Slazem se, zato ga nisam htio ni pljuvati, jer ova tekma nije mjerodavnapitara je napisao/la: ↑08 feb 2023, 21:42Oliveira trebaju korisne lopte da bi nešto uradio, ovako ne možeš ni vidjet ništa što se njega tičespezial je napisao/la: ↑08 feb 2023, 21:35Balta izgubljen potpuno, ne zna covjek gdje je. Zvjera okolo nije mu nista jasno otkud on tu i sta se to desava oko njega. Po meni u prvom ziljkic bio najbolji, brz, prodoran, i kyeremeh je imao par bljeskova gdje je pokazao da je prodoran, ali je bas agresivan i kad mu bjezi lopta tuce sve pred sobom. Bice mamac za zute kartone jelicu i slicnim seoskim sudijama. Oliveira nit smrdi nit mirise. Nesto je ko pokusao jednom dvaput al nista posebno zasad.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nit je mjerilo famos nit je mjerilo shakhtar. Niti u ligi imamo jaku ekipu kao ovi danas nit ima ekipe ko famos. Po meni malo glup izbor pripremnih utakmica. Hajde eto ovaj Minaj i ta Riga su mozda rang nase lige. Valjda bude neka generalka protiv protivnika tipa sloboda, tuzla city, posusje ili nesto tako.
- BordoBBoja
- Kontakt:
Za narkomanovog sina je i famos mjerilo….ni tu nista nije uradio, i cim je izasao dali smo te golove.keli je napisao/la: ↑08 feb 2023, 21:56Nit je mjerilo famos nit je mjerilo shakhtar. Niti u ligi imamo jaku ekipu kao ovi danas nit ima ekipe ko famos. Po meni malo glup izbor pripremnih utakmica. Hajde eto ovaj Minaj i ta Riga su mozda rang nase lige. Valjda bude neka generalka protiv protivnika tipa sloboda, tuzla city, posusje ili nesto tako.
vec napisano, nije problem s kim smo igrali nego sto se 4 igraca zavale da se napravi mjesto sinu, i sin **** koncepciju cijele ekipe da bi mogao igrati ... al kome ovdje objasnjavati...keli je napisao/la: ↑08 feb 2023, 21:56Nit je mjerilo famos nit je mjerilo shakhtar. Niti u ligi imamo jaku ekipu kao ovi danas nit ima ekipe ko famos. Po meni malo glup izbor pripremnih utakmica. Hajde eto ovaj Minaj i ta Riga su mozda rang nase lige. Valjda bude neka generalka protiv protivnika tipa sloboda, tuzla city, posusje ili nesto tako.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
a sto je najgore nemas ga nigdje ni prodati sve i da hoces kad je u vecini liga prosao prelazni rok
tako da smo osudjeni da ga gledamo na terenu
tako da smo osudjeni da ga gledamo na terenu
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Za Oliveru ne možemo reći, takav tip igrača treba lopte da bi iste plasirao u gol, on danas nije imao lopte, tako da ne možemo okarakterisati istog.Ghost67 je napisao/la: ↑08 feb 2023, 21:37Hvala drugspezial je napisao/la: ↑08 feb 2023, 21:35Balta izgubljen potpuno, ne zna covjek gdje je. Zvjera okolo nije mu nista jasno otkud on tu i sta se to desava oko njega. Po meni u prvom ziljkic bio najbolji, brz, prodoran, i kyeremeh je imao par bljeskova gdje je pokazao da je prodoran, ali je bas agresivan i kad mu bjezi lopta tuce sve pred sobom. Bice mamac za zute kartone jelicu i slicnim seoskim sudijama. Oliveira nit smrdi nit mirise. Nesto je ko pokusao jednom dvaput al nista posebno zasad.![]()
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
Kako ljudi ne kontaju da niko danas nije ocekivao pobjedu, samo je tekma jasno pokazala da nas strucni stab nema apsolutno nikakav plan kako da se postavi i prilagodi jacini protivnika, nego lik nabio 6 ofanzivnih igraca i stisno presing ekipi od 100 miliona. Cemu da se nadamo onda, znaci on ce isto igrat i protiv zrinjskog i protiv leotara, pa sta bog da
Ko je nakon odlaska Dudića mogao i pomisliti da cemo dobiti goreg trenera od njega 

-
- Kontakt:
Zamisli koliko se moraš potruditi da nakon statistički najgoreg trenera u historiji kluba, dovedeš još očajniju opciju.
