Pa eto neka se kamara uclani, ne znam stvarno sta cekaju. Da je 20 KM nesto puno, ne bih rekao da jestpropoklopac je napisao/la: ↑02 feb 2023, 14:45Mislis da je samo 1261 osoba rekla bojkotu "šega sala i posalica", varas se druze golemo se varas, uzimam licni primjer gdje poznajem kamaru bolesnika FKS, ne znam jednog koji nece doci na Kosevo zbog ovh polovnih razloga bojkota, ali jednog, svetinju da ne gledam, a razlgog da mi bude neka osoba ili više njihBordoBBoja je napisao/la: ↑02 feb 2023, 14:34Pa cijelih 1261 clan. Oduzmi dijasporu koja se uclani, nekih 20%, ostane ti 1008, toga odbij raju iz drugih gradova, nekih 20-25%, znaci oatane 750, tu imas primadona kojima je hladno, kisa, ne da zena, daleko zenica (ili butmir ili ilijas), i eto dodjes na nekih 200, halali ali ne moze moje unutra dobaciti dotle.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BordoBBoja
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Alen Halilovic
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Jbt tebi svaki post u bojkotupropoklopac je napisao/la: ↑02 feb 2023, 14:50Tako je samo udri po bojkotu, čvrsto se drzati istog, kazu da je bojkot izašao iz dženeta![]()
Šta imas toliko protiv bojkota
1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Totalni raspad sistema, nije mogao proći ljekarski u Arisu
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Zar se nije kamara love uložila u taj teren u Ilijašu? Šta je sad, propalo, fušeraj?
🇵🇸
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
On je do Barselone bio dogurao pa ga je poslije i Milan uzeo ali ništa..
- JavierBosnia
- Kontakt:
Kamara love u tribinu, teren nista koliko znam
A za Kosevo je izvlakusa teska neka, moglo se poceti uveliko, pokriven je teren tako da to nije problem, temperature ni snijeg nisu problem vidjeli smo na Tusnju
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Klub zvanicno ima ponude za otkup ugovora Dal-a Varesanovica. Pitanje je cifre za koju ce se pustiti i hoce li se pustiti..A igrom Dala nisam ni ja impresioniran, al je i daleko od lose kakvom se ovdje pise. Ima stvari dosta koje mora popraviti.. Sve ostalo je mlacenje prazne slame i ti meni na osnovu nicega ces reci da nema ponuda ili kakve crne ponude mladunce bla bla.. A istina je ovo sto sam ti napisao, pa svidjalo se tebi ili ne.BordoBBoja je napisao/la: ↑02 feb 2023, 14:00Ne lupaj gluposti, keno. Cuj ponude za Dala govore o njemu? Koje ba ponude? Evo ja ovdje napisem ima ponuda za mladunceta. Jel ti to racunas kao da se neko stvarno interesuje za njega? Da mu masnokosi spidar nije otac, bio bi angazovan kao ljetna ispomoc u Radu na kosidbi i uredjenju zelenih povrsina. Cvijece mu ne bi dali da sadi, ker bi i tu solirao i promasio mjesto za sadnju.
Bitno je da je marketing dobar, da svaki dan nove slike izlaze na mreže, je.bo Koševo, što bi vršili pritisak da se završi trava.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- BordoBBoja
- Kontakt:
A izvor je trust me bro? Niko od mene sretniji ne bi bio da se proda, samo da to babino, da ne kazem sta, vise nikad ne gledam u bordo dresu. Da Bog da on do reala dogurao sto se mene ticenokee je napisao/la: ↑02 feb 2023, 15:27Klub zvanicno ima ponude za otkup ugovora Dal-a Varesanovica. Pitanje je cifre za koju ce se pustiti i hoce li se pustiti..A igrom Dala nisam ni ja impresioniran, al je i daleko od lose kakvom se ovdje pise. Ima stvari dosta koje mora popraviti.. Sve ostalo je mlacenje prazne slame i ti meni na osnovu nicega ces reci da nema ponuda ili kakve crne ponude mladunce bla bla.. A istina je ovo sto sam ti napisao, pa svidjalo se tebi ili ne.BordoBBoja je napisao/la: ↑02 feb 2023, 14:00Ne lupaj gluposti, keno. Cuj ponude za Dala govore o njemu? Koje ba ponude? Evo ja ovdje napisem ima ponuda za mladunceta. Jel ti to racunas kao da se neko stvarno interesuje za njega? Da mu masnokosi spidar nije otac, bio bi angazovan kao ljetna ispomoc u Radu na kosidbi i uredjenju zelenih povrsina. Cvijece mu ne bi dali da sadi, ker bi i tu solirao i promasio mjesto za sadnju.
