Ma debilčina, da ga hoćemo prodati sad ili na kraju sezone nakon malo bolje statistike rodio bi se.
Pogledaj kakve igrače imaš i tebi Dal uzme loptu da šuta penal

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ma debilčina, da ga hoćemo prodati sad ili na kraju sezone nakon malo bolje statistike rodio bi se.
Baliluk je pohvaliti ako je klub dobrostojeći sa finansijama i ne pati se sa dugovima ? Kakvo razmišljanje čovječenapoleon72 je napisao/la: ↑04 feb 2023, 13:38Pa kakvo je zajednistvo dolazit na stadion i yebavat mrtve s tribina?ajdohordas je napisao/la: ↑04 feb 2023, 13:13I ta izjava razlog da se ovoliko drame napravi ? Okej ljuti smo, ali dođeš na stadion skandiraš mu, psujes mu, tjeraš ga itd. Bojkot mi je smješan zbog tih par izjava... pravi se ovolika podjela sad kad treba da smo skupljeni svi zajedno, kad su dovedena vrhunska pojačanja, kad se ima keša.napoleon72 je napisao/la: ↑04 feb 2023, 13:06
U afektu? Godinama sr.ao u afektu? Haj ono 2011., recimo da je bilo u afektu, al izjava o 12. igracu 2015., i to afekt?
Pisao sam o tome neku noć, mislim da se mogao naći zajednički jezik i neka zlatna sredina po pitanju ove situacije, da ne ispaštamo ni mi ni klub.
Na dosta gore stvari nije se pozivalo na bojkot a sad je odjednom problem par izjava. Ali eto što brat iznad napisa, ko hoće neka bojkotuje, ko neće i ne mora.![]()
![]()
To sto ima kesa je nas klasicni balinluk. Sta, ima se para pa je sve med i mlijeko? Preci cemo preko nekih stvari?
Ako si citao izjavu UNFKS, znas da nije problem samo u Mirzinim izjavama nego i u Aylinim provokacijama navijacima, prijetnjama ljudima iz opcine navijacima koje ona sama poziva na neke sukobe i fajtove itd, nedolazak Mirvica na tri sastanka... Postavlja se slika kao da su navijaci samo digli ruke i rekli "yebemo vam mater, mi necemo ovo". Mjesecima se pokusavalo razgovarat s Mirvicem.o.potezima direktorice, dobio je javno upozorenje sta ce bit ako imenuje Mirzu, i odlucio je sta je odlucio. Okej, ima pravo. Pjesmu sa sjevera nece imat i to je to. Vidjet cemo ko ce prvi popustit, on ili navijaci.
I to na kraju sto kazes, pusti nas da bojkotujemo, ti nemoj i sve super. Nemoj onda pisat postove i pravdat Mirzu, nit ce tebe iko ubjedjivat da ga mrzis.
Nažalost on ce nam biti največi problem i smetnja na proljece, a Mirzi ce alibi biti da mora igrati zbog U21 pravila.Objektivac1946 je napisao/la: ↑04 feb 2023, 13:49Dal Varešanović ne bi igrao prvu postavu u Igmanu sa Ilidže.
Trenutno korisnika/ca: amypitar, Bing [Bot], Burberry46, fks74, JackW, Konzerva, mnon46, MokraKifla, NeSamSafetee, Proximic, sarajevo19461987, skoJaa i 70 gostiju.