Mladi košarkaški talenti

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

eroor
Kontakt:

Re: Mladi košarkaški talenti

Post Postao/la eroor » 22 feb 2011, 11:29

edinjo-vg je napisao/la:gacic je drugi na listi a residovic je na listi juniora. na ovoj listi su super igraci i 99% bas ono najbolje sto imamo. e sad dali je spisak siguran, ko od ovih ce se uopste pozvati, ko odazvati..?? gacic, omeragic, djedovic, ceric, djurasinovic, siric, salic, buza, ... moraju biti pozvani!!
PS: maslac, leko, bosnjak, coric i zadro su na spiscima mladih hrvatskih repki...
ne vjerujem da će bilo koji od ovih klinaca što su u španiji igrati i biti na pripremama. Đurašinović pored putovnice BiH ima u CRO putovnicu a srbin je a već je bio na treninzima španskih selekcija!

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 22 feb 2011, 16:05

TaRgEt_ je napisao/la:
elninho_resTO je napisao/la:
TaRgEt_ je napisao/la: 19 SALČIN, Amar Spars
da li je moguce da je ovo Nedim Salcin ? ili bas amar :mrgreen:

Zasto ? ja licno ne znam to je zvanicni spisak pa :)
ja znam za Nedima ( 94 ) a on se nalazio i na sirem spisku prije 2 godine kad nije bilo novca za odlazak na neko prvenstvo , i on je u sparsima , a posto ga znam duze vremena nikada nisam cuo da ima brata :mrgreen: il je ime pogresno ili je neki drugi ..
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"

Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 22 feb 2011, 16:45

[
da li je moguce da je ovo Nedim Salcin ? ili bas amar :mrgreen:[/quote]

Zasto ? ja licno ne znam to je zvanicni spisak pa :)[/quote]
ja znam za Nedima ( 94 ) a on se nalazio i na sirem spisku prije 2 godine kad nije bilo novca za odlazak na neko prvenstvo , i on je u sparsima , a posto ga znam duze vremena nikada nisam cuo da ima brata :mrgreen: il je ime pogresno ili je neki drugi ..[/quote]

Ma ime garant , ovi su malo nesposbni :)
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 22 feb 2011, 16:59

Bosnian Junior NT draft candidates - Part 1 - Stefan Matic -

1.Could you please introduce yourself?
- My name is Stefan Matic (192-G-91). I was born 05.04.1991 in Sarajevo, BIH. As the war began I moved with my family to Novi Sad.
When I turned eight I began playing basketball with KK Grbavica. When I was 13 years old I joined KK Vojvodina where I played with older kids. Later I practiced with the senior team of KK Hemofarm and the headcoach recommended me to Boro Dzakovic, headcoach of KK Borac form Banja Luka. I played a friendly match and they have been satisified with my performance since I scored 20 points and they wanted me to join them. However Vojvodina wanted me to to sign a professional 2yr-contract and I did so. During this period I didn play much since I ve been young and unexperienced. In summer 2010 I moved to KK Meridiana and that summer I played the summer league which meant a lot to me and I became the leading scorer and threepoint shooter of that league. After that summer I have received an offer of KK Capljina Lasta which I accepted and which is my present team

2.Currently you play for KK Capljina. Are you happy with your status and your role within the team?
- I am happy with my situation and with my role within the team. I am well accepted by my teammates and the coaching staff.

3.You had an invitation of KSS. However you didn t opt for Serbia. Why?
- While I played with Vojvodina I have been invited by the U16 Serb NT. Indeed it s been a preliminary roster and every week some of us has been cutted. I stayed on the shortlist rather long but suddenly I have been called and they told me that I am out.

4.Have you been later contacted by KSBIH?
- I have not been contacted yet by KSBIH.

5.Which are the assets you can add to the Bosnian U-20NT?
- I am a well-educated and versatile player. I think that I can contribute to every team including the BIH NT.
I ve got Bosnian roots, precisely from Sarajevo so I think my wish to play for BIH is justified.

6.Let s analyse our senior NT. Which teams dominate our group?
- I think the group is well-balanced. The teams know each other and it s hard to declare one of them to be dominant. All of them will try to make it in the second stage.

7.Have you ever attended a match of the NT?
- I ve never attended an NT game but I followed the team via public media.

