FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ja vam odgovorno tvrdim da ce balta biti pojacanje za nase lige vidjecete
- napoleon72
- Kontakt:
Ma sad je svejedno i ko ce doci u sredinu. Ko god dodje jedino je logicno da ga na sredini spoje s Cirjakom, al to svejedno znaci da Avram ispada iz ekipe. A ovako da dodje Kante a kao partnera na zadnjem veznom mu gurnu Avrama da bi Dal igrao, svejedno je...
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- Shategabri
- Kontakt:
A jb vas Dal više,.
Kako vam ne dosadi sve jedno te isto.
Kako vam ne dosadi sve jedno te isto.
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Neka još je ljut što mu je otišao najbolji drug Suljke pa ne može revolte u svlačionici sam da pravi jbg...joker90 je napisao/la: ↑09 feb 2023, 07:37Očigledno mala smlata ide na živce i saigračima. Evidentno je da će klub, formacija, postavka na terenu, saigrači, navijači i sve ostalo biti taoci Dala Varešanovića i u narednom periodu.umrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑09 feb 2023, 00:03Cura je baš svaki komentar lajkala, haj da je suptilno par komentara, ona baš sve. Ne može nikako slučajno biti.napoleon72 je napisao/la: ↑08 feb 2023, 23:46Ma Balta jest bio ocajan danas i oni Poljaci su se ponapijali od srece sto je otisao, al je tesko sudit nakon 45 min realno. Adukor imao los debi kod nas, kao i Milicevic (skrivio gol.protiv Tuzle ako se ne varam). Tu je pola godine svakako, prije da je doveden za rotacije.
I dobro je neko primijetio ovo za Ikicevu curu i komentare koje lajka. Vjerujem da su mnogi igraci nezadovoljni sto Dal ima ovakav tretman i neizostavan je na terenu. Zamisli kako je Avramu npr, covjek takvu karijeru izgradio i sad ga zavaljuju radi 100 puta slabijeg igraca. Kome ne bi puk'o film?
- Shategabri
- Kontakt:
Jesi ti vidio magare jučer kako između dvojice nacilja tribine, a čovjek mu lijevo sam?
Koševo Zapad
sad mi treba onaj zvuk kandilo i pop

Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Yugoslav First League:
Prvo nagrditi ko izabra Sahtjor za prijateljsku,ljudima to generalna pred takmicenje.
Prijateljske se ne igraju protiv ekipa gdje ne mozes opaliti po golu,sta ces tu uigravati koji qrc,samo cuvas svoj gol 90 minuta da se ne osramotis.To je ekipa ranga Rome,Marseja,valensije itd mi smo tu najmanje 250 godina udaljeni.
protiv slabije ekipe cemo vidjeti sta su sluzile pripreme,ne smije vise biti izgovor ni sprema ni pripreme,prva tri kola ne dobijemo li minimalno 7 bodova to ce biti ravno katastrofi
Prijateljske se ne igraju protiv ekipa gdje ne mozes opaliti po golu,sta ces tu uigravati koji qrc,samo cuvas svoj gol 90 minuta da se ne osramotis.To je ekipa ranga Rome,Marseja,valensije itd mi smo tu najmanje 250 godina udaljeni.
protiv slabije ekipe cemo vidjeti sta su sluzile pripreme,ne smije vise biti izgovor ni sprema ni pripreme,prva tri kola ne dobijemo li minimalno 7 bodova to ce biti ravno katastrofi
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Yugoslav First League:
Yugoslav First League:
Sta drugo ocekivati od covjeka koji stavi grb Arsenala na profilnu? Sahtar je standard i za Dinamo, Zvezdu, Partizan i druge, a ne za nas ovdje. Ljudi su prosle godine odigrali 1:1 sa Realom i razbili Lajpcig 4:1, znaci bez problema se mogu nositi sa velikim brojem ekipa iz liga petice, prodali igraca za preko 100 miliona eura u Celzi. Mirvic da ulaze po milion eura svaki prelazni rok sljedecih 10 godina, mi tesko da se mozemo i pribliziti takvoj ekipi, a pogotovo ne ravnpravno nositi.
