Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Samo treba američke zastave na tribinama držati, pa se možda smiluje kakav poduzetnik da ga uloži u našeg Željkana.. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Da ponovimo, naguzili se Ceriću i Diglišiću za dž i ovdje prosipaju nekome kako oni ne daju da ih neko kupi.
Kraljevi

Kraljevi

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Ne možeš stavit prosis javno pod navodnike kad to jeste takodejavu je napisao/la: ↑08 feb 2023, 12:29‘prosis javno’ i pomazes svom klubu dosljo jer je u teskoj situaciji. Vi ste npr bili u slicnoj situaciji pa ste se prodali ko najveca **** malo ovim malo onim, jer znate da nemate taj kapacitet da vas navijaci spasavaju 5 do 12
I ko god ode od privatne prcije nema vas vise![]()
Od opština do federalne vlade ste isprosili sto ste mogli (sto nije loše al malo realnosti MOLIM LIJEPO)
Jos ovo oko prodaje znaju svi da ste se nudili svakom
Samo se treba sjetit da vam je prije par mjeseci cerix obećavao zlatne lopte i tokene a vi prihvatili
No nebitno
Kako napreduje zgrada pored doline cupova
Hoćel se još šta gradit?
Odin, I await thee
Your true son am I
Your true son am I
To i ja govorim
Ne vidim ništa loše u tome da ti vlada, opština uleti pare pogura naprijed
Al bar budi realan
Ili sto se tice vlasnika ako vec tražiš i nudiš se kamiondžijama sta je tu loše? Ništa.
Ali nemoj drugima to spominjat kao nesto loše kad to isto radite
Jednostavno ne kontam taj strumfovski mozak
Odin, I await thee
Your true son am I
Your true son am I
Ovo što rade pojedini "navijači" FKS je slika i prilika seljakluka koji je naselio ne samo glavni grad, nego svako urbano mjesto u Bosni i Hercegovini nakon rata. Kontaju pušači nargile ako su pustili brade da im glave više neće biti kockaste.. hoće bračo moja mila, još uvijek su kockaste.
Ne možemo ove poruke na zidovima pripisati Hordama Zla, jer se zna da navijačke skupine rade prave grafite, a ovo, ove poruke tipa "čičkovo ulje" pa to može samo zadrti seljačina da mu naumpadne i da ide šarati zidove.. da kupi pips za 8,90 KM i još pritom sere kako je skup.
Ne možemo ove poruke na zidovima pripisati Hordama Zla, jer se zna da navijačke skupine rade prave grafite, a ovo, ove poruke tipa "čičkovo ulje" pa to može samo zadrti seljačina da mu naumpadne i da ide šarati zidove.. da kupi pips za 8,90 KM i još pritom sere kako je skup.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Puno oni pametuju za ljude koji su se upecali na Ballon d'or bajku.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Standardno od vas, nisam ni očekivao nešto kontra od ovog što sam rekao

A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- BordoBBoja
- Kontakt:
Fascinantna je opsjednutost sa FKS. Ja bih se vise sekirao kako izbjeci stecaj koji pocinje 30., juna ove godine, ali hajde dobro, vas izbor.
- ElCartel11
- Kontakt:
Zeljkan isprosi 200k maraka, Mirvic samo u pojacanja spiska preko milijun maraka 
Radnicka klasa a prose sve nivoje vlasti za sadaku.
Nismo na prodaju ali molimo Boga za nekog investitora.

