FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Obzirom da ovaj portal nije ni objavio pojačanje, očekuje se atomski napad i brutalna analiza kmeljinih pojačanja svakog trenutka
NEMA NAZAD
I Mirvicu i navijacima i klubu i igracima je u interesu da se sjedne i nadje neki kompromis. Nek Mirvic malo popusti i dodje na sastanak s navijacima, a nek i oni malo smanje zahtjeve i daju do ljeta npr neki rok, nek natjeraju mirzu da snimi video da se izvini da pozove navijace na tribine, nesto, neki qurac.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑07 feb 2023, 11:56Nešto me vala i postalo strah te euforije. Sad niko ništa ne očekuje, iako imamo možda i najjači kadar u ligi.napoleon72 je napisao/la: ↑07 feb 2023, 11:52Zamisli bilo kojeg drugog trenera uz ove igrace, pa u Zenici bi bilo 6-7 milja navijaca, na Kosevu hladno cener. Bilo bi 4-5 hiljada clanova do sad. A ovako...joker90 je napisao/la: ↑07 feb 2023, 11:50Odlično za Besima, od ovih pojačanja možda i najpotrebnije obzirom na šuplju i relativno nisku odbranu koju smo imali. I na ovo dovedeš Mirzu za trenera. Pa crni Mirvah kakav si potencijali hajc i euforiju popišao, yebala te Aylah sa sunčanim naočalama dok nosi poderane čarape i tuče koks!
Što je najgore, ovaj bojkot može postati dugoročan ako rezultati budu dobri. A shodno igračkom kadru, mislim da i fucking Mirza može naredati niz pobjeda..
-
- Kontakt:
Što prije pojačati vezni red.
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
Marketing je brutalan, svaka čast 

Sretno Besime...
Sretno Besime...
JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
- BordoBBoja
- Kontakt:
Ovu sezonu kako god a sljedecu dupla kruna,nista manje!
nadamo se svi ovome ali cisto sumnjamspezial je napisao/la: ↑07 feb 2023, 12:00I Mirvicu i navijacima i klubu i igracima je u interesu da se sjedne i nadje neki kompromis. Nek Mirvic malo popusti i dodje na sastanak s navijacima, a nek i oni malo smanje zahtjeve i daju do ljeta npr neki rok, nek natjeraju mirzu da snimi video da se izvini da pozove navijace na tribine, nesto, neki qurac.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑07 feb 2023, 11:56Nešto me vala i postalo strah te euforije. Sad niko ništa ne očekuje, iako imamo možda i najjači kadar u ligi.napoleon72 je napisao/la: ↑07 feb 2023, 11:52
Zamisli bilo kojeg drugog trenera uz ove igrace, pa u Zenici bi bilo 6-7 milja navijaca, na Kosevu hladno cener. Bilo bi 4-5 hiljada clanova do sad. A ovako...
Što je najgore, ovaj bojkot može postati dugoročan ako rezultati budu dobri. A shodno igračkom kadru, mislim da i fucking Mirza može naredati niz pobjeda..
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Mirza izvinjenje duguje, nek svi se izmire fino i da deremo guzove plavoj kuravi.
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
BordoBBoja je napisao/la: ↑07 feb 2023, 12:01Objavit ce, polako. Prvo ide analiza maestralne pobjede nad sirokim jucer…izlazak bekove, kretnje medju linijama i slicno

- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
- BordoBBoja
- Kontakt:
[quote=spezial post_id=9138198 time=1675767621 user_id=48938]
[quote=GospodinIzSarajeva post_id=9138188 time=1675767419 user_id=46468]
[quote=napoleon72 post_id=9138174 time=1675767132 user_id=46139]
Zamisli bilo kojeg drugog trenera uz ove igrace, pa u Zenici bi bilo 6-7 milja navijaca, na Kosevu hladno cener. Bilo bi 4-5 hiljada clanova do sad. A ovako...
[/quote]
Nešto me vala i postalo strah te euforije. Sad niko ništa ne očekuje, iako imamo možda i najjači kadar u ligi.
