FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

FRANK RIBERY
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la FRANK RIBERY » 22 feb 2011, 00:05

pazzoetoogol je napisao/la:neko ocekivati od vasih pobjedu na strani i to 3-1 je potpuno nerealno i nemoguce, ali et @roy makaayu je to normalno i realno :roll:
Pa baš da ste Barsa niste već tim koji poprilično oscilira.Treba reći da Leonardo još nije imao pravi test pred sobom i da će biti zanimljivo kako će postaviti igru protiv Bayernove 4-2-4 formacije ako računamo da su Ribery,Muller i Robben uz Gomeza preofanzivni.Ako krene ofanzivno to će mu se obiti o glavu,ako se zatvori ko MAnchester zadnjih 20 minuta ni to nije dobro.Mora će igrati strpljivo ako zeli da napravi solidan rezultat jer bi ga zelja za brzim golom mogla koštati poraza.Zanimljiva će biti borba na sredini terena gdje se može očekivati da će posjed biti na strani Bayerna jer on jednostavno igra takav nogomet.

Sastav koji ja očekujem:

Júlio César - Iván Córdoba , Andrea Ranocchia , Maicon , Javier Zanetti - Esteban Cambiasso , Houssine Kharja , Thiago Motta , Wesley Sneijder - Samuel Eto'o , Goran Pandev

Kako će to biti posloženo to je jako teško reći.

Možda 4-4-2 .

Ili 4-5-1 sa Yuto Nagatomom u igri, a Pandev klupa.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 22 feb 2011, 10:45

302
Inter - Bayern20:45
2.15 3.10 3.10 1.27 1.55 1.27 3.95
* *** 1/8 FINALA *** Prve utakmice mi smo bolji od barce mi smo evropski i svjetski prvaci 8-) ;)
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 22 feb 2011, 11:13

Sada počinje NAJSEXUALNIJI dio sezone za Bayern i za Bayernove navijače. Imamo 7 prejebenih tekmi zaredom o kojima ovisi kakva će biti ova sezona. Dali ćemo uspjeti spasiti što se spasiti da ili će sezona na kraju biti katastrofa. Svaka tekma je bitnija iz druge, ide se iz grijeha u grijeh. Već smo ovog vikenda poćeli sa tim tekmama kad smo igrali protiv Mainza, ali reko pričekat ćemo Intera prije nego kaj se o tome nekaj napiše.

Poglečte raspored:

LP Inter Milan 23.02.11 20:45 u gostima

BL Borussia Dortmund 26.02.11 18:30 doma

DFB KUP FC Schalke 04 02.03.11 20:30 doma

BL Hannover 96 05.03.11 15:30 u gostima

BL Hamburger SV 12.03.11 15:30 doma

LP Inter Milan 15.03.11 20:45 doma

BL SC Freiburg 19.03.11 15:30 u gostima

Tekme za popizdit, jedna teška od druge i iz svake u glavi i nogama nosiš ono kaj se dogodilo u prethodnoj tekmi...

LP Inter Milan 23.02.11 20:45 u gostima

Sada u srijedu Inter. Tekma za polizati prste i prilika za osvetu. Ako uspijemo izvući dobar rezultat kasnije će sigurno biti lakše

BL Borussia Dortmund 26.02.11 18:30 doma

Onda nam doma na Allianz Arenu dolazi BvB. Nije da će ta tekme o nećem odlučivati, ali to će sigurno biti tekma za prestiž i puno naboja. Svi će od nas oćekivati pobjedu i ako nećemo to pobijediti jao si ga nama...

DFB KUP FC Schalke 04 02.03.11 20:30 doma

Onda igramo doma protiv Schalke u kupu. jedna od važnijih tekmi ove sezone jer Schalke je zadnje prepreka koja vodi u Berlin. Nije sada kup Bog zna kaj, ali ove sezone to bi nam mogla biti jedina titula koja će nam pružiti utjehu. Nedobijemo li ovo sigurno će to imati odraza na moral u ekipi....

BL Hannover 96 05.03.11 15:30 u gostima

Onda idemo Hannoveru u goste. Zajebana tekma i iako se klub zove Hannover mi ga moramo pobijediti jer su nam direktan konkurent za ulazak u LP...Hannovera inače i dobivamo u gostima, ali ove sezone koja je takva kakav je sigurno će biti jako teško!

BL Hamburger SV 12.03.11 15:30 doma

Onda igramo doma protiv možda i najneugodnijeg protivnika na Allianz Areni u proteklih 5 godina. Naš problem biti će u tome kaj ćemo mi u glavama već biti u tekmi protiv Intera i to bi nam se moglo odbiti u glavu!