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
Normalno da danasnja utakmica nije i ne smije biti mjerilo. Ova ekipa Shakhtara je uzela bod Realu, ljudi su druga dimenzija u odnosu na nas vrlo jednostavno. Ovo sto ljudi pisu o Balti takodjer ne stoji, ne moze poluvrijeme protiv onakve ekipe biti relevantno za donosenje nekih zakljucaka, covjek se jucer prikljucio ekipi, da je danas bilo gresaka jeste, da su neke amaterske jesu, ali daj da vidimo kako ce to izgledati kad pocne liga, odnosno u nekoj nasoj realnosti pa da damo neki sud. Ljudi otpisali covjeka nakon jednog poluvremena i to protiv Shakhtara, daj budite ozbiljni malo. Jedini koji zasluzuje kritike je Dal, jer ovo sto je on danas pokazao mi gledamo vec trecu godinu. Ne znam koliko se jos misli tolerisati njegovo ponasanje i nonsalancija na terenu, momak danas protiv onakvog protivnika, nastavlja po svom i pokusava prodavati neke "tunele" na sredini terena, o njegovim kretnjama, pas igri i onome sto bi on trebao da radi u sustini je sve vec receno, tako da nema potrebe. Avramovski ne moze igrati centralnog veznog, il ga pomjeriti na ofanzivnog veznog il klupirati, ovako patimo i njega i ekipu. Najpozitivnije iznenadjenje Ziljkic.
-
- Kontakt:
Cinjenica je da previse mjenjamo trenera i igraca. Tesko je nabrojati koliko ih izmjenjamo za par godina. Sve to govori da nemamo viziju. Mozda je vrijeme da se to promijeni i napokon se istrpe i zadrze igraci i treneri. Jedini problem je Mirza kojeg u startu bojkotuje dio navijaca.
Ali opet kad se vratim na Dudica i njegovu ekipu, zasto da ove istrpimo ako odmah ne bljesnu. Nismo ni njih istrpili prosle polusezone, ni one prije njih i tako u krug
Ali opet kad se vratim na Dudica i njegovu ekipu, zasto da ove istrpimo ako odmah ne bljesnu. Nismo ni njih istrpili prosle polusezone, ni one prije njih i tako u krug
Vidim pljuje se Balta. Ok, danas je los zaista bio. Ali pita li se iko sto je Balta danas ostavljen sam samcat u veznom na vjetrometini protiv Sahtara ??? Gdje mu je bio jos neko makar na poziciji osmice da mu pomaze. Nema ga jer mora mladunce igrat. Pa moras bit totalni kreten da protiv Sahtara izvedes tim sa jednim DMF kojem je ovo prva utakmica i dvije desetke ! Ali sta cemo, mladunce mora igrati...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
2023 godina, nama masni uhljup trener
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
E upravo ovo, momku prva utakmica za klub, jos ga zavale da sam drzi defanzivu a protivnik mu lik koji je igrao 70 utakmica za ukrajinuNazorUso je napisao/la: ↑08 feb 2023, 22:37Vidim pljuje se Balta. Ok, danas je los zaista bio. Ali pita li se iko sto je Balta danas ostavljen sam samcat u veznom na vjetrometini protiv Sahtara ??? Gdje mu je bio jos neko makar na poziciji osmice da mu pomaze. Nema ga jer mora mladunce igrat. Pa moras bit totalni kreten da protiv Sahtara izvedes tim sa jednim DMF kojem je ovo prva utakmica i dvije desetke ! Ali sta cemo, mladunce mora igrati...

