NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Čelik Zenica
Jel ono win-win situacija za nas? 

Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
Evo ga, kantonalni sud uvazio zalbu i ponistio prvobitnu odluku i vratio na opstinski sud! 

-
- Kontakt:
Ali kakvu mu čeličnu upravu imamo, upravu koja po svaku cijenu ne odustaje od onog što je Čelikovo i što mu pripada
Idemo dalje još jače, a naš prvi navijački i zenički zadatak za ovu poslusezonu je da prekucamo s posjetom protiv Radnika !

Idemo dalje još jače, a naš prvi navijački i zenički zadatak za ovu poslusezonu je da prekucamo s posjetom protiv Radnika !
Kantonalni sud usvojio žalbu NK Čelik Zenica!
Ovim putem obavještavamo javnost i navijače da je na klupsku adresu stiglo rješenje Kantonalnog suda Zeničko-dobojskog kantona.
U rješenju se navodi da je žalba od strane Advokatskog društva “Hadžimahmutović, Begagić i Partneri” osnovana te je sud naložio ukidanje prvostepene odluke te predmet se upućuje prvostepenom sudu na ponovno odlučivanje.
Općinski sud se obavezuje zakazati novu glavnu raspravu gdje će cijeniti provedene dokaze i utvrđene činjenice te konačno donijeti pravilnu i zakonitu odluku dajući za isto jasno obrazloženje.
Ovim putem obavještavamo javnost i navijače da je na klupsku adresu stiglo rješenje Kantonalnog suda Zeničko-dobojskog kantona.
U rješenju se navodi da je žalba od strane Advokatskog društva “Hadžimahmutović, Begagić i Partneri” osnovana te je sud naložio ukidanje prvostepene odluke te predmet se upućuje prvostepenom sudu na ponovno odlučivanje.
Općinski sud se obavezuje zakazati novu glavnu raspravu gdje će cijeniti provedene dokaze i utvrđene činjenice te konačno donijeti pravilnu i zakonitu odluku dajući za isto jasno obrazloženje.
Odlicna vijest ovo u vezi zalbe !!!!! Tako se stite interesi kluba !!!
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
Vidjet ćemo

Život nema smisla ako teče bez tebe, mi smo ponos Zenice, Čelik ti si nama sve!
-
- Kontakt:
Sta mislite zašto su sada obecane pare za Celik bas u vrijeme kada sud donosi odluku?
Znao je to ovaj degenerik iz Vakufa
Znao je to ovaj degenerik iz Vakufa
Utakmica protiv Radnika pomjerena za nedjelju u 16:00h
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
- Marsal
- Kontakt:
Ja u nedjelju od 15h radim...
Jbg, ne može svakom valjat.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Termin za tekmu je samo termin! Ko može i hoče doči če,ko ne može ne može! Vi koji radite a ne možete na tekmu kupite po 2 zapada i laganica na posao,jednostavno! Pomozite klubu kad ste več spriječeni da prisustvujete! Pare dok ne legnu na račun klubu ja ne vjerujem stahoru fudi ništa! Poginuti,izginuti,krv pišati na terenu samo da se Radnik prodje,jer uči medju 8 BIH ekipa bi bila velika i nagrada i poticaj kako za naše igrače tako i za naše navijače!
::::SAMO ČELIK::::
-
- Kontakt:
Dok pare ne budu na racunu ne vjerujem, a termin je vjerovatno pomjren radi tv prenosa
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
Re: NK Čelik Zenica - Članstvo
600 članova!
zamorano je napisao/la: ↑08 feb 2023, 15:57Termin za tekmu je samo termin! Ko može i hoče doči če,ko ne može ne može! Vi koji radite a ne možete na tekmu kupite po 2 zapada i laganica na posao,jednostavno! Pomozite klubu kad ste več spriječeni da prisustvujete! Pare dok ne legnu na račun klubu ja ne vjerujem stahoru fudi ništa! Poginuti,izginuti,krv pišati na terenu samo da se Radnik prodje,jer uči medju 8 BIH ekipa bi bila velika i nagrada i poticaj kako za naše igrače tako i za naše navijače!
Karte se uvijek kupuju,radio ili ne!Treba klubu pomoci,animirati narod da se uclani...Preko 1000 ove godine mora biti!A i svako ko je u mogucnosti bi mogao da uclani nekog penzionera ili dijete koje nije u mogucnosti da se uclani
Prolazimo Radnik, nou sikiriki 

Sta sad za ovu tuzbu, vraca se ponovo na sudjenje u opstinski sud? I sad ce kao presudit u nasu korist, a ako ne presudi vracamo ga opet na "po treci"?
Mada ja laicki kontam, mozda kantonalni sud nece direktno da pobije odluku nizeg suda odnosno opstinskog, vec ovako vraca postupak i time indirektno sugerise da u ponovljenom sudjenu promjeni odluku. Moje laicko misljenje.
Mada ja laicki kontam, mozda kantonalni sud nece direktno da pobije odluku nizeg suda odnosno opstinskog, vec ovako vraca postupak i time indirektno sugerise da u ponovljenom sudjenu promjeni odluku. Moje laicko misljenje.
-
- Kontakt:
Auu, već 600 članova
Idemo dalje

Idemo dalje

::::SAMO ČELIK::::
-
- Kontakt:
Nakon Graza realno je da imamo 750 clanova
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.