-
- Kontakt:
Zar nije bolje igrati protiv ekipa tioa Sahtjor nego Famos Hrasnica?
Svasta procitati...
Svasta procitati...
Da i ja koju opletem o Dalu, do sada sam se suzdrzavao i nisam htio komentarisati, cak sta vise prije pocetka sezone sam stvarno mislio da je potencijal i da ce biti nekog hajra od njega, al iskreno i realno momak nije ni za Jahorine iz Prace. Kao sto i vecina ima misljenje, a vidi se i iz aviona da je momak previse sebican i da je umislio da je neka igracina. Konstantno mahanje rukama ako mu nije po volji, sebicnost samo takva i ono sto me najvise nervira je da iz svake **** situacije nije bitno jel 45 ili 20 metara suta na gol, ali hajde da je to sut po golu pa mozes ocekivati da ce uci ili da ce je golman odbiti do napadaca pa ovaj na odbicu dati gol, nego su to lopte po 15-20 metara iznad gola ili mlitavo po podu da lopta jedva dodje do golmana. Po svemu prikazanom bolje bi mu bilo da sjedi na klupi, jer ovim igrama mu samo cijena pada i ispada smijesan ( ofira se ).
Igranje protiv ovih velika ekipa je po meni velika greška, pogotovo ako je bilo dosta promjena kao kod nas u ekipi, puno novih igrača. Jer se na taj način uništava samopouzdanje, adaptacija i stvara nesigurnost. Nema se ta šta puno isprobati, zna se ko smo mi, a znamo ko su oni, jer u toj utakmici si ti inferioran u svim segmentima. Fino je odigrati, al treba biti realan, ne igramo mi Evropu ili nam je liga na nekom nivou gdje trebaju jake provjere kao ove, ovo je BiH liga i nama trebaju biti protivnici približno našeg nivoa ili nivoa klubova u ligi. Ove super jake ekipe treba izbjegavati, nemamo mi tu šta igrati i tražiti. To je za njih jači trening, a za nas prevelik zalogaj. Bezveze se pate i nas. Pripremne utakmice trebaju služiti za uigravanje, pogotovo nama, a ne stvaranje nesigurnosti.
Pa bas ti ta jaka ekipa pokaze gdje si defanzivno. Famos te moze napuniti samo laznim samopouzdanjem. Ne treba naravno ni igrati sve pripremne sa ekipama ko Sahtar, al nije lose ni ovako da malo vidis kako pojedini funkcionisu sa jacim protivnikom. Malo je nezgodan trenutak gdje je njima generalka bila a nama na pola priprema..
Nadam se da ce po povratku iz antalije, ovdje odigrati jos koju prijateljsku, treba nam sto vise pripremnih utakmica
Na zalost Dala cemo gledat do kraja prvenstva,da su igdje ga mogli tusnut sad bi ga uvalili,na kraju ce otici u paketu sa cickom.Kako ce FKS u tome svemu proci sto se tice evrope i svega vidjet cemo.
Balta je antitalenat sto rece Pantelija ljudi slavili kad je otisao samo kod nas se ceka da takav proigra
Balta je antitalenat sto rece Pantelija ljudi slavili kad je otisao samo kod nas se ceka da takav proigra
-
- Kontakt:
Klasican panic buy poslije prodaje Andreja.Covjek nije mogao igrati u 2.ligi Poljske,oni navijaci jedva cekali da ga se rijese,Bajram im.30 godina,stranac,ne znam cija je ideja bila njegovo dovodjenje od toliko stranaca.Naravno jer je na posudbi i jedini veznjak u ekipi tog profila igrat ce svaku.Daj Boze da on mene demantuje ali bas sam skeptican u vezi njega od prvog dana.kraljlavova je napisao/la: ↑09 feb 2023, 08:23Ja vam odgovorno tvrdim da ce balta biti pojacanje za nase lige vidjecete
Ok prva mu je utakmica,protiv prejakog protivnika gdje je sam drzao sredinu ali ja ne vidim kako on moze bar priblizno zamjeniti najboljeg igraca iz prve polusezone.Niti ima pas,niti tehniku,niti trci.Sreca pa je posudba...
