Elem nejse, ne izgleda dobro.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Tačnije 47% šanse da bude od 1000 do 10000, tuga svakako.
Razumijem ja to kako funkcioniše, BDP će rasti više kod zemalja u razvoju, ali sankcije nisu ništa uradile Rusiji za sada, ali ovo nije tema da ne offamo sad.
Kome nisu? Jesi li popricao sa nekim rusom? Logicno da bogatima nije nista. Standard i zivot prosjecnog rusa je otprilike ko bosnje u Sanskom Mostu. Sirotinja jos siromasnija. Moskva i Beograd po platama tu negdje, a grad sa najvise multimilijardera na svijetu.emir18 je napisao/la: ↑06 feb 2023, 13:58Razumijem ja to kako funkcioniše, BDP će rasti više kod zemalja u razvoju, ali sankcije nisu ništa uradile Rusiji za sada, ali ovo nije tema da ne offamo sad.
Nije istina, valjda širili lažne informacije. Nema cunamija za sad.
ja sve cekam kad ce im Marsal opsovat, nesto tipa
ma klikovi brajo mojalan_kardec je napisao/la: ↑06 feb 2023, 17:47Ali dirljive slike izvlačenja mačke ispod ruševinato im naslov i o tome pišu tekst...
A ono tamo poginulo najmanje 2k ljudi plus ko zna koliko ih je još zatrpano u ruševinama, za koje se ne zna ništa...
Sto vise ljudi upoznajem, to sve vise volim svog psa...alan_kardec je napisao/la: ↑06 feb 2023, 17:47Ali dirljive slike izvlačenja mačke ispod ruševinato im naslov i o tome pišu tekst...
A ono tamo poginulo najmanje 2k ljudi plus ko zna koliko ih je još zatrpano u ruševinama, za koje se ne zna ništa...
U islamu macke visoko kotiraju, nemoj da te to cudi rodžoalan_kardec je napisao/la: ↑06 feb 2023, 17:47Ali dirljive slike izvlačenja mačke ispod ruševinato im naslov i o tome pišu tekst...
Da ste ti i mačka pod istom ruševinom u 10 od 9 situacija bih prije mačku izvadio nego tebe.alan_kardec je napisao/la: ↑06 feb 2023, 17:47Ali dirljive slike izvlačenja mačke ispod ruševinato im naslov i o tome pišu tekst...
Ja bih mu još lava iz Pionirske ubacio u ruševinu.Marsal je napisao/la: ↑06 feb 2023, 19:14Da ste ti i mačka pod istoj ruševini u 10 od 9 situacija bih prije mačku izvadio nego tebe.alan_kardec je napisao/la: ↑06 feb 2023, 17:47Ali dirljive slike izvlačenja mačke ispod ruševinato im naslov i o tome pišu tekst...
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], rio_Ferdy88 i 9 gostiju.