8.Recently the draw for the U-20 EC has been completed. What do you think about our group and what do you expect?
- Concerning the U-20 NT I think we have really good chances since the other teams didn t have a big impact on the international stage.

9.KSBIH decided to help young domestic by forcing the clubs to give young Bosnian players under 21 years at least 40 minutes per match. What do you think about it?
- I do not know the modifications they want to implement so I can t tell you.

10.What are your career objectives?
- I practice over a long period with great devotion and passion.I f I stay healthy and if I am a little bit lucky I believe I can make my dream come true.
Euroleague is one of the most elite club competitions of the world and I hope I can get a shot in it.

Thank you very much for the interview and good luck!
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 22 feb 2011, 17:06

Bosnian Junior NT draft candidates - Part 2 - Srdjan Pejicic -
In the second part of the Bosnian U-20 NT draft I want to present you Srdjan Pejicic. Pejicic has received already offers of KK Partizan and Rutgers University (NCAA1).

1.Could you please introduce yourself first?
I am 6 foot 6 and play the shooting guard position. I was born in Sarajevo and lived in former Yugoslavia until the age of 4. Since it was time of war our family had to move and we decided to move to Canada. We moved to Kitchener, Ontario and lived there until I was 10 years old. After we moved for Basketball reasons to Waterloo, Ontario, where I reside today. I started playing basketball at the age of 7 with my dad outside my apartments. I really fell in love with the game around the age of 11 when I started playing different positions and expanding my game.

2.Do you come often to BIH and how are you linked with it?
I try to come every summer to Bosna. The only time that I would not come is because if I have schoolwork over the summer. I love coming as often as possible. Since I was born in Sarajevo I have a lot of family in Bosna; from Grandparents, to Uncles and Aunts. I also have developed a lot of friends because of all the camps I have traveled to (Kopaonik, Zlatibor, Trebinje).

3.How did you hear of the Eurobasket NT draft?
I found out about the action through general discovery. When I was younger I always wanted to play back where I was born but didnt know what league it was. When I found out my dad played professionally, along with most of his friends, I was interested right away to play.

4.You had offers of KK Triland and KK Partizan (!). How would you describe the differences between European and Canadian basketball?
There is a huge difference between basketball here, in Canada, and basketball overseas, in Europe. A major difference is the level of basketball IQ. No matter who you are, if you live in Europe you have played a game of basketball or watch a game, and understand how it should be played. Players in Canada can be very athletic but arent very basketball smart. The physical play can be found everywhere, as well as, the exciting over the rim plays.

5.Have you been contacted by the Bosnian basketball association or basketball associations? Do you know some bosnian basketball coaches?
I did not have any official contact with anybody from Bosnian basketball federation or any other federation from Europe.
I have kept a connection with almost all of the coaches, especially the coach from KK Triland, and I still talk to KK Partizan friends and coaches. I know many coaches from Bosna but ones that I talk often is Tim Wells (KK Triland) and Bane Pejicic (KK Samac). Out of Bosna I have formed a connection in different countries. Obviously I have many connections with Canadians coaches, but I also have formed a connection with the Jr. Roma Coach (Italy). This was formed when I went to Trebinje Camp and was asked to
come back and play over the year with them.

6.How can you strenghthen the Bosnian U-20 NT?
I believe I bring a wide range of skills to the U-20 team. Im a great scorer, and excel at shooting. I can catch and shoot, off the dribble, and coming off the screens. I believe I can finish down the lane, but at the same time I can create open shots for my teammates. Defensively I am long and am good at help defense.

7.What do you think of our group? Do you know some of the candidates for the U20-NT?
I believe that BIH is 100% going to go past round play and has a very good chance at achieving the championship. They have a good coaching staff and could have the right pieces that can carry BIH to the championship.

8.Have you ever been on a match of the senior BIH NT? Do you know some NT players?
Ya, while I was practicing with KK Triland, the BIH national team was playing preliminary games in its group. I watched them play Ukraine and England. I have met Henry Domercant and talked to him. We met in the change room one day and we connected due to we both speak English. He let me know how it is to play here vs. North America, helped a lot with the learning process.

9.After the draw for EC 2011 in Lithuania has been completed what do you expect of our NT?
The groups looks solid at all ends, with Croatia as the slight favorite. I believe that BIH can really make a mark on the tournament when advancing through to the second round.

