Ali ja priznajem da mi pravopis nije jača strana.. pogotov kada brzo tipka, možda zato što ne marim dovoljno za to, možda što većinu poslovnog života kucam na engleskom, haj mu znaj.Miljacka je napisao/la: ↑08 feb 2023, 15:15Džaba se sada vadiš, yebem li ti profesoricu bosanskog jezikadenimen99 je napisao/la: ↑08 feb 2023, 15:12Aha kontam. Onda ne napušiš mi se ćune, nego kure. (spellcheck required)Miljacka je napisao/la: ↑08 feb 2023, 15:08
Onda će biti da si imao probleme u razvoju s obzirom da tražiš argumente, a dobio si ih na izvoz. Pročitaj još neki put slobodno i poradi malo na gramatici kad si već naučio šta znači franšiza, na dobrom si putu. Napredovao si, mora da si se odselio iz Bugojna. Ako ti poslije ovoga treba i nacrtati šta hoće Hz, što me uopšte ne bi iznenadilo, javi i ja ću se potruditi.
PS: Nije bračo, nego braćo i nije obračanje, nego obraćanje i nije tinejđerke, nego tinejdžerke. Kako da te shvatim ozbiljno poslije ovoga, to ti je neka osnova yebi ga.![]()
![]()
Ne umanjuje činjenicu da isfrustrirane tinejdžerke ne znaju šta žele. To je opće poznata činjenica. Taj vaš tekst, gdje ste u 20 nekih rečenica ukazali Mirviću šta radi pogrešno a nijednom niste tražili da odstupi je neviđen čin licemjerstva. Klasika Bosna, daj pare i ****