AS Roma

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

EdinTM87
Kontakt:

Re: AS Roma

Post Postao/la EdinTM87 » 21 feb 2011, 15:40

Recite mi da cemo zabit 3 gola u Ukrajini !
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 21 feb 2011, 15:43

Ovo moze biti neki pozitivni šok
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Evil Genius
Kontakt:

Post Postao/la Evil Genius » 21 feb 2011, 16:41

EdinTM87 je napisao/la:Recite mi da cemo zabit 3 gola u Ukrajini !
reci ti nama, ti pogadjas rezultate :D

sto se tice montelle, u njegove igracke kvalitete smo svi upoznati - 102 gola iz 251 nastupa (po nekim stranicama cifra ide i do 118), scudetto i jos pokoji trofej, 4 gola u onom nezaboravnom derbiju, legenda kluba o kojoj samo najbolje mogu pisati i jedan od mojih licnih heroja zajedno sa batistutom i tottijem. kao trener poprilicno mi je nepoznat tj sve sto sam uspio nac je da je prosle sezone sa U-15 ekipom posljednji dan izgubio scudetto (i to od lazia ako me sjecanje dobro sluzi) i da je ove sezone jos neporazen - ima 21 pobjedu iz isto toliko utakmica, preferira tecnu igru sa 3 napadaca te formacije 4-3-3 ili 4-2-1-3. eh sad, mladi su jedno a ove mudonje drugo tako da ce bit tesko ocekivat odma neki rezultat al' vjerujem da ce bit bolji od ranieria makar u tom estetskom smislu igre.
uglavnom, nek mu je sretno i nadam se da ce nas uvest u neke bolje dane

slika
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 21 feb 2011, 17:31

Jest vas sunce ogrijalo :D :D :D
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 21 feb 2011, 18:11

Ovo moze da bude mac sa dve ostrice,mozda ce ovo da donese neki pozitivan sok,ali isto tako Montella nema trenersko iskustva,koliko znam samo je bio trener mladog tima Rome,ali to nije ni izbliza isto.
Bice zanimljivo i da se vidi kako ce se snaci u ovoj ulozi jer on je sa nekim igracima duze igrao,sada mi na pamet padaju Totti,Tadei,Brighi,Perotta...
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 21 feb 2011, 18:38

Evil Genius je napisao/la:
EdinTM87 je napisao/la:Recite mi da cemo zabit 3 gola u Ukrajini !
reci ti nama, ti pogadjas rezultate :D
Stavljam dvije prognoze...

U groznoj igri u hladnoj Ukrajini... Sahtor - Roma 1:0

U exstra igri u malo toplijoj Ukrajini gdje Sahtar nece biti na nivou 2:3 i na penale ispadamo :lol:

Valja se navici na Montelu, male su nam sanse :evil:
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 21 feb 2011, 18:40

teško da će Montella imati autoriteta pored jednog Tottija ili Perotte s kojima je bio drug i igrao zajedno 100 godina...
da vidimo i ovo, pravo će biti zanimljivo
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 21 feb 2011, 18:43

citam i ne vjerujem, Montela??? valjda cete bolje proci nego mi sa Cirom Ferrarom, slicni eksperimenti, jest da je kod vas sigurno "on temporary basis" :mrgreen:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

forzaaaaromaaa
Kontakt:

Post Postao/la forzaaaaromaaa » 21 feb 2011, 18:52

a gle.ne mozemo ocekivat puno od njega jer nema iskustva,s druge strane gleda romu godinama,mozda je skuzia greske ranierija,nije to momcad pa da treba dovest igraca da bi mi pobjedivali,samo ih treba znat postavit kako bog zapovida,opet druga stvar je to da ranierija pola momcadi nije volilo,pola je..sve je to bia razlog gubljenja utakmica,..nista mozemo mu zahvalit jer je preuzea do lita,i ako izgubimo sve utakmice,ne zamiriti mu jer mu je to prvi put..

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 21 feb 2011, 19:45

Jbt kako vrijeme leti,do jucer je "letio" terenom a danas vec u ulozi sefa :o

pazzoetoogol
Kontakt:

Post Postao/la pazzoetoogol » 21 feb 2011, 19:45

aj, cuj Montella trener, pa ja mislio taj lik jos igra profi fudbal :lol:
non siamo mai stati in B ! FORZA INTER

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 21 feb 2011, 21:47

Sad gledao pregled na areni i nisam neki teoreticar namjestanja i slicno, al brate sva cetiri gola genove :roll: :roll: Pa majke mi ja ne znam kako neka ozbiljan odbrana ono moze dopustiti, a da nije namjerno :roll: Pa likovi im se jednostavno ushetaju u 16 metara i u gol, isto ono kad na terminima svi stanu zadnjih 15min pa krene zezancija :roll: :roll:
nema potpisa

forzaaaaromaaa
Kontakt:

Post Postao/la forzaaaaromaaa » 21 feb 2011, 22:30

http://www.--- SPAM ---/sport/clanak/mexes- ... 38598.aspx

:o :o ...jos samo to fali..nas phillipe ide ca

Evil Genius
Kontakt:

Post Postao/la Evil Genius » 22 feb 2011, 06:50

@forza - ne mogu otvorit taj link, o cemu se radi ?
ja sam prelistao sve stranice vezane za romu i nema nista o philuovom odlasku.