10.What are your personal career aims?
I would love to play at the highest level possible, no matter where I am. I first want an education that I am proud of, and at the same time I want to play basketball. Playing in the Euroleague is a great start for my future and I would love to represent my country one day.

Thank you very much and hopefully we will see you soon in the golden-blue jersey!
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla

jumpman_23
Kontakt:

Post Postao/la jumpman_23 » 22 feb 2011, 18:14

:D
Zadnja izmjena: jumpman_23, dana/u 05 maj 2011, 22:44, ukupno mijenjano 1 put.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 22 feb 2011, 18:44

i da kazem za tog Osmana Dzedija.... da potvrdim vase sumnje: da on je igrao u kk Bosna... ali je kao pionir otisao Efes Pilsen i sada igra za Tursku reprezentaciju.
Ha ja, znam i ja ponesto :lol: :lol: :lol: :lol:

P.S. Abaz Alen ce vjerovatno biti selektor U - 16 repke...
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 22 feb 2011, 19:35

neno#4 je napisao/la:
i da kazem za tog Osmana Dzedija.... da potvrdim vase sumnje: da on je igrao u kk Bosna... ali je kao pionir otisao Efes Pilsen i sada igra za Tursku reprezentaciju.
Ha ja, znam i ja ponesto :lol: :lol: :lol: :lol:

P.S. Abaz Alen ce vjerovatno biti selektor U - 16 repke...
nije los izbor
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

wekiva
Kontakt:

Post Postao/la wekiva » 24 feb 2011, 15:06

...
Zadnja izmjena: wekiva, dana/u 06 avg 2011, 15:25, ukupno mijenjano 1 put.

jumpman_23
Kontakt:

Post Postao/la jumpman_23 » 25 feb 2011, 16:56

wekiva je napisao/la:
TaRgEt_ je napisao/la:1 NIKOLA, Marijan Sloboda
2 GAČIĆ, Sandro Caja Laboral
3 PILAVDŽIĆ, Mirsad Kalesija
4 IVKOVIĆ, Dejan Hercegovac
5 MILOŠEVIĆ, Damjan Hercegovac
6 MILANOVIĆ, Srđan SL IAT Leotar
7 ARNAUT, Kenan Čelik
8 DURMIĆ, Esnaf Čelik
9 HUSEINBAŠIĆ, Maid Čelik
10 MALKOČ, Ahmed Čelik
11 SPASOJEVIĆ, Stefan FinDo
12 ALIĆ, Dino Krivaja
13 KAKNJAŠEVIĆ, Nerman Krivaja
14 BUZA, Nedim Spars
15 ŠALIĆ, Đoko Spars
16 PETKOVIĆ, Dejan Spars
17 ZAHIRAGIĆ, Adi Bosna
18 TUNOVIĆ, Nedim Koš
19 SALČIN, Amar Spars
20 KEŠO, Mirza Spars
21 ŠIPKA, Adi Bosna
22 ĐELMO, Nedim Spars
23 RAMIĆ, Miralem Spars
24 REDŽEPAGIĆ, Damir Realway
25 ĐOZIĆ, Naser Rin
26 JAHIĆ, Adnan Bosna
27 ANDRIJEVIĆ, Josip Orlovik
28 KRSMANOVIĆ, Branko Slavija
29 TEŠIĆ, Nemanja Rookie
30
PREDIĆ, Milenko Radivoj Korać
31 RACA, Dragan Rookie
32 OMERAGIĆ, Adnan Unelco 96
33 ĐEDOVIĆ, Nedim Barcelona
34 CERIĆ, Tarik Olimpija
35 SIRIĆ, Ivica Posušje
36 DŽOGAZINOVIĆ, Bojan Prijedor
37 ĐURASINOVIĆ, Srđan Estudiantes
38 BALIĆ, Amar Realway
39 PERVAN, Ante Čapljina
40 MASLAČ, Mišo Čapljina
41 KARAMATIĆ, Davor Čapljina
42 KNEŽEVIĆ, Goran Zrinjski
43 ARAPOVIĆ, Antonio Zrinjski
44 MIKULIĆ, Ante Široki TT Kabeli
45 BOŠNJAK, Domagoj Široki TT Kabeli
46 ČORIĆ, Andrija Široki TT Kabeli
47 GILJA, Marin Zrinjski
48 KOVAČ, Josip Livno
49 MANDIĆ, Marko Livno
50 GARIĆ, Ivo Srdoči
51 LEBO, Tomislav Posušje
52 LEKO, Josip Posušje
53 MUMINOVIĆ, Dino Sloboda
54 SALIHOVIĆ, Adis Sloboda
55 AVDIĆ, Mirsad Sloboda
56 ŠEHIĆ, Osman Millenium
57 ZADRO, Ljubo Široki TT Kabeli
58 MIJOVIĆ, Stefan SL IAT Leotar
59 MILJKOVIĆ, Draško SL IAT Leotar
60 MRĐA, Bojan SL IAT Leotar
61 MILIČEVIĆ, Stefan Hercegovac
62 BEŠLIĆ, Haris Net
63 ISIĆ, Emrah Bosna
64 OMEROVIĆ, Sanjin Bosna
65 IBRAHIMKADIĆ, Almin Trica