LP Inter Milan 15.03.11 20:45 doma

Biti ili nebiti. Dođemo li do ovdje uzdignute glave i ako ćemo imati povoljan rezultat iz prve tekme postoje jako velike šanse da se izbaci Inter. Na taj način puno će se lakše disati i ova sezona definitivno neće biti totalan promašaj. No treba do toga doći!

BL SC Freiburg 19.03.11 15:30 u gostima

Za kraj idemo u freiburg jednom neugodnom protivniku i u toj tekmu veliku će važnost imati da li smo prošli Intera, da li smo dobili potrebene tekemu BUNDESLIGI (BVB) i da li smo prošli dalje u kupu....

TOTEN ODER GLADIOLEN!

8-)
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

torrenteS
Kontakt:

Post Postao/la torrenteS » 22 feb 2011, 11:36

Io_Sono_Interista je napisao/la:bez ljutnje al ekipa kojoj su stoperi Tymoschuk i Badstuber ne moze biti sigurna u prolaz ni protiv neke losije ekipe,a ne protiv prvaka Evrope...
bit ce napete obje utakmice,i sigurno da prva nece odlucit ko ce proci,pa ko god da je dobije,ja ocekujem nasu minimalnu pobjedu pred uzvrat :!:
Ribery i Robben su strasan dvojac,al nisu ni Maicon i Zanetti klocevi iz Mainza,Hoffenheima i ostalih pa da prolaze ko na socceru,tako da ti prodori nece ic tako glatko kao sto vecina ovdje misli...
pozdrav i nek pobijedi bolji :!: ko u maju 8-)
sve j tak fino sroceno da bi se neki neutralac i slozijo a navijac bay nasmijo, al sto na kraju us-ra i napisa da si iz tuzle :lol: nama si se diskvalifikovo iz daljnje diskusije jer svi smo culi za ete slane bunarove i cinjenicu da vam je slanica pojla mozak.
borich + mushinac = tuzla 8-)
el ima ko zivi???
aman ljudi jel ce se neko javiti??? hello!!!
Gde ste drugari??? jel ima snega.???
http://en.wikipedia.org/wiki/Ekrem_Jevric

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 22 feb 2011, 12:44

Bild naveo 5 razloga zašto Bayern sada ima više šanse protiv Intera:

1.) Sada za razliku od finala imamo Riberya

2.) U obrani više nema Demichelisa i Buytena koji su bili krivi za golove u finalu

3.) Nema više Mourinha na Interovoj klupi

4.) Nema Milita u Interovoj ekip, bayernovog krvnika iz finala...

5.) Imamo Maria Gomeza, najboljeg strijelca lige koji igra u životnoj formi.

A jesu im razlozi turbo glupi u 3 PM :lol:

Sad se ŠPEKulira o tome di će igrati Pranjić a di Luis Gustavo - bek, zadnji vezni. Kak god okreneš nije idealno jer ako Pranjić igra beka na njega ide Maicon - nije dobro, al zato LG ide na Sneijdera. Ako Pranjić igra u sredini on se brine za Sneijdera :cry: No morti je to bolje jer je pranjić manji i okretniji, a LG u tom slučaju zaustavlja svog narodnjaka...
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 22 feb 2011, 13:11

@ Torrente

NE DIRAJ TZ ;) Pazi malo sta pricas ...
BvB Echte Liebe !!!

Io_Sono_Interista
Kontakt:

Post Postao/la Io_Sono_Interista » 22 feb 2011, 13:26

torrenteS je napisao/la:
Io_Sono_Interista je napisao/la:bez ljutnje al ekipa kojoj su stoperi Tymoschuk i Badstuber ne moze biti sigurna u prolaz ni protiv neke losije ekipe,a ne protiv prvaka Evrope...
bit ce napete obje utakmice,i sigurno da prva nece odlucit ko ce proci,pa ko god da je dobije,ja ocekujem nasu minimalnu pobjedu pred uzvrat :!:
Ribery i Robben su strasan dvojac,al nisu ni Maicon i Zanetti klocevi iz Mainza,Hoffenheima i ostalih pa da prolaze ko na socceru,tako da ti prodori nece ic tako glatko kao sto vecina ovdje misli...
pozdrav i nek pobijedi bolji :!: ko u maju 8-)
sve j tak fino sroceno da bi se neki neutralac i slozijo a navijac bay nasmijo, al sto na kraju us-ra i napisa da si iz tuzle :lol: nama si se diskvalifikovo iz daljnje diskusije jer svi smo culi za ete slane bunarove i cinjenicu da vam je slanica pojla mozak.
borich + mushinac = tuzla 8-)
vjerovatno te smatraju za najpametnijeg i sa kojim svako pozeli da vodi diskusiju :roll:
slozijo :roll: :lol:
...Io non rubo il campionato ed in Serie B non son mai stato...

