Premijer liga BiH - aktuelno
- Shategabri
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ne može ti ta priča biti argument dok sam tvrdiš da nisi u stanju naći sponzora 

Koševo Zapad
- Meraak1921
- Kontakt:
Koševo širok greben
dođeš pošten, odeš je.ben
1 9 4 6
Kako onda odose Dino, Sabrina, Ilievski, Kasum i ostali kad se navijaci ne pitaju nista? Slabo ti pratis desavanja izgleda, a hoces da komentarises.
Honest mistake, preleti svakome.. uglavnom, poenta je ista.. glava ti je kockasta brale moj dobri.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Mirvić ništa nije spiskao, Mirvić je investirao, na osnovu preporuke i plana koji kroji Ayla, zbog toga ju je i zaposlio. Koševo Istok nikako da skonta kako moderan nogomet funkcioniše.ElCartel11 je napisao/la: ↑08 feb 2023, 13:11Zeljkan isprosi 200k maraka, Mirvic samo u pojacanja spiska preko milijun maraka
Radnicka klasa a prose sve nivoje vlasti za sadaku.
Nismo na prodaju ali molimo Boga za nekog investitora.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
-
- Kontakt:
Kada neko nema argumenata da nekoga intelektualno nadmaši, ponizi ili šta već, onda se pribjegava ovavkim forama, tipa "šta ti znaš, vidi ti glave", "čičkovo ulje" i tako to.. Klasični malograđanski, da ne kažem seljački koncept.
Slično je kada i meni ovdje na forumu glupani traže gramatičke greške. Jer nema argumenata da mi kaže da ono što ja pišem je pogrešno i iz kojeg razloga.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Čuj nema argumenatadenimen99 je napisao/la: ↑08 feb 2023, 14:05Kada neko nema argumenata da nekoga intelektualno nadmaši, ponizi ili šta već, onda se pribjegava ovavkim forama, tipa "šta ti znaš, vidi ti glave", "čičkovo ulje" i tako to.. Klasični malograđanski, da ne kažem seljački koncept.
Slično je kada i meni ovdje na forumu glupani traže gramatičke greške. Jer nema argumenata da mi kaže da ono što ja pišem je pogrešno i iz kojeg razloga.