Evo tog spiska
zasto na spisku nema Djordje Kelecevica 96' -Rookie
Bojan Lulic 95'-Krka
Srdjan Mitic 95' -Rookie
Novica Vujovic 95'-Gacko

vjerovatno zato sto ih klubovi nisu prijavili :D

albiongate
Kontakt:

Post Postao/la albiongate » 27 feb 2011, 13:40

edinjo-vg je napisao/la:mali glogovac mi je cak salica pohvalio. tomic ja mislim da nije neki talenat, isto kao balta. gajic i andjelic su dobri igraci. Mujic - Kanacevic - Susa - Loncarevic - Halilovic - Bulic - Petrovic - Vrabac - Josilo - Gajic - Andjelic - Maksimovic.
te igrace nazalost nepoznajem, pa bih te zamolio da makar napises koje su godiste, gdje igraju i ako imas jos koji podatak o njihovoj statistici.
hvala svma!
PS: ja mislim da je josilo bio u juniorskoj repki srbije, ili je bio samo na sirem spisku, mozda je cak samo ovo drugo..a inace igra u pomladku partizana ako se nevaram.
PPS: dali neko zna, kakvi su sledeci igraci: leko (posusje), bodiroga (zrinjski), radan (igman) i vukovic (bosna)?
hvala
Halil Kanacevic (KC 203 1991 St.Joseph's NCAA liga). Vasa najbolja cetvorka u ovog generaciji. Prosle sezone imao je odlicnu debitantsku sezonu u Hofstri. Ali je odlucio promeniti koledz kad su zamenili trener koji je ga tamo doveo zbog toga nije igrao zvanicne utakmice ove sezone (NCAA pravilo). Odlican skakac
http://sports.espn.go.com/ncb/player/pr ... erId=46448

Djordje Susa (KC 205 1991 Superfund Beograd). Bivsi junior CZ u generaciji Nedovic, Radosavljevic. Ima solidnu minutazu u KLS ligi.
http://www.eurobasket.com/player.asp?Cn ... rID=187788

Mladen Loncarevic (K 207 1991 Weatherford JuCo). Bivsi junior Olimpije. Prosle sezone igra za Luka Koper.
http://web1.mbt.lt/prod/kzs/index.php/b ... A9MjYyNg==

Marko Josilo (K 198 1992 Partizan 2, 1 srpska liga) je samo bio na sirem spisku. Nedavno umalo da ostvari triple-double protiv Grocke.

Goran Bodiroga (P/B 196 1993) Dejanova rodbina, i on je igrao za juniore Olimpije. Jedan od boljih igraca u Zrinjski 2.

Inace primetio sam da nije pozvan Mario Petric (191 1994 Zrinjski 2). On pruza odlicne partije.

BTW, izgleda na Djoko Salic nije vise kanditat za kadetsku repku Srbije. Umesto njega uskocio je Nemanja Krtolica (203 1995) koji igra za juniorski tim KK Zagreb. Krtolica je ranije igrao za Banjalucki Basket 2000.

