Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

mrjasmin
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la mrjasmin » 22 feb 2011, 12:28

Sta vam je ljudi, smijesno je uporedivati Dzeku sa Sukerom, Mijatovicem, Bobanom i ostalim. Ne zato sto je Dzeko slabiji igrac vec zato sto Dzeko ima jos 6-9 godina da igra.. Tek kada "okaci kopacke o klin" onda mozemo usporedivati Dzeku sa navedenim igracima.

Ja ne sumnjam nimalo da ce Dzeko za 6-8 godina imati vecu u bolju karijeru od navedenih, barem klupsku.

edddo

Post Postao/la edddo » 22 feb 2011, 12:34

mrjasmin je napisao/la:Sta vam je ljudi, smijesno je uporedivati Dzeku sa Sukerom, Mijatovicem, Bobanom i ostalim. Ne zato sto je Dzeko slabiji igrac vec zato sto Dzeko ima jos 6-9 godina da igra.. Tek kada "okaci kopacke o klin" onda mozemo usporedivati Dzeku sa navedenim igracima.

Ja ne sumnjam nimalo da ce Dzeko za 6-8 godina imati vecu u bolju karijeru od navedenih, barem klupsku.
Ma dajte ljudi ja samo neznam zašto ljudi uopšte očekuju nešto od edina taj čovjek je uradio više reklame za BIH nego bilo ko drugi tako ako i nebude u rangu sa navedenim trebamo biti zahvalni.

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 22 feb 2011, 12:50

BANovici je napisao/la: Opet ponavljam, Piksi je osvojio ligu prvaka, pa i Salihamidzic, a Dzeko kada to ostvari neka se javi...
Ostvario je to Baljić i je li i on isključivo tim trofejom apsolutno ostavio Džeku iza sebe?

slika
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 22 feb 2011, 13:17

Sir Matt je napisao/la:
Željovac je napisao/la: Eh, tu sam te ček'o :mrgreen: Hajde nam sad reci tačnu cifru preko koje se dešava revolucija! 456? 400? 300?
Nema tu tačne cifre . Ali zato imaš mozak pa pomoću njega spoznaš da prije ere Abramovića klubovi u jednoj deceniji potroše max 100-150miliona a onda se pojavi neki Rus koji za jednu sezonu potroši duplo više od navedenog a za sedam godina 5x više od navedenog .

Sljedeće pitanje ... :?
A je li taj Abramovič stanovnik planete Zemlje? Koje je tačno pravilo on prekršio? Dao puno više od ostalih? Otvorio mogućnost šeiku da troši svoje pare? Ko je taj koji će reći šta je nenormalno? Sir Matt?
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Sir Matt
Kontakt:

Post Postao/la Sir Matt » 22 feb 2011, 13:22

A ko se njemu zamjerio ? Ja ? Polako bježimo od teme , tj. postavljaš nedorečena pitanja . Niko nije rekao da je on prekršio nešto , prije će biti da imaš potrebu priču svesti na svoj mlin gdje mi u postove pridodaješ nešto što nisam napisao . Rekao sam kako je Roman 'zaslužan' da ti danas svaki iole ozbiljniji igrač vrijedi 40 miliona dok je svojevremeno Rivaldo , između ostalog čovjek koji je igrač za danšnje tobože igrače plaćen puno manje .

EOD .
"If you can't beat them, join them" - Michael Owen

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 22 feb 2011, 13:43

Ti si to apsolutno pojednostavio i po tebi ja za Džekinu platu kriv SAMO ROMAN. Ako ne kontaš koliko je to banalizirano, tvoja stvar. Bitno je da je u svemu tome očita tvoja malicioznost, jer u svemu pokušavaš minimalizirati uspjehe Džeke. Grozničavo.

Visca el Višća!

