Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Svak' normalan se vrati na 10. Imas procente korisnika Windowsa pa pogledaj.
Gledaj kada 2024 izbace Win 12
Gledaj kada 2024 izbace Win 12
- tuzlak1987
- Kontakt:
Dobra je 11ka kada si korisnik kao korisnik.
Kako ja da u firmi za 370 ljudi pustim update da 11ku sa 10ke? Da me sprze ljudi. Od toga 200 nije pismeno, trebalo bi im 2 3 godine da skontaju sve.
Kako ja da u firmi za 370 ljudi pustim update da 11ku sa 10ke? Da me sprze ljudi. Od toga 200 nije pismeno, trebalo bi im 2 3 godine da skontaju sve.
Dzaba sve to kad se svaki programer (bar sto ih ja znam) zaklinje u linux. Mozda bih i ja razmislio o prebacivanju da znam bar 2 stvari o tim distroima ili bilo sta oko PCa a da to nije povrsno
Sa desetke vrv ne idem iznad sve dok ne budem primoran

Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Mozda najjaci set ikad.
Diplo tata
Da ti u MUPu ne radis?tuzlak1987 je napisao/la: ↑02 feb 2023, 01:38Dobra je 11ka kada si korisnik kao korisnik.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Samo Allah istina je!

Mr.Beast. Kakva ljudina.
- RacioEmocionalan
- Kontakt:
Sad gledam opet. Momak je dobro postavio pitanje. Dakle, Mike-ova mama i troje djece. U pravu si bio, ako si mislio na moj prvi dio ovoga posta. Upitnik na kraju recenice nema veze sa logickim odgovorom na ovo pitanje. Malo sam pozurio sa postanjem. Nisam dovoljno dugo razmisljao.
Doduse, ni decko nije shvatio pitanje. Odgovor se ne nalazi u pitanju, nego na pocetku recenice.

The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.
Ne opravdavam tendenciju Microsofta da idu ka Mac OS-u vizuelno, ni da za normalan desni klik ti treba 3rd party app, i samo idiot im je mogao predložiti te promjene, ali isto tako, ne instalirati OS radi desnog klika kojeg možeš svakako overridati je razmišljanje tinejdžera.
TPM 2.0 igra itekakvu ulogu u tom omjeru
Microsoft nakon dobrog sistema napravio loš sistem? To im se nikad nije desilo 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Što se ove poguzije ne oglašavaju na vijest da je Ćorluka kupio neku austrijsku tvornicu slatkiša i da proizvodnju prebacuje u Čapljinu. Znači bit će još vrhunskih proizvoda by Lasta 

-
- Kontakt:
Može se TPM i disable i izbrisati ako kome baš smeta, a Windows 11 se može instalirati i bez TPM-a jer po onim parametrima mnogi računari ili laptopi ne podržavaju 11-ku. A opet TMP je dobar za sigurnost, jer ti se teško može hakovati PC. Windows 11 nije bio dobar na početku za Ryzen procesore, i performanse nisu bile dobre ali su to u međuvremenu AMD i Microsoft riješili tako da sada radi ko singerica. Meni smiješno iskreno kad ljudi prodaju maglu da je 10-ka bolja, a ja koristio 10-ku godinama i pređem na 11-ku i nakon nekoliko mjeseci korištenja vidiš koliko je fluidnije, estetski ljepše, sa mnogo boljim featursima i manje bagovano.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Tu već pričamo o tome da haman moraš hakovat vlastiti računar da bi instalirao OS, i to ti većina neće uraditi, nego će vidjeti poruku da im komp nije kompatabilan za 11-ku i ostati na 10 koliko god budu mogli.Bundesliga je napisao/la: ↑02 feb 2023, 10:58Može se TPM i disable i izbrisati ako kome baš smeta, a Windows 11 se može instalirati i bez TPM-a jer po onim parametrima mnogi računari ili laptopi ne podržavaju 11-ku. A opet TMP je dobar za sigurnost, jer ti se teško može hakovati PC. Windows 11 nije bio dobar na početku za Ryzen procesore, i performanse nisu bile dobre ali su to u međuvremenu AMD i Microsoft riješili tako da sada radi ko singerica. Meni smiješno iskreno kad ljudi prodaju maglu da je 10-ka bolja, a ja koristio 10-ku godinama i pređem na 11-ku i nakon nekoliko mjeseci korištenja vidiš koliko je fluidnije, estetski ljepše, sa mnogo boljim featursima i manje bagovano.
Ja sam skoro godinu na poslovnom na 11, a prešao nedavno i na privatnom. Vizuelno ljepše, ostalo ni ne primjetim osjetnu razliku. Ni na 10 ni na 11 nisam imao nikakve bugove.
-
- Kontakt:
Ma nije to nešto teško, a mnogi su morali raditi taj bypass jer nemaju TPM 2.0 i/ili Safeboot u biosu. A možeš TPM i izbrisati komplet kada instaliraš sistem, ali je to totalno bespotrebno. Ono što sam primijetio da kada se bios restartuje onda ti isključi i TPM i ne možeš ući u Windows i opet moraš ići u bios da ga staviš na enable. Realno opet dobro da ti se ne može hakovati PC. Ja sam imao bagova sa 10-kom, par puta mi je update sistem zeznuo. Jednom mi update onemogućio defender i nisam uopšte mogao ući u njega, gledao videe i drugi ljudi imali isti bug. I morao instalirati third party antivirus jer mi se nije dalo dizati sistem nanovo.Blejzer10 je napisao/la: ↑02 feb 2023, 11:10Tu već pričamo o tome da haman moraš hakovat vlastiti računar da bi instalirao OS, i to ti većina neće uraditi, nego će vidjeti poruku da im komp nije kompatabilan za 11-ku i ostati na 10 koliko god budu mogli.
Ja sam skoro godinu na poslovnom na 11, a prešao nedavno i na privatnom. Vizuelno ljepše, ostalo ni ne primjetim osjetnu razliku. Ni na 10 ni na 11 nisam imao nikakve bugove.
Zadnja izmjena: Bundesliga, dana/u 02 feb 2023, 11:35, ukupno mijenjano 1 put.
I am not yet born; O hear me.
Ljudi vole na šta su navikli. Meni izbacuje da ne može Win 11 na laptop i ne da mi se **** sa zaobilaskom. A ja sam čak i netko ko to može zaobiđi. Većina ljudi ne zna ni add on dodati u browser i sve je to površno tehnološki pismeno.
Naprimjer, Chrome trenutno najgori browsers na svijetu, ali ga svi koriste jer su navikli na njega i ne postoji ništa drugo.
Edge ljepota
Kad izađe Manifest V3 onda preći na Firefox
@bundesliga nije teško tebi, Blejzeru i ostalima, ali većini običnih korisnika kojima je domet otvaranje Chroma I Worda jest.
Naprimjer, Chrome trenutno najgori browsers na svijetu, ali ga svi koriste jer su navikli na njega i ne postoji ništa drugo.
Edge ljepota

@bundesliga nije teško tebi, Blejzeru i ostalima, ali većini običnih korisnika kojima je domet otvaranje Chroma I Worda jest.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
-
- Kontakt:
Kad ce biti taj V3 jel se zna? Ili je jos uvijek na coming soonOtelo je napisao/la: ↑02 feb 2023, 11:30Ljudi vole na šta su navikli. Meni izbacuje da ne može Win 11 na laptop i ne da mi se **** sa zaobilaskom. A ja sam čak i netko ko to može zaobiđi. Većina ljudi ne zna ni add on dodati u browser i sve je to površno tehnološki pismeno.
Edge ljepota