Počeo Kana opasno da pogadja, probaj brate opet sa nekim investitorom pa nek hala gori

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
U toj situaciji ok, ali ako ce doci Krpic i mali Denis Hodzic je nepotreban. Davati njemu ugovor i lovu, a izgubiti Santosa je van svake pameti.
+1jointunija je napisao/la: ↑03 feb 2023, 12:35Mogao bi Santos i na tribinu ako ne potpiše,koliko znam Alijagić dolazi,U-21,može po krilu i u vrhu napada igrati,Ari je rečeno do 1. da je s nama,ali on se sunča dok mu se kolege smrzavaju.manijacikonjic87 je napisao/la: ↑03 feb 2023, 12:22zamisli dođu obojica uuuu al opet imamo problem sa u21.. a da nema u21 pravila kakav bi to sastav bio
bender
galic drina coca jasarevic
hodzic
amoah stilic santos
hodzic krpic
drljo je dobra opcija kao u21 ali nema smisla santosa klupirat..
Još valja njegove uslove ispoštovati,možda je bolje ovim mlađim podići platu od tih para,ako već Krpić dolazi.
Moje neko razmišljanje....
Zasto? Ako postoji mogucnost.. Konkurencija je uvijek dobro dosla, a Ara moze i na krilo.. Treba malo i ovog Santosa spustiti na zemlju..
Sto bi spustao na zemlju momka koji redovno izvrsava svoje obaveze, bez da je ikad glumio nekog mangupa? Igra timski, nikad ne uzima neke nerezonske suteve, niti glumi Neymara pa da sve hoce sam. A Hodzic ako misli doci ovdje i glumiti nekog baju, te zahtjevati da igra prvu postavu i punu minutazu, ne mora onda ni dolaziti, pogotovo ako ce nastaviti ovako kafanciti kao sto sad radiMojaMalenkost je napisao/la: ↑03 feb 2023, 13:56Zasto? Ako postoji mogucnost.. Konkurencija je uvijak dobro dosla, a Ara moze i na krilo.. Treba malo i ovog Santosa spustiti na zemlju..
Ne lupaj bolan ne bio. Čuj naručio atmosferu,kakvi mozgovi majko mila. Kakve se ovdje gluposti moraju čitati.Hilmo123 je napisao/la: ↑03 feb 2023, 13:05Ne znam zbog čega se toliko ložite na Hodžića , naravno dobar je napadač , al mišljenja sam da bi narušio atmosferu dolaskom pred sami kraj priprema bez ijedne odigrane utakmice sa ekipom i propuštenih treninga , gdje bi sigurno insistirao da igra od prve minute. Po meni ovo što imamo je odlično Krpić prvi izbor Haračić rezerva , Dzenis alternativa iza špica jer očigledno je da se bolje tu snalazi nego kao centarfor.. Mozda bi bila pametna opcija poslati Krizevca na posudbu definitivno ima šlifa više i od Haračića i od Beganovića ali mu treba seniorskih utakmica u nogama
ako ce ic sad dok je pod ugovorom za neku finu cifru onda uredu jer imas malog drlju koji moze solidno odgovoriti kao zamjena..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 46 gostiju.