FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Hoće li dolazak Alijagića uticati na Krpićev dolazak?
brzo zaboravljajuBojudaosinebu je napisao/la: ↑02 feb 2023, 09:13Jel moguce da neko žali za Malicem , momak ne trci, gega se i neko misli da smo ga mogli prodat, nevjerovatno. Jedan od gorih igraca u zadnjih 10 godina.
nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
-
- Kontakt:
Ne vidim potrebu za zadrzavanjem Haracica i brojanjem njega kao da imamo napadaca. Ako ce vec Beganovic ostajati mozda se moze iskoristiti koliko bude trebalo iza napadaca da zamjeni Štilu, Haracic se ne moze iskorisiti nizašta.
-
- Kontakt:
Ovo i Velež kod korner zastavice, nezaboravno.dejavu je napisao/la: ↑02 feb 2023, 10:31brzo zaboravljajuBojudaosinebu je napisao/la: ↑02 feb 2023, 09:13Jel moguce da neko žali za Malicem , momak ne trci, gega se i neko misli da smo ga mogli prodat, nevjerovatno. Jedan od gorih igraca u zadnjih 10 godina.
Pa i ja kontam sad nešto kontam da bi se tako moglo desiti.Bojudaosinebu je napisao/la: ↑02 feb 2023, 10:34Ne vidim potrebu za zadrzavanjem Haracica i brojanjem njega kao da imamo napadaca. Ako ce vec Beganovic ostajati mozda se moze iskoristiti koliko bude trebalo iza napadaca da zamjeni Štilu, Haracic se ne moze iskorisiti nizašta.
Krpić, Alijagić i Križevac, Beganović zamjena za Štilića, sad je mislim svima jasno da on bolje igra iza napadača.
Mada poznavajući nas ne bi me čudilo da Križevac ode ipak na posudbu a Dženo ostane.
mosa lošmi stićko tit-ula!
- jointunija
- Kontakt:
Znači Santos ubio reprezentativce Čorluku i Nukića koji imaju po 10k platu,a Malić sa 22 godine i platom od milju i dvjesto ne smije ispasti,uozbiljite se.Bojudaosinebu je napisao/la: ↑02 feb 2023, 10:36Ovo i Velež kod korner zastavice, nezaboravno.dejavu je napisao/la: ↑02 feb 2023, 10:31brzo zaboravljajuBojudaosinebu je napisao/la: ↑02 feb 2023, 09:13Jel moguce da neko žali za Malicem , momak ne trci, gega se i neko misli da smo ga mogli prodat, nevjerovatno. Jedan od gorih igraca u zadnjih 10 godina.
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
Tacno se vidi da ne trebaš da pratis fudbal. Moj ti je prijedlog žensko klizanje da počneš da pratis Boga mi.Bojudaosinebu je napisao/la: ↑02 feb 2023, 10:36Ovo i Velež kod korner zastavice, nezaboravno.dejavu je napisao/la: ↑02 feb 2023, 10:31brzo zaboravljajuBojudaosinebu je napisao/la: ↑02 feb 2023, 09:13Jel moguce da neko žali za Malicem , momak ne trci, gega se i neko misli da smo ga mogli prodat, nevjerovatno. Jedan od gorih igraca u zadnjih 10 godina.
-
- Kontakt:
Niko ne kaze da decko ne smije ispasti, decko ne moze da trci.
Ne znam kakvo je opravdanje to 22 godine pa se stalno vrti, kad ce igrat bolje i moci trcati sa 35 jel, pa nije mu 17.
I ako tako rezonujes situaciju onda ne moras nikog dirati, ostavi i Beganovica i Haracica, Vegu, uvijek ces naci nekoga sa vecom platom ko ima isti ucinak il ne radi nista.
Al pogledaj u kontinuitetu 5 utakmica pa uporedi uticaj Corluke i Nukica i Malica , mislim da nije bas isto.
Ne znam kakvo je opravdanje to 22 godine pa se stalno vrti, kad ce igrat bolje i moci trcati sa 35 jel, pa nije mu 17.
I ako tako rezonujes situaciju onda ne moras nikog dirati, ostavi i Beganovica i Haracica, Vegu, uvijek ces naci nekoga sa vecom platom ko ima isti ucinak il ne radi nista.
Al pogledaj u kontinuitetu 5 utakmica pa uporedi uticaj Corluke i Nukica i Malica , mislim da nije bas isto.
-
- Kontakt:
Ovo je okej ako će i Krpić doći, a ako će se sve završiti sa ovom posudbom onda...
