FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Besim zvanično
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Eto i zvanično 
Samo je jedan dom !!

Samo je jedan dom !!
Ovaj ubija sa marketingom 

svaka cast
Top predstavljanje
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
je li ko novi zaposlen ili ?
evo šerbe...
Sad gledam ovaj marketing, instagram, youtube, pa definitivno smo u top 5 na balkanu po pitanju ovoga... Pogledajte samo marketinge Rijeke, Osijeka, TSC... Za 2 klase smo iznad njih po pitanju toga. Svaka cast, brutalno izgleda
Sad gledam ovaj marketing, instagram, youtube, pa definitivno smo u top 5 na balkanu po pitanju ovoga... Pogledajte samo marketinge Rijeke, Osijeka, TSC... Za 2 klase smo iznad njih po pitanju toga. Svaka cast, brutalno izgleda
Odlično za Besima, od ovih pojačanja možda i najpotrebnije obzirom na šuplju i relativno nisku odbranu koju smo imali. I na ovo dovedeš Mirzu za trenera. Pa crni Mirvah kakav si potencijali hajc i euforiju popišao, yebala te Aylah sa sunčanim naočalama dok nosi poderane čarape i tuče koks!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Marketing prekucava,sretno Besime
Hajde Mario,jos ti
Sta je sa Cajicem?

Hajde Mario,jos ti

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- napoleon72
- Kontakt:
Zamisli bilo kojeg drugog trenera uz ove igrace, pa u Zenici bi bilo 6-7 milja navijaca, na Kosevu hladno cener. Bilo bi 4-5 hiljada clanova do sad. A ovako...joker90 je napisao/la: ↑07 feb 2023, 11:50Odlično za Besima, od ovih pojačanja možda i najpotrebnije obzirom na šuplju i relativno nisku odbranu koju smo imali. I na ovo dovedeš Mirzu za trenera. Pa crni Mirvah kakav si potencijali hajc i euforiju popišao, yebala te Aylah sa sunčanim naočalama dok nosi poderane čarape i tuče koks!
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
najbolji stoperski par lige, sad ako ga budemo primali iz prekida evo ne znam. Koliko je ova ekipa iznad svih, barem 5x samo da imamo trenera..
NEMA NAZAD
tuganapoleon72 je napisao/la: ↑07 feb 2023, 11:52Zamisli bilo kojeg drugog trenera uz ove igrace, pa u Zenici bi bilo 6-7 milja navijaca, na Kosevu hladno cener. Bilo bi 4-5 hiljada clanova do sad. A ovako...joker90 je napisao/la: ↑07 feb 2023, 11:50Odlično za Besima, od ovih pojačanja možda i najpotrebnije obzirom na šuplju i relativno nisku odbranu koju smo imali. I na ovo dovedeš Mirzu za trenera. Pa crni Mirvah kakav si potencijali hajc i euforiju popišao, yebala te Aylah sa sunčanim naočalama dok nosi poderane čarape i tuče koks!
Dzaba ti i pare kad ne znas
Dobro dosao Besime majstore. Bravo za ovo vrhunsko pojacanje.
Zadnja izmjena: Madafaka, dana/u 07 feb 2023, 11:55, ukupno mijenjano 1 put.
Ekstra predstavljanje, dobar igrac. Sretno Besime!
- f0rest1946
- Kontakt:
Sretno Besime 
Fino, fino Bgm, sretno Besko. Zna li se koliko je Mirvic dao za njega ?
Da li cu po 3000x u zivotu slusati izgovore, treba im pola godine da se uigraju i da zajedno prođu pripreme???
Nadam se da su svi na procentu od bodova
Nadam se da su svi na procentu od bodova
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Nešto me vala i postalo strah te euforije. Sad niko ništa ne očekuje, iako imamo možda i najjači kadar u ligi.napoleon72 je napisao/la: ↑07 feb 2023, 11:52Zamisli bilo kojeg drugog trenera uz ove igrace, pa u Zenici bi bilo 6-7 milja navijaca, na Kosevu hladno cener. Bilo bi 4-5 hiljada clanova do sad. A ovako...joker90 je napisao/la: ↑07 feb 2023, 11:50Odlično za Besima, od ovih pojačanja možda i najpotrebnije obzirom na šuplju i relativno nisku odbranu koju smo imali. I na ovo dovedeš Mirzu za trenera. Pa crni Mirvah kakav si potencijali hajc i euforiju popišao, yebala te Aylah sa sunčanim naočalama dok nosi poderane čarape i tuče koks!
Što je najgore, ovaj bojkot može postati dugoročan ako rezultati budu dobri. A shodno igračkom kadru, mislim da i fucking Mirza može naredati niz pobjeda..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Trenutno korisnika/ca: Beli98, Benjolos, bhfanatic14, bordobijeli, bosnas_, Dave, EastMadness, ErosViverosViv, Fouzi1, gh0stHZ, HordasFks, JavierBosnia, jurisicduska, Konzerva, MokraKifla, muhamedhulk, riki46, Rule_hz, stokastoka23 i 103 gosta.