To ti pricam. Ne branim ja Baltu, niti mislim da je igracina, nek vrijeme pokaze. Ali zaviliti ga ovako moras bas biti kreten. Jos kad skontas da je zavaljen radi babukinog mladunceta... jbt zivot...boki86 je napisao/la: ↑08 feb 2023, 22:41E upravo ovo, momku prva utakmica za klub, jos ga zavale da sam drzi defanzivu a protivnik mu lik koji je igrao 70 utakmica za ukrajinuNazorUso je napisao/la: ↑08 feb 2023, 22:37Vidim pljuje se Balta. Ok, danas je los zaista bio. Ali pita li se iko sto je Balta danas ostavljen sam samcat u veznom na vjetrometini protiv Sahtara ??? Gdje mu je bio jos neko makar na poziciji osmice da mu pomaze. Nema ga jer mora mladunce igrat. Pa moras bit totalni kreten da protiv Sahtara izvedes tim sa jednim DMF kojem je ovo prva utakmica i dvije desetke ! Ali sta cemo, mladunce mora igrati...![]()
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Imas napadacki red kakvog premijer liga nije vidjela od osnivanja, a lopte im pruza retardirano mrsavo mladunce, a njemu instrukcije pruza jos veca stetocina, znaci zali boze napada
NEMA NAZAD
I ja mislim da bi bilo za Baltu puno bolje da je igrao u paru sa klasičnim zadnjim veznim, danas me je podsjetio na Ćirjaka iz zadnjeg derbija na Grbavici. Nažalost, igranje Dala stvara cijeli lanac problema u ekipi.NazorUso je napisao/la: ↑08 feb 2023, 22:37Vidim pljuje se Balta. Ok, danas je los zaista bio. Ali pita li se iko sto je Balta danas ostavljen sam samcat u veznom na vjetrometini protiv Sahtara ??? Gdje mu je bio jos neko makar na poziciji osmice da mu pomaze. Nema ga jer mora mladunce igrat. Pa moras bit totalni kreten da protiv Sahtara izvedes tim sa jednim DMF kojem je ovo prva utakmica i dvije desetke ! Ali sta cemo, mladunce mora igrati...
To je to. Probaj Baltu sa Cirjakom pa i sa malim Ramicem, gurni Avrama na 10ku... Pa nije naucna fizika jbt. Kad je Avram ulazio umjesto mladunceta, igra je bila bolja, brza pa cak i na oko ljepsa. Ali mora mladunce igrati.Lucas je napisao/la: ↑08 feb 2023, 22:58I ja mislim da bi bilo za Baltu puno bolje da je igrao u paru sa klasičnim zadnjim veznim, danas me je podsjetio na Ćirjaka iz zadnjeg derbija na Grbavici. Nažalost, igranje Dala stvara cijeli lanac problema u ekipi.NazorUso je napisao/la: ↑08 feb 2023, 22:37Vidim pljuje se Balta. Ok, danas je los zaista bio. Ali pita li se iko sto je Balta danas ostavljen sam samcat u veznom na vjetrometini protiv Sahtara ??? Gdje mu je bio jos neko makar na poziciji osmice da mu pomaze. Nema ga jer mora mladunce igrat. Pa moras bit totalni kreten da protiv Sahtara izvedes tim sa jednim DMF kojem je ovo prva utakmica i dvije desetke ! Ali sta cemo, mladunce mora igrati...
Ne daje lik priliku Mulalicu da se ne pokaze, da ne bi uzeo mladuncetu mjesto u21 igraca ! A Mulalic nam je idealan, njega kao drugog u21 onda u napadu mozes por.nic praviti... Sve bi to bilo dobro da nema onog ALI (mladunce).
-
- Kontakt:
Ako bude igrao ovaj uhljup u ligaškim utakmicama, to je onda pravi razlog za bojkot. Ne planiram navijati za FK Varešanović.
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
Brate igrat ce. Pod izgovorom da mora igrati zbog u21 pravila...umrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑08 feb 2023, 23:03Ako bude igrao ovaj uhljup u ligaškim utakmicama, to je onda pravi razlog za bojkot. Ne planiram navijati za FK Varešanović.
Zato Mulalic ne dobija priliku, moze odigrati dobro pa ce klepit mladuncetu mjesto...
NK Mirzino jato !!!
Trenutno korisnika/ca: BordoSaga2, Dave, ErosViverosViv, mnon46, Vanja8 i 49 gostiju.