Jojj gledaj ove gore twiter botine iz SDA-mladezi
Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Jusuf Nurkić
Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://****.com
Pogledao sam dvaput reprizu (btw ni kemo nije bio toliko ocajan
iako sam u liveu slusao onog vrlo emotivnog srbina) odlican je bio u dropu kao sto kaze izvrsni Toni Lazarusic. Na svakom ulazu francuzi su promasivali (o blamiranju stozine goberta da ne govorim) sto zbog dobrog pozicioniranja, sto zbog ruke na njihovom sutu...Za razliku od CG kretao se kao macka i nije mu bilo mrsko podici ruku. Inace je najvatrenije slavio defanzivne poteze Lazica i Kamenog sto samo pokazuje koliko mu je stalo.
...konta da bi nabacio petaka sebiji i njenom krimosu...sta sve nece koristiti za kampanju
RoninX je napisao/la: ↑30 avg 2022, 10:30Pogledao sam dvaput reprizu (btw ni kemo nije bio toliko ocajaniako sam u liveu slusao onog vrlo emotivnog srbina) odlican je bio u dropu kao sto kaze izvrsni Toni Lazarusic. Na svakom ulazu francuzi su promasivali (o blamiranju stozine goberta da ne govorim) sto zbog dobrog pozicioniranja, sto zbog ruke na njihovom sutu...Za razliku od CG kretao se kao macka i nije mu bilo mrsko podici ruku. Inace je najvatrenije slavio defanzivne poteze Lazica i Kamenog sto samo pokazuje koliko mu je stalo.
Jojj gledaj ove gore twiter botine iz SDA-mladezi...konta da bi nabacio petaka sebiji i njenom krimosu...sta sve nece koristiti za kampanju
A Kifla
-
Kosarka123
- Kontakt:
Jusuf Nurkić dobija državljanstvo Hrvatske, ihrvatsko državljanstvo dobio i Edin Džeko, kapiten fudbalske reprezentacije.
Ja, i?
Hebo te gdje si gledao reprize ja se sjebao trazeci...RoninX je napisao/la: ↑30 avg 2022, 10:30Pogledao sam dvaput reprizu (btw ni kemo nije bio toliko ocajaniako sam u liveu slusao onog vrlo emotivnog srbina) odlican je bio u dropu kao sto kaze izvrsni Toni Lazarusic. Na svakom ulazu francuzi su promasivali (o blamiranju stozine goberta da ne govorim) sto zbog dobrog pozicioniranja, sto zbog ruke na njihovom sutu...Za razliku od CG kretao se kao macka i nije mu bilo mrsko podici ruku. Inace je najvatrenije slavio defanzivne poteze Lazica i Kamenog sto samo pokazuje koliko mu je stalo.
Jojj gledaj ove gore twiter botine iz SDA-mladezi...konta da bi nabacio petaka sebiji i njenom krimosu...sta sve nece koristiti za kampanju
- baboedindzeko09
- Kontakt:
"onako" odigrao, a opet razbio. Beast
Koliko sam gledao portland, lagano bi guzio theisa, tako da 
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Više ozbiljnosti treba pokazivati. Ostvarili smo pobjedu, ali to ne znači da se treba zezati i dalje na terenu.
bošnjanin
https://sportsport.ba/kosarka/jusuf-nur ... vju/433163
Naravno, ovo što Juka priča je laž i izmišljotina. Sram ga bilo ... živio Savez i njegovi botovi na forumu....
Naravno, ovo što Juka priča je laž i izmišljotina. Sram ga bilo ... živio Savez i njegovi botovi na forumu....
"Let je bio dug", odgovorio je 28-godišnji bh. centar kada ga je litvanski novinar za Basketnews upitao kakav je bio let, naravno aludiravši na sve probleme s kojima su se on i saigrači susretali prije Eurobasketa.
"Ali mi smo tu. Uspjeli smo. Dogurali smo do jednog mjesta i uzbuđeni smo što smo ovdje", zaključio je Nurkić.
Dok su neke druge reprezentacije u Köln otputovale čarter letovima, Bosna i Hercegovina je išla komercijalnim letom s presjedanjem. Nurkiću koji je visok 213 cm nije bilo lako da ugura svoje ogromno tijelo u ekonomično sjedalo.
Država je u velikoj blokadi od strane unutrašnjih neprijatelja. Finansiranje reprezentacija treba prebaciti na federalni ili kantonalni dio gdje Bošnjaci imaju mogućnosti da riješe ove probleme za sva vremena.Sarmica je napisao/la: ↑02 sep 2022, 16:11https://sportsport.ba/kosarka/jusuf-nur ... vju/433163
"Let je bio dug", odgovorio je 28-godišnji bh. centar kada ga je litvanski novinar za Basketnews upitao kakav je bio let, naravno aludiravši na sve probleme s kojima su se on i saigrači susretali prije Eurobasketa.
"Ali mi smo tu. Uspjeli smo. Dogurali smo do jednog mjesta i uzbuđeni smo što smo ovdje", zaključio je Nurkić.
Dok su neke druge reprezentacije u Köln otputovale čarter letovima, Bosna i Hercegovina je išla komercijalnim letom s presjedanjem. Nurkiću koji je visok 213 cm nije bilo lako da ugura svoje ogromno tijelo u ekonomično sjedalo.
bošnjanin
Dao je 60-70% od onoga sto se od njega ocekivalo. Mogao i morao je bolje.
Sad nek se vrati pisanju i prepucavanju po FB.U tome je najbolji.Za mene najvece razocarenje u nasem timu.Realno je dao jedno 55-60%
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
ja mislim da ne bi bilo lose da ode na babinu farmu volova da jedno mjesec dana tu odradi pripreme i da se malo restartuje na fabricke postavke
Pravda za Tyson Furya
Veliki si Juka!

-
dachodachoni
- Kontakt:
Hvala na svemu a to su otprilike dvije dobre tekme u dresu reprezentacije. Nije cesto igrao jer je glumio povrede i nije se odazivao glumio je patriotizam tako sto je vise puta pokazao da je za stranku koja nas je unakazila zadnjih 30 godina tako da mislim da je vrijeme da se oprostis i das prije svega sansu pametnijim momcima koji ce se boriti za dres reprezentacije a ne za story instagrama 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.