Salcin

Sto se tice pojacanja,Ziljkic ce se pokazati u najboljem svijetlu u to sam prilicno siguran
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- ElCartel11
- Kontakt:
E ako ti kazes, onda mozemo biti uvjereni, da ce biti pojacanje u stilu Kramara.kraljlavova je napisao/la: ↑09 feb 2023, 08:23Ja vam odgovorno tvrdim da ce balta biti pojacanje za nase lige vidjecete
Lik ne zna gdje oni, odbija se lopta ko od drvo.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Bilo bi dobro da je levat zatvorio utakmicu pa da vidimo kakvi smo defanzivno, jok ti oderi presing njima i izgini za 20 minuta. Ono je bilo eto da odigrano s njima bez ikakvog plana.nokee je napisao/la: ↑09 feb 2023, 09:58Pa bas ti ta jaka ekipa pokaze gdje si defanzivno. Famos te moze napuniti samo laznim samopouzdanjem. Ne treba naravno ni igrati sve pripremne sa ekipama ko Sahtar, al nije lose ni ovako da malo vidis kako pojedini funkcionisu sa jacim protivnikom. Malo je nezgodan trenutak gdje je njima generalka bila a nama na pola priprema..
Protiv ovih ni Real ne bi izašao sa dvije 10ke
- feniksptica
- Kontakt:
Nebitno, bit ce i u nasoj liigi ekipa protiv kojih ces se morat branit...Herson je napisao/la: ↑09 feb 2023, 09:21Sta drugo ocekivati od covjeka koji stavi grb Arsenala na profilnu? Sahtar je standard i za Dinamo, Zvezdu, Partizan i druge, a ne za nas ovdje. Ljudi su prosle godine odigrali 1:1 sa Realom i razbili Lajpcig 4:1, znaci bez problema se mogu nositi sa velikim brojem ekipa iz liga petice, prodali igraca za preko 100 miliona eura u Celzi. Mirvic da ulaze po milion eura svaki prelazni rok sljedecih 10 godina, mi tesko da se mozemo i pribliziti takvoj ekipi, a pogotovo ne ravnpravno nositi.
Ako ispravis defanzivne greske napravljene protiv ukkrajinaca bit ce ti lakse protiv nasih u prvenstvu
Jedini problem u svemu tome sto niko u SŠ nema tu mogucnost da iste uoci
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Šta će Repuh uočiti lik se bavi prodajom iverice.feniksptica je napisao/la: ↑09 feb 2023, 10:54Nebitno, bit ce i u nasoj liigi ekipa protiv kojih ces se morat branit...Herson je napisao/la: ↑09 feb 2023, 09:21Sta drugo ocekivati od covjeka koji stavi grb Arsenala na profilnu? Sahtar je standard i za Dinamo, Zvezdu, Partizan i druge, a ne za nas ovdje. Ljudi su prosle godine odigrali 1:1 sa Realom i razbili Lajpcig 4:1, znaci bez problema se mogu nositi sa velikim brojem ekipa iz liga petice, prodali igraca za preko 100 miliona eura u Celzi. Mirvic da ulaze po milion eura svaki prelazni rok sljedecih 10 godina, mi tesko da se mozemo i pribliziti takvoj ekipi, a pogotovo ne ravnpravno nositi.
Ako ispravis defanzivne greske napravljene protiv ukkrajinaca bit ce ti lakse protiv nasih u prvenstvu
Jedini problem u svemu tome sto niko u SŠ nema tu mogucnost da iste uoci
ISTINA ZA VEDRANA!
Trenutno korisnika/ca: 061657451, hurem, Rajvosa4ever i 30 gostiju.