pazzoetoogol
Kontakt:

Post Postao/la pazzoetoogol » 22 feb 2011, 13:56

anton 1983 je napisao/la:Bild naveo 5 razloga zašto Bayern sada ima više šanse protiv Intera:

1.) Sada za razliku od finala imamo Riberya

2.) U obrani više nema Demichelisa i Buytena koji su bili krivi za golove u finalu

3.) Nema više Mourinha na Interovoj klupi

4.) Nema Milita u Interovoj ekip, bayernovog krvnika iz finala...

5.) Imamo Maria Gomeza, najboljeg strijelca lige koji igra u životnoj formi.

A jesu im razlozi turbo glupi u 3 PM :lol:

Sad se ŠPEKulira o tome di će igrati Pranjić a di Luis Gustavo - bek, zadnji vezni. Kak god okreneš nije idealno jer ako Pranjić igra beka na njega ide Maicon - nije dobro, al zato LG ide na Sneijdera. Ako Pranjić igra u sredini on se brine za Sneijdera :cry: No morti je to bolje jer je pranjić manji i okretniji, a LG u tom slučaju zaustavlja svog narodnjaka...
upravu si, razlozi su im u rangu razmisljanja djeteta od 10 godina...eto ja cu dati razlog zasto Inter ima vece sanse nego u finalu, jer zato sto igra Motta, mislim stvarno :roll: ...
non siamo mai stati in B ! FORZA INTER

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 22 feb 2011, 14:19

FRANK RIBERY je napisao/la:Sastav koji ja očekujem:

Júlio César - Iván Córdoba , Andrea Ranocchia , Maicon , Javier Zanetti - Esteban Cambiasso , Houssine Kharja , Thiago Motta , Wesley Sneijder - Samuel Eto'o , Goran Pandev

Kako će to biti posloženo to je jako teško reći.

Možda 4-4-2 .

Ili 4-5-1 sa Yuto Nagatomom u igri, a Pandev klupa.
Yuto sigurno ne počinje , najvjerovatnija je 4-3-2-1 formacija , Eto'o naprijed iza njega Deki i Sneijder u sredini Zanetti, Motta i Cambiasso te ispred JC-a Maicon, Lucio, Ranocchia i Chivu.
Zadnja izmjena: Mister No, dana/u 22 feb 2011, 14:21, ukupno mijenjano 1 put.

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 22 feb 2011, 14:21

nego kakav ce bit sastav Bayerna sutra ?

ja ocekujem ovo : Kraft;Lahm,Tymoschuk,Badstuber,Pranjic;L.Gustavo,Schweinsteiger;Robben,Muller,Ribery;Gomez

Jel to to ?

Sto se tice Intera to ce najvjerovatnije bit ovako : Julio Cesar;Maicon,Ranocchia,Lucio,Chivu;Zanetti,Motta,Cambiasso;Stankovic,Sneijder;Eto'o

evo jedna dobra slika :
slika
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 22 feb 2011, 14:33

Bit ce krvi bit ce ludila,jedva cekam tekmu :D :D :D :D :D
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.

BAYERN MUNCHEN

Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 22 feb 2011, 14:35

Imam gadan osjecaj da cemo osvojiti Bundesligu 8-)
A C A B !

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 22 feb 2011, 16:57

:lol:
Ne znam kako mu ne dosadi napadat svoje zemljake. @Prika, jesi l' počeo sa štednjom? :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

pazzoetoogol
Kontakt:

Post Postao/la pazzoetoogol » 22 feb 2011, 17:04

bayern ovo uzima hladno ocekujem go gomeza, milera i dva gola robena
ovaj bajern ce unistit slabog intera i vrtitim za onaj poraz u namjestenom finalu kojeg je kupijo morati
inter = prevarantska zadruga antitalentovani fudbalera i vrhunski prevaranata
to je znaci vec 0-4 u prvoj utakmici :roll: :lol:

a to za namjesteno samo se tjesi

bolje vam je da se ni cemu ne nadate nego da bude kasnije hladan tus za navijace :lol:
non siamo mai stati in B ! FORZA INTER

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 22 feb 2011, 17:17

pazzoetoogol je napisao/la:to je znaci vec 0-4 u prvoj utakmici
ne znaci! drug torentije je zaboravio da ubiljezi gol/ove intera :?
recimo 1:4 ili 2:4. jel malo ljepse?
sad kad smo sredili kozmetiku, dosli smo do pravog rezultata :lol:
@mono, ne brini se ti za te stvari, ima on debel salajbuk :mrgreen:
nas vise brine tvoj (nemoj me pogresno shvatiti :D ) takulin.
preporucujem ti da od sutra pocnes sparati ili jednostavno, vise srece pri kladjenju ;)
Vom Jäger zum Gejagten