Zadnja izmjena: Jugjesamojedan, dana/u 02 feb 2023, 11:02, ukupno mijenjano 1 put.
- manijacikonjic87
- Kontakt:
ako dolaze krpic i alijagic onda mislim da nema potrebe da zadrzavamo haracica.. dzenisa prebacit u vezni a ostavit ovu dvojicu i krizevca..
al haj da ne pisemo samo dolaske odlaske crnjake i te stvari..
KONE SRETAN VAM PRAZNIK 02.02

al haj da ne pisemo samo dolaske odlaske crnjake i te stvari..
KONE SRETAN VAM PRAZNIK 02.02

Mi smo Željini, Željo je naš !
- jointunija
- Kontakt:
Vala Nukić na beku je gori i od Livaje onog.Bojudaosinebu je napisao/la: ↑02 feb 2023, 10:55Niko ne kaze da decko ne smije ispasti, decko ne moze da trci.
Ne znam sto se raspravljas sa neozbiljnima,bespredmentno.Cuj Malic,cuj Vego!Nisu uopste fudbaleri!Jedan je to u 25oj shvatio i posteno se oprostio,ovaj mali nehljeb ocigledno nije,a zivo me zanima daljnji pravac njegove "karijere"..Bojudaosinebu je napisao/la: ↑02 feb 2023, 10:55Niko ne kaze da decko ne smije ispasti, decko ne moze da trci.
Ma nije problem ispasti, problem je ova kurcobolja kod njega. Ne samo kod njega nego kod pojedinih igraca. Tacno se vidi ko zeli uspjeti i ko od njih radi na sebi, a kome je dosta milja i dvjesta.jointunija je napisao/la: ↑02 feb 2023, 10:46Znači Santos ubio reprezentativce Čorluku i Nukića koji imaju po 10k platu,a Malić sa 22 godine i platom od milju i dvjesto ne smije ispasti,uozbiljite se.
Grbavac je napisao/la: ↑02 feb 2023, 11:11Ne znam sto se raspravljas sa neozbiljnima,bespredmentno.Cuj Malic,cuj Vego!Nisu uopste fudbaleri!Jedan je to u 25oj shvatio i posteno se oprostio,ovaj mali nehljeb ocigledno nije,a zivo me zanima daljnji pravac njegove "karijere"..Bojudaosinebu je napisao/la: ↑02 feb 2023, 10:55Niko ne kaze da decko ne smije ispasti, decko ne moze da trci.
ne vjerujem koliko raja zali za ovim. Pa OVO je nesto najgore u Zelji unazad 10 godina. Pa njega su silovali igraci svake **** ekipe u ligi po njegovoj strani. U napadu solidan, pogodio jednom Juricica u glavu u ovo par godina koliko je u Zelji i to je to.
pingvin
nasa noc traje danima
I ne bas ako je posudba u pitanju. Nit mozes zaraditi ako se pokaze nit znas kako ce se on adaptirati ovdje jer je citav zivot vani, a gori ti u napadu.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- dubioza144
- Kontakt:
Jel sutra posle dzume Krpa potpisuje?
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
- jointunija
- Kontakt:
Ovde je već bilo 1-2,i 94.minut,moraš riskiratii,a ovu polusezonu je imao 2 asistencije,više nego Santos.dejavu je napisao/la: ↑02 feb 2023, 11:23Grbavac je napisao/la: ↑02 feb 2023, 11:11Ne znam sto se raspravljas sa neozbiljnima,bespredmentno.Cuj Malic,cuj Vego!Nisu uopste fudbaleri!Jedan je to u 25oj shvatio i posteno se oprostio,ovaj mali nehljeb ocigledno nije,a zivo me zanima daljnji pravac njegove "karijere"..Bojudaosinebu je napisao/la: ↑02 feb 2023, 10:55Niko ne kaze da decko ne smije ispasti, decko ne moze da trci.
ne vjerujem koliko raja zali za ovim. Pa OVO je nesto najgore u Zelji unazad 10 godina. Pa njega su silovali igraci svake **** ekipe u ligi po njegovoj strani. U napadu solidan, pogodio jednom Juricica u glavu u ovo par godina koliko je u Zelji i to je to.
pingvin
I ne žalim ga samo iznosim činjenice.
Beganovic, Haracic i Krizevac da se sastave, tu ne mozes reci da imamo jednog napadača, a ne tri.
Malić je klocina, nemojte srat.
Malić je klocina, nemojte srat.