FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Uskoro zvanicno za Djokanovica pisu medije. samo se ceka papire iz Sarajeva.
#glupan
Fakat mi je iznenađenje kada vidim koliko se ulaže, obzirom na rezultate u zadnje vrijeme...
To treba pohvaliti...
Fakat mi je iznenađenje kada vidim koliko se ulaže, obzirom na rezultate u zadnje vrijeme...
To treba pohvaliti...
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
170 k € + 120 k € = 550 k km plus lova na ruke plata sigurno 1 m km samo za ta dva transvera..Bolivia je napisao/la: ↑02 feb 2023, 20:39Tipkovnica stvarno svakakva sranja trpi ali ovo jePitar6785 je napisao/la: ↑02 feb 2023, 20:09Vecina ljudi protiv DALA je iskljucivo radi MIRZINE MMA profesije i ne profesionalnog njegovog ponasanja zvani (PONEDELJAK 100 hiljada navijava)
Fale AVRAMOVSKOG KOJEM JE SKORO UGOVOR OD 2 godine isteko a nijednu utakmicu nije briljiro, a plata ko u BENKA..Benka si masno platolio al covjek je dero ligu i bio zdrav.. naravno da se znalo kad smo ga doveli da ga necemo moci prodat al da ce pravit razliku koju je pravio svak je ocekivao..
Plus stranac..
Delac je primio u zenici go sa 40 m iz mrtvog ugla (golman celzija cinimi se imao 900 k£ platu godisnje) platili i ostetu za njeg pofino 900 k£ = 2.5 m km
Hz namaju pravo na bojkot u this vom trenutku taman da je dragan dabic psiholog
1 m km ostete za crnca i gruzijca je dovoljno da horde odustanu od bojkota jer Ayl cicak hadzic su tu po ucinku znaci nema evrope MIRVIC VADI SISU IZ USTA BUDE EVROPA SISA U GRUDNJAK DOK SE NE IZBORI GRUPA INTER TOTO KUPA![]()
Da ti hoće neko isključit komp iz utičnice kad sljedeći put kreneš pisati ove nebuloze.
Samo da te podsjetim najveca isteta do sada je bila 50 k€ za Famina
Nezabiravi da smo prije 6 mjeseci istresli sigurno preko 1 m km za raskide krsti hebi dupetu i compani..
I hz bojkotuju jer eto Ayla krade MIRVICA.. sta ima kako si
Mene samo zanima kako ti s tim mozgom uspiješ doći do foruma.
Idi zbrajaj pare od transfera života ti, a ne pričaj o nečemu o čemu pojma očito nemaš.
Idi zbrajaj pare od transfera života ti, a ne pričaj o nečemu o čemu pojma očito nemaš.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Alii je napisao/la: ↑02 feb 2023, 20:32Ja koliko se sjecam avram prvu g bio jedan od boljih igraca i kada ude u igru vidi se razlika.Avram je kvaliteta imao je i losih utakmica.Ali imao je povredu koja ga je sprijecila.Inace Avram>Dal.Pitar6785 je napisao/la: ↑02 feb 2023, 20:09Vecina ljudi protiv DALA je iskljucivo radi MIRZINE MMA profesije i ne profesionalnog njegovog ponasanja zvani (PONEDELJAK 100 hiljada navijava)
Fale AVRAMOVSKOG KOJEM JE SKORO UGOVOR OD 2 godine isteko a nijednu utakmicu nije briljiro, a plata ko u BENKA..Benka si masno platolio al covjek je dero ligu i bio zdrav.. naravno da se znalo kad smo ga doveli da ga necemo moci prodat al da ce pravit razliku koju je pravio svak je ocekivao..
Plus stranac..
Delac je primio u zenici go sa 40 m iz mrtvog ugla (golman celzija cinimi se imao 900 k£ platu godisnje) platili i ostetu za njeg pofino 900 k£ = 2.5 m km
Hz namaju pravo na bojkot u this vom trenutku taman da je dragan dabic psiholog
1 m km ostete za crnca i gruzijca je dovoljno da horde odustanu od bojkota jer Ayl cicak hadzic su tu po ucinku znaci nema evrope MIRVIC VADI SISU IZ USTA BUDE EVROPA SISA U GRUDNJAK DOK SE NE IZBORI GRUPA INTER TOTO KUPA
Dal je mlad igrač koji bi se mozda pokazao negdje drugdje.Ima prevelik pritisak zbog oca i zbog njegovih utakmica.Ima stvari koji dal je bolji od Avrama.Ali ih ne mozes porediti.