Radnicka klasa a prose sve nivoje vlasti za sadaku.
Nismo na prodaju ali molimo Boga za nekog investitora.
Zadnja izmjena: ElCartel11, dana/u 08 feb 2023, 13:12, ukupno mijenjano 1 put.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Ovi pitari ne znaju ni koga tjeraju. Cuj Emire keru masnokosi (lik celav)hahahaha mislili na Mirzu. Joj ubleha...
Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!
Ti našao pisati o kockastim glavama...
Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
-
- Kontakt:
Druze na stranu zajebancija i ostale stvari. Meni te stvari ne smetaju. Naprotiv imaju svoju draz.Shategabri je napisao/la: ↑08 feb 2023, 12:38Haj ne zayebaji.dejavu je napisao/la: ↑08 feb 2023, 12:29‘prosis javno’ i pomazes svom klubu dosljo jer je u teskoj situaciji. Vi ste npr bili u slicnoj situaciji pa ste se prodali ko najveca **** malo ovim malo onim, jer znate da nemate taj kapacitet da vas navijaci spasavaju 5 do 12
Pa evo vi se prodajete ko qrve cijelo vrijeme, pa vas niko neće. Još ste sa daleko boljom startnom pozicijom, imate šta ponuditi.
Da je htio neko s lovom da uleti, ne bi ti sad tu priču pričao.
Na kraju krajeva, i sami kritikujete upravu što nije sposobna naći sponzora, pa se vi organizovali u akciju da budete sponzor.
A jbg, ako vam je sva nada u naše gašenje stala u to da će nas napustiti investitori, onda![]()
Ali meni smeta papanluk koji je dobro zabrazdio medju raju.
Gotovo svi najveci rivali u bilo kome sportu,koliko god se mrzili sportski,da bi ti neko bio rival moras imati postovanje prema njemu. Inace ti nije rival,inace ti nije tvoj level.
Gledas li isto na Zelju i na recimo Olimpik,Vratnik,Vrbanjusu. Ili neke druge klubove iz Premijer lige. Svi mogu samo Zeljo ne.
A ti danas imas na obje strane manjak tog postovanja.
Kod mene respekt ne moze dobiti Dino Selimovic ili onaj Isovic. Pogotovo ne ovakvi kao ovaj 74.
Ja nisam od onih ja nakon Zelje volim Sarajevo. Ne nevolim,i vazda cu sporstki zeljeti da zijanite. Ali nikad ne bi zelio da se ugasite,ispadnete i slicno.
Duge su price ko je i sta radio u naspj historiji. Bilo svega i svacega.
Danas se sve to toliko izmjesalo,da svako svakog za nesta proziva .
Vi ste model neki nasli i to je super. Mi trazmo nesto slicno,ali nam bas ne ide.
Nemam problem ni sa pomozi ba. Ako je to nacin da spasimo klub trenutno,zato sto ga volimo.
Koliko god bilo orirno. Nedo Bog nikad nikom u bilo kom segmentu doci na pomozi ba. Pitao bi te jel ti ofirno.
Evo vi ste nasli model. Imate neke rezultate. A i tako ste imali tonu problema. I opet ste nezadovoljni. Evo sad opet dizete neke ljestvice . Placate prodajete.
Svi teze tom nekom poslovanju. Eto vi ste uspijeli pa opet niste level iznad bilo koga.
Ne kontam ja ni one sto vas prozivaju,ja nisam nikad zaboli me.
Mene zanima sportski uspijeh i sportski rivalitet sa vama.
pitari i njihove najave gašenja naseg kluba toliko ste imali najava pa do sada bi jednom pogodiliBordoBBoja je napisao/la: ↑08 feb 2023, 13:10Fascinantna je opsjednutost sa FKS. Ja bih se vise sekirao kako izbjeci stecaj koji pocinje 30., juna ove godine, ali hajde dobro, vas izbor.

al mora vam se odati priznanje sto jest jest bas se vidi da je veliki trud ulozen u ovo