Pa jesi li uopšte pročitao saopštenje grupe nedavno? Tebi je očigledno najbitnije samo napisati nešto.
Evo ti argumenti, jedino ako si imao probleme u razvoju pa svaki put moraš iznova pročitati.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
-
- Kontakt:
Ma generalno ovaj bojkot je smijesan iz vise razloga, ali eto, slazem se s tim sto kazes.denimen99 je napisao/la: ↑08 feb 2023, 14:05Kada neko nema argumenata da nekoga intelektualno nadmaši, ponizi ili šta već, onda se pribjegava ovavkim forama, tipa "šta ti znaš, vidi ti glave", "čičkovo ulje" i tako to.. Klasični malograđanski, da ne kažem seljački koncept.
Greške praviš jer si kockastoglavi glupan, bez muda da se pogleda u ogledalo. I ti i tvoja braČa.denimen99 je napisao/la: ↑08 feb 2023, 14:05Kada neko nema argumenata da nekoga intelektualno nadmaši, ponizi ili šta već, onda se pribjegava ovavkim forama, tipa "šta ti znaš, vidi ti glave", "čičkovo ulje" i tako to.. Klasični malograđanski, da ne kažem seljački koncept.
Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
Čitao sam ovo i ranije, ovo je na razini djeteta iz osvnonve škole, razlozi su da ne kažem glupi, nego primitivni. Idemo redom kroz ovu besimislicu:
Ovo dalje u vezi Varešanovića je suludo i komentirati. Dakle ovaj dječiji tekst sam evo dva puta pročitao do sada i istog sam mišljenja kao i u decembru. Izlegda kao dnevnik isfrustrirane tinejđerke.
Činjenica je da se u ovome obračanju najviše sralo na poteze Mirvića, a nigdje niste tražili njegovu ostavku, što je i logično jer čovjek je glavni investitor, i to mi govori da HZ zapravo ne znaju šta hoće.
Masu puta smo vidjeli da da u engleskoj i španiji fitness treneri, ili članovi staff-a, odnosno ljudi iza kulisa, mijenjau timove i to među direktnim rivalima. Najsvježiji primjer mi je onaj Antonio Pintus koji je bio fitness coah i u Intra i u Juventusa, dva rivala veća nego dva sarajevska kluba.Miljacka je napisao/la: ↑08 feb 2023, 14:12Vaš prvi potez po dolasku je bio angažiranje Une Bejtović za oficira za odnose sa javnošću. Podsjetićemo Vas sada, kao što smo i indirektnim putem tada, da je pomenuta osoba bila član skupštine našeg najvećeg rivala, te da kao takva nema šta raditi u našem klubu
Ovdje se hvatate za jednu njenu rečenicu, bez da ste ranije analizirali njene uspjehe u drugim kompanijama kojima je rukovodila. Treba je bukvalno od običnog kioska napravila franšizu. Znam da je pojam "franšiza" još uvijek misaona imenica za vas. No ljudi poput Ajle su upravo ono što današnji nogomet itekako treba. Dakle klasični primjer seksismza, tipa "ona je žena, šta ona zna"
Ovdje se natuknuli da neke osobe su nekompetentne, a onda ste samo spomenuli jednog gospodina koji je eto kompetentan. Dakle ovaj, nazovimo argument, nema smisla nikakvog.Miljacka je napisao/la: ↑08 feb 2023, 14:12Pored dotične, u administraciji kluba i menadžmentu se nalazi plejada nekompetentnih osoba koje nemaju nikakvog dodira sa Fudbalskim klubom Sarajevo, a što je najbolje vidljivo iz činjenice da u periodu kada niste prisutni u Sarajevu, oni u rijetkim trenucima prisustvuju utakmicama kluba od kojeg bukvalno žive, a naročito onim gostujućim gdje je neophodan adekvatan predstavnik kluba. Iz ovog ćemo izostaviti gospodina Hajrudina Kapetanovića, člana Upravnog odbora, koji je nazočio svakoj utakmici, a što bi činio i da nije na pomenutoj poziciji.
Its ok... stvarno nemam riječi
Evo ga, napokon se slažem da Bake i kompanija ili ko već nema šta da radi na utakmici osim da navija, kao što to radi gospođa Kolinda.Miljacka je napisao/la: ↑08 feb 2023, 14:12Na dan odigravanja finalne utakmice Kupa BiH za sezonu 2021/22 kao goste Fudbalskog kluba Sarajevo pozvali ste predstavnike jedne političke opcije, a koji u trenutku odigravanja utakmice nisu bili na političkoj funkciji, već upravo to - predstavnici te političke opcije.
Evo izgleda da će FKS ipak igrati na pomenutom stadionu, pa da vidimo, opet će biti nezadovoljnih, jer... BosnaMiljacka je napisao/la: ↑08 feb 2023, 14:12Uslijed najavljene rekonstrukcije travnjaka na Olimpijskom stadionu Asim Ferhatović - Hase, indirektno putem direktorice kluba, tražili ste mišljenje od navijača koji stadion da se odabere kao privremena opcija dok traje rekonstrukcija. Na ponuđene opcije stadiona Grbavica i stadiona Bilino Polje, odgovor koji ste dobili je bio stadion FK Mladost Doboj Kakanj.
Ne valja Bakir, jer je eto prijatelj države, ne valja Vico, jer eto kažete da je neprijatelj.. hm.. ko valja? Koševo Istok jedino.
Ovo dalje u vezi Varešanovića je suludo i komentirati. Dakle ovaj dječiji tekst sam evo dva puta pročitao do sada i istog sam mišljenja kao i u decembru. Izlegda kao dnevnik isfrustrirane tinejđerke.
Činjenica je da se u ovome obračanju najviše sralo na poteze Mirvića, a nigdje niste tražili njegovu ostavku, što je i logično jer čovjek je glavni investitor, i to mi govori da HZ zapravo ne znaju šta hoće.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Zato su vandali i Iskra Bugojno skontali kako moderan fudbal funkcionišedenimen99 je napisao/la: ↑08 feb 2023, 13:57Mirvić ništa nije spiskao, Mirvić je investirao, na osnovu preporuke i plana koji kroji Ayla, zbog toga ju je i zaposlio. Koševo Istok nikako da skonta kako moderan nogomet funkcioniše.ElCartel11 je napisao/la: ↑08 feb 2023, 13:11Zeljkan isprosi 200k maraka, Mirvic samo u pojacanja spiska preko milijun maraka
Nismo na prodaju ali molimo Boga za nekog investitora.

Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Onda će biti da si imao probleme u razvoju s obzirom da tražiš argumente, a dobio si ih na izvoz. Pročitaj još neki put slobodno i poradi malo na gramatici kad si već naučio šta znači franšiza

PS: Nije bračo, nego braćo i nije obračanje, nego obraćanje i nije tinejđerke, nego tinejdžerke. Kako da te shvatim ozbiljno poslije ovoga, to ti je neka osnova yebi ga.

