Dobar dobar

Kakve standarde vi postavljatesamirr je napisao/la: ↑06 feb 2023, 17:06Kakav volej, mi kup osvajamo. Vi s obzirom na ulaganja ove sezone - Evropa je bila neki minimum. Vi ste klub koji je uložio najviše a nece izboriti Evropu, mislim da nijedan klub u historiji sa takvim finansijama i ulaganjima nije ostao bez Evrope. Najskuplja sezona jednog kluba u historiji PL BiH koji nije izborio Evropu. Nabijamo komplekse, postavljamo standarde..
Ovo se odnosilo na vas jer vi ste taj Bosanski Dinamo..mosarajvosa83 je napisao/la: ↑06 feb 2023, 17:11Kakve standarde vi postavljatesamirr je napisao/la: ↑06 feb 2023, 17:06Kakav volej, mi kup osvajamo. Vi s obzirom na ulaganja ove sezone - Evropa je bila neki minimum. Vi ste klub koji je uložio najviše a nece izboriti Evropu, mislim da nijedan klub u historiji sa takvim finansijama i ulaganjima nije ostao bez Evrope. Najskuplja sezona jednog kluba u historiji PL BiH koji nije izborio Evropu. Nabijamo komplekse, postavljamo standarde..![]()
Pa naprimjer da vitrina namijenjena za trofeje služi samo za skupljanje prašine. Ne može to svako, jbg.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑06 feb 2023, 17:11Kakve standarde vi postavljatesamirr je napisao/la: ↑06 feb 2023, 17:06Kakav volej, mi kup osvajamo. Vi s obzirom na ulaganja ove sezone - Evropa je bila neki minimum. Vi ste klub koji je uložio najviše a nece izboriti Evropu, mislim da nijedan klub u historiji sa takvim finansijama i ulaganjima nije ostao bez Evrope. Najskuplja sezona jednog kluba u historiji PL BiH koji nije izborio Evropu. Nabijamo komplekse, postavljamo standarde..![]()
Post ti je prijavljen, kad ne znaš normalno komunicirati. Eto koliko nisam bitan da ste mi sredili ban iako nikog nisam vrijedjao, samo sam tražio da Koševo promjeni naziv po vašem legendarnom treneru..Kad ste pljuvali Husrefa koji je vam je donio najviše trofeja o čemu onda da pričamo..
Gdje ce ko sa vama hahasamirr je napisao/la: ↑06 feb 2023, 17:12Ovo se odnosilo na vas jer vi ste taj Bosanski Dinamo..mosarajvosa83 je napisao/la: ↑06 feb 2023, 17:11Kakve standarde vi postavljatesamirr je napisao/la: ↑06 feb 2023, 17:06
Kakav volej, mi kup osvajamo. Vi s obzirom na ulaganja ove sezone - Evropa je bila neki minimum. Vi ste klub koji je uložio najviše a nece izboriti Evropu, mislim da nijedan klub u historiji sa takvim finansijama i ulaganjima nije ostao bez Evrope. Najskuplja sezona jednog kluba u historiji PL BiH koji nije izborio Evropu. Nabijamo komplekse, postavljamo standarde..![]()
samirr je napisao/la: ↑06 feb 2023, 17:06Kakav volej, mi kup osvajamo. Vi s obzirom na ulaganja ove sezone - Evropa je bila neki minimum. Vi ste klub koji je uložio najviše a nece izboriti Evropu, mislim da nijedan klub u historiji sa takvim finansijama i ulaganjima nije ostao bez Evrope. Najskuplja sezona jednog kluba u historiji PL BiH koji nije izborio Evropu. Nabijamo komplekse, postavljamo standarde..
O Azmiru Husiću koji vam je donio najviše radosti u istoriji, pa vidimo kako ste mu zahvalni na tome.samirr je napisao/la: ↑06 feb 2023, 17:15Post ti je prijavljen, kad ne znaš normalno komunicirati. Eto koliko nisam bitan da ste mi sredili ban iako nikog nisam vrijedjao, samo sam tražio da Koševo promjeni naziv po vašem legendarnom treneru..Kad ste pljuvali Husrefa koji je vam je donio najviše trofeja o čemu onda da pričamo..
