FK Tuzla City
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: FK Tuzla City
65’- Još uvijek nema golova. Karić i Nukić izlaze a u igri su Hasanbegović i Mujarić;
---Sad će to Mujarić.sa 25 metara zabiti.
---Sad će to Mujarić.sa 25 metara zabiti.
75’- potpuna ofanziva Plavih, četiri vezana kornera ali vjetar otežava igru; junior Redžić umjesto Šukilovića;
Hadzic od kako je dosao (mislim 5 pripremni utakmica) nije dao gol. Prosto ne vjerovatno za napadaca. Nadati se da neko od stopera zabije gol iz prekida. Tesko nama samo...

83’- 0:1 Goooollllll
Eldin Mehmedović
Napadač Tuzlaka se sjajno snašao na asistenciju Rekića;
Eldin Mehmedović
Napadač Tuzlaka se sjajno snašao na asistenciju Rekića;
Kraj u Antaliji.
Fudbaleri Tuzla Cityja ostvarili su i treću pobjedu a nakon Kazahstanaca i Ukrajinaca, pao je i rumunjski Brašov koji je savladan sa 1:0 golom Mehmedovića!
Fudbaleri Tuzla Cityja ostvarili su i treću pobjedu a nakon Kazahstanaca i Ukrajinaca, pao je i rumunjski Brašov koji je savladan sa 1:0 golom Mehmedovića!
Neka se oni nama živi i zdravi vrate kući.
TC u Turskoj je uradio dobar posao, bar rezultatski.Malo sam pregledao TM I VIDIO da od 14 po meni bitnih igrača trojci(Karić,Mišić i Kuzmanović) na ljeto ističe ugovor. Bilo bi lijepo kad bi bar dva produžila jer u tom slučaju imali bi po prvi put da je ekipa na okupu sezonu ipo u većini slučajeva, to bi mnogo značilo treneru.Poslije ovih rez. sa manje zebnje čekam nastavak, nnadam se dobrom Panteliću jer Migi vjerovatno propušta proljeće.
FK Tuzla City
Moli se za Tursku

Moli se za Tursku

Mišić će navršiti 2 godine i ode on.iImamo Mujarića , punog želje za dokazivanjem.Čudno je a i nije da je Karić sa svojih 20 ljeta potpisao Ugovor na jednu godinu?.Kuzmanovića bi trebalo pokušati produžiti na još jednu godinu.Naravno,Karić i Kuzmanović bi trebali Ugovore produžiti sada, u zimskom roku a ne čekati kraj sezone i postati slobodni igrači.Beledija je napisao/la: ↑07 feb 2023, 16:25TC u Turskoj je uradio dobar posao, bar rezultatski.Malo sam pregledao TM I VIDIO da od 14 po meni bitnih igrača trojci(Karić,Mišić i Kuzmanović) na ljeto ističe ugovor. Bilo bi lijepo kad bi bar dva produžila jer u tom slučaju imali bi po prvi put da je ekipa na okupu sezonu ipo u većini slučajeva, to bi mnogo značilo treneru.Poslije ovih rez. sa manje zebnje čekam nastavak, nnadam se dobrom Panteliću jer Migi vjerovatno propušta proljeće.
Slično razmišljsnje. I sam mislim da Mujarić može mijenjati oba krilna. Zaganjati Karića....ima u njemu materijala za doradu a ostaviti bar jednog od spomenutih.tuzlac je napisao/la: ↑07 feb 2023, 20:24Mišić će navršiti 2 godine i ode on.iImamo Mujarića , punog želje za dokazivanjem.Čudno je a i nije da je Karić sa svojih 20 ljeta potpisao Ugovor na jednu godinu?.Kuzmanovića bi trebalo pokušati produžiti na još jednu godinu.Naravno,Karić i Kuzmanović bi trebali Ugovore produžiti sada, u zimskom roku a ne čekati kraj sezone i postati slobodni igrači.Beledija je napisao/la: ↑07 feb 2023, 16:25TC u Turskoj je uradio dobar posao, bar rezultatski.Malo sam pregledao TM I VIDIO da od 14 po meni bitnih igrača trojci(Karić,Mišić i Kuzmanović) na ljeto ističe ugovor. Bilo bi lijepo kad bi bar dva produžila jer u tom slučaju imali bi po prvi put da je ekipa na okupu sezonu ipo u većini slučajeva, to bi mnogo značilo treneru.Poslije ovih rez. sa manje zebnje čekam nastavak, nnadam se dobrom Panteliću jer Migi vjerovatno propušta proljeće.
Prema ranije utvrđenom planu, Plavi bi sutra trebali da se vrate u Tuzlu ako ne dođe do neplaniranih odgoda zbog serije zemljotresa u ovoj državi zbog čega su pojedini aerodromi bili zatvoreni.
11.02./23 je generalka protiv Cibalije (drugoligaš) na Barama.
18.02.- kup. gosti smo na Pecari.
18.02.- kup. gosti smo na Pecari.
Zna li neko u kojoj je fazi Tušanj.Sarajevo najavilo da Koševo neće biti spremno i da Zrinjskog dočekuju u Kaknju. Iako je Tušanj prošiven još nije iscrtan a i golovi su negdje u skladištu.
Zna li neko da li su sašili stadion koji je Azmir rekao da će graditi, gdje bi igrala i Bosna i gdje bi se održavale kvalifikacije za Intertoto kup 
Ja tripujem tripujem, na Slobodu tipujem!
Bilo je obećanja na sve strane i ništa od toga. Oba kluba igraju na JU stadion Tusanj koji je napravljen birvaktile. Hvala savezu i građanima Tuzle koji su izdvojili sredstva za travnjak a koji i konstantno financiraju i uposlenike JU stadion.
Formalno pravno oba kluba imaju isto pravo na javni stadion. Ako bi se donijela Odluka da se on vrati Slobodi onda je to druga priča. Slobodi ovako godi drugi (uposlenici stadiona) joj besplatno održavaju stadion plaćaju vodi, struju i druge komunalije. Naravno, sva ta plaćanja idu iz budžeta grada kojeg pune svi građani a ne samo oni koji navijaju za Slobodu. To Slobodi godi dok TC plaća JU korištenje stadiona Al nisam siguran koji iznos.
-
elvirbaljic
- Kontakt:
Ekipa se vratila iz Turske, mozemo se lagano pripremati za kup i Siroki Brijeg.
Tuzla City / Sloga Simin Han
Fala Allahu Uzvišenom.elvirbaljic je napisao/la: ↑08 feb 2023, 18:05Ekipa se vratila iz Turske, mozemo se lagano pripremati za kup i Siroki Brijeg.
Neka se odmore psihički i aklimatiziraju na bosansku klimu ,pa onda nastave sa radom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.