FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

simonknows
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla - RIP Probisvjet

Post Postao/la simonknows » 04 feb 2023, 17:21

DamirT je napisao/la:
04 feb 2023, 15:25
Sta bi sa pojacanjima?
Mi dovedosmo samo Mirzinog malog i usutise se svi :hmmmmm:
Debeloguzi je karakter samo takav, ali pošto smo debilu na klupi ispunili sve želje, i ostalo je samo to desno krilo, čekamo pa šta bude, a najvjerovatnije neće biti ili će biti na startu.
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 04 feb 2023, 17:35

simonknows je napisao/la:
04 feb 2023, 17:19
Beduin je napisao/la:
04 feb 2023, 16:32
Pricam sad sa jednim vrhunskim doktorom, kaze i on da proklizavanje patika na ledu i navlacenje carapa preko patika izazivaju upalu pluca.

Grob te j3bo sta sve ziv covjek nece cuti i procitati. Odoh naruciti patike sa Michelin đonom. 😂
Kamilo, pošto ne razumiješ šta sam rekao, nisu navlačili čarape preko patika nego su POJEDINCI morali trčati SAMO u Č A R A P A M A. Kroz BARE i po LEDU! Čime su navukli upale, bolesti itd. Harun je bakterije za upalu pluća mogao i negdje drugo navući, ali je i ovo sigurno pogoršalo to jer je dobio bukvalno odmah nakon tog debilnog trčanja. Dalje,

molim te da se više ne nadovezuješ na bilo šta što napišem, ako ti je krivo što sam nešto iznio ili iznosim (a ima toga još za iznijeti), stavi me tamo na ignore ili šta već, danima evo navaljuješ ne skidaš mi se sve nešto podbadaš. Molim te znači, osipam se na tebe koliko si mi iritantan lik.
Smrdo jedan, oca kod kuce nazivaj kamilom.

Puca mi kita i za tobom i za Jahom, nemam ja ovdje licno nista ni sa kim. Sprdam se na forumu, nekad mi nesto smijesno, nekad ozbiljno pisem, to znaju oni koji su digo na forumu. Samo ne volim, tacnije mrzim kad neko pise toliko subjektivno protiv nekoga da i u glupostima pokusava naci razloge za ismijavanje, pljuvanje, omalovazavanje...

Sta velis na cinjenicu da su najveci fudbaleri Slobode dusu ostavili na Ilincici, Muskoj Vodi, Zlaci po svim vremenskim uslovima? Ali glup i mlad si ti da znas za to.

Ili da ismijavamo i te trenere, ciju velicinu nece dostici 5 Adnana Jahica, a koristili su Ilincicu za pripreme?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 04 feb 2023, 17:37

04 feb 2023, 17:21
DamirT je napisao/la:
Sta bi sa pojacanjima?
Debeloguzi je karakter samo takav, ali pošto smo debilu na klupi ispunili sve želje, i ostalo je samo to desno krilo, čekamo pa šta bude, a najvjerovatnije neće biti ili će biti na startu.
Kako i rekoh, znao sam da je potrcko nekome u klubu, sad se i izofira i priznade. On ispunio zelje treneru. 😂😂

075 ❤

simonknows
Kontakt:

Post Postao/la simonknows » 04 feb 2023, 17:57

Beduin je napisao/la:
04 feb 2023, 17:37
DamirT je napisao/la:
Sta bi sa pojacanjima?
Kako i rekoh, znao sam da je potrcko nekome u klubu, sad se i izofira i priznade. On ispunio zelje treneru. 😂😂
Kad navijač Barce kaže "doveli smo..." pa sad ne znam da ne lupam, je l' to znači da je 100 miliona navijača Barce učestvovalo u transferu ili?

Za ovo da sam potrčko, jesam i šta ćeš sad? Je l' ti krivo? Hoćeš da i tebe uhljebim? Pa bolan ne hebu vas pametnjakoviće za komentare na fejsu a ti misliš da je meni stalo da nas/njih branim po forumu... :rol: Čuj mlad i glup hahaha, ne znam na osnovu čega zaključuješ moje godine, i sve dok me nazivaš smrdom ti si za mene kamila jer ne znaš za kulturan dijalog, koliko puta smo raspravljali i nikad ti ništa ružnom nisam rekao, dok ti tamo pucaš smrdo pa smrdo, dok se ne naučiš osnovi kulture ti si za mene kamila.

