Znamo ko nije medju tim odredjenim

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Znamo ko nije medju tim odredjenim
Ne vjerujem da je loš kako je danas odigrao, ipak se nadam da će Čajić doći i da će Balta na klupu.
1 gol se moze obraniti ahhahaha jesi li mozda vidio gol hahahaPitar6785 je napisao/la: ↑08 feb 2023, 19:47Lose smo izgledali i treba priznat, i nismo losi bili radi igre pritivnika vec izgledali smo NE UIGRANO I KODA IGRAMO BEZ SPICA..
Sahtor je jedino izbacio nekvalitwt ili los dan
SEHINOVICA koji je trebao bar odbranit 3 go a i prvi go se moze odbranit al eto mlad je
Balta opravdao da je kvalitet za tribinu
Salcin maksimalno 20 igrac
Rene dokaz da je litvansla liga kita i da MORAMO kupit jos jedno spica jer tandem Rene catakovic nece dat vise od 5 golova zajedno, nebudemol kupili spica nivo benka evropu necemo izborit taman da Ferguson vodi.. i mislim da je MULALICA URADIO mnogo bolji posao sa Krpice nego mi sa Rene i da de francuski kljuc njima napravit razliku i ostavit ih na 4 mjestu
Dal tanak nadam se da ce bit na klupi 14 igrac maks
Serbedzic onaj drugi crnac sto je doso moze se njima progledat kroz prste
Takodje ZILJKIC polazuje da ima neki kvalitet..
Sto je najtuznije jeste da i kondiciono slabo stoimo, i sto imamo jos neki 11-12 dana treningga sto je previse malo da bi se moglo sta popravit dramaticno
Mi smo inace klub sa najvise misterija
Ma jok, čekat ćemo zadnji tren za Čajića pa govorit da je loš.ElCartel11 je napisao/la: ↑08 feb 2023, 20:45Dajte tog Cajica sto prije kad Vrancic ne može. Veza ti je srce ekipe.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, amypitar, ASD, bvsic, Dadox, Google Adsense [Bot], JavierBosnia, jurisicduska, mosarajvosa83, NeSamSafetee, Pitar6785, Rodman, Rule_hz, SamoDaKazeem, Sazg, Sinfoc1986 i 90 gostiju.