Ja bih radije Kovu nego Besima

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ja bih radije Kovu nego Besima
Isti sam, al poenta je da je brat najavio davno...
Duša me boli majkemi kad ustanem evo drugi dan vidim lijepo vrijeme a ono znam da je na stadionu snijeg koji stoji 20 dana i da niko ništa nece da uradi
Sta god da je ovako ce ostaviti
Za Nihu su dali 350k a za Djokanovica 550k + 150k cemo dobit kroz neko sponzorstvo
I ja cu podrzat al onog dana kad bude imao funkciju, sad je ovo samo beton i plastika.JavierBosnia je napisao/la: ↑03 feb 2023, 15:44Al evo gledam, 20ak ovakvih ulaza, da se skupi 20 navijaca i po 15 KM da svako izdvoji za litar boje i cetku i za par sati se prefarbaju svi ulazi
Angazuje se neka firma ili renta onaj visokotlacni perac isprati malo ovaj mulj, blato i alge ispred ulaza
Prvi bih se prikljucio da to grupa organizuje, druzenje a i pomognemo svi zajedno, pa odlican su nam primjer komsije na Grbavici radili i sredjivali pomalo, a to izgleda odma bolje
Odlična ideja, rado bih se odazvao na takvu akcijuJavierBosnia je napisao/la: ↑03 feb 2023, 15:44Al evo gledam, 20ak ovakvih ulaza, da se skupi 20 navijaca i po 15 KM da svako izdvoji za litar boje i cetku i za par sati se prefarbaju svi ulazi
Angazuje se neka firma ili renta onaj visokotlacni perac isprati malo ovaj mulj, blato i alge ispred ulaza
Prvi bih se prikljucio da to grupa organizuje, druzenje a i pomognemo svi zajedno, pa odlican su nam primjer komsije na Grbavici radili i sredjivali pomalo, a to izgleda odma bolje
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, bvsic, Hajdeee, misstianopenaldo, nedimmmm1337, SHZ82, skoJaa, Uvijeknapravojstrani i 78 gostiju.