I za kraj, bile tvoje poruke ozbiljne ili ne, rekao sam ti već jednom privatno da se sa mnom ne šališ jer mi smetaju tvoje šale, nisu moj tip. Toliko

Ps. zaboravi ovo za trenere, super je ova metoda Ilinčica trčanje ovo ono, eto kod tih slavnih trenera, samo znaš ima jedan problem tu koji sam spomenuo već... a to je da su to moderne tehnike iz 1970. :rol: a vidimo kako danas prolaze takvi staromodni treneri, ali hajde nejseeeeee
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 04 feb 2023, 18:34

04 feb 2023, 17:57
Beduin je napisao/la:
04 feb 2023, 17:37

Kad navijač Barce kaže "doveli smo..." pa sad ne znam da ne lupam, je l' to znači da je 100 miliona navijača Barce učestvovalo u transferu ili?

Za ovo da sam potrčko, jesam i šta ćeš sad? Je l' ti krivo? Hoćeš da i tebe uhljebim? Pa bolan ne hebu vas pametnjakoviće za komentare na fejsu a ti misliš da je meni stalo da nas/njih branim po forumu... :rol: Čuj mlad i glup hahaha, ne znam na osnovu čega zaključuješ moje godine, i sve dok me nazivaš smrdom ti si za mene kamila jer ne znaš za kulturan dijalog, koliko puta smo raspravljali i nikad ti ništa ružnom nisam rekao, dok ti tamo pucaš smrdo pa smrdo, dok se ne naučiš osnovi kulture ti si za mene kamila.

I za kraj, bile tvoje poruke ozbiljne ili ne, rekao sam ti već jednom privatno da se sa mnom ne šališ jer mi smetaju tvoje šale, nisu moj tip. Toliko

Ps. zaboravi ovo za trenere, super je ova metoda Ilinčica trčanje ovo ono, eto kod tih slavnih trenera, samo znaš ima jedan problem tu koji sam spomenuo već... a to je da su to moderne tehnike iz 1970. :rol: a vidimo kako danas prolaze takvi staromodni treneri, ali hajde nejseeeeee
Cejf mi da se salim, sta sad? Moze mi se.

I ne izvlaci se sad, doveli ste mu igrace i izofiro si se. Nema nazad. Ofiraza. Ako si Ninin, on je makar dobar momak i gotive ga mahom po gradu. Secerov glas razuma ako si, a blizu da jesi, komentari, ovo-ono, nema habera od tebe.

I jos i za Ilincicu se prosuo pa se izvlaci i pokusava izvrnuti svoje izgovoreno. Levatluk. U maniru Uprave FK SLOBODA. ❤️

Al drag si mi momcic, iako mladjahan i naivan, ali neiskvaren i primas se olako pa mi jos draze se zajebavat i kacit na greskice.

Nema veze, kad uzmemo kup zvaces me na proslavu kod sefa ti, da zapjevamo neku staru "u tunelu u sred mraka, sija flasa od konjaka".

075 ❤

ZaBoljuSlobodu
Kontakt:

Post Postao/la ZaBoljuSlobodu » 04 feb 2023, 18:39

Dovoljno je prelistati ovaj forum, vidjet priiču i shvati se brzo koliko smo mi navijači od pomoći klubu. U suštini ima istine kod svakog, pretjerivanja kod svakog, konstruktivnog i korisnog ništa i ni kod kog...
Žalosno, pred ispadanjem smo iz lige, ovdje je 90% šuplje i neke rasprave na nekom tinejdžerskom nivou, samo što niste još tuče počeli dogovarat. Klasična negativa, pljuvanje, neko nekome uvijek ne valja, da dođe Murinjo za trenera imat ćeš onih koji nisu za. Prvi ja nisam za Jahu, ništa lično protiv njega i nikada ništa gadno za njega nisam napisao, samo nisam za njega na ovoj poziciji na kojoj je iz razloga jer smatram da nema potrebno iskustvo i zanje za vođenje Slobode. Mislim da je to prije svega činjenično stanje... Tradicionalno pljujemo svoje mlade nade, nalazimo im razne mane, kakav ba on, znam ga ja, pa kada ih uzmu drugi klubovi, onda im ***emo sve po spisku jer nisu nikad ni volili Slobodu, jer Sloboda ih je stvorila, napravila, ovo, ono...
Tražili smo web, dobili smo web, pljujemo web.
Tražili smo online shop, dobili online shop, ništa ne kupujemo, skupo nam, nevalja nam, pljujemo fan shop...
Tražili online prodaju ulaznica, jer svaki normalan klub to ima, moramo pratiti trend, bilo bi nas više na stadionu, digla bi se prodaja, povećali bi se prihodi, ovo, ono... Dobili smo i to... Ne kupujemo ulaznice...
Tražili jednostavniji način za, pazite sad, DONIRANjE NOVCA KLUBU KADA JE U TEŠKOJ SITUACIJI, dobili smo i tu opciju online, Sjećam se 2012., masa nas je pričala kako bi rado uplatitli koliko ko može, neko cenera, neko cvaju, online iz topline doma svog, iz dijaspore, da je jednostavnije, online, sa kartice bla bla bla, i koliko nas je nekada npr. kada online kupuje kartu, umjesto 5km koliko je karta, upilatilo npr. 6km, da ostavi svom voljenom klubu 1KM "bakšiša"? Malo, nedovoljno... Ali zato masa nas je pljuvala "gdje je taj popust u fan shopu"...
Tražimo mi kao sad streaming utakmica, pljujemo što nema streaminga, a ne pitamo se šta sve treba za to, možda saglasnost druge ekipe takođe, možda domaćin traži puno novca da obezbijedi kvalitetan internet za prenos i sl... Trabalo je jednog lika zadužiti za to, platiti mu put u Medulin, svaki dan po 3 obroka, smještaj tih nekoliko dana, Tražimo streaming a Slobodin Youtube kanal tek 80 pretplatnika sabrao za godinu dana... Sad bi meni mnogi na ovo rekli neka uprava obezbijedi, šta nas briga, ovo ono... Mi često, prečesto, zaboravljamo da se hvalimo tom ljubavi prema klubu, a zapitajte se svaki dan, "šta sam danas uradio za bolje sutra Slobode"? Konstruktivna kritia je ok, ali kritika koja u određenom trenutku ne donosi ništa dobro, nego čak šta više, može da naškodi, ta treba da bude prešućena, da sačeka svoj trenutak. Ako prvenstvo krene sa Jahom, a hoće, Jahu treba podržati, jer šta je tu je, na neki drugačiji način tražiti njegovu smjenu zahtjevati iskusnijeg trenera, a ne pisati gadosti o momku pred neku važnu utakmicu... Isto tako i sa igračima, jedna je stvar bezorazluk nekog igrača i tada ga treba kritikovati, ali pljluvati ovdje nekog jer je imao loš dan, jednu lošu utakmicu, ima trenutno pad forme... Mislim da treba malo da se uozbiljimo i da shvatimo težinu riječi koje izgovaramo i da pomislimo kako one mogu da utiču na raspoloženje i moral onoga koga pljujemo, a iskreno često i cijele ekipe. Često se ovdje kritikovao pr. Ćivić, taj momak nije zaboravio igrati fudbal, niko se nije zapitao šta je uzrok, možda loš odnos sa trenerom, privatni neki problemi i sl., ma ne, odma pljuvanje... I mnogo toga još... Trebamo se uozbiljiti...
“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 04 feb 2023, 18:51

04 feb 2023, 17:57

Salu na stranu, ali za kondiciju, spremu, fizicku snagu neucinkovite su starije metode? Pitam ozbiljno.

