FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Dva gola iz dvije individualne greške i treći posljedica psihičkog pada nakon 2:0. Do gola smo igrali i više nego solidno i onda onaj gol sa 20-25 metara. Da nije ušla igrali bi mi još koji minut dobro.
Valjda što je protivnik ozbiljniji, igramo puno bolji fudbal nego protiv Minaja neki dan.
Na lijevom beku nemamo nekog sretnog rješenja. Po meni od vidjenih igrača najbolje da Salčin tu igra.
Ova ekipa u ovakvih 11 igra drugi put. Šahinović, Dal, Avramovski, Salčin su jedini koji su tu duže od par mjeseci a ni oni nemaju godine staža u FK Sarajevo iza sebe.
Valjda što je protivnik ozbiljniji, igramo puno bolji fudbal nego protiv Minaja neki dan.
Na lijevom beku nemamo nekog sretnog rješenja. Po meni od vidjenih igrača najbolje da Salčin tu igra.
Ova ekipa u ovakvih 11 igra drugi put. Šahinović, Dal, Avramovski, Salčin su jedini koji su tu duže od par mjeseci a ni oni nemaju godine staža u FK Sarajevo iza sebe.
Tri komada za 45 minuta,pa dobro nema veze..ali ima veze što vidiš kako to loše izgleda,što su igrači teški amateri,što Dal neda lopte ni ćaći svome,što treći gol golman treba žmireći da skida..pa frajer mu šuta iskosa iz Gornje Tramošnje..i ona upade,...Šahtjor sa druge strane..pa da su se poredali na 16 ,metara i samo izbijali ne bi to izgledalo baš ovako očajno...
Treca pripremna sa Dalom u prvih 11,Famos i ove dvije u Antaliji sva tri poluvremena dok je igro nismo dali gola,svaki put kad je izašao dali smo gol,pa jarane ako ti protiv Famosa nisi prevaga sta kontaš protiv ovih,i kazu eto sta Sahtar je ovo jes ovo Sahtar al bio je i Famos pa isti k.urac
Definitivno sredina nam je najlosiji dio ekipe imamo 7 krila i 1 i po veznog igraca to sam i govorio da je sa te tacke prelazni lose uradjen jel nema ravnoteze,neke pozicije smo napucali puta 5 neke nismo nikako,s tim sto smo je jos unazadili dolaskom ovog Balte. Nemaš kreacije za Bracinog turnira kad oni igraju skupa.
Definitivno sredina nam je najlosiji dio ekipe imamo 7 krila i 1 i po veznog igraca to sam i govorio da je sa te tacke prelazni lose uradjen jel nema ravnoteze,neke pozicije smo napucali puta 5 neke nismo nikako,s tim sto smo je jos unazadili dolaskom ovog Balte. Nemaš kreacije za Bracinog turnira kad oni igraju skupa.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Koja li je sad licnost u tebi brate, ti se bas lomis da skontas sta si.. Malo vako malo nako.. Ebeno je to..
Na prijateljskoj utakmici skontas da trebas bojkotovati, jako zanimljiv intelekt! Ko te pitao za Varesanovice uopste.. Tbjrb
Ne piši dok si na času. Ružice te profesor.
Salcin na lijevom beku, zašto? Stvarno ne kontam šta ovaj strucnjak pokušava. Dal standardno najgori na terenu i zbog njega Avramovski igra na poziciji na kojoj ne treba igrati.
A sto ne mogu preseravanja u pm …..
Od ovih 11 danas bar 4 igraca nece bit u prih 11 protiv B veleza.
Drugo imali smo 2-3 dobre prilike ist toliko koliko je imao i sahtor..
Ako neko misli da prvi go koji je sahtor dao da mi u pl bh imamo igrace koji onakve golove daje onda razumijem. Drugi ho individualna greska treci hajjmo reci da je bila neka akcija..
Dal nista losi nije od renea salcina vrsajevica sehinovica balte cak je bolji od njih svi..
Sansu u 45 min sto je niger fulijo niko ne komentarise… a upravo los spic u prvom djelu nas je kosto bar 5 bodova
Od ovih 11 danas bar 4 igraca nece bit u prih 11 protiv B veleza.
Drugo imali smo 2-3 dobre prilike ist toliko koliko je imao i sahtor..
Ako neko misli da prvi go koji je sahtor dao da mi u pl bh imamo igrace koji onakve golove daje onda razumijem. Drugi ho individualna greska treci hajjmo reci da je bila neka akcija..
Dal nista losi nije od renea salcina vrsajevica sehinovica balte cak je bolji od njih svi..
Sansu u 45 min sto je niger fulijo niko ne komentarise… a upravo los spic u prvom djelu nas je kosto bar 5 bodova
Dovedes baltu stranca a ikica otjeras
Nisu džaba pisali za njega onako navijaci

Nisu džaba pisali za njega onako navijaci
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Izbaci Baltu i Dala, Avrama na 10 i to je druga ekipa. Salcin se jos i bori..
Ako je neko mislio da cemo bito u 5 deka sa Sahtarom jbg onda nek prati Bayern.
Ako je neko mislio da cemo bito u 5 deka sa Sahtarom jbg onda nek prati Bayern.
-
- Kontakt:
Kako podržati ovu priču izgrađenu na nepotizmu i nepravednim forsiranjima?
