Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ako je u transfer nogometaša uračuna buduća odredba od 20% matičnom klubu od slijedećeg transfera postupak ide ovako..
Ako je željo prodao igrača u tursku za 500.000 km i 20% od mogućeg idućeg transfera tada klub u turskoj koji je prodao tog igrača smanjuje iznos koji daje želji za tih 500.000km.
Sad kolika je vrijednost transfera ne znam ali u svakom slučaju mislim da ide ta procedura.
Ako je željo prodao igrača u tursku za 500.000 km i 20% od mogućeg idućeg transfera tada klub u turskoj koji je prodao tog igrača smanjuje iznos koji daje želji za tih 500.000km.
Sad kolika je vrijednost transfera ne znam ali u svakom slučaju mislim da ide ta procedura.
Ja radosti oko prelaska oko 1 igraca.Nasta spade klub.I sta kad se proda.Pare će se ocerupat ko kokos i onda ide opet stara prica.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Da i ti nisi fulio pdf k'o nedavno onaj naš/vaš brat Bradao

Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
Cuj jesmo mi ikog prodali, ustani pa reci Široki!!! Jes mi cemo za nekog kovu pjenitimosarajvosa83 je napisao/la: ↑01 feb 2023, 22:33Alo listicani jestel vi koga prodali? Mujakic,Rahmanovic,Djokanovic,Cimirot,Sabanovic onako na prvu,kod vas je to naucna fantastika. Kako ce da pjeni listicanin kad za Kovu bude oar milki leglo![]()

Ne komentarišeš moj novi potpis

Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Prvo Djokanovic nije potpisao. drugo mene to ne zanima. nisam nikad reako da sam "kralj" ili bilo sta. i ja gresim ko svaka osoba.
Cijena igrača, renome kluba u to vrijeme za koji igrač potpisuje. Said je trebao biti na prvom mjestu sve ostalo je prevara! Jer da odeš iz ove lige u viceprvaka Njemačke ne može niko!siroki1991 je napisao/la: ↑02 feb 2023, 13:56https://www.klix.ba/sport/nogomet/ovo-j ... /180119081
Evo ti pa pogledaj tko je proglasen za transfer broj 1 svih vremena u BiH - igrac prodan u top klub Bundeslige, neki dan smo prodali momka od 16g u Parmu… to su top transferi i top lige, a ne ove kozije lige u koje vi prodajete
Zadnja izmjena: samirr, dana/u 02 feb 2023, 21:06, ukupno mijenjano 2 puta.
Ma razumijem sve, al ispoštovo si ti mene za avatar kad smo imali opkladu, pa da ti bacim malo reklamu, da znaju menadjeri kome se obratiti za dizanje cijena svojih igrača, tj koga trebaju podmazati..
Ja sam to ispostovo sto nisam pic.... a tvoj post samo opet pokazuje kakav nivo imas.
Pa ljudino nisam objavio koja ti je tarifa za podizanje cijena igrača na TM to ti sam dogovori, a evo kad si vec bezobrazan sad cu javno napisati. Dres igrača sa njegovim potpisom i cijena preko noći mu moze biti veca za 500k do 1milion ! Lijep pozdrav
MaroonBjelave je napisao/la: ↑02 feb 2023, 17:43
Da i ti nisi fulio pdf k'o nedavno onaj naš/vaš brat Bradao![]()

Arežina u Čeliku ? Kakav posao ljudi rade u 3.rangu bh.fudbala svaka čast!
Vjeruj svi smo iznenadjeni. Jest da nije igrao pola godine, ali i dalje sigurno moze igrati PL za donji dio klubova, da ne govorim o federalnoj. Dovesti ga u treci rang nije mala stvar, svaka cast upravi, sto je zanimljivo jos, sigurno ne igra za neke mega novce.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
- Beduin
- Kontakt:
Kakav ba Arezina i donji dio PLBiH, on i u Federalnoj bi tavorio i neucinkovit bio jer se i tamo treba potrcati, igrati fudbal. A on to odavno ne radi, ulijenio se, nezainteresovan, trom, visak kg...redbull93 je napisao/la: ↑02 feb 2023, 19:47Vjeruj svi smo iznenadjeni. Jest da nije igrao pola godine, ali i dalje sigurno moze igrati PL za donji dio klubova, da ne govorim o federalnoj. Dovesti ga u treci rang nije mala stvar, svaka cast upravi, sto je zanimljivo jos, sigurno ne igra za neke mega novce.
Odlican posao za Celik, nema sta. Najvise marketinski i da na ime odigra te bude moticacija mladjim igracima. I vise nego dovoljno za taj rang fudbala i Celik, obostrana korist.