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 22 feb 2011, 17:21

Emir_ZENICA je napisao/la:Imam gadan osjecaj da cemo osvojiti Bundesligu 8-)
oprostite momku nije on kriv sto je iz Zenice !

torrenteS
Kontakt:

Post Postao/la torrenteS » 22 feb 2011, 17:25

Monolog je napisao/la::lol:
Ne znam kako mu ne dosadi napadat svoje zemljake.
neznam komese ti moderatoru obracas al ja nijesam iz tuzle, ja sam od zvornika :!:
zvvornik i okokolna sela = raj na zemlji :!:
pazzoetoogol je napisao/la:to je znaci vec 0-4 u prvoj utakmici
jok, zabicei inter dva gola.
urevanshu ce bit 3 : 0 za bayern akose ne povrede glavni igraci zato moramo sad tuc intera da nemoramo brinut ako se povrede glavni igraci jer ako se povrede glavni igraci pa zbog toga stosu povredeni glavni igraci bayern ne mogne racunati na ote povredjene glavne igrace onda bimoglo bit opasno jer znamo svi da je bayern druga ekipa ako se povrede glavni igraci tosmo vidili u ovoj sezoni jer su bili povredeni glavni igraci i zbog povrede glavni igraca mi zaostajemo za dortmundom jer to je isto da se barceloni povrede glavni igraci asvi znamo kosu barcelonini glavni igraci dakle xavi i inesta su barcini glavni igraci pa ti zamisli kakobi igrala barcelona dase povrede njihovi glavni igraci xavi i inesta barcelona bez glavni igraca bibila prosjek zato sto zivi od ta dva igraca koji su glavni igraci
zamisli da nama u proslim kvalama nisu igrali gölavni igraci a koi su to nasi glavni igraci pa znase da su nasi glavni igraci djeko i mishke pa mislisli da bi mi brez nasih glavni igraca dosli do baraza ja nemislim da bi mi brez nasi glöavni igraca dosli do baraza sta ti mislis bil bez glavni igraca dosli do baraza
znci robei i riberi su bayerovi glavni igraci a mi bez glavni igraca nismo isti jer glavni igraci pa preko njihar se igra a gal gonja taktiku preko ti igraca preko krila izato suto nasi glavni igraci a glavni interovi igraci su kante isamo jih je murino spasijo igrajuci odbranu sa jedanes igraca od koih su glvni igraci asvi znamo koi su to glavni igraci igrali u odbrani i murino je gonjao taktike da iglavni igraci moraju igrat u odbrani asad nejma murinja pasu glavniigraci slobodni a evovaj trener nema pojma kosumu glavni igraci pa ti glavni igraci rade sta hoce a znamo da ako se glavni igraci ne povinuju trenerovoj volji mogu samo upropastit klub jer glavni interovi igraci nisu dobri ko bayerovi glavni igraci jer su bayerovi glavni igraci bolji od interovi glavni igraca pa ce jiha glavni baerovi igraci pojsti
el ima ko zivi???
aman ljudi jel ce se neko javiti??? hello!!!
Gde ste drugari??? jel ima snega.???
http://en.wikipedia.org/wiki/Ekrem_Jevric

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 22 feb 2011, 17:28

The Game je napisao/la:Gero, ja i pored odlicne posljednje dvije utakmice opet pesimista :( :( da li opravdano :)
hmm, nisam siguran ali ako se ne varam, kad god si biJo pesimista, bayo je odigrao dobro.
znaci, ein gutes omen 8-)
ps: ovi iz bilda su zaboravili navesti glavni razlog. a to je da bayern nema sanse da osvoji prvenstvo.
pa sta im ostaje drugo, nego da prave pizdarije po evropi. :D
pljackasi vec sutra krecu u lov....
Vom Jäger zum Gejagten

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 22 feb 2011, 22:53

anton 1983 je napisao/la:Mora ti se malo dignut kad vidiš ovakvu najavu! 8)

slika

moze li link odakle si skinuo sliku :)
#miasanmia

Roemello89
Kontakt:

Post Postao/la Roemello89 » 22 feb 2011, 23:44

Emir_ZENICA je napisao/la:Imam gadan osjecaj da cemo osvojiti Bundesligu 8-)

nikad se nezna.... sve je moguce ipak je to nogomet.......
Željezničar Za Život Cijeli 19TM87

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.