FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
83
52%
Prolazak u Play off
32
20%
Grupnu fazu
46
29%

Ukupno glasova: 161

senad82
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la senad82 » 04 feb 2023, 10:36

pupahava je napisao/la:
04 feb 2023, 10:10
kenoHZ je napisao/la:
04 feb 2023, 09:47
Zimska pauza iz snova, Mirvicu veliko hvala na trudu i radu. Plaćamo obestecenja, dovodimo prave igrače, dešava se nesto o čemu smo sanjali, ali...
stariji navijači će znati o čemu govorim. U sukobu klošar Blekić- Mirza, navijači su podržali debelog klošara Blekica. I **** se sve mirzi, a nije trebalo. Iz toga proizilaze određene izjave i sad je kako jeste. Vjeruje se krmku da klub ima para, u realnosti kasne plate 7 mjeseci, mirza to kaze na presici i umjesto da se **** majka krmku blekicu sto laze, ide hajka na mirzu. I svašta iz tog perioda. Poenta price, pogriješili su svi, hajmo to prevazići i nastaviti dalje. Od natezanja nema ništa, Mirva ima svoj pravac, gura po svome i treba ga podržati. Pola balkana bi ubilo da ima ovakvog čovjeka, a mi fol vagamo svaki potez.
karino botovska
Covjek je samo realan a sto drugi imaju problem pa ne mogu kolo da vode to je njihov problem
F.K. SARAJEVO

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 04 feb 2023, 10:38

Možda izgubimo prve tri tekme pa ode zalizani i dodje neko dobro ime i okrene sve sa ovim strasnim timom
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 04 feb 2023, 10:43

Je bem ti zivot .na nekoj objavi neko komentarise pa ja pisaj po sirotinji u smislu da ne moze besplatno gledat utakmicu.

Ako nemas za klub za godinu dana 20 maraka treba te udarat qurcem a ne pisat.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 04 feb 2023, 10:55

senad82 je napisao/la:
04 feb 2023, 10:36
pupahava je napisao/la:
kenoHZ je napisao/la:
04 feb 2023, 09:47
Zimska pauza iz snova, Mirvicu veliko hvala na trudu i radu. Plaćamo obestecenja, dovodimo prave igrače, dešava se nesto o čemu smo sanjali, ali...
stariji navijači će znati o čemu govorim. U sukobu klošar Blekić- Mirza, navijači su podržali debelog klošara Blekica. I **** se sve mirzi, a nije trebalo. Iz toga proizilaze određene izjave i sad je kako jeste. Vjeruje se krmku da klub ima para, u realnosti kasne plate 7 mjeseci, mirza to kaze na presici i umjesto da se **** majka krmku blekicu sto laze, ide hajka na mirzu. I svašta iz tog perioda. Poenta price, pogriješili su svi, hajmo to prevazići i nastaviti dalje. Od natezanja nema ništa, Mirva ima svoj pravac, gura po svome i treba ga podržati. Pola balkana bi ubilo da ima ovakvog čovjeka, a mi fol vagamo svaki potez.
karino botovska
Covjek je samo realan a sto drugi imaju problem pa ne mogu kolo da vode to je njihov problem
pravi se nasao govoriti sta je realnost, botardo!
NEMA NAZAD

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 04 feb 2023, 11:29

Andrej klupa odmah danas mozda budu i prve minute,evo pocinju sad prenos SKHD.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

kraljlavova
Kontakt:

Post Postao/la kraljlavova » 04 feb 2023, 11:31

Sta znaci clanstvo nije povezano

SedrenikHz
Kontakt:

Post Postao/la SedrenikHz » 04 feb 2023, 11:43

Koje na carsiji mooze gledati u Caffe Istanbul sve nase prijateljske i od anamo njih koje su u prenosu.
Zna li ko na ilidzi prenosi li ko ?
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"

morensa

Post Postao/la morensa » 04 feb 2023, 11:46

holyman je napisao/la:
04 feb 2023, 10:55
senad82 je napisao/la:
04 feb 2023, 10:36
pupahava je napisao/la:

karino botovska
pravi se nasao govoriti sta je realnost, botardo!
Znači ovdje ako pohvališ Mirvića, upravu ili Mirzu odmah si bot ili?

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 04 feb 2023, 11:54

Ne mogu ni zamisliti sta bi bilo da nije bojkot, da igramo na kosevu,da je drugi trener i sva ova pojacanja . Prvu tekmu Kosevo bi gorilo
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

bordobijelisampion
Kontakt:

Post Postao/la bordobijelisampion » 04 feb 2023, 12:06

Može li mi neko samo reći kako da unesem da sam već član?

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 04 feb 2023, 12:07

Trenutni clanovi hordi bili su srednjoskolci i osnovnoskolci kad je Mirza imao rat sa grupom. Lijepo je sto drze do dostojanstva i cuvaju obraz grupe i smatraju Mirzu nepozeljnim. Al ko sto sam jutros pisao, imas brate raznih nacina kako da mu se suprostavis i pri tome ne mislim o fizickim obracunima nego konstantnim prozivanjem, pjesmama i koreografijama. Ovako pusimo svi kojima je Sarajevo drago.
Opet s druge strane mi je drago da Ismir nije podlegao pritisku i sto fura svoj fazon bez obzira na sve, jer ko sam ja ili neko peti deseti da covjeku odredjuje ko ce mu biti direktor ili trener. MI SMO KLUB, a ne kantonalni prvoligas!
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

Hamagara
Kontakt:

Post Postao/la Hamagara » 04 feb 2023, 12:10

Ja ne mogu da svatim neke ljude.... I fakat ide na **** sva ova priča oko bojkota.
Ako hoćeš bojkotuj, ako nećeš prati i bodri svoj klub.
Niko, ama baš niko nema pravo da utiče na tvoje razmišljanje i da govori kako treba i kako ne treba....