Imas na youtube ili Instagram mnostvo raznoraznih vjezbi, metoda, tehnika, sve su postale IN jer je ovo doba samopromocije, sakupljanja like-ova te raznoraznih studija koje su nebrojeno puta znale pasti u vodu nakon izvjesnog vremena. U isto vrijeme namecu se i sve modernije sale za treninge i kojekakvi treneri za ove ili one potrebe. I na osnovu svega toga, kao i jos masu drugih stvari, stare metode, vjezbe za izvodjenje kao i plan i program vjezbi za snagu, izdrzljivost, eksplozivnost, padaju u vodu (naravno jer sve gore nabrojano prate i rekviziti koji iz dana u dan se pojavljuju da bi privukli klijente).
Na kraju, nista tu nema loseg, cak naprotiv, ali sve to ne iskljucuje nesto od ranije, a ucinkovito.

I sam radim taj posao pa znas sta pricam, samo sam eto uprostio malo. Eno Brozovica je sj3bo njegov fitness trener koji ga je forsirao kad nije trebao pa mu oporavak lista (cini mi se) tekao daleko sporije i dodatno ga zeznuo na kraju. Takvih je primjera mnostvo, u doba modernih vjezbi, metoda, plana i programa.

Neko je gore spomenuo veoma bitnu stvar - SUPLEMENTACIJA. Nasi momci je ne dobijaju, iako su jedno vrijeme imali na raspolaganju. Oni nisu mogli im nabaviti barem sad na pocetku priprema kad su radili jacim tempom usljed duze pauze, zbog regeneracije misica, hrskavice, tetiva, snage, izdrzljivosti, prolongiranja zamora misica tokom vjezbanja i milion drugih stvari, barem protein, bcaa, kreatin, glukozamin i jos neke vazne stvari da su im nabavili, a nije preskupo. To je sastavni dio svakog uspjesnog sportiste i kolektiva.
A oni to sami sebi kupuju, ko moze. Oni drugi gledaju kako im kolege piju. Zalosno. Ja da sam trener bih to zahtijevao da se nabavi pa kako god. Da se izmajmumise neko sponzorstvo sa proteini.si ili nekim drugim.

Masa stvari ne valja kod nas, od vrha do najnizeg nivoa. I sumnjam da ce ikada biti bolje.

075 ❤

TheRock075
Kontakt:

Post Postao/la TheRock075 » 04 feb 2023, 19:40

ZaBoljuSlobodu je napisao/la:
04 feb 2023, 18:39
Dovoljno je prelistati ovaj forum, vidjet priiču i shvati se brzo koliko smo mi navijači od pomoći klubu. U suštini ima istine kod svakog, pretjerivanja kod svakog, konstruktivnog i korisnog ništa i ni kod kog...
Žalosno, pred ispadanjem smo iz lige, ovdje je 90% šuplje i neke rasprave na nekom tinejdžerskom nivou, samo što niste još tuče počeli dogovarat. Klasična negativa, pljuvanje, neko nekome uvijek ne valja, da dođe Murinjo za trenera imat ćeš onih koji nisu za. Prvi ja nisam za Jahu, ništa lično protiv njega i nikada ništa gadno za njega nisam napisao, samo nisam za njega na ovoj poziciji na kojoj je iz razloga jer smatram da nema potrebno iskustvo i zanje za vođenje Slobode. Mislim da je to prije svega činjenično stanje... Tradicionalno pljujemo svoje mlade nade, nalazimo im razne mane, kakav ba on, znam ga ja, pa kada ih uzmu drugi klubovi, onda im ***emo sve po spisku jer nisu nikad ni volili Slobodu, jer Sloboda ih je stvorila, napravila, ovo, ono...
Tražili smo web, dobili smo web, pljujemo web.
Tražili smo online shop, dobili online shop, ništa ne kupujemo, skupo nam, nevalja nam, pljujemo fan shop...
Tražili online prodaju ulaznica, jer svaki normalan klub to ima, moramo pratiti trend, bilo bi nas više na stadionu, digla bi se prodaja, povećali bi se prihodi, ovo, ono... Dobili smo i to... Ne kupujemo ulaznice...
Tražili jednostavniji način za, pazite sad, DONIRANjE NOVCA KLUBU KADA JE U TEŠKOJ SITUACIJI, dobili smo i tu opciju online, Sjećam se 2012., masa nas je pričala kako bi rado uplatitli koliko ko može, neko cenera, neko cvaju, online iz topline doma svog, iz dijaspore, da je jednostavnije, online, sa kartice bla bla bla, i koliko nas je nekada npr. kada online kupuje kartu, umjesto 5km koliko je karta, upilatilo npr. 6km, da ostavi svom voljenom klubu 1KM "bakšiša"? Malo, nedovoljno... Ali zato masa nas je pljuvala "gdje je taj popust u fan shopu"...
Tražimo mi kao sad streaming utakmica, pljujemo što nema streaminga, a ne pitamo se šta sve treba za to, možda saglasnost druge ekipe takođe, možda domaćin traži puno novca da obezbijedi kvalitetan internet za prenos i sl... Trabalo je jednog lika zadužiti za to, platiti mu put u Medulin, svaki dan po 3 obroka, smještaj tih nekoliko dana, Tražimo streaming a Slobodin Youtube kanal tek 80 pretplatnika sabrao za godinu dana... Sad bi meni mnogi na ovo rekli neka uprava obezbijedi, šta nas briga, ovo ono... Mi često, prečesto, zaboravljamo da se hvalimo tom ljubavi prema klubu, a zapitajte se svaki dan, "šta sam danas uradio za bolje sutra Slobode"? Konstruktivna kritia je ok, ali kritika koja u određenom trenutku ne donosi ništa dobro, nego čak šta više, može da naškodi, ta treba da bude prešućena, da sačeka svoj trenutak. Ako prvenstvo krene sa Jahom, a hoće, Jahu treba podržati, jer šta je tu je, na neki drugačiji način tražiti njegovu smjenu zahtjevati iskusnijeg trenera, a ne pisati gadosti o momku pred neku važnu utakmicu... Isto tako i sa igračima, jedna je stvar bezorazluk nekog igrača i tada ga treba kritikovati, ali pljluvati ovdje nekog jer je imao loš dan, jednu lošu utakmicu, ima trenutno pad forme... Mislim da treba malo da se uozbiljimo i da shvatimo težinu riječi koje izgovaramo i da pomislimo kako one mogu da utiču na raspoloženje i moral onoga koga pljujemo, a iskreno često i cijele ekipe. Često se ovdje kritikovao pr. Ćivić, taj momak nije zaboravio igrati fudbal, niko se nije zapitao šta je uzrok, možda loš odnos sa trenerom, privatni neki problemi i sl., ma ne, odma pljuvanje... I mnogo toga još... Trebamo se uozbiljiti...
Lijepo receno apsolutno sve,od rijeci do rijeci….

meecko
Kontakt:

Post Postao/la meecko » 05 feb 2023, 11:56

@Beduin nema patika sa Michelin đonom, ali je bilo Goodyear 😁
Ovo za upale pluća i trening, nekad se koristila "Ešketova staza smrti" na Ilinčici, tada je KK Sloboda ravnopravno se nosila sa evropskim ekipama što se fizikalija tiče. FK Sloboda je također fizički bila dobra. Sada sa "modernim" priprema nakon 70 minuta igrači izgledaju kao sipljive rage, koje jedva se vuku po terenu. Ne opravdava Jahića, ne miriše mi kao trener. Ali što je do igrača, da li su trenirali nakon pauze, ako žele živjeti od fudbala ne može ti doručak biti sedvič sa majonezom..... 10 godina sam trenirao košarku, fizičke pripreme su bile ko kiši i snijegu vani, sunce i temperature od koje se padaš nakon 10 minuta futinga. Niko da dobije upalu pluća i slično....
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 05 feb 2023, 13:00

Jel zigu ko šta ovdje!? Ili ćemo samo nako ispoljavati frustracije? :njanjanja:
075

meecko
Kontakt:

Post Postao/la meecko » 05 feb 2023, 13:07

TzBulevar87 je napisao/la:
05 feb 2023, 13:00
Frustracije dolaze od navijanja za Slobodu, ako se na to doda još malo ne.ebice onda je ovo što se dobije :rol: :rol: :rol: :rol:
Sloboda do groba

Power10
Kontakt:

