Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

junioR
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la junioR » 22 feb 2011, 15:14

Virtu4l je napisao/la:Divi mu poređenja :mrgreen:
Tisu,dobar je,nasao je i sliku za sebe :D :D

Ljudi samo polahko,bitno je da se on samo ne povrijedi,a sve ce doci na svoje!! ;)

sve-na-prodaju
Kontakt:

Post Postao/la sve-na-prodaju » 22 feb 2011, 15:16

BANovici je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:U Ceskoj najbolji strijelac lige, poslije u Njemackoj, takodje, Drugi strijelac lige, zatim i prvi strijelac Bundeslige.
Vec je napravio jako dobru karijeru, ali sam siguran da ce u Engleskoj isto zabiljeziti jako dobar ucinak, te ce sigurno biti jedan od najvecih napadaca svijeta, a i sigurno najbolji igrac na balkanu(i sada vec mozda jeste).

Naprijed Edine, Bosanski dijamantu !
smije li ko u pare da ce Dzeko sljedece sezone biti prvi strijelac EPL, vidjet cete...
smijem ja da nece bit ni medju prvi 5 strijelaca

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 22 feb 2011, 15:20

BANovici je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:U Ceskoj najbolji strijelac lige, poslije u Njemackoj, takodje, Drugi strijelac lige, zatim i prvi strijelac Bundeslige.
Vec je napravio jako dobru karijeru, ali sam siguran da ce u Engleskoj isto zabiljeziti jako dobar ucinak, te ce sigurno biti jedan od najvecih napadaca svijeta, a i sigurno najbolji igrac na balkanu(i sada vec mozda jeste).

Naprijed Edine, Bosanski dijamantu !
smije li ko u pare da ce Dzeko sljedece sezone biti prvi strijelac EPL, vidjet cete...
To se ti @analni kladis sa onih 100 eura sto ti Miske nije dao.
Ebo ti svog ucitelja i ''palatalizaciju''.Kad ti recenica pocinje sa malim a zavrsava sa velikim slovom. :lol:
Inace napredujes,mora da si digao cvanciku na Dzekin gol,.Pa ga kobajagi gotivis.
Samo nemoj vise Pixija gurati tu, i njegove ''Udarnik''carape.Duse ti.Jest da su posudjene od Decembarskog.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 22 feb 2011, 15:26, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

BANovici
Kontakt:

Post Postao/la BANovici » 22 feb 2011, 15:26

Sta je to Hari bilo pa vas pustili ranije iz skole??

Ja se svaku utakmicu kladim da ce Dzeko dati gol, ima dvije godine vec...to mi je hobi...
Mrzim Real Madrid, dabogda se ugasili ko Yugo kad naleti na baru....

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 22 feb 2011, 15:30

samson je napisao/la:Kakkav Abramovic i revolucija!! On je samo nastavio raditi ono sto je sa Bossmanovim pravilom zapocelo, naravno, sa mnogo vise paraaa na tanjiru...
dje nadje bossmana... pa vecina forumasa nije ni u skolu isla kad je bossman revolucionir'o fudbal ;).. sve ovo je samo posljedica toga.... a ima tu i jedna druga stvar... inflacija... 10 mio $ u 1991.g. vrijedi kao danasnjih 35-40 mio $... za prosineckog npr. je real 1991..g platio 15 mio $ iliti 50-60 mio 'danasnjih' dollara (36-43 mio €).. kolicina novca jeste veca, ali vrijednost nije toliko porasla kako se u prvi mah cini...

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 22 feb 2011, 15:31

Hajd' ti to objasni ovom filozofu...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 22 feb 2011, 15:41

amho je napisao/la:
samson je napisao/la:Kakkav Abramovic i revolucija!! On je samo nastavio raditi ono sto je sa Bossmanovim pravilom zapocelo, naravno, sa mnogo vise paraaa na tanjiru...
dje nadje bossmana... pa vecina forumasa nije ni u skolu isla kad je bossman revolucionir'o fudbal ;).. sve ovo je samo posljedica toga.... a ima tu i jedna druga stvar... inflacija... 10 mio $ u 1991.g. vrijedi kao danasnjih 35-40 mio $... za prosineckog npr. je real 1991..g platio 15 mio $ iliti 50-60 mio 'danasnjih' dollara (36-43 mio €).. kolicina novca jeste veca, ali vrijednost nije toliko porasla kako se u prvi mah cini...

A, stas.. Nisam ja kriv, da pojedini ovdje gledaju stvari povrsno, i od 2003. godine. Odnosno, od dolaska Čelskog u Englesku...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 22 feb 2011, 15:46

@analni ili @BANovici isti klinac,ti si ili nenormalan ili ti noge kandisu.Ti izgleda jos u prvom razredu osnovne skole sa 15 godina.
Naravno da ti je hobi kladzenje,.Evo da se kladimo da ti ni taj nick nece dugo trajati. :mrgreen:
Znaci Dzeko osvaja titulu najboljeg strelca EPL iduce godine,kolika je kvota @analni.
Sto se tice ove diskusije u vezi cijene igraca,kao i samog Dzeke.Kako neko navede, inflacija je taj uzrocnik vece sume u danasnje doba.
Cifra vrijednosti ulozenog je u biti tu i tamo.Za dobrog igraca se uvijek izdavala dobra lova.Sta je tu nejasno.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 22 feb 2011, 17:46