-
- Kontakt:
.
Zadnja izmjena: umrobihzbogtebe1946, dana/u 02 feb 2023, 15:39, ukupno mijenjano 1 put.
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ma dobro treba biti sad malo realan. Koliko možeš uticati na nešto gdje nisi "prva ruka"?
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
Željeznicar objavio termin derbija 8.3 u 18:00.
Još samo da mi skontamo gdje se igra
Još samo da mi skontamo gdje se igra

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Može se to i dalje mijenjati
Ne znam sta se ceka oko Koseva, za vikend javili manje padavine, ostatak sedmice sunce.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
3,5mil KM tribina sa tim nekim prostorijama, 0 KM ulozeno u terenJavierBosnia je napisao/la: ↑02 feb 2023, 15:09Kamara love u tribinu, teren nista koliko znam
A za Kosevo je izvlakusa teska neka, moglo se poceti uveliko, pokriven je teren tako da to nije problem, temperature ni snijeg nisu problem vidjeli smo na Tusnju
Sve mi znamo.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Kakva je to tribina da mi je znati. Ko da publika igra a ne igraci na terenucookiech je napisao/la: ↑02 feb 2023, 15:423,5mil KM tribina sa tim nekim prostorijama, 0 KM ulozeno u terenJavierBosnia je napisao/la: ↑02 feb 2023, 15:09Kamara love u tribinu, teren nista koliko znam
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Gluposti pises drug. Mali je zabio golove i borcu i zrinjskom, tako da ti ta fraza” samo zabija manjim protivnicima” ne pije vode. Ti ili ne gledas utakmice ili si se samo nadovezao na druge kad uhvate jednog igraca pa sve po njemuLucas je napisao/la: ↑02 feb 2023, 13:40Ne znam na osnovu čega češ uzeti pare na Dalu ?? Od svog debija za Sarajevo nije doprinio apsolutno nikakvom konkretnom rezultatu, čak šta više jedan je od tragičara poraza u finalu Kupa od Veleža, a partije na terenu su mu uglavnom grozne, uz koju prolaznu uglavnom protiv slabijih ekipa.Skauti stranih klubova sve to uzimaju u obzir prilikom kupovine igrača sa ovih prostora, što se kaže stranac će ti milion puta okrenuti svaki euro prije nego ga potroši.Također, Dal mislim da nikada nije ozbiljnije primirisao ni jednoj reprezentativnoj selekciji, ovaj selektor mlade repke Janković nije ga bendao ni 2 %. Evo na primjer Stuttgart neki dan kupio malog Jovana Miloševića iz Vojvodine za milion i 200.000 eura, dečko ima samo par seniorskih nastupa za Vojvodinu, ali je zato bio najbolji strijelac Eura za igrače do 17 godina.Dal nema gotovo ni jedan adut koji bi privukao strane klubove i njihove skaute.
S druge strane, Đokanović je od svog debija prije skoro 4 godine uglavnom standardan, manje-više u kontinuitetu pruža dobre partije, ima osvojenu titulu 2020, kup 2021, u sezoni duple krune ima par nastupa, igrao play-off za grupnu fazu EL, fino igrao evropske utakmice, dao gol Dinamo Brestu, igra za mladu reprezentaciju, proglašen za najboljeg mladog igrača Premijer lige.......tako da imamo na osnovu čega da ga prodamo.
svaljuju. Samo kad se sjetim Mustafica kad su pisali gluposti ovdje pa se 90 posto foruma syebalo kad je napravio transfer od 500k€
Pa onda Halid, lik bio predstavljen na forumu ko da je drvosjeca i sta li sve ne a evo ga sada hvala Bogu u ligi petice. Dal je dobar igrac i ima sve predispozicije da se razvije u strasnog igraca ali isto tako ima i svoje neke “pubertetske” momente kojih ce se vremenom rijesiti, ali za to mu je potrebno da igra i da sazrijeva. Mi smo inace poznati po tome sto nemamo strpljenja sa mladim igracima, hocemo da izadju iz juniora i da odma udju u prvih 11 i da budu na razini seniora, nece i ne mogu tek tako. Treba vremena i iskustva a to se stice igranjem i forsiranjem mladih igraca. Nama fokus treba da bude stvaranje mladih igraca i promocija akademije. Idealno je sto smo u zadnje vrijeme samo prodavali igrace iz nase akademije, cim se par igraca pokaze u tim ligama imat cemo otvoren put da peodajemo vise igraca i za bolje pare.
Zadnja izmjena: ubipara, dana/u 02 feb 2023, 15:51, ukupno mijenjano 1 put.