[/quote]
I Mirvicu i navijacima i klubu i igracima je u interesu da se sjedne i nadje neki kompromis. Nek Mirvic malo popusti i dodje na sastanak s navijacima, a nek i oni malo smanje zahtjeve i daju do ljeta npr neki rok, nek natjeraju mirzu da snimi video da se izvini da pozove navijace na tribine, nesto, neki qurac.
[/quote]
Koliko je ovdje puta vec napisano da Mirvic nije htio 3x da dodje na sastanak. Mada se slazem da treba naci neki kompromis, ali nikakvo snimanje videa zalizanog, nego nek lijepo ode na kraju sezone, celavom taldziji jednako ugovor istice u junu, a eto neka im kompromis bude da kurvalea ostane
[quote=GospodinIzSarajeva post_id=9138188 time=1675767419 user_id=46468]
[quote=napoleon72 post_id=9138174 time=1675767132 user_id=46139]
[/quote]
Nešto me vala i postalo strah te euforije. Sad niko ništa ne očekuje, iako imamo možda i najjači kadar u ligi.
[/quote]
I Mirvicu i navijacima i klubu i igracima je u interesu da se sjedne i nadje neki kompromis. Nek Mirvic malo popusti i dodje na sastanak s navijacima, a nek i oni malo smanje zahtjeve i daju do ljeta npr neki rok, nek natjeraju mirzu da snimi video da se izvini da pozove navijace na tribine, nesto, neki qurac.
[/quote]
Koliko je ovdje puta vec napisano da Mirvic nije htio 3x da dodje na sastanak. Mada se slazem da treba naci neki kompromis, ali nikakvo snimanje videa zalizanog, nego nek lijepo ode na kraju sezone, celavom taldziji jednako ugovor istice u junu, a eto neka im kompromis bude da kurvalea ostane
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
FCUM je napisao/la: ↑07 feb 2023, 12:04nadamo se svi ovome ali cisto sumnjamspezial je napisao/la: ↑07 feb 2023, 12:00I Mirvicu i navijacima i klubu i igracima je u interesu da se sjedne i nadje neki kompromis. Nek Mirvic malo popusti i dodje na sastanak s navijacima, a nek i oni malo smanje zahtjeve i daju do ljeta npr neki rok, nek natjeraju mirzu da snimi video da se izvini da pozove navijace na tribine, nesto, neki qurac.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑07 feb 2023, 11:56
ako volimo Sarajevo kao sto kazemo, onda nam je svima najpreca ljubav prema klubu. A necemo je pokazati, mozda u presudnom trenutku za klub borbom, bojkotom itd. Malo glave ohladiti i opleti.
Mirza se, cini mi se i izvinuo.. ali hajmo jos jednom

- 1 9 4 6 -
-
- Kontakt:
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Tako nekako. Ma da, vjeruj da više nemam nade u to.spezial je napisao/la: ↑07 feb 2023, 12:00I Mirvicu i navijacima i klubu i igracima je u interesu da se sjedne i nadje neki kompromis. Nek Mirvic malo popusti i dodje na sastanak s navijacima, a nek i oni malo smanje zahtjeve i daju do ljeta npr neki rok, nek natjeraju mirzu da snimi video da se izvini da pozove navijace na tribine, nesto, neki qurac.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑07 feb 2023, 11:56Nešto me vala i postalo strah te euforije. Sad niko ništa ne očekuje, iako imamo možda i najjači kadar u ligi.napoleon72 je napisao/la: ↑07 feb 2023, 11:52
Da se ima želje sjesti, sjelo bi se. Jbg, tako je kako je.
Ako kako može, nek dovede trenera u Maju opet, Emir svakako nije dio kluba, ma da eto neće više ni skaut biti nakon Maja.
