FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ikićeva djevojka lajka komentare navijača da su pustili najboljeg igrača na posudbu, a ostavili Dala i doveli zalizanog na klupu. Ima tu nešto..
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Poslije današnje utakmice ne vjerujem da ce Balta više ozbiljno konkurisati za prvi tim.
Ikicu sretno, dabogda uzeli za tebe milione.
Ikicu sretno, dabogda uzeli za tebe milione.
-
- Kontakt:
Nema sta nije lajkala i da je narkoman i za de bruynea itd.HordasOdMalena je napisao/la: ↑08 feb 2023, 20:47Ikićeva djevojka lajka komentare navijača da su pustili najboljeg igrača na posudbu, a ostavili Dala i doveli zalizanog na klupu. Ima tu nešto..
a baltu je doveo neko, i trener odobrio ili cak sta vise, trazio
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Kakav je danas bio mali iz Gruzije i na kojoj poziciji je igrao ?
Iskreno se nadam sa o da je Dal otići negdje. To bi najveće pojačanje bilo
-
- Kontakt:
Kao da su govorili da će Mirza biti i trener i sd dok je ovdje ili mi se učinilo tako

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
-
- Kontakt:
Ekipa je bolja i igrat cemo bolje nego prvi dio al brine me velika negativa. Kod nas nikad mira uvijek neka sranja.
Ma dobro, to je fudbal. Ni prvi ni posljednji koji se nije pokazao, sreća pa je posudba pa ga mogu sutra na avion poslati. Al ko zna, ipak je prva utakmica za njega, možda će i proigrati.
Ps.
I da nešto naučimo danas, čak šta više je pleonazam i na Bosanskom jeziku ima nepravilno značenje.

Zadnja izmjena: kenoHZ, dana/u 08 feb 2023, 21:27, ukupno mijenjano 2 puta.
Nisam bio u mogucnosti da gledam utakmicu, samo sam golove vidio... Pa bi li mi neko mogao u tezama ili kratkim crtama objasnit kakva su bila ova pojacanja, Balta, mimo te greske kod gola, Šerba Kyeremeh, Ziljkic, Oliviera? Hvala unaprijed bordo braco
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Evo i jedne pozitivne vijesti
- JavierBosnia
- Kontakt:
Da smo igrali sa Buducnost Banovici i dobili ih 5-0, Balta bi bio dobra zamjena Djokanovicu, Dal bi svakako bi tjeran njemu nema pomoci, a Sarajevo bi se borilo mozda i za titulu.
Ovako smo katastrofa, pojacanja su ispodprosjecna, Balta je otpisan i evropa je tesko dostizna.
Pa ljudi boziji do juce jedna prica, danas druga. Riga ce biti dostojan i kvalitetan protivnik, pa onda ta generalka i onda nakon Zrinjskog mozemo suditi jel se sta dobro spremalo ili nije.
Ovako smo katastrofa, pojacanja su ispodprosjecna, Balta je otpisan i evropa je tesko dostizna.
Pa ljudi boziji do juce jedna prica, danas druga. Riga ce biti dostojan i kvalitetan protivnik, pa onda ta generalka i onda nakon Zrinjskog mozemo suditi jel se sta dobro spremalo ili nije.
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Balta izgubljen potpuno, ne zna covjek gdje je. Zvjera okolo nije mu nista jasno otkud on tu i sta se to desava oko njega. Po meni u prvom ziljkic bio najbolji, brz, prodoran, i kyeremeh je imao par bljeskova gdje je pokazao da je prodoran, ali je bas agresivan i kad mu bjezi lopta tuce sve pred sobom. Bice mamac za zute kartone jelicu i slicnim seoskim sudijama. Oliveira nit smrdi nit mirise. Nesto je ko pokusao jednom dvaput al nista posebno zasad.
Hvala drugspezial je napisao/la: ↑08 feb 2023, 21:35Balta izgubljen potpuno, ne zna covjek gdje je. Zvjera okolo nije mu nista jasno otkud on tu i sta se to desava oko njega. Po meni u prvom ziljkic bio najbolji, brz, prodoran, i kyeremeh je imao par bljeskova gdje je pokazao da je prodoran, ali je bas agresivan i kad mu bjezi lopta tuce sve pred sobom. Bice mamac za zute kartone jelicu i slicnim seoskim sudijama. Oliveira nit smrdi nit mirise. Nesto je ko pokusao jednom dvaput al nista posebno zasad.

Oca mi ni Khan birvaktile ne bi skinuo ono kaže može se odbranit. Mogu se rašlje se 25 metara odbranit jedino kad se na male igraAlii je napisao/la: ↑08 feb 2023, 20:341 gol se moze obraniti ahhahaha jesi li mozda vidio gol hahahaPitar6785 je napisao/la: ↑08 feb 2023, 19:47Lose smo izgledali i treba priznat, i nismo losi bili radi igre pritivnika vec izgledali smo NE UIGRANO I KODA IGRAMO BEZ SPICA..
Sahtor je jedino izbacio nekvalitwt ili los dan
SEHINOVICA koji je trebao bar odbranit 3 go a i prvi go se moze odbranit al eto mlad je
Balta opravdao da je kvalitet za tribinu
Salcin maksimalno 20 igrac
Rene dokaz da je litvansla liga kita i da MORAMO kupit jos jedno spica jer tandem Rene catakovic nece dat vise od 5 golova zajedno, nebudemol kupili spica nivo benka evropu necemo izborit taman da Ferguson vodi.. i mislim da je MULALICA URADIO mnogo bolji posao sa Krpice nego mi sa Rene i da de francuski kljuc njima napravit razliku i ostavit ih na 4 mjestu
Dal tanak nadam se da ce bit na klupi 14 igrac maks
Serbedzic onaj drugi crnac sto je doso moze se njima progledat kroz prste
Takodje ZILJKIC polazuje da ima neki kvalitet..
Sto je najtuznije jeste da i kondiciono slabo stoimo, i sto imamo jos neki 11-12 dana treningga sto je previse malo da bi se moglo sta popravit dramaticno
Golcina
Oliveira trebaju korisne lopte da bi nešto uradio, ovako ne možeš ni vidjet ništa što se njega tičespezial je napisao/la: ↑08 feb 2023, 21:35Balta izgubljen potpuno, ne zna covjek gdje je. Zvjera okolo nije mu nista jasno otkud on tu i sta se to desava oko njega. Po meni u prvom ziljkic bio najbolji, brz, prodoran, i kyeremeh je imao par bljeskova gdje je pokazao da je prodoran, ali je bas agresivan i kad mu bjezi lopta tuce sve pred sobom. Bice mamac za zute kartone jelicu i slicnim seoskim sudijama. Oliveira nit smrdi nit mirise. Nesto je ko pokusao jednom dvaput al nista posebno zasad.
Samo da se sjetim Mirzi sina debila sebicnog, a Dalu babuke narkomana!! 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, amypitar, Fudo, gh0stHZ, Haksss, James1987, johntravolta123, jurisicduska, keli, Lavcina, leo1946, NazorUso, nedimmmm1337, NeSamSafetee, OzmoodPinglewood, plisek, Rule_hz, SamoDaKazeem, skoJaa, ubipara i 113 gostiju.