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
Nama pod hitno treba neko da trci na sredini! Koji ce nam qrac jos dizelasa ko vrancic na sredini kad smo prodali jedinog momka koji je ganjao loptu - djokana. I s njim su nas ekipe gazile na sredini, a kamoli sad s dalom, baltom i avramom na sredini. Zrinjski ce nas rasturit na sredini terena, a i zeljo standardno kad ih ona seljacina nahajca pred tekmu. Nek nam je bog na pomoci, ako izgubimo prve dvije nastat ce rasulo
- NisamInSajder
- Kontakt:
Pa.nema veze ko je protivnik kad.ti praviš loše odluke kojem igraču dodaješ, kad se mora Avramovski spuštat u naš 16m da bar neko pruži pas prema naprijed. Nema veze ko je protivnik kad ne dodaš čist pas ili bježiš od.presinga u svoj gol. Ili kad gledaš i stojiš na centru kako se štoperi i zadnje vezni dodaju sa.našim golmanom ili daju loptu protivniku. Znači to su osnove fudbala, nije bitno dal protivnik bila Barcelona iz doba Pepa, Real sa 3 vezane CL ili Čelik Kemala Hafizovića. A ovaj Shakhtar je ravan Celticu, a i ne igraju ljudi ni na 50%.
A o stručnom štabu dovoljno je da su nakon 15 minuta svi crkli, a taktički da nemamo ideje kako izađi iz presinga,.kako.stojati na terenu u svakom trenutku i kako stvarati šanse.. Mi nemamo ni namjeru na terenu, a kamoli da to igrači ispoštuju. Ljudi dragi pa lopta je kod Ilije Martinovića u našem.kaznenom, na 60 metara od našeg gola stoje u 15.metara Francis, Dal i Renan. Balta pored Martinovića, Šerbečić pored Šaihinovića, bekovi negdje na 30 metara od.gola sa njima.u ravnini se spustio Avramovski, a Zikljić na centru široko uz liniju. Jel se fakat sa takvim rasporedom izlazi iz bilo kakvog.presinga u današnjem nogometu.
A o stručnom štabu dovoljno je da su nakon 15 minuta svi crkli, a taktički da nemamo ideje kako izađi iz presinga,.kako.stojati na terenu u svakom trenutku i kako stvarati šanse.. Mi nemamo ni namjeru na terenu, a kamoli da to igrači ispoštuju. Ljudi dragi pa lopta je kod Ilije Martinovića u našem.kaznenom, na 60 metara od našeg gola stoje u 15.metara Francis, Dal i Renan. Balta pored Martinovića, Šerbečić pored Šaihinovića, bekovi negdje na 30 metara od.gola sa njima.u ravnini se spustio Avramovski, a Zikljić na centru široko uz liniju. Jel se fakat sa takvim rasporedom izlazi iz bilo kakvog.presinga u današnjem nogometu.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
-
- Kontakt:
Stepanenko je sve što čovjek traži od Balte.
Ma ovaj Balta je katastrofa teska. Manite me price prva utakmica, prepao se i slicno. Ovo je kriminal, nivo Secerovica
- JavierBosnia
- Kontakt:
Ako sam ja branioc svega, onda si ti pljuvac svega. Nemoj molim te da se kategorisemo odma na crno i bijelo.Pantelija je napisao/la: ↑08 feb 2023, 16:36branioče svega, mozemo na sve teme pricati al nemoj molim te da pravis budale ljude ovdje!JavierBosnia je napisao/la: ↑08 feb 2023, 16:27Nerealni ste, nestrpljivi, sve instant i odma. Polako. Ovaj protivnik je miljama iznad nas, ljudi su bili ravnopravni sa Real Madridom.
Stoji sve i za Dalaru debila i za izgubljenog Baltu, za ovog prvog opravdanja vise nema, ali za drugog polako prva je utakmica i to protiv kakvog protivnika
Dakle, prvo jel ima jedan razlog da Dal igra od pocetka. Samo 1 razlog mi daj!
Drugo, formaciija 4141 jel to stvarno mislis da ova ekipa moze igrati? I koji igrac je razlgo sto se igra ovo?
Ako kazes da je ovo 4231, onda sta avramovski radi na zadnjem veznom?
Za Dalaru citaj da vise za njega nema opravdanja ni da hetrik da sad ovima.
Mirza ocito hoce da proba neke stvari, za to i pripreme sluze, ako je pametan onda ce u prvenstvu da primjeni sve sto je u ovih mjesec dana probao
On da je strucnjak ko sto nije uradio bi tako neke stvari koje i mi ovdje svi vidimo i predlazemo. I ja bih kao i vi uradio isto, ali imam strpljenja sve dok su pripreme, kada krene prvenstvo onda cu da kritikujem ili pohvaljujem ono sto budu prezentovali
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
-
- Kontakt:
Ovaj Balta il je pod nekom tremom ili je bas los.
Vrijeme ce pokazati
Vrijeme ce pokazati
Nasi stoje dok ovaj valja loptu pored golmana...
Palić je za Baltu Ballack
FC United Of Manchester !
jao balte i kretanja i bezine i pokrivanja prostora... mila majko...mila majko sta je ovo
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Trenutno korisnika/ca: HariTz, Uvijeknapravojstrani i 27 gostiju.