Da nema pravilo ovo nakradno za strance mnogi vjerovatno nebi dosli,ovako imas to pravilo i koga dovest da je domaci i da ima kvalitet?GangEvil je napisao/la: ↑04 feb 2023, 12:22Baš Šerbečić Ziljkić ili Radović djeluju nerealno. Prošli put jedva čekali da ode Šerbečić, a sad kad je došao ispade Alessandro Nesta.TrofejiSuTu je napisao/la: ↑04 feb 2023, 09:51Nekako na ovo selektivno dovođenje igraca gledam kao odgovor na bojkot.
Ostace zabiljezeno da raja ni 30% nije u transu u kakvom bi realno bili da nije sto jeste.
Kad pogledas ko je sve dosao i na kakav nacin djeluje ne realno.
Dio zasluga za ovaj prelazni rok pripisujem hordama.
Bilo kako bilo neko novo Sarajevo poprima sve vece obrise po svemu sto gledamo u posljednje vrijeme.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
U tandemu s Lazicem je bio nenadjebiv i ne znam da smo ikad imali bolji stoperski par, bas su se idealno nadopunjavali. Poslije ne znam sta je bilo s njim, mozda mu nije odgovarao sistem ni ostatak defanzivne linije, nadam se da ce se sad bolje uklopitiMortemHz je napisao/la: ↑04 feb 2023, 12:24Za trenutne stopere i jeste Nesta, nažalost. On je bio odličan u prvom dijelu ali je pao u formi kao i ostali u tom periodu.GangEvil je napisao/la: ↑04 feb 2023, 12:22Baš Šerbečić Ziljkić ili Radović djeluju nerealno. Prošli put jedva čekali da ode Šerbečić, a sad kad je došao ispade Alessandro Nesta.TrofejiSuTu je napisao/la: ↑04 feb 2023, 09:51Nekako na ovo selektivno dovođenje igraca gledam kao odgovor na bojkot.
Ostace zabiljezeno da raja ni 30% nije u transu u kakvom bi realno bili da nije sto jeste.
Kad pogledas ko je sve dosao i na kakav nacin djeluje ne realno.
Dio zasluga za ovaj prelazni rok pripisujem hordama.
Bilo kako bilo neko novo Sarajevo poprima sve vece obrise po svemu sto gledamo u posljednje vrijeme.
Avdija kapiten prije Dala?
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- JavierBosnia
- Kontakt:
Sahinovic, Avdija (C), Radovic, Martinovic, Celik, Cirjak, Mustafic, Varesanovic, Guliashvili, Dzafic, Renan
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
JavierBosnia je napisao/la: ↑04 feb 2023, 12:32Sahinovic, Avdija (C), Radovic, Martinovic, Celik, Cirjak, Mustafic, Varesanovic, Guliashvili, Dzafic, Renan

A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Naravno, pa navijači mu skandirali a to se rijetko radi kod nas. Pisao sam prije - Bosanac, i dalje je mlad, visok, već bio dobar kod nas jedan period, ima iskustvo igranja u ligi koja je 26 mjesta iznad naše itd. za trenutno stanje on je i Nesta i Maldini u jednom ili nam je draže da imamo novajliju, Traku, akademca i povrijeđenog Aničića..spezial je napisao/la: ↑04 feb 2023, 12:26U tandemu s Lazicem je bio nenadjebiv i ne znam da smo ikad imali bolji stoperski par, bas su se idealno nadopunjavali. Poslije ne znam sta je bilo s njim, mozda mu nije odgovarao sistem ni ostatak defanzivne linije, nadam se da ce se sad bolje uklopiti
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
ja kako se sjecam serbecic je tad prebacen sa jedne strane na drugu jer je "partner" igrao istom nogom kao i on, plus je imao isti stil igre kao i on i tu je bio kraj... stoperski par se i zove par jer nedostatke jednog stopera popunjavas prednostima drugog...
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Dal ne zaslužuje biti kapiten. Ruku na srce Avdija je malo vremena proveo u Sarajevu ali ako gledamo karijeru, iskustvo i godine to je ok izbor. Postava je dobra, treba sve probati.mnon46 je napisao/la: ↑04 feb 2023, 12:32JavierBosnia je napisao/la: ↑04 feb 2023, 12:32Sahinovic, Avdija (C), Radovic, Martinovic, Celik, Cirjak, Mustafic, Varesanovic, Guliashvili, Dzafic, Renan![]()
IGRAJ BORDO-BIJELI!
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
-
- Kontakt:
Prati Aylu al ne prati Ismira znaci jos nista 

Navijaci Ismira, love i pojacanja serem vam se u euforiju.
Istinski navijaci su u bojkotu.
Istinski navijaci su u bojkotu.

Ovaj ako dovede Vrancica pored dosadasnjih imena, fakat skidam kapu sta god bilo. Jbt jel moguce?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma na posudbu dok mu ne istekne ugovor u Engleskoj je itekako moguće, to je par mjeseci.
- skullcrusher
- Kontakt:
Naslutih ja Avdiju za kapitena nedavno kad napisah

Btw treca je pripremna Musa ni jednu nije poceo proslu cak nije ni igrao,jos sad kapitenska za Avdiju ,valjda bude neke zarade i za njega kad vec je ocito da nece biti prvi izbor.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- ElCartel11
- Kontakt:
Steta. Uprskali bi dobro ako pustimo Musu.
Jedini moderni bek u ligi mozda koji izgleda opasno u napadu, ovi ostali dodju do sredine i nema ih vise kao bekovi iz 90ih koji su bili bazirani samo na odbranu.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
”Prva stvar za koju će čovjek na Sudnjem danu polagati račun jeste namaz. Pa ako mu namaz bude dobar, bit će mu dobra (ispravna) i ostala djela.”
- JavierBosnia
- Kontakt:
Nisam clan i kada zelim da kupim livestream za utakmicu sada pored 8 KM kojih kosta utakmica, dodatno mi racuna i dostavu koja je isto 8 KM ? Jel neko ima slican problem ili su fakat stavili da se i dostava placa dodatnih 8 KM hahahah

I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Bing [Bot], Google Adsense [Bot], jurisicduska, keli, mosarajvosa83, nedimmmm1337, Pena, Sazg, Vanja8, Vrhbosnian i 71 gost.