Ne branim Jasmina, daleko od toga, ali on je imao neku karijeru prije, barem kao pravnik, a onda i kao Sekretar vijeća. Ovaj Berbić, uz onog Čavalića, vala nikakveMMA075 je napisao/la: ↑29 dec 2022, 15:16Da nije bio Selima ne bi niko znao ni za Jasmina ako cemo tako.Power10 je napisao/la: ↑29 dec 2022, 14:20Mogao se on školovati na Sorboni, mene interesuje šta zna raditi? Omer je populista koji čeka šta će se desiti, pa onda predlaže promjenu imena Mejdana, ili neke ulice? Da nije bilo Selima, niko ne bi znao za njega. Osim toga, šta je konkretno radio u vijeću, umjesto što je, opet populistički, davao neke besmislene inicijative?![]()
Tuzlanski Chat
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: Tuzlanski Chat
Samo je Sloboda iz Tuzle
- bhpremijerliga12
- Kontakt:
Ko je prikriveni SDA igrac za gradonacelnika pa nisu nikoga kandidovali?
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Halid Žigić ako se ne varam član je PDA, otkud da ide kao nezavisni u trku za gradonačelnika?
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Nikad slabija ponuda kandidata, po meni samo neka promjena da se desi dosta je vise i ovih crvenih sema i uhljeba izgradili su sistem korupcije i stranackih poslova za 20 godina ne moze im niko nista. Mogo bi ovo Mirnes uzeti uz sve kandidate opet je on nekako najpoznatije ime. Mislim da bi ove izdajnicke pro srpske stranke mogle biti kaznjene za ovakvu politiku na visim nivoima i narod jedva ceka da ga se pita.
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
-
- Kontakt:
Moj glas ide vala Omeru Berbicu, a ovi sto spominju Mirnesa kao da su zaboravili da ja taj isti po potrebi uvijek bio sa Jasminom, branio ga srao, pa kada je propao daj da budem gradonačelnik.
Sizika nuncaka nadam se nikada, kao i ovi crveni.
Sloboda je moja nacija
KOje su reference malog od Berbića, osim što je djedov i babin?Sunderland je napisao/la: ↑09 jan 2023, 12:38Moj glas ide vala Omeru Berbicu, a ovi sto spominju Mirnesa kao da su zaboravili da ja taj isti po potrebi uvijek bio sa Jasminom, branio ga srao, pa kada je propao daj da budem gradonačelnik.
Samo je Sloboda iz Tuzle
U pro srpskoj stranci jePower10 je napisao/la: ↑09 jan 2023, 12:45KOje su reference malog od Berbića, osim što je djedov i babin?Sunderland je napisao/la: ↑09 jan 2023, 12:38Moj glas ide vala Omeru Berbicu, a ovi sto spominju Mirnesa kao da su zaboravili da ja taj isti po potrebi uvijek bio sa Jasminom, branio ga srao, pa kada je propao daj da budem gradonačelnik.

ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
Ma samo Omer.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- ASD
- Kontakt:
Ajanović je i od SDA gori. Nevjerovatno probušena glava koja ide na neku kartu senzacionalizma i teorija zavjere.
Omer objektivno najbolji kandidat, ali nažalost neće proći i bezveze će se politički degradirati ovom kandidaturom.
Omer objektivno najbolji kandidat, ali nažalost neće proći i bezveze će se politički degradirati ovom kandidaturom.
-
- Kontakt:
Gledam na federalnoj sinoc debatu za gradonacelnika, cuo sam dosta dobrih stvari o Lugavicu a on sinoc "opravdava" i prodajte muda pod bubrega kad su ga prozvali o stranackom zaposljavanju u JU u Tuzli, a svi znamo zna i on da SDP drzi sve javne ustanove a one koje ne drze su samo trgovali sto su morali.
Ako on pobjedi, imat ćemo gradonačelnika pripravnika. Uz to, nastavlja se loza guzicara i korisnika budžeta
Samo je Sloboda iz Tuzle
- Beduin
- Kontakt:
A to postoji kandidat za gradonacelnika koji nece biti korisnik budzeta?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ovo je sve priča u prazno,izbore odlučuje već uhodan sistem i armija uhljeba na budžetu...
Pobjednik se vec unaprijed zna!
Pobjednik se vec unaprijed zna!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Biti će nam onaj žabac Lugavija GD jer je vjerovatno pokupovao sve sa Mempijem koji je poznati seoski kradljivac glasova.
Ali lijepo je nadati se.
Problem je ovdje sto ce Mirnes i Omer imati zajedno vise od Lugavije. Ako Omer bude imao manje od Mirnesa znaci da je on zafrkao Mirnesa i obrnuto.
Ali lijepo je nadati se.
Problem je ovdje sto ce Mirnes i Omer imati zajedno vise od Lugavije. Ako Omer bude imao manje od Mirnesa znaci da je on zafrkao Mirnesa i obrnuto.
Ovo nam je najveći problem, oni će jedan drugog zeznuti, podijelit će se glasači, i eto Lugavića kao pobjednika.tuzlak1987 je napisao/la: ↑02 feb 2023, 09:24.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Naravno da će gradonačelnik dobijati platu iz budžeta, ne pravi se lud. Ali, MIrnes i Omer koji će osim Lugavića imati nešto glasova, su cijeli život na budžetu i koriste budžetka sredstva.
Samo je Sloboda iz Tuzle
Pa Lugavic je 20 godina na budzetu, joj price

