Manchester United FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC
Ovaj nam je znacio kao i Casemiro. 
Fuj.

Fuj.
Fred je odigrao fenomenalno protiv Cityja, ali bih radije stavio Brunu na poziciju Eriksena a Sancha na CAM pa nek duva na sve strane, samo da ne gledam Freda ili ne daj boze McTominaya.
Danas se mora dovesti neki veznjak na pozajmicu do kraja sezone, ali nema od tog nista.

Danas se mora dovesti neki veznjak na pozajmicu do kraja sezone, ali nema od tog nista.
Eriksen je bio recept za iznošenje lopte ovog Utda. Ogromna prednost naročito za utakmice u kojoj smo.veliki favoriti. Sad bez njega imamo problem kad se ne bude na vrijeme načeo protivnik. Nema dovoljno kreativnosti da se lomi ekipa iz dubine. Fred nije dovoljno kvalitetan za taj segment igre. Vjerovatno će se morsti u nekim utakmicama okrenuti više tranziciji i kontrama. Bez Eriksena gubimo na kontroli barem 30% posjeda. Šteta.

Nemamo mi zamjenu za Eriksena nazalost. ETH je napravio igru oko njega i najvazniji igrac tima.
Ono djubre Andy Carrol je igrao utakmicu s ciljem da nam unisti sezonu.

Ono djubre Andy Carrol je igrao utakmicu s ciljem da nam unisti sezonu.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
						Liverpool - 67 titles
Evo reakcija na povredu, u pregovorima smo sa Bayernom oko posudbe Sabitzera.

Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
						#MFFL
Som-Hi Barça
Nisam ga gledao dvaput u zivotu ali ne vjerujem da je gori od opcija koje vec imamo. Pakuj.

Eto vam Sabitzera na posudbu, sve dogovoreno između klubova. Čeka let za Manchester već 

" moj Isak i bla bla  pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj  dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
E fala.

Dobro smo se izvukli. Ne znam u kakvom je stanju trenutno Sabitzer, znam da je u padu forme općenito, ali korektna je ovo dopuna kadru obzirom na naše mogućnosti. Nešto više neka harden kaže o njemu.

Tesko da moze raditi ono sto radi Eriksen. Ali valjda moze bolje od Freda u Eriksenovoj ulozi.
Isforsiran transfer, nista protiv osim da jbm Andyu sve po spisku!
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
						MIRZA RASCIC
Bruno Guimaraes dobio crveni veceras. Vjerovatno to znaci da ne igra u finalu.
Newcaste ce ovo proci, tako da 99% igramo sa njima 26.02. na Wembleyu.
Inace, dovodjenjem Enca F. Chelsea je uspio u jednoj sezoni potrositi na transfere vise nego je Unitedov net spend zadnjih 5 sezona. 

Imamo net spend oko €610m zadnjih 5 sezona tj. potrosenih €784m na transfere.
Oni ove sezone potrosili €620m

Inace, dovodjenjem Enca F. Chelsea je uspio u jednoj sezoni potrositi na transfere vise nego je Unitedov net spend zadnjih 5 sezona.

Imamo net spend oko €610m zadnjih 5 sezona tj. potrosenih €784m na transfere.
Oni ove sezone potrosili €620m

Zadnja izmjena: Unknown3, dana/u 31 jan 2023, 23:09, ukupno mijenjano 1 put.

Liverpool - 67 titles
						Liverpool - 67 titles
Bruno Guimaraes has been sent off for a nasty tackle on Samuel Edozie.AlanSmith14 je napisao/la: ↑31 jan 2023, 22:49Bruno Guimaraes dobio crveni veceras. Vjerovatno to znaci da ne igra u finalu.
He'll miss #NUFC's games against West Ham, Bournemouth and Liverpool.
Ovo Athletic prenosi. Mislim da se ovo prenosi na domaće takmičenje tako da će ispucati kaznu u ligi.
Tako je. Ipak 3 utakmice u ligi propusta.

Liverpool - 67 titles
						Liverpool - 67 titles
Ma neka vala tamo kiksnu koju sad bez njega, nije ni to loše.

Odbacene optuzbe protiv Greenwooda, valjda se opametio i valjda ce sad iskoristiti priliku karijere.

Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
						#MFFL
Som-Hi Barça
Hvala qrcu vise! 
Eto nam najboljeg pojacanja!