Ja znam sebe, da volim FK Sarajevo, i u dobru i u zlu... A zaboli me **** za tudja mišljenja, ideale, vjere, teorije zavjera i ostalo... Zaboli me **** jel to Mirza, Safet ili neko treći. Nikad nisam, niti cu ikad ici na utakmice zbog trenera, igrača ili protivnika....

Taman se malo zahuktamo, neko spomene bojkot, Mirzu pa se sve pojebe pa opet ispočetka.

**** Vas bojkot, da vas ****....
JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 04 feb 2023, 12:18

feniksptica je napisao/la:
04 feb 2023, 10:43
Je bem ti zivot .na nekoj objavi neko komentarise pa ja pisaj po sirotinji u smislu da ne moze besplatno gledat utakmicu.

Ako nemas za klub za godinu dana 20 maraka treba te udarat qurcem a ne pisat.
Patetika level pro max :mrgreen:

Isto ko kad ih murija zaustavi kad vozi preko ogranicenja pa odmah ide spika "da vozim bwm ili mecku ne bi me ni zaustavili, klošari samo sirotinju kaznjavaju".
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 04 feb 2023, 12:19

Dovedu nam trenera koji je govorio da Sarajevo uvijek ima 12og igrača, da će otići poslije utakmice s Velezom al nije rekao koje, da navijači na stadionu nisu pravi i da on ima svojih 100 000 navijača. Osim toga, taj čovjek više godina nikog nije vodio, nema nikakve kompetencije ni znanje. Ali, ovdje će se poslije 2 uzastopne pobjede ( a sa ovako predobrom ekipom ce to brzo doci) slavit Mirza ko heroj, pljuvati svi što bojkotuju i zaboraviti na način na koji su nas popišali sa dovođenjem narkomana za trenera. To smo mi je.biga zato nam se i mogu razne ajle, sabrine, emiri vrtiti u klubu i izvlačit pare za sebe dok mi "volimo Sarajevo".

keli
Kontakt:

Post Postao/la keli » 04 feb 2023, 12:20

Mario Vrancic HERE WE GO

GangEvil
Kontakt:

Post Postao/la GangEvil » 04 feb 2023, 12:22

TrofejiSuTu je napisao/la:
04 feb 2023, 09:51
Nekako na ovo selektivno dovođenje igraca gledam kao odgovor na bojkot.
Ostace zabiljezeno da raja ni 30% nije u transu u kakvom bi realno bili da nije sto jeste.
Kad pogledas ko je sve dosao i na kakav nacin djeluje ne realno.
Dio zasluga za ovaj prelazni rok pripisujem hordama.
Bilo kako bilo neko novo Sarajevo poprima sve vece obrise po svemu sto gledamo u posljednje vrijeme.
Baš Šerbečić Ziljkić ili Radović djeluju nerealno. Prošli put jedva čekali da ode Šerbečić, a sad kad je došao ispade Alessandro Nesta.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 04 feb 2023, 12:22

keli je napisao/la:
04 feb 2023, 12:20
Mario Vrancic HERE WE GO
:shock:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 04 feb 2023, 12:24

mirzatele je napisao/la:
04 feb 2023, 12:19
Dovedu nam trenera koji je govorio da Sarajevo uvijek ima 12og igrača, da će otići poslije utakmice s Velezom al nije rekao koje, da navijači na stadionu nisu pravi i da on ima svojih 100 000 navijača. Osim toga, taj čovjek više godina nikog nije vodio, nema nikakve kompetencije ni znanje. Ali, ovdje će se poslije 2 uzastopne pobjede ( a sa ovako predobrom ekipom ce to brzo doci) slavit Mirza ko heroj, pljuvati svi što bojkotuju i zaboraviti na način na koji su nas popišali sa dovođenjem narkomana za trenera. To smo mi je.biga zato nam se i mogu razne ajle, sabrine, emiri vrtiti u klubu i izvlačit pare za sebe dok mi "volimo Sarajevo".
Valjda ima Mirvic oci pa zna ko ga zakida,jel mozemo mi da uticemo na to smeta li Mirvicu sto iz svog dzepa nekom playu daje,vodi je u Tursku itd ja bi volio da mogu to zabraniti ali nije realno

bordobijelisampion
Kontakt:

Post Postao/la bordobijelisampion » 04 feb 2023, 12:24

keli je napisao/la:
04 feb 2023, 12:20
Mario Vrancic HERE WE GO
Mirviću šta radiš :njanjanja: :bih:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 04 feb 2023, 12:24

GangEvil je napisao/la:
04 feb 2023, 12:22
TrofejiSuTu je napisao/la:
04 feb 2023, 09:51
Nekako na ovo selektivno dovođenje igraca gledam kao odgovor na bojkot.
Ostace zabiljezeno da raja ni 30% nije u transu u kakvom bi realno bili da nije sto jeste.
Kad pogledas ko je sve dosao i na kakav nacin djeluje ne realno.
Dio zasluga za ovaj prelazni rok pripisujem hordama.
Bilo kako bilo neko novo Sarajevo poprima sve vece obrise po svemu sto gledamo u posljednje vrijeme.
Baš Šerbečić Ziljkić ili Radović djeluju nerealno. Prošli put jedva čekali da ode Šerbečić, a sad kad je došao ispade Alessandro Nesta.
Za trenutne stopere i jeste Nesta, nažalost. On je bio odličan u prvom dijelu ali je pao u formi kao i ostali u tom periodu.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], bordobijeli, johntravolta123, jurisicduska, Lecler, MSOZ101, nedimmmm1337, Rule_hz, THEC i 86 gostiju.