@magica
gdje mogu pratit Borisa,pise li gdje...pisao je nekad kolumne na JB..al nema u posljednje vrijeme nista...a iskren da budem, osim naslovne strane, ja uopste ne pratim nase forume jer su obimni...uglavnom se informisem "sam" i na talijanaskim stranicama...
zato sam aktivan samo na ovome forumu,nije toliko obiman i nema nas mnogo..a konkretne stvari dolaze do izrazaja....tamo nikad ne bih pohvatao sve pa i ne koristim se tim...
Al interesuje me Boris,poznatiji kao Juveworld....kad citam njegove textove, zivota mi suze mi krenu..jos kad kcerkicu Hanu spomene hehe..kaze uci prve rijeci himne Juventusa..pa to su takve emocije..strasne kolumne je pisao na JB

a bolesnik Juventusa po svemu
Neko stavi ovu sliku pirla i seedorfa...ja bi i brocchija dodao
Cuper je kralj. Covek nikada nije nista osvojio, a gubio je 3 finala u Evropi, scudetto u zadnjem kolu, 1/2 LS, 1/2 Kupa Uefa, propustio je 4. mesto i LS u 90minutu protiv Barce (Rivaldo makazicama) sa Valencijom, ispao u drugu ligu sa Parmo
najveci nogometni tragicar 20-tog stoljeca
i toppmoller je tu negdje
Sjecate li se kad toldo dade juventusu gol u kupu..u 97. min...al pripisali su vieriju,iako je toldo zabio...

kasnije smo na penale prosli...
mi smo imali peh protiv intera da nam daju "lijevi" igraci golove koji nikad u karijeri "nisu" dali gol...od silvestrea,blanca,djorkaefa,killya,adanija,seedorfa(mislim vecina njih nisu lijevi igraci al oni gola nisu dali osim Juventusu..pogotovo seedorf

)...pa gdje ces dalje kad nam toldo da gol

...bilo je toga al sjetih se tolda
Dosta derbija,pogotovo u milanu...inter se vracao nakon sto je gubio protiv nas..pa cak i po 2 gola...uvijek su se znali vratit...i ti neki levati su na golove davali

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★