edit: evo nasao sam, index je naveo francuski l'equipe kao izvor ciju sam stranicu odma posjetio i trazio tu vijest. bila je objavljena 20og februara al' su je maknuli sa stranice i nemogucu je otvorit sto mi daje za pravo da vjerujem da je obicna izmisljotina sto su i oni sami shvatili 8-)

sto se tice namjestanja, to bi objasnilo dosta toga jer se odbrana (osim riisea) ponasala poprilicno nonsalantno al' nekako mi je u to tesko povjerovat.
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 22 feb 2011, 09:35

scudetto je napisao/la:Jbt kako vrijeme leti,do jucer je "letio" terenom a danas vec u ulozi sefa :o
Slično sam i ja pomislio, Montella trener , Ronaldo se oprostio, idu godine.

Sretno bilo "aviončiću", bez jake Rome nije ni Seria A jaka.

vecchie maniere
Kontakt:

Post Postao/la vecchie maniere » 22 feb 2011, 14:46

JuveSissoko je napisao/la:citam i ne vjerujem, Montela??? valjda cete bolje proci nego mi sa Cirom Ferrarom, slicni eksperimenti, jest da je kod vas sigurno "on temporary basis" :mrgreen:

Na kraju krajeva kad skontamo da i Leonardo nije imao ikakvo iskustvo (cak ni sa mladim) pa mu dali prvo Milanovu pa onda Interovi klupu, i sad ko fol on ti je neki dobar trener, zasto nebi mogao postati i Montella.... A slicno se nesto desilo i Manciniju.... Fiorentina, Inter; Mcity, a iza ledja nikakvo iskustvo (kao trener). Po meni je vazna jacina ekipe.... Jer i moja svekrva bi osvojila italijansku titulu s ekipama (intera) koje su imali Mancini i Murinjo....

DAJE VINCE' DAJE ROMA
FORTIS CADERE CEDERE NON POTEST
NO ALLA TESSERA DEL TIFOSO

forzaaaaromaaa
Kontakt:

Post Postao/la forzaaaaromaaa » 22 feb 2011, 17:51

Mexes najavio ovoljetni transfer u MilanKLJUČNI PODACI
■Ugovor mu traje do lipnja ove godine
■Mexes je najavio da sigurno postaje igrač Milana od iduće sezone
Piše: Totalsport
petak, 18.2.2011 22:04 Share144 Tekst

Foto: AFP

TIJEKOM siječanjskog prijelaznog roka mnogo se pričalo o mogućem odlasku 28-godišnjeg francuskog nogometaša Philippea Mexesa iz Rome u Milan.

No, obrambeni igrač je ostao u Rimu, a aktualni ugovor mu traje do lipnja ove godine. S obzirom da je i tijekom siječnja Mexes odbijao pričati o produljenju ugovora s Romom, čudi što ga Rimljani nisu tada pustili, jer će na ljeto biti slobodan igrač i može napustiti sadašnje okruženje uz mnogo manju cifru, nego što bi bio slučaj da je otišao u siječnju.

Francuski L'Equipe, pak, navodi da je Mexes potvrdio interes Milana, ali ne samo to. Najavio je da sigurno postaje igrač Milana od iduće sezone. Francuz je inače na glasu kao prgav i kontroverzan nogometaš, zbog čega su mu žuti i crveni kartoni "svakodnevica". Milanova je želja ojačati i pomladiti obranu, a Mexesova "osvajanje trofeja i jačanje statusa u francuskoj reprezentaciji", što je sve po njegovom viđenju realnije kroz utakmice u dresu Milana.

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 23 feb 2011, 02:27

Danas Montelu ocekuje prvi-debitanski izazov kao trenera,ponovljeni mec sa Bolognom...mec se igra od 18h:30min...!!!
SRETNO I DA DEBITUJES SA POBJEDOM
slika slika slika

Adriano opet po obicaju kasni...nije se vratio iz Brazila(trebo je u ponedeljak),kazu u cetvrat ce doci...boli ga qrac,ima 5mil. godisnje i moze se zajebavati...!!!

Evil Genius
Kontakt:

Post Postao/la Evil Genius » 23 feb 2011, 08:46

vjerujem da montella nece propustit ovako dobru priliku jer ipak ziceri su ono sto je najbolje radio kroz sve ove godine 8-)

Roma (4-2-3-1): Doni; Cassetti, Mexes, N.Burdisso, Riise; De Rossi, Simplicio; Taddei, Totti, Menez ; Borriello. A disposizione: Bertagnoli, Juan, Rosi, Pizarro, Greco, Brighi, Vucinic. Allenatore: Montella

par promjena u odnosu na ranierija su primjecene na prvim treninzima. doni se vraca kao prvi golman umjesto JSBa, formacija se vraca na onu spalletijevsku s tim da konacno totti pada dole na trequartistu iza boriella a menez i taddei idu na krila. kako je sam montella rekao, njegov prvi izbor u veznom redu su ddr i pizarro al' s obzirom na povredu pize, simplicio ce igrat jer je i doveden kao zamjena za cileanca. u odbrani je juan siguran kao starter al' kako se jos uvijek nije oporavio mexes-burdisso ce igrat protiv bologne.

VINCENZO NESSUNO MAI COME TE

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.