Ayle se definitivno nećeš riješiti, i nek to bude uslov Mirvića, ostanak Ayle. Čisto da se zna, i da me ne citiraju neki, ne branim Aylu, nego je ovo realističan scenario.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Slazem se,ne trebaju biti tvrdoglavi ni jedna ni druga strana.Mirvic je duzan zakazati sastanak i pokusati dogovoriti nesto evo bas ovog tipa ako ne izborimo Evropu nek lete i Mirza i Ajla,naravno prije toga snimiti video gdje se oboje izvinjuje javnosti i navijacima.Ko nece to da prihvati nek i ne dolazi onda ako mu se ne dolazispezial je napisao/la: ↑07 feb 2023, 12:00I Mirvicu i navijacima i klubu i igracima je u interesu da se sjedne i nadje neki kompromis. Nek Mirvic malo popusti i dodje na sastanak s navijacima, a nek i oni malo smanje zahtjeve i daju do ljeta npr neki rok, nek natjeraju mirzu da snimi video da se izvini da pozove navijace na tribine, nesto, neki qurac.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑07 feb 2023, 11:56Nešto me vala i postalo strah te euforije. Sad niko ništa ne očekuje, iako imamo možda i najjači kadar u ligi.napoleon72 je napisao/la: ↑07 feb 2023, 11:52
Vjerujem da nikome nije u interesu prazna tribina i pozorisna atmosfera ali cisto sumnjam da ce doci do nekog dogovora
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
vala ako je kad u historiji kluba bio gori trenutak za praznu tribinu i pozorisnu atmosferu, nek im bude.. Ovo je inat i s jedne druge i trece strane. Nidje veze, kao da smo mi Real Madrid.. pa nam igranje u finalu LS normalno, otkupljivanje igraca svaki drugi dan.. ti Besima dovedes, kmice iz "boljih i stabilinijh drzava i sredina"..NajvecaRadosti je napisao/la: ↑07 feb 2023, 12:10Slazem se,ne trebaju biti tvrdoglavi ni jedna ni druga strana.Mirvic je duzan zakazati sastanak i pokusati dogovoriti nesto evo bas ovog tipa ako ne izborimo Evropu nek lete i Mirza i Ajla,naravno prije toga snimiti video gdje se oboje izvinjuje javnosti i navijacima.Ko nece to da prihvati nek i ne dolazi onda ako mu se ne dolazispezial je napisao/la: ↑07 feb 2023, 12:00I Mirvicu i navijacima i klubu i igracima je u interesu da se sjedne i nadje neki kompromis. Nek Mirvic malo popusti i dodje na sastanak s navijacima, a nek i oni malo smanje zahtjeve i daju do ljeta npr neki rok, nek natjeraju mirzu da snimi video da se izvini da pozove navijace na tribine, nesto, neki qurac.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑07 feb 2023, 11:56
Vjerujem da nikome nije u interesu prazna tribina i pozorisna atmosfera ali cisto sumnjam da ce doci do nekog dogovora
Volim te Sarajv`o!
- 1 9 4 6 -
Kakva najava dolaska Besima Serbecica!!! Bravo za marketing.
Znam da ce me napasti vecina al malo je falilo da zaplacem na saopstenje Manijaka. Klub im doslovno zivi na aparatima, dovode igrace doslovno pred pocetak, dove da im se prodaju bivsi igraci kako bi dobili koji dinar. Kod nas sve kontra sto se tice organizacije al haman nas ocekuje prazan sjever
Znam da ce me napasti vecina al malo je falilo da zaplacem na saopstenje Manijaka. Klub im doslovno zivi na aparatima, dovode igrace doslovno pred pocetak, dove da im se prodaju bivsi igraci kako bi dobili koji dinar. Kod nas sve kontra sto se tice organizacije al haman nas ocekuje prazan sjever
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
sve je kod nas naopako.esprit24 je napisao/la: ↑07 feb 2023, 12:15Kakva najava dolaska Besima Serbecica!!! Bravo za marketing.
FC United Of Manchester !
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Da se doveo bilo koji trener na svijetu sem Mirze ne bi bilo bojkota to se zna. Tako da Mirvic s tim potezom govori da mu navijaci ne trebaju tj nek dolazi ko hoce da dodje ko nece ne mora. A da se doveo neko drugi i da su se istjerali Aylah i Emir iz kluba vjerujem da bi dosad bilo par hiljada clanova i da bi svi dolazili na utakmice, gdje god one bile posto nas teren nemamo.esprit24 je napisao/la: ↑07 feb 2023, 12:15Kakva najava dolaska Besima Serbecica!!! Bravo za marketing.
Trenutno korisnika/ca: alacious, Beli98, Fouzi1, gh0stHZ, hazarder, jurisicduska, mire971, NeSamSafetee, Pablo11, riki46, rimljanin90, Rule_hz, Varijantas8 i 85 gostiju.