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 22 feb 2011, 13:53

Kriva je Barca kad je kupila Cruyffa iz Ajaxa 70'ih.. od tada je bilo jasno: "pare, pare pokreću svijet, politiku i nogomet"... :mrgreen:
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 22 feb 2011, 13:54

Glupo vam je razmisljanje! Znaci, ako je placen toliko koliko je placen, odmah znaci da je i najbolji svih vemena!? :)
Nije najbolji igrac ni TRENUTNO na Balkanu, a kamoli svih vremena!
Znaci, jedan Lescott koji je placen 20 i kusur miliona je duplo bolji od Vidica, jer je ovog United platio 'samo' 10.5 miliona !?? :D Taj isti MC je Unitedu nudio da napisu bjanko cek za Vidica, a njemu licno duplo vecu platu nego sto sad ima u MU.
Dalje, jeste li vi culi za inflaciju!? Savicevic, Suker, MIjatovic...da sad igraju, kostali bi min. 50-60 mil... ;) Danas se mnogo vise ulaze u fudbal, pa tako su i transferi mnogo veci, jos ako dodamo ove sheike i milijardere koji ne znaju sta ce s parama i kojima je 50 mil. k'o nama obicnim smrtnicima 5 evra...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Sir Matt
Kontakt:

Post Postao/la Sir Matt » 22 feb 2011, 13:59

Željovac je napisao/la:Ti si to apsolutno pojednostavio i po tebi ja za Džekinu platu kriv SAMO ROMAN. Ako ne kontaš koliko je to banalizirano, tvoja stvar. Bitno je da je u svemu tome očita tvoja malicioznost, jer u svemu pokušavaš minimalizirati uspjehe Džeke. Grozničavo.
Dakako da ne . Džeko mi je drag koliko i tebi , budi ubijeđen u to , ali vic je u tome što sam ja kritičan kada je u pitanju bilo koji igrač , bio on moj komšija ili ne , koga boli lulek za to . Džeko je preplaćen kao i nekolicina njih jer je recimo jedan David Villa koji je mnogo bolji igrač od Edina plaćen samo par miliona više . Ko je preplatio Edina ? Šeici . Posljedica pojavljivanja Šeika leži u Romanu Abramoviću koji je prvi od svih počeo nemilosrdno ulagati pare u ekipu ne pitajući za iznose igrača . Analogno tome , Roman je kriv za Džekin ček , i ne samo njegov , nego i za Carrollov itd, itd .
Sir Matt je napisao/la: EOD .
Zadnja izmjena: Sir Matt, dana/u 22 feb 2011, 14:04, ukupno mijenjano 1 put.

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 22 feb 2011, 14:00

Kakkav Abramovic i revolucija!! On je samo nastavio raditi ono sto je sa Bossmanovim pravilom zapocelo, naravno, sa mnogo vise paraaa na tanjiru...

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 22 feb 2011, 14:28

U Ceskoj najbolji strijelac lige, poslije u Njemackoj, takodje, Drugi strijelac lige, zatim i prvi strijelac Bundeslige.
Vec je napravio jako dobru karijeru, ali sam siguran da ce u Engleskoj isto zabiljeziti jako dobar ucinak, te ce sigurno biti jedan od najvecih napadaca svijeta, a i sigurno najbolji igrac na balkanu(i sada vec mozda jeste).

Naprijed Edine, Bosanski dijamantu !

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 22 feb 2011, 14:32

Jao što ovaj opet lupa. Kakav Villa, sad će mu 30 godina, ko još normalan daje velike pare za igrača tih godina, naravno da Edin treba biti skuplji.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Sir Matt
Kontakt:

Post Postao/la Sir Matt » 22 feb 2011, 14:34

Virtu4l je napisao/la:Jao što ovaj opet lupa. Kakav Villa, sad će mu 30 godina, ko još daje velike pare za igrača tih godina, naravno da Edin treba biti skuplji.
Wilshere treba biti skuplji od Messia ? slika Bitno je da Ja lupam , dok ti ovako nešto napišeš pa je malo falilo da se udavim palačinkom .

