boze otjerao. Sam je trazio da ide, ne ostaje mu se jer vidi da nece igrati i da je ispao iz prvih 11. Posteno od njega. Jasarevic bolji, nametnuo se vec nakon par treninga, jedan od najspremnijih u ekipi i oravo pojacanje. Ako ti sa 21 godinu razmisljas tako da ti je bolje ici nego se izboriti za poziciju, dovidjenja i prijatno.Manijakalnost99 je napisao/la: ↑01 feb 2023, 21:47
Sve znas, nemam ti sta pricati
Jesi li ti svjestan mozda sta znaci taj javni poziv firmama? Jel znas citati? Jos jednom procitaj pa ces mozda skontati.
-
- Kontakt:
Jel moguce da neko žali za Malicem , momak ne trci, gega se i neko misli da smo ga mogli prodat, nevjerovatno. Jedan od gorih igraca u zadnjih 10 godina.
Malica smo mogli prodati momak ima potencijala nije htio da ostane oprostio plate koje se duguju i sretno mu.
Ne znam koje pripreme po redu isto se radi. Igrači odlaze u pola priprema. Prva utakmica za 20 dana mi opet nismo doveli napadača. Sad ce nam propuh biti u zadnjoj liniji. Cirkus se pravi svake godine.
Naravno uprava opet nije obezbjedila nikakave pare. Igrace se igraju s nama hoce,nece. Nikog ne možemo zadržati. Čekaj donacije i Amir da se proda da se mogu zadužiti. Fuj
Ne znam koje pripreme po redu isto se radi. Igrači odlaze u pola priprema. Prva utakmica za 20 dana mi opet nismo doveli napadača. Sad ce nam propuh biti u zadnjoj liniji. Cirkus se pravi svake godine.
Naravno uprava opet nije obezbjedila nikakave pare. Igrace se igraju s nama hoce,nece. Nikog ne možemo zadržati. Čekaj donacije i Amir da se proda da se mogu zadužiti. Fuj
Zadnja izmjena: Hulahopka, dana/u 02 feb 2023, 09:35, ukupno mijenjano 1 put.
Kakav crni Malic,tim gore sto mu je 22.godine,najpametnije bi mu bilo Veginim stopama.Ono cega se na prvu sjecam su Posusje u gostima kad se gegao 70tak metara pa odustao,naravno primamo gol i Veleza u gostima kad je lopta udarila u korner zastavicu a on se opet zbunio i gegao,neko je zavrnu i opet primamo gol.Ima jos najmanje 10 primjera njegovog mrtvila i direktne krivice za golove.Noga Vegi i Malicu je pojacanje u vidu Krpe u napadu...Bojudaosinebu je napisao/la: ↑02 feb 2023, 09:13Jel moguce da neko žali za Malicem , momak ne trci, gega se i neko misli da smo ga mogli prodat, nevjerovatno. Jedan od gorih igraca u zadnjih 10 godina.
Objavio portal reprezentacij,a.ba maloprije
Željo se pojačava: Blizu Grbavice i napadač Olimpijakosa i reprezentacije Češke
U Želji prioritetno traže dodatna napadačka rješenja. Reprezentacij,a.ba portal saznaje kako je blizu Grbavice napadač Olimpijakosa Denis Alijagić (19).
Ovaj 1,88 m visoki centarfor ranije je nastupao za omladinske selekcije BiH, sve do U19 reprezentacije, kada počinje igrati za Češku. U Češkoj je igrao i za U21 reprezentaciju.
Najbolje rezultate je imao u U17 BiH gdje je u sedam utakmica postigao pet pogodaka.
Dijete je Slavie Prag, a upravo je iz ovog kluba prošle godine prešao u Olimpijakos, gdje trenutno igra za drugi tim. Ove sezone je u odgovarajućem takmičenju u sedam utakmica zabio tri gola.
Kako saznajemo dobio je korektnu ponudu od Željezničara, a i sam igrač i klub su saglasni da dođe na Grbavicu, tako da dodatnih prepreka ne bi trebalo da bude. Navodno, čeka se još samo formalizacija od strane njegove agencije.
Alijagić bi na Grbavicu trebao doći kao posuđen igrač.
Denis je rođen u Pragu, otac mu je Bosanac, majka Čehinja.
- jointunija
- Kontakt:
braco je napisao/la: ↑02 feb 2023, 09:53Objavio portal reprezentacij,a.ba maloprije
U Želji prioritetno traže dodatna napadačka rješenja. Reprezentacij,a.ba portal saznaje kako je blizu Grbavice napadač Olimpijakosa Denis Alijagić (19).
Ovaj 1,88 m visoki centarfor ranije je nastupao za omladinske selekcije BiH, sve do U19 reprezentacije, kada počinje igrati za Češku. U Češkoj je igrao i za U21 reprezentaciju.
Najbolje rezultate je imao u U17 BiH gdje je u sedam utakmica postigao pet pogodaka.
Dijete je Slavie Prag, a upravo je iz ovog kluba prošle godine prešao u Olimpijakos, gdje trenutno igra za drugi tim. Ove sezone je u odgovarajućem takmičenju u sedam utakmica zabio tri gola.
Kako saznajemo dobio je korektnu ponudu od Željezničara, a i sam igrač i klub su saglasni da dođe na Grbavicu, tako da dodatnih prepreka ne bi trebalo da bude. Navodno, čeka se još samo formalizacija od strane njegove agencije.

Vidi mu statistiku u drugoj ligi Češke.
Transfer Amira završen,objava danas

Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
Opet nejasno...prvo ide prica gurat ce se nase dijete Krizevac, zasluzio je ovo ono..i onda dovodimo spica na posudbu od 19 godina..jedino ako Krpa nece doci, pa da nam napad cine dva juniora i Dzeno Haracic...
-
- Kontakt:
Meni je ovo dobar potez. Nesto slicno kao sa Drljom.braco je napisao/la: ↑02 feb 2023, 09:53Objavio portal reprezentacij,a.ba maloprije
Ja imam druge informacije za Krpića. Opet nema smisla da imamo toliko napadača Krpić, Beganović, Haračić, Alijagić i Križevac, osim ako neće biti neki raskid ugovora i posudba a i to nema smisla.
mosa lošmi stićko tit-ula!
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Hrasno15, Lokomotifa, sassari i 58 gostiju.