Ufuran decko koji je zivio u svili ako ne pretjerujem. treaba njemu jedna dobra lekcija ili vaspitna. On nema 14 da izgleda ko parmak. s 21om je vec mogao obici teretanu i morao jer ga jablani iznose jednom rukom usput i odbija se od iste. Kako stoji na zemlji tako izgleda u glavi. Ako taj stav i ponasanje ne promijeni u neki ratnicki i ne povinuje se sto ekipi sto taktickim zamislima nista od njega. Jel u vecini situacija se fakat vrati rad trud nesebicnost i zalaganje.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Al najjaca danas je da Avram i Dal skoro istu statistiku imaju. Shvatam ja mrzite dala, i nakon svih ovih stranica zaključio sam jer ste zavidni debili. Al nećemo lagati, treći najskuplji igrač tima, drugi najbolji strijelac ekipe, a najgori. Ako ćemo gledati statistiku na kliničkom onda je Avram bolji. Uz bolju ekipu bio bi bolji proslu sezonu, ali i ovo je solidno. Ima prostora da napreduje i sigurno hoce. Nikoga ne branim, samo sam realan.
P.s.
Ajla je
P.s.
Ajla je
Slazem se da je fizicki trebao bit jaci, takodje sebicnost treba da smanji za 70%, i da jacinu suta i preciznost treba da poboljsa.. al takodje mislim da se sve ove gore stvari mogu popravit i vjerujem sa uigranijom ekipom i boljim igracima posebno ako fiziku sebicnost masu sut popravi mogao bit jedan od 3 najbolja igraca u narednih 15 tekmi..
Jer on nema puno bioloski puno mana
Visok je ima inteligenciju ima dobar pocetnicki korak i nije bas krhak jos realno deralisuga sivonje uz krupe slobode
Jer on nema puno bioloski puno mana
Visok je ima inteligenciju ima dobar pocetnicki korak i nije bas krhak jos realno deralisuga sivonje uz krupe slobode
Debil moze biti samo onaj ko proziva nekoga jer je POVRIJEDJEN ! Znam ja da prizivate povredu Avrama, Gulija, Mustafica...kako bi imali opravdanje sto mladunce igra. Ali nece do vijeka, zavrsit ce se i era masnokosog, i uticaj Face i ostalih krimosa... Pa cemo vidjeti gdje ce onda zaigrati taj wunder kid za kojeg se otima pola Evrope...kenoHZ je napisao/la: ↑02 feb 2023, 22:21Al najjaca danas je da Avram i Dal skoro istu statistiku imaju. Shvatam ja mrzite dala, i nakon svih ovih stranica zaključio sam jer ste zavidni debili. Al nećemo lagati, treći najskuplji igrač tima, drugi najbolji strijelac ekipe, a najgori. Ako ćemo gledati statistiku na kliničkom onda je Avram bolji. Uz bolju ekipu bio bi bolji proslu sezonu, ali i ovo je solidno. Ima prostora da napreduje i sigurno hoce. Nikoga ne branim, samo sam realan.
P.s.
Ajla je
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
kenoHZ je napisao/la: ↑02 feb 2023, 22:21Al najjaca danas je da Avram i Dal skoro istu statistiku imaju. Shvatam ja mrzite dala, i nakon svih ovih stranica zaključio sam jer ste zavidni debili. Al nećemo lagati, treći najskuplji igrač tima, drugi najbolji strijelac ekipe, a najgori. Ako ćemo gledati statistiku na kliničkom onda je Avram bolji. Uz bolju ekipu bio bi bolji proslu sezonu, ali i ovo je solidno. Ima prostora da napreduje i sigurno hoce. Nikoga ne branim, samo sam realan.
P.s.
Ajla je

Provjereni mrzitelj FK Sarajeva i neko ko je rado vidjen u kriminanim drustvima je gurao svoje mladunce u tim na razne nacine ! Sreca pa postoji internet, pa se mogu naci sve bljuvotine vezane za masnokosog "trenera" !