seha
Kontakt:

Post Postao/la seha » 22 feb 2011, 14:36

Sir Matt je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Jao što ovaj opet lupa. Kakav Villa, sad će mu 30 godina, ko još daje velike pare za igrača tih godina, naravno da Edin treba biti skuplji.
Wilshere treba biti skuplji od Messia ? slika Bitno je da Ja lupam , dok ti ovako nešto napišeš pa je malo falilo da se udavim palačinkom .
Sir Mat stvarno uzimas glupe primjere !
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 22 feb 2011, 14:36

Sir Matt je napisao/la:
Kamo Bog i sreća... :roll:
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 22 feb 2011, 14:37

Naravno da lupaš, kakve veze ima Wilshere sa Messijem, Messi je najbolji na planeti, kakva su to poređenja. Edin je mlad, budućnost fudbala, dok Villa ima još jednu dvije kvalitetne sezone ispred sebe. Okani se čovječe, uništavaš temu.
Voli te tvoje Sarajevo.

Sir Matt
Kontakt:

Post Postao/la Sir Matt » 22 feb 2011, 14:44

Virtu4l je napisao/la:Naravno da lupaš, kakve veze ima Wilshere sa Messijem, Messi je najbolji na planeti, kakva su to poređenja. Edin je mlad, budućnost fudbala, dok Villa ima još jednu dvije kvalitetne sezone ispred sebe. Okani se čovječe, uništavaš temu.
Uništavam temu time što ne drkam na Džeku jer je naš . :? E , a ne'š vjerovat , e'o upravo pišem njim jer sam svršio na tvoj post koji neodoljivo podjesća na 'cute redhairovku' sa Kojšina kojoj pitagorin teorem predstavlja vasionu .
Evo ti Giggs za primjer , sa svojih 37 bolje igra od bilo kojeg krila Chelsea . Šta li bi to značilo Gospode Bože ? :lol:

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 22 feb 2011, 14:58

Sir Matt je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Naravno da lupaš, kakve veze ima Wilshere sa Messijem, Messi je najbolji na planeti, kakva su to poređenja. Edin je mlad, budućnost fudbala, dok Villa ima još jednu dvije kvalitetne sezone ispred sebe. Okani se čovječe, uništavaš temu.
Uništavam temu time što ne drkam na Džeku jer je naš . :? E , a ne'š vjerovat , e'o upravo pišem njim jer sam svršio na tvoj post koji neodoljivo podjesća na 'cute redhairovku' sa Kojšina kojoj pitagorin teorem predstavlja vasionu .
Evo ti Giggs za primjer , sa svojih 37 bolje igra od bilo kojeg krila Chelsea . Šta li bi to značilo Gospode Bože ? :lol:

To bi znacilo, da ce ga City iduce sezone kupiti za kakvih 50 milijoncica, u to sam siguran! Iako je vec na penzionom...

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 22 feb 2011, 15:07

Divi mu poređenja :mrgreen:
Voli te tvoje Sarajevo.

BANovici
Kontakt:

Post Postao/la BANovici » 22 feb 2011, 15:11

Goalgetter je napisao/la:U Ceskoj najbolji strijelac lige, poslije u Njemackoj, takodje, Drugi strijelac lige, zatim i prvi strijelac Bundeslige.
Vec je napravio jako dobru karijeru, ali sam siguran da ce u Engleskoj isto zabiljeziti jako dobar ucinak, te ce sigurno biti jedan od najvecih napadaca svijeta, a i sigurno najbolji igrac na balkanu(i sada vec mozda jeste).

Naprijed Edine, Bosanski dijamantu !
smije li ko u pare da ce Dzeko sljedece sezone biti prvi strijelac EPL, vidjet cete...
Mrzim Real Madrid, dabogda se ugasili ko Yugo kad naleti na baru....

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.