@ harishp

nista nije nejasno, nego ne mora znaciti ako je neko placen vise od drugog, da je automatski i bolji (u Dzekinom slucaju na prostorima ex Yu) , sto mnogi ovde pokusavaju da provuku kao neku cinjenicu i tvrdnju... ;)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 22 feb 2011, 17:47

Sir Matt, BANovici nije vise uopste bitno jeste li u pravu ili niste. Bitno je da ste dosadni i da nas ometate u komentarisanju najboljeg i najskupljeg igraca sa ovih prostora. Haj sto je najbolji i najskuplji, nego je i nas!
Vjerujte, ja sam igrao u onoj bivsoj YU ligi, malo jer me omela povreda.
Svega sam vidio, al igraca koji se moze prilagoditi ekipi kao Edin, nisam nikada.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 22 feb 2011, 17:52

Probisvjet je napisao/la:Sir Matt, BANovici nije vise uopste bitno jeste li u pravu ili niste. Bitno je da ste dosadni i da nas ometate u komentarisanju najboljeg i najskupljeg igraca sa ovih prostora. Haj sto je najbolji i najskuplji, nego je i nas!
Svega sam vidio, al igraca koji se moze prilagoditi ekipi kao Edin, nisam nikada.
Pa koliko imas godina ;) a upustas se u neke bezvezne rasprave.ccccc
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 22 feb 2011, 17:53

Probisvjet,

ko mu je dodijelio tu 'titulu' najboljeg sa ovih prostora?! :)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 22 feb 2011, 17:54

Ma sta se Edin ima prilagodjavati ekipi, neka se oni njemu prilagode, jer on igra dobro samo su ostali sebicni :lol:
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 22 feb 2011, 17:55

Probisvjet je napisao/la:Sir Matt, BANovici nije vise uopste bitno jeste li u pravu ili niste. Bitno je da ste dosadni i da nas ometate u komentarisanju najboljeg i najskupljeg igraca sa ovih prostora. Haj sto je najbolji i najskuplji, nego je i nas!
Dzaba je ''strucnjacima'' govoriti. Oni su vec igrali u Engleskoj Premier ligi, zabijali golove i osvojili zlatnu loptu, pa znaju bolje od nas u kakvoj je situaciji Dzeko :lol:
@Sir Matt i ostali, manite se ove teme, jer vidim bas nesto ne volite Dzeku (neznam iz kojih razloga, niti me ne interesuje), zato sto je na putu da bude najbolji igrac BiH i Balkana svih vremena ;)

samovasposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samovasposmatram » 22 feb 2011, 17:57

nemoj se nac uvrijedjen ali brate mili kako mozes rec da nisi vidio igraca koji se moze prilagodit ekipi kao edin,,..
eno van der vaart lik doso u tottenham i odma poceo cuda pravit, cristiano ronaldo u realu odma poceo cuda pravit,..znaci ljudi su se odma prilagodili novoj ligi, novom sistemu, novom jeziku, mentalitetu, novim kolegama itd itd da ne nabrajam sad.
dzeko je nas dijamant, sa ovih prostora je trenutno jedan od najboljih to sve stoji al ima i drugih koji su se i bolje i brze uklopili za neki kratak period nego dzeko.
WHUFC

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 22 feb 2011, 18:38

Zaboravljaš važnu stvar, oba igrača su prošla pripreme sa svojim klubovima. C. Ronaldo je bio daleko od idealnog kad je tek došao na Otok. Džeko uopće nije trenirao oko 20 dana pred svoj debi na Otoku, a 40 dana nije odigrao utakmice, uopće. Ljudi ba, ne zajebajite...
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 22 feb 2011, 19:31

Meni je bolji od Maradone i Zidanea zajedno.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 22 feb 2011, 19:58

Ne razumijem neke ljude stvarno.

Tko si ti da sporiš kvalitetu Džeke, Modrića ili Vidića?
Vidić kapetan Manchestera kraj živog Ferdinanda, Giggsa i ostalih, igra perfektno i netko se nađe istog ismijavati. Žalosno. Ili Modrića kojeg svi hvale.. glavni igrač 10. reprezentacije svijeta, čitam forume stvarnih Unitedovih navijača.. svi ga žele u Unitedu.. Harry ga neda ispod 50mil...
Ili Džeko.. čovjek prekucao Bundesligu.. pomalo se navikava na Premiership koja je barem duplo fizički teža liga od Bundeslige.. i onda neki nađu sebi pravo nakon 2 utakmice istog nazivati "kloc", "panj" i sl.

Dajte ljudi gledajte igračke kvalitete, a ne neke nebitne stvari.. ;)

Možda će se neki posramiti, ali sto puta mi je draže gledati jednog Edina Džeku u Cityu nego Adebayora, ili Kolarova ili Žigića..
Zadnja izmjena: jacky09, dana/u 22 feb 2011, 20:00, ukupno mijenjano 1 put.
...što je više lome to je volim jače...

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 22 feb 2011, 19:59

jacky09 je napisao/la: A Pjanića usporediti sa Modrićem. :lol:
Pjanic je za njeg izmislio fudbal. Nego Pjanke izbaci Real i ode u polufinale lige sampiona prosle godine,kad ce Modric :mrgreen:
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 22 feb 2011, 20:03

Fazon je sto su to tri razlicita svijeta u vezi pozicija.I bilo kakva dalja usporedba nema smisla.
A Oljic je komedija ili trkaca kokos.Cudi me da jos neko i Banderasa Zigu nije ubacio. :lol:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Iceplayer, zikerrz21 i 42 gosta.