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Kakve to veze ima sa ovim što ja pišem? Opet debilan komentar, bez argumenata. Iskru je pojelo isto što jede i Želju, samo manji grad, manji klub a isti broj lopova oko njega. Nema problem da pričam i o tome, samo što nemam skim.MaroonBjelave je napisao/la: ↑08 feb 2023, 15:06Zato su vandali i Iskra Bugojno skontali kako moderan fudbal funkcionišedenimen99 je napisao/la: ↑08 feb 2023, 13:57Mirvić ništa nije spiskao, Mirvić je investirao, na osnovu preporuke i plana koji kroji Ayla, zbog toga ju je i zaposlio. Koševo Istok nikako da skonta kako moderan nogomet funkcioniše.ElCartel11 je napisao/la: ↑08 feb 2023, 13:11Zeljkan isprosi 200k maraka, Mirvic samo u pojacanja spiska preko milijun maraka
Nismo na prodaju ali molimo Boga za nekog investitora.![]()
![]()
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Ma ja, konta kako moderan fudbal funkcioniše, a nepismen.MaroonBjelave je napisao/la: ↑08 feb 2023, 15:06Zato su vandali i Iskra Bugojno skontali kako moderan fudbal funkcionišedenimen99 je napisao/la: ↑08 feb 2023, 13:57Mirvić ništa nije spiskao, Mirvić je investirao, na osnovu preporuke i plana koji kroji Ayla, zbog toga ju je i zaposlio. Koševo Istok nikako da skonta kako moderan nogomet funkcioniše.ElCartel11 je napisao/la: ↑08 feb 2023, 13:11Zeljkan isprosi 200k maraka, Mirvic samo u pojacanja spiska preko milijun maraka
Nismo na prodaju ali molimo Boga za nekog investitora.![]()
![]()

Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Skontali tako što su se ugasiliMiljacka je napisao/la: ↑08 feb 2023, 15:10Ma ja, konta kako moderan fudbal funkcioniše, a nepismen.MaroonBjelave je napisao/la: ↑08 feb 2023, 15:06Zato su vandali i Iskra Bugojno skontali kako moderan fudbal funkcioniše![]()
![]()
![]()
![]()

Aha kontam. Onda ne napušiš mi se ćune, nego kure. (spellcheck required)Miljacka je napisao/la: ↑08 feb 2023, 15:08Onda će biti da si imao probleme u razvoju s obzirom da tražiš argumente, a dobio si ih na izvoz. Pročitaj još neki put slobodno i poradi malo na gramatici kad si već naučio šta znači franšiza, na dobrom si putu. Napredovao si, mora da si se odselio iz Bugojna. Ako ti poslije ovoga treba i nacrtati šta hoće Hz, što me uopšte ne bi iznenadilo, javi i ja ću se potruditi.
PS: Nije bračo, nego braćo i nije obračanje, nego obraćanje i nije tinejđerke, nego tinejdžerke. Kako da te shvatim ozbiljno poslije ovoga, to ti je neka osnova yebi ga.![]()
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Džaba se sada vadiš, yebem li ti profesoricu bosanskog jezikadenimen99 je napisao/la: ↑08 feb 2023, 15:12Aha kontam. Onda ne napušiš mi se ćune, nego kure. (spellcheck required)Miljacka je napisao/la: ↑08 feb 2023, 15:08Onda će biti da si imao probleme u razvoju s obzirom da tražiš argumente, a dobio si ih na izvoz. Pročitaj još neki put slobodno i poradi malo na gramatici kad si već naučio šta znači franšiza, na dobrom si putu. Napredovao si, mora da si se odselio iz Bugojna. Ako ti poslije ovoga treba i nacrtati šta hoće Hz, što me uopšte ne bi iznenadilo, javi i ja ću se potruditi.
PS: Nije bračo, nego braćo i nije obračanje, nego obraćanje i nije tinejđerke, nego tinejdžerke. Kako da te shvatim ozbiljno poslije ovoga, to ti je neka osnova yebi ga.![]()

Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ima li kakav provodažija tu u Bugojnu, pa nek ti šta sredi da imaš s kim pričati.denimen99 je napisao/la: ↑08 feb 2023, 15:09Kakve to veze ima sa ovim što ja pišem? Opet debilan komentar, bez argumenata. Iskru je pojelo isto što jede i Želju, samo manji grad, manji klub a isti broj lopova oko njega. Nema problem da pričam i o tome, samo što nemam skim.MaroonBjelave je napisao/la: ↑08 feb 2023, 15:06Zato su vandali i Iskra Bugojno skontali kako moderan fudbal funkcioniše![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Antikloc, jurisicduska, riki46 i 21 gost.