Hvala ti za prijavu, to si i prije radio, započneš, dobiješ po zubima, pa prijavišsamirr je napisao/la: ↑06 feb 2023, 17:15Post ti je prijavljen, kad ne znaš normalno komunicirati. Eto koliko nisam bitan da ste mi sredili ban iako nikog nisam vrijedjao, samo sam tražio da Koševo promjeni naziv po vašem legendarnom treneru..Kad ste pljuvali Husrefa koji je vam je donio najviše trofeja o čemu onda da pričamo..
Je li se desila konačno ta famozna ekskurzija na Grbavicu ili je to za tebe još uvijek pusti san?
Azmir Husić je stvorio brend i ime preko Slobode!MaroonBjelave je napisao/la: ↑06 feb 2023, 17:23O Azmiru Husiću koji vam je donio najviše radosti u istoriji, pa vidimo kako ste mu zahvalni na tome.samirr je napisao/la: ↑06 feb 2023, 17:15Post ti je prijavljen, kad ne znaš normalno komunicirati. Eto koliko nisam bitan da ste mi sredili ban iako nikog nisam vrijedjao, samo sam tražio da Koševo promjeni naziv po vašem legendarnom treneru..Kad ste pljuvali Husrefa koji je vam je donio najviše trofeja o čemu onda da pričamo..
E jesi mi rekao svaka ti čast, nikog lično ne vrijedjam na forumu i ban kad sam dobio isto sam radio. Dok ti ako ne znaš komunicirati kako treba onda napusti forum, i onako ces na hladjenje par dana..mnon46 je napisao/la: ↑06 feb 2023, 17:25Hvala ti za prijavu, to si i prije radio, započneš, dobiješ po zubima, pa prijavišsamirr je napisao/la: ↑06 feb 2023, 17:15Post ti je prijavljen, kad ne znaš normalno komunicirati. Eto koliko nisam bitan da ste mi sredili ban iako nikog nisam vrijedjao, samo sam tražio da Koševo promjeni naziv po vašem legendarnom treneru..Kad ste pljuvali Husrefa koji je vam je donio najviše trofeja o čemu onda da pričamo..![]()
Poznate sarajevske bombaške furke.Putnik u GRAS-ovom trolejbusu viknuo "suzavac" i izazvao paniku: Svi pobjegli iz vozila
Baš se kolo okrenulo. Vi humatinarne akcije, a mi pola miliona eura na pojačanja.Austinpowers je napisao/la: ↑06 feb 2023, 20:23Izasli ste iz rupe odavno i postali ste jaki na tastaturi. Nije ni cudo sto vas ajla proziva da ste p i zove vas na sake.
A da se prisjetimo malo sta je bilo koju godinu unazad:
Šćepanović mi u šali kaže da u frižderu ima samo sijalicu, ali to je istina. Igrači Sarajeva igraju na hrenovkama, a to je vjerovatno sportska ishrana.
Kolo srece se okrece, zivi bili pa vidjeli.
Ovo je izjavio vas najdrazi trener mirza varesanovic, a bit ce slicna situacija kad vam mirvic digne sidro i opet cete u rupe iz kojih ste ispuzali aBd
Ma ja, nikog ne vrijeđaš, garant si lijepe riječi nekome uputio i ban dobio? Ovo je jedno treći put da mi govoriš da idem na hlađenje, mogu misliti ostalima koliko puta...samirr je napisao/la: ↑06 feb 2023, 17:32E jesi mi rekao svaka ti čast, nikog lično ne vrijedjam na forumu i ban kad sam dobio isto sam radio. Dok ti ako ne znaš komunicirati kako treba onda napusti forum, i onako ces na hladjenje par dana..mnon46 je napisao/la: ↑06 feb 2023, 17:25Hvala ti za prijavu, to si i prije radio, započneš, dobiješ po zubima, pa prijavišsamirr je napisao/la: ↑06 feb 2023, 17:15
Post ti je prijavljen, kad ne znaš normalno komunicirati. Eto koliko nisam bitan da ste mi sredili ban iako nikog nisam vrijedjao, samo sam tražio da Koševo promjeni naziv po vašem legendarnom treneru..Kad ste pljuvali Husrefa koji je vam je donio najviše trofeja o čemu onda da pričamo..![]()
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Paromlinac, Rule_hz i 30 gostiju.