Gol Brianda bolji od Rooney-ovog.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Istina da je nekolko sansi upropastio, al je najvise se borio, gotov sve duele dobio, ma pravo me iznenadio. Samo imamo jaku odbranu pravo kad je Diakhate na klupi.jacky09 je napisao/la:Ne znam po čemu je Gomis najbolji sinoć bio.. usrao svaku priliku.. na kraju zabio, a realno bilo je teže promašiti nego pogoditi.
Gourcuff najgori.
Sir Matt je napisao/la: Ne znam , meni je Lyon prvo poluvrijeme izgledao sasvim zdravo , drugi dio utakmice je Real krenuo ofanzivnije i vjeruj da mnogo jače ekipe od Lyona teško da mogu izdržati napade takivh igrača protkano imaginacijom svakog od njih , tako da ne vidim potrebu da se žališ na Puela . Ok , možda očekuješ da igraju kao Barcelona ali to je drugi par cipela .
Dobro dosao Bobane. Prvi post i odmah napises polijep post, Raajkard je i moja velika zelja i nista se ne zna Aulas nesto gotivi Puela al nece ni on jos dugo, pogotovo ako ne osvojimo nijedan trofej ove sezone.Licha Lopez je napisao/la:Pozz.Ja sam Boban Kajtez iz Banja Luke.Pratim OL otkad znam za sebe.Sad ove sezone Lyon je ocajan u prvoj polusezoni(sto svi znamo) ali u drugom djelu sezone Puel je promjenio formaciju sa 4-1-2-3 na 4-2-3-1 sto donosi rezultate.Ali to jos vise smanjiva sanse WONDERKID-u (zna se ko je
) za igranje jer mister Puel sigurno nece izbaciti Gourcuff-a iz prve a Pjaninhu neodgovara pozicija zadnjeg veznog.
Obavezno raskinuti ugovor sa Puelom na kraju sezone i dovesti Rijkarda na klupu koji bi sigurno uspio ukomponovati Yoanna i Miralema zajedno(kao sto je u barsi xavia i iniestu)te bi OL igrao ofanzivniji jos brzi fudbal sto se i mora u realno slaboj ligi 1.
Licha Lopez je napisao/la:Da upravo to obojica imaju svoje kvalitete zato mislim da bi bilo idealno da se nekako upare jer mislim da nam treba jedan brz kreativac(realno Pjanic je puno brzi od Yoana) ali Puel konstantno forsira Kallstroma koji ima kvalitet(sut,veliki radnik,borbenost) ali treba nam igrac koji ce da ubrzava napade, koji 30,40 metara da uputi zavrsi pas(koja je po mom najbolja kvaliteta Pjanica).E i usput ne zovem se Bojan nego BoBan
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.