Jojj gledaj ove gore twiter botine iz SDA-mladezi

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
RoninX je napisao/la: ↑30 avg 2022, 10:30Pogledao sam dvaput reprizu (btw ni kemo nije bio toliko ocajaniako sam u liveu slusao onog vrlo emotivnog srbina) odlican je bio u dropu kao sto kaze izvrsni Toni Lazarusic. Na svakom ulazu francuzi su promasivali (o blamiranju stozine goberta da ne govorim) sto zbog dobrog pozicioniranja, sto zbog ruke na njihovom sutu...Za razliku od CG kretao se kao macka i nije mu bilo mrsko podici ruku. Inace je najvatrenije slavio defanzivne poteze Lazica i Kamenog sto samo pokazuje koliko mu je stalo.
Jojj gledaj ove gore twiter botine iz SDA-mladezi...konta da bi nabacio petaka sebiji i njenom krimosu...sta sve nece koristiti za kampanju
Hebo te gdje si gledao reprize ja se sjebao trazeci...RoninX je napisao/la: ↑30 avg 2022, 10:30Pogledao sam dvaput reprizu (btw ni kemo nije bio toliko ocajaniako sam u liveu slusao onog vrlo emotivnog srbina) odlican je bio u dropu kao sto kaze izvrsni Toni Lazarusic. Na svakom ulazu francuzi su promasivali (o blamiranju stozine goberta da ne govorim) sto zbog dobrog pozicioniranja, sto zbog ruke na njihovom sutu...Za razliku od CG kretao se kao macka i nije mu bilo mrsko podici ruku. Inace je najvatrenije slavio defanzivne poteze Lazica i Kamenog sto samo pokazuje koliko mu je stalo.
Jojj gledaj ove gore twiter botine iz SDA-mladezi...konta da bi nabacio petaka sebiji i njenom krimosu...sta sve nece koristiti za kampanju
"Let je bio dug", odgovorio je 28-godišnji bh. centar kada ga je litvanski novinar za Basketnews upitao kakav je bio let, naravno aludiravši na sve probleme s kojima su se on i saigrači susretali prije Eurobasketa.
"Ali mi smo tu. Uspjeli smo. Dogurali smo do jednog mjesta i uzbuđeni smo što smo ovdje", zaključio je Nurkić.
Dok su neke druge reprezentacije u Köln otputovale čarter letovima, Bosna i Hercegovina je išla komercijalnim letom s presjedanjem. Nurkiću koji je visok 213 cm nije bilo lako da ugura svoje ogromno tijelo u ekonomično sjedalo.
Država je u velikoj blokadi od strane unutrašnjih neprijatelja. Finansiranje reprezentacija treba prebaciti na federalni ili kantonalni dio gdje Bošnjaci imaju mogućnosti da riješe ove probleme za sva vremena.Sarmica je napisao/la: ↑02 sep 2022, 16:11https://sportsport.ba/kosarka/jusuf-nur ... vju/433163
Naravno, ovo što Juka priča je laž i izmišljotina. Sram ga bilo ... živio Savez i njegovi botovi na forumu....
"Let je bio dug", odgovorio je 28-godišnji bh. centar kada ga je litvanski novinar za Basketnews upitao kakav je bio let, naravno aludiravši na sve probleme s kojima su se on i saigrači susretali prije Eurobasketa.
"Ali mi smo tu. Uspjeli smo. Dogurali smo do jednog mjesta i uzbuđeni smo što smo ovdje", zaključio je Nurkić.
Dok su neke druge reprezentacije u Köln otputovale čarter letovima, Bosna i Hercegovina je išla komercijalnim letom s presjedanjem. Nurkiću koji je visok 213 cm nije bilo lako da ugura svoje ogromno tijelo u ekonomično sjedalo.
ja mislim da ne bi bilo lose da ode na babinu farmu volova da jedno mjesec dana tu odradi pripreme i da se malo restartuje na fabricke postavke
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.