NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
utorak u modrici utakmica i trebo bi izvest sastav koji ce u travniku pocet
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Gdje, jel na glavnom? I u koliko sati?altai je napisao/la:utorak u modrici utakmica i trebo bi izvest sastav koji ce u travniku pocet
Dragon Town
NAVIJACI ZVIJEZDE ZMAJEVI ORGANIZUJU U PETAK 25-02 BAVARIJA PARTY U DISKOTECI DEPP
I POZIVAMO SVE NAVIJACE KAO I OSTALE GRADANE DA NAM SE PREDRUZE DA NAPRAVIMO DOBRU ATMOSVERU
PRED POCETAK PROLJETNOG DIJELA PRVENSTVA
DODITE U STO VECEM BROJU
RD07
VOLIM ZVIJEZDU VOLIM GRADACAC
I POZIVAMO SVE NAVIJACE KAO I OSTALE GRADANE DA NAM SE PREDRUZE DA NAPRAVIMO DOBRU ATMOSVERU
DODITE U STO VECEM BROJU
RD07
Blago onome ko se tebi prEdruzi,i nije atmosvera vec atmosfera,mozda je vec naceta Bavaria ili je sve vise nepismenih RD07ADOOO je napisao/la:NAVIJACI ZVIJEZDE ZMAJEVI ORGANIZUJU U PETAK 25-02 BAVARIJA PARTY U DISKOTECI DEPP
DODITE U STO VECEM BROJU
RD07
ljudi hoce bit kakva utakmica kod nas
??

Ti nemas pojma koju si glupost izvalio, kako mozes reci da je Cehajic isti Smajlovic i da je taraba ? Da je vama Cehajic u Zvijezdi vidio bi onda kako bi ga hvalio na sav glasskituljac je napisao/la:Ti mali imas takvih komentara vec 20 i sve smo ih,silom prilika, procitali i u redu je.Ne das se vise ni ignorisati jer si postao dosadan sa tim svojim igracima.Ohani malo.Mume je kanta koja ne sjedi ni na tribinama trenutno, a Cehajic je isto sto i Smajlovic = taraba.Toga ima u Zvijezdi i bez Omladinca.Sad za sad je tako,sto ne mora biti uvijek.
Ne dizite frku oko pripremnih,sacekajmo prvenstvene.Na pojedinim pozicijama imamo po 3 igraca dok na bekovima jedva da imamo po jednog i to je cinjenica,ali utakmica protiv slobode nije mjerilo nicega.

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- SaltCityAttack
- Kontakt:
sony_91 je napisao/la:
Murselović jest, Ćehajić nije, on je došao sa 16 godina i mi smo od njega napravili igrača, bolje da npr. spremamo igrače za Zvijezde nego Slobode ali eto tako je kako je, Uprave nam se nikako nemogu dogovoriti i na kraju "ispašta" nogomet na našoj opštini samo
vala i nama je bolje nasu djecu slat u Banovice nego u Mionicu, jer logicno je da ce tamo bolje uspjeti ebiga

Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 21 feb 2011, 13:31, ukupno mijenjano 1 put.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Tačno, ne trebaš pisat o tome ovdje jer je totalno nevezano za ovu temu. Imaš temu o FK Sloboda i isto tako NK Omladinac Mionica i tamo vodite raspravu o vašim potencijalima za posudbe.SaltCityAttack je napisao/la:sony_91 je napisao/la:
Murselović jest, Ćehajić nije, on je došao sa 16 godina i mi smo od njega napravili igrača, bolje da npr. spremamo igrače za Zvijezde nego Slobode ali eto tako je kako je, Uprave nam se nikako nemogu dogovoriti i na kraju "ispašta" nogomet na našoj opštini samo
vala i nama je bolje nasu dijecu slat u Banovice nego u Mionicu, jer logicno je, jer ce tamo bolje uspjeti ebiga...vi nama ne saljete igrace.. eto dali ste nam jednog Cehajica koji je kod vas bio i koga ste nam to jos dali?...pa mi vama dajemo nasu dijecu sto je nasa uprava glupa ebiga, jer to su diejca koja su osvajala titule u svojim kategodijama ...mislim nije ovo tema da bi o tome sad pisali ovdje, ali eto nekom drugom prilikom na nasoj temi svakako
Dragon Town
Slušaj upravu je za ove priče, boli me nas k... za te igrače salihbašić, mume, ćehajić pa imamo mi po gradu takvih milion samo ih je trebalo usmjeriti, a šta je to omladinac postigao dok su igrali oni kod njih ništa bolrili su se za opstanak u prvog ligi... daj ba pustite više priča
sutra u milosevcu 15 sati pocetakzmaj_Bosne je napisao/la:Gdje, jel na glavnom? I u koliko sati?altai je napisao/la:utorak u modrici utakmica i trebo bi izvest sastav koji ce u travniku pocet
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Dragan Jović, trener gradačačke Zvijezde nije zadovoljan formom svojih pulena pred start proljetnog dijela Premijer lige BiH.
"Sve je bilo dobro do utakmice sa Slobodom, a onda su na površinu isplivale mnogo nejasnoće. Imamo problema u svim linijama i ne razvijamo igru onako kako želimo. Trebaće nam vremena za hvatanje prave forme", kaže Jović.
Zvijezda u prvom kolu nastavka gostuje na Piroti.
"Šta očekivati od utakmice sa preiskusnom ekipom Travnika koja je negostoljubiv domaćin? Najveća glupost bila bi ako bi se zatvorili. Idemo da se nadigravamo, pa šta bude", rekao je Jović.
Kockice još nisu složene, pogotovo što neki od nogometaša uopšte nisu igrali u jesenjoj polusezoni.
Dragon Town
-
- Kontakt:
Je li se igrala danas utakmica protiv Modrice i kojim rezultatom je zavrsena ?
igrala je se danas ja evo sad sa ztakmice dobili 4-1 golove dali
ristic,tosunovic penal,djelmic,stokic al nebitan je rezultat raduje me sto su danas igrali pravo dobro a i smajic odbranio 1 penal sudija los skroz bio nama je trebo svirat najmanje3 penala
ristic,tosunovic penal,djelmic,stokic al nebitan je rezultat raduje me sto su danas igrali pravo dobro a i smajic odbranio 1 penal sudija los skroz bio nama je trebo svirat najmanje3 penala
U kom sastavu su igrali?altai je napisao/la:igrala je se danas ja evo sad sa ztakmice dobili 4-1 golove dali
MODRIČA MAXIMA - ZVIJEZDA GRADAČAC 1:4 (1:1)irfan25 je napisao/la:U kom sastavu su igrali?altai je napisao/la:igrala je se danas ja evo sad sa ztakmice dobili 4-1 golove dali
Strijelci: Borojević u 36. minutu (Modriča Maxima); Ristić u 10, Tosunović u 60, Đelmić u 68. i Stokić u 90. minutu (Zvijezda Gradačac).
Stadion: Posavine u Miloševcu.
Gledalaca: 100.
Sudija: Nikola Ješanović (Modriča).
Žuti kartoni: Hasić (Zvijezda Gradačac).
MODRIČA MAXIMA: Nikić, Galešić, Asevedo, Kostadinović, Jolović, Pupčević, Borojević, Radulović, Rodrigez, Magazin, Tomić. Još su igrali. Milkanović, Zahirović, Savić, Milaković, Đaković, Ilić, Radić. Trener: Marko Stojić.
ZVIJEZDA GRADAČAC: Smajić, Nezić, Moranjkić, Jusić, Ristić, Hasić, Hamzić, Tosunović, Bedak, Nikić, Mašić. Još su igrali: Fejzić, Karadža, Omkić, Jahić, Đelmić, Stokić. Trener: Dragan Jović.
[b]izgleda da su za sutra sve utakmice odgodjene[/b]
-
- Kontakt:
pa moze se reci i ocekivano... jbg... sto bi rekle nase radne kolege sa BBC-a... ovo **** bijelo nikako ne prestajemmmirza je napisao/la:[b]izgleda da su za sutra sve utakmice odgodjene[/b]

Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC
hmmm izgleda prva vazna tekma nam protiv Zelje huhuhuh jedva cekam bit ce dobra tekma ocekujem pun stadion 

-
- Kontakt:
ili ce se samo pomjeriti nastavak prvenstva.... za 7 dana .... tako da opet prvo idemo TravnikuFatko je napisao/la:hmmm izgleda prva vazna tekma nam protiv Zelje huhuhuh jedva cekam bit ce dobra tekma ocekujem pun stadion

-
- Kontakt:
zale se nesto u Travniku da ima 40cm snijega na terenu... neka skinu makar 20cm lakse je igrat + lopta nece moci izaci u aut od snijega haahaha
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.