Post Postao/la Power10 » 05 feb 2023, 13:21

Fizička sprema se postiže na Banji, Ilincici, Konjuhu. Kao kadete nas trener vodio po snijegu na Banju iznad Partizana i trčiš po onoj šumi. Tako sam ruku slomio na ledu. I samo ti kaže, stavi u snijeg da ne oteče. Rat, snijeg, hladno. Kad dođeš kući opet hladno. Ovo sad prima balerine. Pripreme su prije bile na Konjuhu i bili su jaki ko zemlja. Sad curice po Turskoj, Medulinu... Danas Jaha opet neriješeno protiv treceligasa
Samo je Sloboda iz Tuzle

crvenocrnitz
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrnitz » 05 feb 2023, 13:28

meecko je napisao/la:
05 feb 2023, 11:56
Ovo za upale pluća i trening, nekad se koristila "Ešketova staza smrti" na Ilinčici, tada je KK Sloboda ravnopravno se nosila sa evropskim ekipama što se fizikalija tiče. FK Sloboda je također fizički bila dobra. Sada sa "modernim" priprema nakon 70 minuta igrači izgledaju kao sipljive rage, koje jedva se vuku po terenu. Ne opravdava Jahića, ne miriše mi kao trener. Ali što je do igrača, da li su trenirali nakon pauze, ako žele živjeti od fudbala ne može ti doručak biti sedvič sa majonezom..... 10 godina sam trenirao košarku, fizičke pripreme su bile ko kiši i snijegu vani, sunce i temperature od koje se padaš nakon 10 minuta futinga. Niko da dobije upalu pluća i slično....
Ja se sjecam Dunlop patika :urnebes: jos sad kad procitamo da su i pojedini igraci dobili i kazne od policije jer su prebrzo trcali, svasta ovdje procitati. Kako niko od moje generacije ne dobi upalu pluca na muskoj vodi ili ilincici a nije da smo jednom trcali
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 05 feb 2023, 13:44

meecko je napisao/la:
05 feb 2023, 13:07
TzBulevar87 je napisao/la:
05 feb 2023, 13:00
Frustracije dolaze od navijanja za Slobodu, ako se na to doda još malo ne.ebice onda je ovo što se dobije :rol: :rol: :rol: :rol:
To je to brato :mrgreen: :urnebes:
075

meecko
Kontakt:

Post Postao/la meecko » 05 feb 2023, 13:51

crvenocrnitz je napisao/la:
05 feb 2023, 13:28
meecko je napisao/la:
05 feb 2023, 11:56
Ja se sjecam Dunlop patika :urnebes: jos sad kad procitamo da su i pojedini igraci dobili i kazne od policije jer su prebrzo trcali, svasta ovdje procitati. Kako niko od moje generacije ne dobi upalu pluca na muskoj vodi ili ilincici a nije da smo jednom trcali
Ratne generacije su imale čast da nose/nosimo Dunlop patike, zato nismo "proklizavali" ni na jednom terenu :rol: :rol:
Sloboda do groba

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 05 feb 2023, 14:10

Dunlop nam dijelili u vidu neke donacije u ratu, i to bila top obuca za nase uslove.
Zato nismo ni upalu pluca dobijali, nisu trebale nenine stare strample/carape preko obuce.

Cuj pljuvati trenera sto je igrace slao na Ilincicu da trci, a bilo hladno, poledjeno ili nekako drugacije. 😂😂

Trenera trebamo pljuvati zbog losih rezultata i pozicije na tabeli, zbog fizicke nespreme, neuigranih akcija, malog broja postignutih golova. E zbog toga je Jaha davno trebao biti bivsi, iako nije uopste ni trebao voditi nas.

075 ❤

Pashoni
Kontakt:

Post Postao/la Pashoni » 05 feb 2023, 14:30

Kup se igra 18/19 odnosno u subotu i nedjelju?
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 05 feb 2023, 14:31

Nema sta trener biti kriv sto ih vodi na Ilincicu da treniraju. Sutra se mogu prodati u Norvesku, Svedsku npr., hocel reci ne odgovara meni kad je malo hladnije jbg nisam navikao.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 05 feb 2023, 23:28

Ima li kakvih pojačanja, bombi, bilo šta? Nešto tiho zadnjih dana...
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

hondas
Kontakt:

Post Postao/la hondas » 06 feb 2023, 13:05

Idemo crveniiii danas pobijediti,nema veze sto je prijateljska utakmica.

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.