Eto nam najboljeg pojacanja!
R.I.P
MIRZA RASCIC
						MIRZA RASCIC
Sta znam, odvratno je to sto je uradio ali imao je 20 godina tad, mislim da zasluzuje jos jednu sansu pa ako opet i najmanji prijestup napravi visegodisnju robiju da obavi. 
Nema potrebe raspravljati o njegovim igrackim kvalitetima, veci je talenat od Rashforda a vidimo kako Rashford igra ove sezone.
Ako moze Partey igrati za Arsenal i da ga njihovi navijaci toliko slave, moze i Greenwood za nas, da ne pricam sta sve rade igraci u NFL-u pa opet igraju za svoje klubove.
Po primjeru Sancha, mislim da ce ga ten Hag primiti nazad, dati mu par mjeseci da se jos malo slegne prasina i vrati u formu (citavu godinu je van fudbala), i da ce zaigrati krajem sezone ili na pocetku sljedece.

Nema potrebe raspravljati o njegovim igrackim kvalitetima, veci je talenat od Rashforda a vidimo kako Rashford igra ove sezone.
Ako moze Partey igrati za Arsenal i da ga njihovi navijaci toliko slave, moze i Greenwood za nas, da ne pricam sta sve rade igraci u NFL-u pa opet igraju za svoje klubove.
Po primjeru Sancha, mislim da ce ga ten Hag primiti nazad, dati mu par mjeseci da se jos malo slegne prasina i vrati u formu (citavu godinu je van fudbala), i da ce zaigrati krajem sezone ili na pocetku sljedece.
Greenwood   

LW: Rashford, Garnacho, Sancho
RW: Antony, Greenwood, Sancho, Pelistri
CF: Martial, Weghorst, Rashford

Imamo 8 opcija na napad trenutno. Na ljeto vjerovatno Weghorst ide, a nadamo se dolazi Osimhen ili neko sličan.
Svi ovi gore su mladi. Rashford je tek napunio 25 godina jbt. Imamo napad za sljedećih 5-6 sezona.
Ključno je sada pogoditi sa napadačem i napad je riješen.
Odbrana je također riješena i mislim da će tu novi dolaziti tek kada se riješimo starih (Maguire, Lindelof, AWB)
U veznom redu će nam trebati još 2 igrača. Siguran trio sljedeće sezone je Casemiro - Eriksen - Bruno. Treba nam zamjena za svakog od njih. NIsam siguran u ostanak Freda i posebno McTommineya.

LW: Rashford, Garnacho, Sancho
RW: Antony, Greenwood, Sancho, Pelistri
CF: Martial, Weghorst, Rashford

Imamo 8 opcija na napad trenutno. Na ljeto vjerovatno Weghorst ide, a nadamo se dolazi Osimhen ili neko sličan.
Svi ovi gore su mladi. Rashford je tek napunio 25 godina jbt. Imamo napad za sljedećih 5-6 sezona.
Ključno je sada pogoditi sa napadačem i napad je riješen.
Odbrana je također riješena i mislim da će tu novi dolaziti tek kada se riješimo starih (Maguire, Lindelof, AWB)
U veznom redu će nam trebati još 2 igrača. Siguran trio sljedeće sezone je Casemiro - Eriksen - Bruno. Treba nam zamjena za svakog od njih. NIsam siguran u ostanak Freda i posebno McTommineya.
Liverpool - 67 titles
						Liverpool - 67 titles
Potreban je veznjak konkurentan prvih 11. Mora doći kvalitetan igrač koji će odmah moći u ekipu. Iskreno, nadam se i dalje De Jongu. Teško da se možemo uzdati u Eriksena i sljedeće sezone nakon ove povrede.
Napadač mora doći, a ovo sa Greenwoodom me baš obradovalo. Momak je nevjerovatan talenat. Ako postoje ikakve šanse da se vrati normalnom fudbalu, njega moramo.prihvatiti. Bio bi ogromno pojačanje.

Napadač mora doći, a ovo sa Greenwoodom me baš obradovalo. Momak je nevjerovatan talenat. Ako postoje ikakve šanse da se vrati normalnom fudbalu, njega moramo.prihvatiti. Bio bi ogromno pojačanje.
ETH je nedavno izjavio da ce primiti Grenwooda ako se dokaze da je nevin,jer skatra ga jednim od najvecih talenata u posljednjim godinama Uniteda. Vjerujem da ce klub vratiti ga ,ali mislim da mu nece biti lahko sa navijacima u engleskoj.

Zeljeznicar! 1921 !
I ja mislim da će ga vratiti ali tek za sljedeću sezonu. Greenwood je strašan talenat.
Maloprije sam gledao njegove golove i poteze do sada za United. Nevjerovatno podsjeća na RvP-a u nekim situacijama. LIjeva ili desna noga, svejedno je. Strašan finišer. Mora mu se dati nova šansa nakon odrađene presezone na ljeto.

Maloprije sam gledao njegove golove i poteze do sada za United. Nevjerovatno podsjeća na RvP-a u nekim situacijama. LIjeva ili desna noga, svejedno je. Strašan finišer. Mora mu se dati nova šansa nakon odrađene presezone na ljeto.
Liverpool - 67 titles
						Liverpool - 67 titles
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.