U ja njihovo vrijeme to znači u 4
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
U ja njihovo vrijeme to znači u 4
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Jel dosao Balta u Antaliju, necemo valjda sutra bez DMF igrat hahahahaa.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Nije nama zao dati novac za nakdrazi klub ! Trenutno to ne cinimo jer su u klubu ljudi koji su isti ojadili, i pokusali mu srozati ugled. Sto opet ne znaci da necemo dati novac na razne nacine, cim se zavrsi ova nasa bitka !!!kenoHZ je napisao/la: ↑03 feb 2023, 20:18https://fksarajevo.ba/vijesti/uclani-se ... alije/6514
Spremite osmice.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Evo vec odvojio na stranu da gledam stream sa jedne kamere postavljene 2 metra iznad terenakenoHZ je napisao/la: ↑03 feb 2023, 20:18https://fksarajevo.ba/vijesti/uclani-se ... alije/6514
Spremite osmice.

Clansku nisam obnovio iz principa, a kad vec pricamo o clanskoj, bolje im je da pozivaju na moralna nacela navijaca koji voli klub nego neke kao usluge koje dobijes na racun clanske. Usluge su svakako odron!!!
U novi boj ...
samo se pitam kome li je smetala teta Aida koja je radila na clanskim
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
-
- Kontakt:
Furaš da su je otjerali?
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
-
- Kontakt:
ne furam direktorica joj urucila otkaz
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Isplati se sutra gledati Nicki Minaj, nemoj zezatihz033 je napisao/la: ↑03 feb 2023, 20:22Evo vec odvojio na stranu da gledam stream sa jedne kamere postavljene 2 metra iznad terenakenoHZ je napisao/la: ↑03 feb 2023, 20:18https://fksarajevo.ba/vijesti/uclani-se ... alije/6514
Spremite osmice.![]()
Clansku nisam obnovio iz principa, a kad vec pricamo o clanskoj, bolje im je da pozivaju na moralna nacela navijaca koji voli klub nego neke kao usluge koje dobijes na racun clanske. Usluge su svakako odron!!!

Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ja nju nisam dugo vidio
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Smeta svako ko je sposoban i dobro radi svoj posao !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Na ljeto ce doci Pape ! 

On je potpisao za Sibenik
-
- Kontakt:
Velika steta sto necu gledati pripremne, realno nisam ih ni prije gledao jer obicno radim. Jedino ako bude neki kasni termin. Mada ne vjerujem jer poprilicno sam ohladio sto se tice kluba kao nikad do sad.
Ne trebamo se mi medjusobno svadjati pored ostalih dusmana i ne treba biti tvrdoglav, nek svako ima svoje misljenje. Eto ako izborimo evropu ja cu kupiti clansku kao neku podrsku sto se popravlja stanje. A ako se prekine bojkot kupit cu ih 5 za citavu porodicu. Ne treba biti tvrdoglav i treba biti realan i pametan. Nadam se da ce to shvatiti i Ismir i Hz.
Ako nista do daljnjeg necu brinuti hocu li stici s posla na utakmicu i necu se nervirati zasto nije utakmica nedjeljom. Znao sam cak dati otkaz kad sam bio mladji. Malo da i ja vidim kako je biti kao sav normalan svijet koji ne ide na utakmice
Ne trebamo se mi medjusobno svadjati pored ostalih dusmana i ne treba biti tvrdoglav, nek svako ima svoje misljenje. Eto ako izborimo evropu ja cu kupiti clansku kao neku podrsku sto se popravlja stanje. A ako se prekine bojkot kupit cu ih 5 za citavu porodicu. Ne treba biti tvrdoglav i treba biti realan i pametan. Nadam se da ce to shvatiti i Ismir i Hz.
Ako nista do daljnjeg necu brinuti hocu li stici s posla na utakmicu i necu se nervirati zasto nije utakmica nedjeljom. Znao sam cak dati otkaz kad sam bio mladji. Malo da i ja vidim kako je biti kao sav normalan svijet koji ne ide na utakmice
Jbt odlican prelazni rok, klub relativno dobro stoji, navijaci nikad podjeljeniji. Jos gore sto seremo jedni po drugima. Ko je za bojkot, neka bojkotuje, ko nije nek podrzava. Vala smo pravo olicenje drustva i drzave u kojoj zivimo