Samo argumentovano
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Nikom ne zelim da se povrijedi, nit me toliko interesuje kako se ko zove preziva samo kvalitet i koja je najveca moguc korist za klub..
STO SE TICE CICKA APSULUTNO NE PODRZAVAM NI NJEGA NI BILO KOJEG TRENERA (ni SUSIC DA JE DOSO) prije HORDI.. kad bi doslo da bir hz trener..
ALI AKO CU JA BIRAT OVO STO MIRVIC RADI ODKAKO JE PREUZEO KLU DOVODI KO MANCHESTER CITY ZA SIROTINJU PLACA OSTETE TRENER GLAVNOG KONKURENTA JAKIR KAZE FK SARAJEVO MOZE DOVEST STO NIKO NEMOZE U BH , dug 180 k€ a platio istetu 550 k km samo za dva igraca u jednom roku i akademija radi punom paron, vise me boli to sto nismo izborili evropu nego AYLA CICAK HADZIJA..
Nek cicak izbori evropu i plasira se u grupu osvoji dk sledece godine a pritom cicak ayla hadzija ukradu mirvicu 500 k km iz novcanika mene to ne interesuje jer to su njegove pare sto ih on necuva
Ako nebude evrope ili bude pa ispadne od zete zarije kuksja noga svima
Inace mislim da 99% navijaca FK SARAJEVA nepodnosi CICKA AL MORAMO PODRZAT JER DOBRO PREVLADAVA LOSE
STO SE TICE CICKA APSULUTNO NE PODRZAVAM NI NJEGA NI BILO KOJEG TRENERA (ni SUSIC DA JE DOSO) prije HORDI.. kad bi doslo da bir hz trener..
ALI AKO CU JA BIRAT OVO STO MIRVIC RADI ODKAKO JE PREUZEO KLU DOVODI KO MANCHESTER CITY ZA SIROTINJU PLACA OSTETE TRENER GLAVNOG KONKURENTA JAKIR KAZE FK SARAJEVO MOZE DOVEST STO NIKO NEMOZE U BH , dug 180 k€ a platio istetu 550 k km samo za dva igraca u jednom roku i akademija radi punom paron, vise me boli to sto nismo izborili evropu nego AYLA CICAK HADZIJA..
Nek cicak izbori evropu i plasira se u grupu osvoji dk sledece godine a pritom cicak ayla hadzija ukradu mirvicu 500 k km iz novcanika mene to ne interesuje jer to su njegove pare sto ih on necuva
Ako nebude evrope ili bude pa ispadne od zete zarije kuksja noga svima
Inace mislim da 99% navijaca FK SARAJEVA nepodnosi CICKA AL MORAMO PODRZAT JER DOBRO PREVLADAVA LOSE
Nekad mi bude žao što znam čitat
Dosadan si ba. Ovi bojkotasi su najjaci na svaku objavu samo neku negativu prosipaju. Idi ba lijeci se sine
Jesu se upalili ko kutnjak 
Cemu uvrede, zar ne mozemo civilizovano razgovarati, iznositi cinjenice... ?
Malo ste nervozni
Cemu uvrede, zar ne mozemo civilizovano razgovarati, iznositi cinjenice... ?
Malo ste nervozni
I onda ocekujes da u svojoj glavi posloze i artikulisu neke vrijednosti po kojima bi se ponasali, tipa - etika, principijelnost, moral, ponos.
Zadnja izmjena: Hajdeee, dana/u 02 feb 2023, 23:22, ukupno mijenjano 1 put.
- FKS -
Hajde neka neko baci bombu da nam dolazi tipa Kovačević, Vrančić muka živa ovo čitati. 

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- Mourinhokilledbarca
- Kontakt:
Kako ne dojadi i jednim i drugim rasprava o bojkotu.
Ukrstili rogove ko bikovi i ne popusta ni jedna ni druga strana, ne znam sta ocekujete. Kao uspjet cete promjeniti misljenje jedni drugima.

Ukrstili rogove ko bikovi i ne popusta ni jedna ni druga strana, ne znam sta ocekujete. Kao uspjet cete promjeniti misljenje jedni drugima.

1946
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, ASD, Beli98, johntravolta123, Lecler, muhamedhulk, Napapijri, Turo, XCustom, ŠTA_JE i 133 gosta.