- BordoBBoja
- Kontakt:
Vrati se malo vise od mjesec dana unazad i procitaj odluku vlade FBiH koju je predlozilo ministarstvo finansija Federacije. Evo da se ne mucis, placanje poreznog duga za sportska drustva/klubove se prolongira sa 31.12.2022., do roka 30.06.2023.Robust je napisao/la: ↑08 feb 2023, 13:14pitari i njihove najave gašenja naseg kluba toliko ste imali najava pa do sada bi jednom pogodiliBordoBBoja je napisao/la: ↑08 feb 2023, 13:10Fascinantna je opsjednutost sa FKS. Ja bih se vise sekirao kako izbjeci stecaj koji pocinje 30., juna ove godine, ali hajde dobro, vas izbor.![]()
, pa vise sanse vi imate da se ugasite prije nas nego da docekate nas kraj
![]()
al mora vam se odati priznanje sto jest jest bas se vidi da je veliki trud ulozen u ovo, jos samo da isarate one duljine ves masine i svu imovinu u vlasništvu fk Sarajevo ste uništili
![]()
![]()
CELAVI Masnokosi EMIR HADZIC. Odlazi
Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!
Odin, I await thee
Your true son am I
Your true son am I
- BordoBBoja
- Kontakt:
Mislim da me ne shvatis pogresno, ne navijam ja da se zeljo ugasi ili ode u nize lige, ova liga nije to to bez ovog derbija, ali dohavizante se maloRobust je napisao/la: ↑08 feb 2023, 13:14pitari i njihove najave gašenja naseg kluba toliko ste imali najava pa do sada bi jednom pogodiliBordoBBoja je napisao/la: ↑08 feb 2023, 13:10Fascinantna je opsjednutost sa FKS. Ja bih se vise sekirao kako izbjeci stecaj koji pocinje 30., juna ove godine, ali hajde dobro, vas izbor.![]()
, pa vise sanse vi imate da se ugasite prije nas nego da docekate nas kraj
![]()
al mora vam se odati priznanje sto jest jest bas se vidi da je veliki trud ulozen u ovo, jos samo da isarate one duljine ves masine i svu imovinu u vlasništvu fk Sarajevo ste uništili
![]()
![]()
- Shategabri
- Kontakt:
Pošteno, korektno, nemam šta da oduzmem.BarbareZeljin je napisao/la: ↑08 feb 2023, 13:13Druze na stranu zajebancija i ostale stvari. Meni te stvari ne smetaju. Naprotiv imaju svoju draz.Shategabri je napisao/la: ↑08 feb 2023, 12:38Haj ne zayebaji.dejavu je napisao/la: ↑08 feb 2023, 12:29
‘prosis javno’ i pomazes svom klubu dosljo jer je u teskoj situaciji. Vi ste npr bili u slicnoj situaciji pa ste se prodali ko najveca **** malo ovim malo onim, jer znate da nemate taj kapacitet da vas navijaci spasavaju 5 do 12
Pa evo vi se prodajete ko qrve cijelo vrijeme, pa vas niko neće. Još ste sa daleko boljom startnom pozicijom, imate šta ponuditi.
Da je htio neko s lovom da uleti, ne bi ti sad tu priču pričao.
Na kraju krajeva, i sami kritikujete upravu što nije sposobna naći sponzora, pa se vi organizovali u akciju da budete sponzor.
A jbg, ako vam je sva nada u naše gašenje stala u to da će nas napustiti investitori, onda![]()
Ali meni smeta papanluk koji je dobro zabrazdio medju raju.
Gotovo svi najveci rivali u bilo kome sportu,koliko god se mrzili sportski,da bi ti neko bio rival moras imati postovanje prema njemu. Inace ti nije rival,inace ti nije tvoj level.
Gledas li isto na Zelju i na recimo Olimpik,Vratnik,Vrbanjusu. Ili neke druge klubove iz Premijer lige. Svi mogu samo Zeljo ne.
A ti danas imas na obje strane manjak tog postovanja.
Kod mene respekt ne moze dobiti Dino Selimovic ili onaj Isovic. Pogotovo ne ovakvi kao ovaj 74.
Ja nisam od onih ja nakon Zelje volim Sarajevo. Ne nevolim,i vazda cu sporstki zeljeti da zijanite. Ali nikad ne bi zelio da se ugasite,ispadnete i slicno.
Duge su price ko je i sta radio u naspj historiji. Bilo svega i svacega.
Danas se sve to toliko izmjesalo,da svako svakog za nesta proziva .
Vi ste model neki nasli i to je super. Mi trazmo nesto slicno,ali nam bas ne ide.
Nemam problem ni sa pomozi ba. Ako je to nacin da spasimo klub trenutno,zato sto ga volimo.
Koliko god bilo orirno. Nedo Bog nikad nikom u bilo kom segmentu doci na pomozi ba. Pitao bi te jel ti ofirno.
Evo vi ste nasli model. Imate neke rezultate. A i tako ste imali tonu problema. I opet ste nezadovoljni. Evo sad opet dizete neke ljestvice . Placate prodajete.
Svi teze tom nekom poslovanju. Eto vi ste uspijeli pa opet niste level iznad bilo koga.
Ne kontam ja ni one sto vas prozivaju,ja nisam nikad zaboli me.
Mene zanima sportski uspijeh i sportski rivalitet sa vama.
Recimo da sam na nekom sličnom tonu razmišljanja, naravno samo iz ugla kao navijač Sarajeva.
Sportski pozdrav, komšija!
Koševo Zapad
Poslije toga su postavljene na utakmici parole za Amara i brzo nakon toga je otisao.
Na kraju sezone krenulo se sa tjeranjem skupstine, u veoma brzom roku svi podnijeli ostavke.
A kada si kod privatnika, onda se ne pitas nista, ****.
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 15 gostiju.