Sloboda ili ništa.
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- tuzlak1987
- Kontakt:
Lugavic isto kao i svi ovi SDP-ovci i stranacki ljudi koji su na vlasti zadnjih 27 godina zivi u nekom svom kreiranom svijetu gdje je sve idealno i top.
To je problem kada je neko dugo na vlasti.
Ono sto se moze zakljuciti po njegovoj prici je:
1. Dajte mi samo sad glasove i ne cujemo se vise nikad
2. Odlicno je sve ne znam sta se zalite?
3. Svi vi koji kritikujete ste neprijatelji grada Tuzla
4. Budzet grada Tuzla je nas i mi cemo ga trositi kako zelimo
5. Ako nemate vlast nemate ni pravo da predlazete
Na koga vas to podsjeca? Ostajemo u diktaturi. SDP je nas SDA.
To je problem kada je neko dugo na vlasti.
Ono sto se moze zakljuciti po njegovoj prici je:
1. Dajte mi samo sad glasove i ne cujemo se vise nikad
2. Odlicno je sve ne znam sta se zalite?
3. Svi vi koji kritikujete ste neprijatelji grada Tuzla
4. Budzet grada Tuzla je nas i mi cemo ga trositi kako zelimo
5. Ako nemate vlast nemate ni pravo da predlazete
Na koga vas to podsjeca? Ostajemo u diktaturi. SDP je nas SDA.
Gledao sam sinoc debatu i tanko , ja ne znam kako se onaj Cicko Beli i Zigic mogu kandidovati i skupiti potpise i koliko treba ali realno ljudi su smijesni i treba napravti neki zakon da se to malo postri da se dignu kriterijumi za kandidaturu. Problem opozicije je sto imaju dva kandidata i ovi sto su protiv trenutne vlasti ce se podijeliti na ta dva kandidata i opet ce SDP vladati sa 10k glasova uhljeba. Realno mali Berba i Mirnes lijepo pricaju ali kad treba da objasne kako sta tu je tankoca, volio bi promjenu i da se konacno moc prebaci na mjesne zajednice jer one najbolje znaju svoje problema a ne da se samo gradi uzi centar grada i sminka oko panonskih jezera.
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
Ma realno pretanko je ovo sve, od Lugavica i armije uhljeba u gradskim institucijama do ove dvojice u opoziciji a ne zna se koji je vise supalj kad su konkretne stvari u pitanju
Najjace u kampanji kad kazu "u Slobodu treba dovesti svjez kapital" i kao s tim su poentirali
Da ih pitas kako dovesti, veze nemaju.
Najgore sto se Lugavic cini dobar covjek ali kad vidim odobravanje privatizovanja gradskih institucija od strane vladajuce partije... Ne, hvala.
Najjace u kampanji kad kazu "u Slobodu treba dovesti svjez kapital" i kao s tim su poentirali

Najgore sto se Lugavic cini dobar covjek ali kad vidim odobravanje privatizovanja gradskih institucija od strane vladajuce partije... Ne, hvala.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.