Vidi se u pozadini kako radi masina i tragovi da je prosla po snijegu

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Vidi se u pozadini kako radi masina i tragovi da je prosla po snijegu
Nisam za Mirzu nikako ali mislim da bi bila opšta glupost staviti drugog trenera nakon što je ovaj odradio pripreme. Mislim da je uredan kompromis "neka teren bude mjerilo".BordoBBoja je napisao/la: ↑07 feb 2023, 17:57Pa kompromis je jednsotavan.nokee je napisao/la: ↑07 feb 2023, 17:53Ako ima iole razuma sjesti ce se i naci kompromis. Nikome nije u interesu ovakvo stanje. To bahacenje kakav ebeni komromis je dijecija igra i to niko od normalne raje nece podrzati, samo ce se gubiti na popularnosti hz jer iole ko zeli da vidi, skontao je i vidio da Mirvic ima namjeru napraviti pravi klub, pa valjda je onda u tu ruku malo idiotno da se zarad nekih ljudi koji ti smetaju u klubu, ide protiv istog? To niko normalan nece podrzati!
Mirza momentalno nogu, ovo neka bude kompromis kd Mirvaha
Emir jednako odlazi u maju,
Mirvic odito inzistira na aylah, i eto neka to bude kompromis od navijaca.
Hus i Davor Dragicevic..JavierBosnia je napisao/la: ↑07 feb 2023, 18:12I veliki pozdrav za legendu Husrefa Musemica koji je ljetos dobrovoljno radio na zamjeni travnjaka na Kosevu![]()
![]()
![]()
Opcepoznato je da je spidar veliki znalac, pa je sigurno kroz ovih 20ak dana usadio svoje takticke zamisli.Amcho1 je napisao/la: ↑07 feb 2023, 18:13Nisam za Mirzu nikako ali mislim da bi bila opšta glupost staviti drugog trenera nakon što je ovaj odradio pripreme. Mislim da je uredan kompromis "neka teren bude mjerilo".BordoBBoja je napisao/la: ↑07 feb 2023, 17:57Pa kompromis je jednsotavan.nokee je napisao/la: ↑07 feb 2023, 17:53Ako ima iole razuma sjesti ce se i naci kompromis. Nikome nije u interesu ovakvo stanje. To bahacenje kakav ebeni komromis je dijecija igra i to niko od normalne raje nece podrzati, samo ce se gubiti na popularnosti hz jer iole ko zeli da vidi, skontao je i vidio da Mirvic ima namjeru napraviti pravi klub, pa valjda je onda u tu ruku malo idiotno da se zarad nekih ljudi koji ti smetaju u klubu, ide protiv istog? To niko normalan nece podrzati!
joker90 je napisao/la: ↑07 feb 2023, 18:14Hus i Davor Dragicevic..JavierBosnia je napisao/la: ↑07 feb 2023, 18:12I veliki pozdrav za legendu Husrefa Musemica koji je ljetos dobrovoljno radio na zamjeni travnjaka na Kosevu![]()
![]()
![]()
Ne baš. Emir je bio za Rendulića, a Mirvić za Feđu.napoleon72 je napisao/la: ↑07 feb 2023, 15:53Nije tacno da je postavljen spletom.okolnosti, Mirzi se klupa namjestala jos uoci pocetka sezone kad je Dudic postavljen. Znate da je i ovdje na forumu bila prica da se Hadzija i Mirvic nisu usaglasili oko izbora trenera? Mirvic je zelio tad Fedju, mahala preko Hadzica gurala Mirzu. Kad smo se rasuli pod Fedjom (cemu su kumovali i Dal i Suljic i jos neki igraci rasturanjem svlacionice), mahala je dosla Mirvicu s pricom "eto ti tvog Fedje, Mirza bolji duplo". Nikad niko drugi nije ni imao realne sanse, sa Robijem se razgovaralo radi reda. Iz ove perspektive, fkt neko misli da je Robi trazio previse love? Ili bilo koji trener?pitara je napisao/la: ↑07 feb 2023, 15:08Ma ja sam ubijeđen da je Mirza postavljen tu spletom okolnosti. Siguran sam da je kontaktirao nekoliko imena prije njega ali da nikome ozbiljnom u tom momentu nije bilo stalo da preuzme Sarajevo, pa da je ovaj prelomilo i dao Varešanoviću kraći ugovor da ga može baviti nogom kad hoće.
Realno je za bilo koga ozbiljnog bilo očekivati da neće da preuzme klub u onakvom rasulu u kakvom je bio, jer su znali da će ultimatum biti evropa, a svi znaju kako mi to tjeramo da se ne počešemo, pa je jedina opcija bio neko ko je dovoljna budala i dovoljno glup ili mu je karijera baš u rasulu pa daj da još to odradim ionako neću više nigdje raditi ako me ovi otjeraju.![]()
joker90 je napisao/la: ↑07 feb 2023, 18:14Hus i Davor Dragicevic..JavierBosnia je napisao/la: ↑07 feb 2023, 18:12I veliki pozdrav za legendu Husrefa Musemica koji je ljetos dobrovoljno radio na zamjeni travnjaka na Kosevu![]()
![]()
![]()
Čuj dijete drago, da sam dijete vrlo vjerojatno bio sad bio pod parolom "bojkot, bojkot i samo bojkot", bio sam prošao sam i govorim u svoje ime da me neko pogrešno ne razumije, možda su nove generacije zrelije, ne sudim.BordoBBoja je napisao/la: ↑07 feb 2023, 18:16Opcepoznato je da je spidar veliki znalac, pa je sigurno kroz ovih 20ak dana usadio svoje takticke zamisli.Amcho1 je napisao/la: ↑07 feb 2023, 18:13Nisam za Mirzu nikako ali mislim da bi bila opšta glupost staviti drugog trenera nakon što je ovaj odradio pripreme. Mislim da je uredan kompromis "neka teren bude mjerilo".BordoBBoja je napisao/la: ↑07 feb 2023, 17:57
Pa kompromis je jednsotavan.
Dijete drago nije ti na klupi Guardiola, nego lik koji nije treniral nikofa vec 4 godine.
Ne mozemo, sudija nam 12 igrac..beton smo.
Al nevjerojatno nije jedini
Perete sa tim kompromisom i anti bojkotom.nokee je napisao/la: ↑07 feb 2023, 17:53Ako ima iole razuma sjesti ce se i naci kompromis. Nikome nije u interesu ovakvo stanje. To bahacenje kakav ebeni komromis je dijecija igra i to niko od normalne raje nece podrzati, samo ce se gubiti na popularnosti hz jer iole ko zeli da vidi, skontao je i vidio da Mirvic ima namjeru napraviti pravi klub, pa valjda je onda u tu ruku malo idiotno da se zarad nekih ljudi koji ti smetaju u klubu, ide protiv istog? To niko normalan nece podrzati!
Trenutno korisnika/ca: adoado, bhfanatic14, Hajdeee, Jadnimi, johntravolta123, Pena, pierce, Sarajevskigigant1921, Sinfoc1986 i 84 gosta.