Baš se trudiš, al ne ide nikako. Probaj jačematanisunje je napisao/la: ↑06 feb 2023, 11:21svako malo se dogodi neko sranje, pa dokle više
koji usran početak sedmice, prvo Hajduk, pa sad još i ovo![]()

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Baš se trudiš, al ne ide nikako. Probaj jačematanisunje je napisao/la: ↑06 feb 2023, 11:21svako malo se dogodi neko sranje, pa dokle više
koji usran početak sedmice, prvo Hajduk, pa sad još i ovo![]()
loša infrastruktura i kvalitet zgrada, sad to sve dolazi na naplatuakisarajevo92 je napisao/la: ↑06 feb 2023, 12:12ima masa klipova gdje se vidi kako zgrade padaju kao kule od karata
ne znam da li sam to ranije vidio a da nije namjerno izazvano detonacijom , haos
meni nista nije jasno,sda ima vecinu u skupstini tk,tuzlom upravljaju ljujdi iz sda cak i ove jucerasnje izbore sda gurala ovog gradonacelnika,najuticajniji ljudi u tuzli iz politike su iz sda i onda dojde neko kaze nikad nece sda imati ulogu u tuzliMadal je napisao/la: ↑06 feb 2023, 11:24Stvarno mi je mrsko traziti da vidim gdje je dobio 25k. TK i Tuzla nisu isto. Ima i u Tuzli SDA naravno medjutim nikad nisu bili vecina, niti ce biti, sta god pokusali da urade.
A cek, vidio sam. Tebi su Tuzla i TK isto. Sve jasno.![]()
Erdogan je narcisoidni slucaj, ali mislim da moras razdvojiti dnevnopoliticke igre od prirodnih nesreca, zbog kojih su se i ratovi zaustavljali, pa nakon medjusobne ponoci opet nastavljaliMarsal je napisao/la: ↑06 feb 2023, 12:45Hoće li Brkica sad srat po Europi ili će se pokunjit, molit za pomoć i istu prihvatit? Hoće li i dalje on uslovljavat i blokirat Fince i Švede ili će uzet eure od "krščanske Europe" i njemu mrskih Skandidavaca?
Ili pak pomoć nije potrebna jer kako on kaže Turska je sila.
Greece Sends Immediate Help to Turkey after Massive Earthquake
Možda si stekao utisak da mi je drago zbog zemljotresa Bože sačuvaj. Naravno da nije, svi ćemo mi ovdje makar okrenut onaj broj od 2 markice.CrniParatici je napisao/la: ↑06 feb 2023, 13:04Erdogan je narcisoidni slucaj, ali mislim da moras razdvojiti dnevnopoliticke igre od prirodnih nesreca, zbog kojih su se i ratovi zaustavljali, pa nakon medjusobne ponoci opet nastavljaliMarsal je napisao/la: ↑06 feb 2023, 12:45Hoće li Brkica sad srat po Europi ili će se pokunjit, molit za pomoć i istu prihvatit? Hoće li i dalje on uslovljavat i blokirat Fince i Švede ili će uzet eure od "krščanske Europe" i njemu mrskih Skandidavaca?
Ili pak pomoć nije potrebna jer kako on kaže Turska je sila.
svi ce poslati pomoc, pa evo vjerujem i Grcka, iako se mrze mozda i vise nego recimo mi i Srbi (barem iz price sa par Grka, iako su oni temperamentniji, pa se mozda samo tako cini)
u ovakvin slucajevima se ili pomogne ili uopste ne komentarise![]()
Ama znam, samo to je jače od mene. Gadi mi se taj čovjek i sve što on predstavlja.Bundesliga je napisao/la: ↑06 feb 2023, 13:12Ma dosta ljudi i u Turskoj ne voli i ne podržava Erdogana Maršale, isto što imaš i kod nas bruku ljudi što ne vole SDA. Neukusno je njega komentarisati uopšte u ovome slučaju. Dobro je da ima onaj broj 17006 pa se može zvati za pomoć.
Erdogan je jednako SDA.Bundesliga je napisao/la: ↑06 feb 2023, 13:12Ma dosta ljudi i u Turskoj ne voli i ne podržava Erdogana Maršale, isto što imaš i kod nas bruku ljudi što ne vole SDA. Neukusno je njega komentarisati uopšte u ovome slučaju. Dobro je da ima onaj broj 17006 pa se može zvati za pomoć.
ma jok, vec govorim da i nece morat molit, svi ce poslat, pa vjerujem i Svedska (sad pogotovo, plus i vise od ostalih, upravo zbog navedenih dnevnopolitickih igrica i dodatnih poena)Marsal je napisao/la: ↑06 feb 2023, 13:08
Možda si stekao utisak da mi je drago zbog zemljotresa Bože sačuvaj. Naravno da nije, svi ćemo mi ovdje makar okrenut onaj broj od 2 markice.
Ali moraš priznat da je se Brkica previše ****, a nije imao krila. Valja se sad poklopit i pokunjit i moljakat za pomoć od ljudi koje si neki dan vrijeđao i uslovljavao i pravio im problem.
Erdogan je nešto najgore što se Turskoj dogodilo, mnogo gore i od ovog zemljotresa.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.