Pazi ovog.

Pazi ovog.
Daj Boze da ovi stanu na 4. Mozda bude Atalanta, ali ubacice pjetlice drugo poluvrijeme. Vec koliko je placen Balta????? Joj pranja para, ovakvih stopera u federaciji ima.
A priznaj da si zaboravio na ovo.Predatod je napisao/la: ↑08 feb 2023, 16:27Daj Boze da.ovi stanu na 4. Mozda bude Atalanta, ali ubacice pjetlice drugo poluvrijeme. Vec koliko je placen Balta????? Joj pranja para, ovakvih stopera u federaciji ima.
Nije ništa plaćen jer je na posudbi, ne igra stopersku poziciju.Predatod je napisao/la: ↑08 feb 2023, 16:27Daj Boze da.ovi stanu na 4. Mozda bude Atalanta, ali ubacice pjetlice drugo poluvrijeme. Vec koliko je placen Balta????? Joj pranja para, ovakvih stopera u federaciji ima.
Joj dalare
Nije glup k'o ku.rac, a-aMortemHz je napisao/la: ↑08 feb 2023, 16:30Nije ništa plaćen jer je na posudbi, ne igra stopersku poziciju.
Sad znam ko je BaltaHansestadt je napisao/la: ↑05 feb 2023, 16:55Ko je Balta? Stvarno nikad cuo19vendetta87 je napisao/la: ↑05 feb 2023, 16:47Daj bolan, pusti levate, pljuju ovdje Hodzica, a hvale se dolaskom Balte, kojeg su navijaci Wisle jedva docekali da isprate iz klubaHansestadt je napisao/la: ↑05 feb 2023, 16:41Pitari se uvjek furali na zvucna imena ali eto sad traze nazor manu u Hodzicu. Hodzic ima pravi Zeljo mentalitet, dijete sa asfalta, pravi mangup, preko 50 golova za Dinamo nije mala stvar.
pa prijateljska je utakmica a Sarajevo se dobro pojacalo,pa eto nek i Sahtar po bjedi ali mislio sam da ce biti neizvjesnija utakmica ,nije ni Sakhtar sto je bio
Imenima pojačali, kao što vidiš, svak igra za sebe.rodjak je napisao/la: ↑08 feb 2023, 16:43pa prijateljska je utakmica a Sarajevo se dobro pojacalo,pa eto nek i Sahtar po bjedi ali mislio sam da ce biti neizvjesnija utakmica ,nije ni Sakhtar sto je bio
jel ovo sezona kad smo vam utrpali Altalanta golova u dva derbija ili grijesim? Pitam za ovog gore jarana.HordasOdMalena je napisao/la: ↑08 feb 2023, 16:28A priznaj da si zaboravio na ovo.![]()
![]()
Moguće da nisi pratio Željezničar tada, a ovdje glumiš velikog navijača.![]()
Ma kakvi bara bara. Daleko smo mi od ovog levela. Pa i u prijateljskoj.
Sto, pravi odraz stanja vidis na ovakvim utakmicama, mani drugoligasa pa nemas pojma o "stvarnom stanju" ekipe. Ovo sto je Sarajevo pokazalo je dokaz da ne mozes promjeniti 7-8 igraca , okosnicu tima, mozes ali dobijes ovo amatersko ponasanje..Uz amatera na klupi, nece Sarajevo biti plaho bolje ..Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑08 feb 2023, 16:47Ko god je smislio da igraju protiv Sahtara nije dobar u glavu sekundejest da je atraktivan protivnik, al brate em ce ih napunit em moralno syebat em navuci jos veci gnjev navijaca zbog igre i rezultata.. ako nista onaj sa 4 imena je dokazao da je prevara
![]()
Ko da se nije znalo prije utakmice da ce ih natrpat, hajte molim vas. Ljudi protiv Reala igrali kako su igrali, ovdje izvedu ja mislim najjacu postavu i da neko Sarajevo ili bilo koji drugi klub iz nase lige pokaze kakvo je stanje s ovakvim protivnikomelvirbaljic je napisao/la: ↑08 feb 2023, 16:51Sto, pravi odraz stanja vidis na ovakvim utakmicama, mani drugoligasa pa nemas pojma o "stvarnom stanju" ekipe. Ovo sto je Sarajevo pokazalo je dokaz da ne mozes promjeniti 7-8 igraca , okosnicu tima, mozes ali dobijes ovo amatersko ponasanje..Uz amatera na klupi, nece Sarajevo biti plaho bolje ..Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑08 feb 2023, 16:47Ko god je smislio da igraju protiv Sahtara nije dobar u glavu sekundejest da je atraktivan protivnik, al brate em ce ih napunit em moralno syebat em navuci jos veci gnjev navijaca zbog igre i rezultata.. ako nista onaj sa 4 imena je dokazao da je prevara
![]()
Trenutno korisnika/ca: fks74, Paromlinac, Tatamata1946 i 15 gostiju.