Imam i neke vesti o spanaca Gacica i Djurasinovica. Sandro Gacic nije prosao selekciju za kadetsku selekciju Baskije za tamosnji turnir regiona. Dok Stefan Djurasinovic nije clan prve petorke u kadetima Estudijantesa.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 27 feb 2011, 13:44

Upravo nesto citam o Josilu :lol: :lol: :lol:
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

Bob Rock
Kontakt:

Post Postao/la Bob Rock » 27 feb 2011, 19:48

wekiva je napisao/la:
7 ARNAUT, Kenan Čelik
8 DURMIĆ, Esnaf Čelik
10 MALKOČ, Ahmed Čelik
12 ALIĆ, Dino Krivaja
14 BUZA, Nedim Spars
15 ŠALIĆ, Đoko Spars
16 PETKOVIĆ, Dejan Spars
17 ZAHIRAGIĆ, Adi Bosna
18 TUNOVIĆ, Nedim Koš
19 SALČIN, Amar Spars
20 KEŠO, Mirza Spars
21 ŠIPKA, Adi Bosna
22 ĐELMO, Nedim Spars
23 RAMIĆ, Miralem Spars
25 ĐOZIĆ, Naser Rin
26 JAHIĆ, Adnan Bosna
29 TEŠIĆ, Nemanja Rookie
30
31 RACA, Dragan Rookie
34 CERIĆ, Tarik Olimpija
35 SIRIĆ, Ivica Posušje
38 BALIĆ, Amar Realway
39 PERVAN, Ante Čapljina
40 MASLAČ, Mišo Čapljina
47 GILJA, Marin Zrinjski
48 KOVAČ, Josip Livno
49 MANDIĆ, Marko Livno
50 GARIĆ, Ivo Srdoči
52 LEKO, Josip Posušje
55 AVDIĆ, Mirsad Sloboda
62 BEŠLIĆ, Haris Net
63 ISIĆ, Emrah Bosna

Evo tog spiska
zasto na spisku nema Djordje Kelecevica 96' -Rookie
Bojan Lulic 95'-Krka
Srdjan Mitic 95' -Rookie
Novica Vujovic 95'-Gacko
Pa zato sto ih klubovi prijavljuju...
Bolje zivjeti sto godina kao milijunas nego sedam dana u bijedi!

Bob Rock
Kontakt:

Post Postao/la Bob Rock » 27 feb 2011, 19:55

Sta je sa ovom U20 reprezentacijom? Ko ce tu biti pozvan je l' se zna?

kabas
Kontakt:

Post Postao/la kabas » 28 feb 2011, 15:15

TaRgEt_ je napisao/la:[
da li je moguce da je ovo Nedim Salcin ? ili bas amar :mrgreen:

Zasto ? ja licno ne znam to je zvanicni spisak pa :)[/quote]
ja znam za Nedima ( 94 ) a on se nalazio i na sirem spisku prije 2 godine kad nije bilo novca za odlazak na neko prvenstvo , i on je u sparsima , a posto ga znam duze vremena nikada nisam cuo da ima brata :mrgreen: il je ime pogresno ili je neki drugi ..[/quote]

Ma ime garant , ovi su malo nesposbni :)[/quote]

ma amar salcin igra za kadete sparsa to je 100% on nema ni jedan drugi!

kabas
Kontakt:

Post Postao/la kabas » 28 feb 2011, 15:17

nerminh74 je napisao/la:
neno#4 je napisao/la:
da otisao je kao pionir, sad ima vrlo vaznu ulogu u u igri kadeta efesa!

kabas
Kontakt:

Post Postao/la kabas » 28 feb 2011, 15:20

wekiva je napisao/la:
7 ARNAUT, Kenan Čelik
8 DURMIĆ, Esnaf Čelik
10 MALKOČ, Ahmed Čelik
12 ALIĆ, Dino Krivaja
14 BUZA, Nedim Spars
15 ŠALIĆ, Đoko Spars
16 PETKOVIĆ, Dejan Spars
17 ZAHIRAGIĆ, Adi Bosna
18 TUNOVIĆ, Nedim Koš
19 SALČIN, Amar Spars
20 KEŠO, Mirza Spars
21 ŠIPKA, Adi Bosna
22 ĐELMO, Nedim Spars
23 RAMIĆ, Miralem Spars
25 ĐOZIĆ, Naser Rin
26 JAHIĆ, Adnan Bosna
29 TEŠIĆ, Nemanja Rookie
30
31 RACA, Dragan Rookie
34 CERIĆ, Tarik Olimpija
35 SIRIĆ, Ivica Posušje
38 BALIĆ, Amar Realway
39 PERVAN, Ante Čapljina
40 MASLAČ, Mišo Čapljina
47 GILJA, Marin Zrinjski
48 KOVAČ, Josip Livno
49 MANDIĆ, Marko Livno
50 GARIĆ, Ivo Srdoči
52 LEKO, Josip Posušje
55 AVDIĆ, Mirsad Sloboda
62 BEŠLIĆ, Haris Net
63 ISIĆ, Emrah Bosna