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ma može igrati komotno u PL BiH za vecinu klubova, federalnu da ne spominjem. Ma da mislim da radite pametno, jest da niste jos osigurali ulazak u 1.FBiH ovo se priprema teren za nastupanje u istoj, da ne bude odmah dovodiš 10 novih igrača i tako, ovo postepeno ide , treba par iskusnih igrača za rang više a vi ih imate Karic, Isaković, Arežina itd. Mislim da je to dovoljno za eto neku mirnu sezonu - sredina tabele bez strahovanja za opstanak, za nešto više je potrebno pobjediti državu kao što smo to mi uradili na celu sa Azmirom. Kad budete igrali Federaciju i ako par klubova najavi ambicije za ulazak u PL, onda je dole sve a fudbala najmanje. Sretno i da se nadjemo u finalu Kupa!redbull93 je napisao/la: ↑02 feb 2023, 19:47Vjeruj svi smo iznenadjeni. Jest da nije igrao pola godine, ali i dalje sigurno moze igrati PL za donji dio klubova, da ne govorim o federalnoj. Dovesti ga u treci rang nije mala stvar, svaka cast upravi, sto je zanimljivo jos, sigurno ne igra za neke mega novce.
Tehnicki bas jak igrac, drugi je problem sto nije motivisan bio u pojedinim trenucima. Vjeruj da moze igrati i sada PL, samo da je spreman i da ne luta, nego se posveti. Za nas ogromno pojacanje, nadam se da ce oziviti karijeru i da ga gledamo sljedece godine u federalnoj.Beduin je napisao/la: ↑02 feb 2023, 20:00Kakav ba Arezina i donji dio PLBiH, on i u Federalnoj bi tavorio i neucinkovit bio jer se i tamo treba potrcati, igrati fudbal. A on to odavno ne radi, ulijenio se, nezainteresovan, trom, visak kg...redbull93 je napisao/la: ↑02 feb 2023, 19:47Vjeruj svi smo iznenadjeni. Jest da nije igrao pola godine, ali i dalje sigurno moze igrati PL za donji dio klubova, da ne govorim o federalnoj. Dovesti ga u treci rang nije mala stvar, svaka cast upravi, sto je zanimljivo jos, sigurno ne igra za neke mega novce.
Odlican posao za Celik, nema sta. Najvise marketinski i da na ime odigra te bude moticacija mladjim igracima. I vise nego dovoljno za taj rang fudbala i Celik, obostrana korist.![]()
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
"FK Željezničar čestita Amiru Hadžiahmetoviću na veoma uspješnom transferu u Bešiktaš. Željino dijete je pokazalo da se predan i posvećen rad, uz talenat, uvijek isplati i nagradi. Također, čestitamo našem Hadisu Zubanoviću koji brine o Amirovoj karijeri, te našim sportskim prijateljima iz Konyaspora.
FK Željezničar ovim putem potvrđuje da, u skladu s ugovorom iz februara 2016. godine, ima pravo na 15% od iznosa transfera, a sredstva će se isplatiti u ratama do ljeta 2024. godine.
FK Željezničar ovim putem potvrđuje da, u skladu s ugovorom iz februara 2016. godine, ima pravo na 15% od iznosa transfera, a sredstva će se isplatiti u ratama do ljeta 2024. godine.
Kako od 20 % napraviti 15 %, pitajte Upravu zeljkana...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
- Kontakt:
Zukane zašto Hrkač nije u rosteru Veleža na Transfermarktu i kako ide ovo za državljanstva?Zukanovic je napisao/la: ↑02 feb 2023, 21:15"FK Željezničar čestita Amiru Hadžiahmetoviću na veoma uspješnom transferu u Bešiktaš. Željino dijete je pokazalo da se predan i posvećen rad, uz talenat, uvijek isplati i nagradi. Također, čestitamo našem Hadisu Zubanoviću koji brine o Amirovoj karijeri, te našim sportskim prijateljima iz Konyaspora.
Kod Hadzikica samo Austrijska zastava a imao je i naš pasoš?
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Za Hrkaca je greska sistema. stavili transfer ali nisu ga u velez .prijavio sam to. za Osmana stavio sam pasos.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.