Pogledao kume, i protiv Maribora i protiv Kopra najjaci sastavi, gdje eventualno 1-2 igraca iz danasnje prve ulazili odmah u drugom, ali bas male razlike u sastavu, ako ih i imaTarpiTarpi je napisao/la: ↑08 feb 2023, 16:54Pogledaj sastave, mislim da je ovo prva utakmica da su u najjacem sastavu
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- JavierBosnia
- Kontakt:
Gdje su ti sto brane Dalaru? Ili ih ja ne vidim ili ne prepoznajem branjenje u tim postovimaLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑08 feb 2023, 16:57joj ove rodbine Dala.. hajde odvadite malo, da mi je sin priznao bi sebi neke stvari...
Ne znam da iko onog slinu moze braniti
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
tako je napoleone. 100 posto si u pravu za navedeno. Pa da igramo na nulu, vise jacih duela, sigurnijij lopti.. masakriran sastav izveden sta ocekivatinapoleon72 je napisao/la: ↑08 feb 2023, 16:58Protivnik jest prejak i niko nije ni ocekivao pozitivan rezultat, al ako vec probavas nesta novo, sto se nije probala neka defanzivna strategija koju ces primijenit protiv Zrinje ili npr Sirokog? Nego se pokusava ultraofanzivna taktika koju bi Igman iskoristio i naruzio nas. Jbt slicnu taktiku nam je Osim procitao i izmasakrirao nas. Ako igras sa 6 ofanzivaca ne znaci da ces nabusit svakog i stvarat sanse, nego da pojma nemas o fudbalu.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
- akisarajevo92
- Kontakt:
sve realno, tek sad protiv Sarajeva zaigrali Tymoshchuk, Da silva, Srna, Douglas Costa, Willian, Pyatov, MudrykTarpiTarpi je napisao/la: ↑08 feb 2023, 16:54Pogledaj sastave, mislim da je ovo prva utakmica da su u najjacem sastavu
ni Koper i Maribor ne bi nista bolje prosli da su igrali u ovakvom sastavu
Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 08 feb 2023, 17:03, ukupno mijenjano 1 put.
Don't believe the hype.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
JavierBosnia je napisao/la: ↑08 feb 2023, 17:01Gdje su ti sto brane Dalaru? Ili ih ja ne vidim ili ne prepoznajem branjenje u tim postovimaLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑08 feb 2023, 16:57joj ove rodbine Dala.. hajde odvadite malo, da mi je sin priznao bi sebi neke stvari...
Ne znam da iko onog slinu moze braniti
cuj gdje su, pa pogledaj kako perfidno brane familiju.. nece ni oni da se otkriju tek tako.. ali neka ima ko info prenijeti iz prve ruke
- 1 9 4 6 -
-
- Kontakt:
Ma da je protiv Dzerzelza... nemaju crnci tu fudbalsku inteligenciju, nakon drugog gola smo imali situaciju da zaprijetimo ali nismo jer se Francis nije "fudbalski" uvalio igracu i krenuo prema golu.... tu ili idemo u sansu ili covjek pravi faul ali on se tako glupo postavio da je covjek hladno ocistio ispred njega.keli je napisao/la: ↑08 feb 2023, 16:17Igraju protiv sahtara a ne protiv slobode. Sta si mogo zakljuciti iz ovog bgt. 11 izgubljenih igraca na terenu.Ahmoveliki je napisao/la: ↑08 feb 2023, 16:12Dosta mi je ovih 35 min...
Balta panj samo takav, crnci fudbalski neskolovani, totalno neinteligentni, a jos placeni![]()
Avram nije los!
Ziljkic pravi igrac!
Renan mi izgleda ko' da mu je prvi put na terenu, kriza kretnja i postavljanje... igrac manje 45 minuta !
- ElCartel11
- Kontakt:
Hajmo sad momci stisnite ih imamo ih
Buahahah
Buahahah
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Ne znam šta ste očekivali od jedne ovakve utakmice ? Generalke Sahtara. Ljudi su 100 godina ispred nas. Točno se vidi koliko su fizički jači, koliko su brzi ai i uigraniji.
Realno 2 od 4 gola koja smo primili nismo ni morali primiti.
Šut sa 18 metara i greška Balte.
Nisu oni pored ova 4 gola stvorili još puno šansi.
Ne kažem da je bajno ali ove sezone smo i od naših premijerligasa znali primiti više golova.
Realno 2 od 4 gola koja smo primili nismo ni morali primiti.
Šut sa 18 metara i greška Balte.
Nisu oni pored ova 4 gola stvorili još puno šansi.
Ne kažem da je bajno ali ove sezone smo i od naših premijerligasa znali primiti više golova.
Mali mulalic nikako ne dobija minutazu, mozda da ne vidimo da momak moze biti taj u21 igrac umjesto sina.
Stvarno je jad ovaj mirza
Stvarno je jad ovaj mirza
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
- JavierBosnia
- Kontakt:
Sve bih mogao prihvatiti, ali opravdanje za njega tesko viseLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑08 feb 2023, 17:03cuj gdje su, pa pogledaj kako perfidno brane familiju.. nece ni oni da se otkriju tek tako.. ali neka ima ko info prenijeti iz prve ruke

Cak i ja koji imam poprilicno strpljenja sam odavno izgubio kada je on u pitanju
- JavierBosnia
- Kontakt:
Strasno. Domaci + U21 a konkurencija mu deda i stranac.
Ocito se covjek trudi prikazati nam da imamo samo jednu opciju za U21 u igri
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
sramota.... nemoj da mu sina ugrozi, ako se pokaze ko ce opravdati u-21 pravilo.. haman da se sve svodi na prodaju sina u neki euro klub da oni mogu biti dzeko 2. Amru su nasli
- 1 9 4 6 -
-
- Kontakt:
Musa sve lopte šalje bez ikakvog smisla.
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
Igrao je ovaj klub i sa puno jacim ekipama od Sahtara. I to u periodima kada nismo imali za "kifle". Pa ni tada nismo izlegedali ovako obezglavljeno i nemocno. Ako nista drugo ti momci su se borili i izgarali.
Ok, pripreme. Pocetak, sve je olaksavajuca okolnost.
Ali ne mirise na dobro opet. Taman Mirvic skrsio jos 5 miliona, i to sutra.
- FKS -
-
- Kontakt:
Ima previše igrača koji su fulili profesiju. Može se dobrih 11 sastaviti, ali džaba kad ne zna kreten na klupi. Ne očekujem ništa od ove polusezone, valjda je tako najbolje.
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
Jedva se dočekalo, da izgubiš od NEKOG Šahtjara.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
nije problem poraz.
- 1 9 4 6 -
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jesmo prije rata, u modernijem periodu ne. Shakhtar je i iznad Atalante, Milana i sl.Hajdeee je napisao/la: ↑08 feb 2023, 17:09Igrao je ovaj klub i sa puno jacim ekipama od Sahtara. I to u periodima kada nismo imali za "kifle". Pa ni tada nismo izlegedali ovako obezglavljeno i nemocno. Ako nista drugo ti momci su se borili i izgarali.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: 10.Skoro, budzak, guadalupe, rimljanin90, sekac, Tatamata1946 i 66 gostiju.