Evo tog spiska
samo ovdje je vicina igraca koja nisu zasluzila da njihovo ime stoji na ovom spisku, ali stavljena su onako vise reda di da ima iz svakog kluba po nekoliko.Ali kada dodju prvi treninzi vidjece se ko gdje pripada.
p.s. nije šipka adi nego edi, nije omerovic sanjin nego sanin, nije mirza kešo nego keso, i nije on igrac sparsa nego bosne.

Bob Rock
Kontakt:

Post Postao/la Bob Rock » 28 feb 2011, 15:50

U sustini savez je bas ozbiljan kad ovako temeljno radi posao :)
kabas je napisao/la:
wekiva je napisao/la:
7 ARNAUT, Kenan Čelik
8 DURMIĆ, Esnaf Čelik
10 MALKOČ, Ahmed Čelik
12 ALIĆ, Dino Krivaja
14 BUZA, Nedim Spars
15 ŠALIĆ, Đoko Spars
16 PETKOVIĆ, Dejan Spars
17 ZAHIRAGIĆ, Adi Bosna
18 TUNOVIĆ, Nedim Koš
19 SALČIN, Amar Spars
20 KEŠO, Mirza Spars
21 ŠIPKA, Adi Bosna
22 ĐELMO, Nedim Spars
23 RAMIĆ, Miralem Spars
25 ĐOZIĆ, Naser Rin
26 JAHIĆ, Adnan Bosna
29 TEŠIĆ, Nemanja Rookie
30
31 RACA, Dragan Rookie
34 CERIĆ, Tarik Olimpija
35 SIRIĆ, Ivica Posušje
38 BALIĆ, Amar Realway
39 PERVAN, Ante Čapljina
40 MASLAČ, Mišo Čapljina
47 GILJA, Marin Zrinjski
48 KOVAČ, Josip Livno
49 MANDIĆ, Marko Livno
50 GARIĆ, Ivo Srdoči
52 LEKO, Josip Posušje
55 AVDIĆ, Mirsad Sloboda
62 BEŠLIĆ, Haris Net
63 ISIĆ, Emrah Bosna

Evo tog spiska
samo ovdje je vicina igraca koja nisu zasluzila da njihovo ime stoji na ovom spisku, ali stavljena su onako vise reda di da ima iz svakog kluba po nekoliko.Ali kada dodju prvi treninzi vidjece se ko gdje pripada.
p.s. nije šipka adi nego edi, nije omerovic sanjin nego sanin, nije mirza kešo nego keso, i nije on igrac sparsa nego bosne.

Djuraa12
Kontakt:

Post Postao/la Djuraa12 » 01 mar 2011, 21:19

eroor je napisao/la:
edinjo-vg je napisao/la:gacic je drugi na listi a residovic je na listi juniora. na ovoj listi su super igraci i 99% bas ono najbolje sto imamo. e sad dali je spisak siguran, ko od ovih ce se uopste pozvati, ko odazvati..?? gacic, omeragic, djedovic, ceric, djurasinovic, siric, salic, buza, ... moraju biti pozvani!!
PS: maslac, leko, bosnjak, coric i zadro su na spiscima mladih hrvatskih repki...
ne vjerujem da će bilo koji od ovih klinaca što su u španiji igrati i biti na pripremama. Đurašinović pored putovnice BiH ima u CRO putovnicu a srbin je a već je bio na treninzima španskih selekcija!

Đurasinović ima CRO putovinicu,ali neće igrati za njih..
A ne znam kako možete polagati pravo na nekog igrača, a ne znate mu ni ime napisat ispravno.
Da vas obavjestim Omeragić je vec na u Španskoj reprezentaciji i nema namjeru da ide odande.
Đurašinovic je većinu utakmica u prvoj petorci.....

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 01 mar 2011, 21:30

ovaj je igračina...

ne bi me čudilo da ga repka Hrvatske preotme..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Vanja8 i 12 gostiju.