Ma i avram je izgubio 5 lopti na svojoj polovini. Bice ovo gutavo, evropa puna saka bradeAhmoveliki je napisao/la: ↑08 feb 2023, 16:12Dosta mi je ovih 35 min...
Balta panj samo takav, crnci fudbalski neskolovani, totalno neinteligentni, a jos placeni![]()
Avram nije los!
Ziljkic pravi igrac!
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
I za treciLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑08 feb 2023, 16:10
vala brate za sve je kriv.. kad ga vidim kako izgleda, hoda, djeluje, siri tu kurcoboljsku atmosferu na citav kolektiv. Da Bog da nikad ne zaigrao za FK Sarajevo
Iznosenje lopte, nula, katastrofa
Otvaranje katasttrofa
Bekovi kataastrofa
Postavka veznih uzas, dal ne igra nista, avram zavaljen zarad sina a balta... Ono
Napad ne znam sta komentarisati kad loopta do njih slabo da dođe. Jasno ovo dijete na golu samo ću to reći...
Vidim@kenoHz da pametujes malo, ocito veze nemas s fudbalom, kada imas veznog manje nego protivnik ovo ti se desi.... Oovo nije problem individualne iggre vec kolektiva koji izgleda razbacano jer umjesto veznog imas Dala kiji ne igra NISTA
Otvaranje katasttrofa
Bekovi kataastrofa
Postavka veznih uzas, dal ne igra nista, avram zavaljen zarad sina a balta... Ono
Napad ne znam sta komentarisati kad loopta do njih slabo da dođe. Jasno ovo dijete na golu samo ću to reći...
Vidim@kenoHz da pametujes malo, ocito veze nemas s fudbalom, kada imas veznog manje nego protivnik ovo ti se desi.... Oovo nije problem individualne iggre vec kolektiva koji izgleda razbacano jer umjesto veznog imas Dala kiji ne igra NISTA
Zadnja izmjena: Pantelija, dana/u 08 feb 2023, 16:15, ukupno mijenjano 1 put.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- napoleon72
- Kontakt:
Renan qrac od ovce do sad, ne govorim samo za ovu tekmu. Pogledajte highlightse svake tekme do sad, ne ucestvuje u pressingu, hoda na 40m od gola dok krila i mladunce izlaze gore.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
-
- Kontakt:
A jesu stisli ne daju disati 

Koji strucnjak se sjetio da organizuje ovu utakmicu, bravo majstore bas je od velike koristi
I hoce zbog ovog balte cirjaka na posudbu....lik amater pravi
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
reci rodjaku ili ko god da je, da je ko ****... bezlicni bezvoljni... hoda reko bi covjek franceso totti licno.. nego mu reci da moze nekom i dodatikenoHZ je napisao/la: ↑08 feb 2023, 16:14I za treciLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑08 feb 2023, 16:10
vala brate za sve je kriv.. kad ga vidim kako izgleda, hoda, djeluje, siri tu kurcoboljsku atmosferu na citav kolektiv. Da Bog da nikad ne zaigrao za FK Sarajevo
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
- Shategabri
- Kontakt:
E buraz, u litvanskoj ligi je to bilo dovoljno.napoleon72 je napisao/la: ↑08 feb 2023, 16:15Renan qrac od ovce do sad, ne govorim samo za ovu tekmu. Pogledajte highlightse svake tekme do sad, ne ucestvuje u pressingu, hoda na 40m od gola dok krila i mladunce izlaze gore.
Vidjećemo, možda se čuva za takmičarske utakmice.
Koševo Zapad
-
- Kontakt:
Kakva je ovo formacija sa Baltom,Avramoskim,Keymerijahom,Ziljkicem i ovim mladucentom? Sta ocekujete sa Salcinom na beku i sa jednim def veznim protiv Sahtjora?
Al je balta tu na trenerovo insistiranje

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Igraju protiv sahtara a ne protiv slobode. Sta si mogo zakljuciti iz ovog bgt. 11 izgubljenih igraca na terenu.Ahmoveliki je napisao/la: ↑08 feb 2023, 16:12Dosta mi je ovih 35 min...
Balta panj samo takav, crnci fudbalski neskolovani, totalno neinteligentni, a jos placeni![]()
Avram nije los!
Ziljkic pravi igrac!
Ali zato smo u napadu jakimosarajvosa83 je napisao/la: ↑08 feb 2023, 16:16Kakva je ovo formacija sa Baltom,Avramoskim,Keymerijahom,Ziljkicem i ovim mladucentom? Sta ocekujete sa Salcinom na beku i sa jednim def veznim protiv Sahtjora?

- Shategabri
- Kontakt:
Koja je glupost u ovo uvaljivat milione maraka, zao mi je mirvica majke mi... bacanje para placat salcinu, dalu i balti stotine hiljada godisnje, bolje bi mu bilo da je ovim zrtvama zemljotresa uplatio, bar bi se osevapio
-
- Kontakt:
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
mosarajvosa83 je napisao/la: ↑08 feb 2023, 16:16Kakva je ovo formacija sa Baltom,Avramoskim,Keymerijahom,Ziljkicem i ovim mladucentom? Sta ocekujete sa Salcinom na beku i sa jednim def veznim protiv Sahtjora?
meni je vec muka, prijateljska i sve je.. pripremne, vec ne moze pod kozu.
Sad je mladunce i zadnji vezni, da kako moze sahinovica zamijeniti..
- 1 9 4 6 -
Ne shvatas ti vizionara i strucnjaka M.V.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑08 feb 2023, 16:16Kakva je ovo formacija sa Baltom,Avramoskim,Keymerijahom,Ziljkicem i ovim mladucentom? Sta ocekujete sa Salcinom na beku i sa jednim def veznim protiv Sahtjora?
- FKS -
Trenutno korisnika/ca: AuroraBorealis, Jadnimi, PeppermintSA, Proximic, riki46, Tarapi, Tatamata1946 i 113 gostiju.